ξενυχτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.163
- Πόντοι
- 371
Αν τα παιρνει στα αυτια και οχι στο στομα πειραζει ;Κάποια που τα παίρνει στο στόμα υπάρχει εμφανίσιμη για αυριο
Αν τα παιρνει στα αυτια και οχι στο στομα πειραζει ;Κάποια που τα παίρνει στο στόμα υπάρχει εμφανίσιμη για αυριο
Πρεπει να το αλλαξει σε φρεντο εσπρεσσο μαλλον τον εχει πειραξει ο πολυ φραπεςρε νεσκαφε, αληθεια τωρα, οποιος σε χαρτζιλικωνει για να ανεβαζεις τις ιδιες φωτο της ιδιας κοπελας με τις ιδιες μαλακιες για λεζαντα, καθε βδομαδα, πρεπει να σε απολυσει. Για να μην θυμηθω τις 3 αθλιες κριτικες σε 1 μηνα που ανεβασες. Εγω μπορει να εριχνα ενα πουτσο στην Σαμπινα αλλα μολις διαβαζω τα μηνυματα σου, μου κοβεται η ορεξη. Ή θα μας ανεβαζεις ΦΡΕΣΚΙΕΣ φωτος της κοπελας, με καινουρια συνολακια μεσα στο μπουρδελο εν ωρα σαλοναρισματος, ή θα εισαι ο περιγελος της ημερησιας ενημερωσης. Αντε με τη πατσαβουριτσα που ουτε ελευθερο στοματικο δεν κανει.
Τυπε ειμαι πρεσβευτης του απλου προγραμματοςολα παντα με
ρε νεσκαφε, αληθεια τωρα, οποιος σε χαρτζιλικωνει για να ανεβαζεις τις ιδιες φωτο της ιδιας κοπελας με τις ιδιες μαλακιες για λεζαντα, καθε βδομαδα, πρεπει να σε απολυσει. Για να μην θυμηθω τις 3 αθλιες κριτικες σε 1 μηνα που ανεβασες. Εγω μπορει να εριχνα ενα πουτσο στην Σαμπινα αλλα μολις διαβαζω τα μηνυματα σου, μου κοβεται η ορεξη. Ή θα μας ανεβαζεις ΦΡΕΣΚΙΕΣ φωτος της κοπελας, με καινουρια συνολακια μεσα στο μπουρδελο εν ωρα σαλοναρισματος, ή θα εισαι ο περιγελος της ημερησιας ενημερωσης. Αντε με τη πατσαβουριτσα που ουτε ελευθερο γι
Για να σου λυσω την απορια που πληρονομαι θα σου πω εχω ατομα σαν εσενα και τους τον ριχνω και δεν πανε να κανουν σεξ και τα λεφτα που μενουνε τα μυραζομαστε αμα θες δωσε μου και εσυ ενα δεκαρικο και θα σου μεινει το αλλο δεκαρικο να για να πας μεταξουργειο να σου κανουν και ελευθερο στοματικο και αυταρχικο.ρε νεσκαφε, αληθεια τωρα, οποιος σε χαρτζιλικωνει για να ανεβαζεις τις ιδιες φωτο της ιδιας κοπελας με τις ιδιες μαλακιες για λεζαντα, καθε βδομαδα, πρεπει να σε απολυσει. Για να μην θυμηθω τις 3 αθλιες κριτικες σε 1 μηνα που ανεβασες. Εγω μπορει να εριχνα ενα πουτσο στην Σαμπινα αλλα μολις διαβαζω τα μηνυματα σου, μου κοβεται η ορεξη. Ή θα μας ανεβαζεις ΦΡΕΣΚΙΕΣ φωτος της κοπελας, με καινουρια συνολακια μεσα στο μπουρδελο εν ωρα σαλοναρισματος, ή θα εισαι ο περιγελος της ημερησιας ενημερωσης. Αντε με τη πατσαβουριτσα που ουτε ελευθερο στοματικο δεν κανει.
Σωστος ετσι ειναι ακριβοςΜιας και έχω ξαναγράψει κριτική παλαιότερα θα αναφερο εδώ για την Βίκη την γνωστή , η συνεύρεση μας στο σήμερα ήταν πολύ καλή καλύτερη από παλιότερα καλή πίπα λίγο σφιχτή όχι όμως με δόντι , πολλά φιλάκια παντού μου έδωσε και γλύψιμο παντού……. Τέλος της έριξα αρκετές μπάτσες στα κολομερια όπου γούσταρε και χυσαμε μαζί βογγαγε σαν τρελή ενώ την καρφωνα και την σφαλιαριζα !!!οσοι ήταν έξω στάνταρ παίζει και να έχυσαν στο βρακι τους !!!! Γούσταρε πραγματικα η κοπέλα !!! Πριν μπω εγώ ήταν δυο μαζί με την Χριστίνα σε κάποιον συναγωνηστη όπου βογγαγε μόνο η Χριστίνα ….αρα το Βικάκι έχυσε με την πάρτυ μου !! Ωραία πράγματα
Η Κλεοπάτρα είναι η Πάολα;; Δε την αναγνώρισα καν, ακόμα και που πέρασα μαζί της.Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα, η Παολα δηλαδή μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Δε πειράζει, σημασία έχει το αν πέρασες καλάΗ Κλεοπάτρα είναι η Πάολα;; Δε την αναγνώρισα καν, ακόμα και που πέρασα μαζί της.
Άμα βρεις και καμιά που να παίρνει πίπα της προκοπης σφύρα.Κάποια που τα παίρνει στο στόμα υπάρχει εμφανίσιμη για αυριο
αν ήταν η Σαμπίνα θα πετούσε κι ένα "νιάουυ" στο τέλοςΜου φαίνεται πως η σαμπινα είναι ο νες καφε φραπε δεν εξηγείται τέτοιο προμοταρισμα
Αντι να λετε της εξυπναδες δεν πατε μια βολτα στο μεταξουργειο που ειναι κοντα να μπειτε σε κανενα δωματιο να δοκιμασετε και κανενα σπεσιαλ προγραμα.αν ήταν η Σαμπίνα θα πετούσε κι ένα "νιάουυ" στο τέλος
Είναι αυτή που δουλεύει κατά κανόνα στο 5 ( Σάββατο πρωί ).Έρχεται κριτική από Άννα στην Ιωαννίνων 3 ισόγειο δουλεύει και στον όροφο φοβερή στο δωμάτιο
Θα σε κερασω εναν καφε για να μεινεις ξενυχτης.Πρεπει να το αλλαξει σε φρεντο εσπρεσσο μαλλον τον εχει πειραξει ο πολυ φραπες
το μόνο σπέσιαλ εκεί γύρω είναι η πίτσα απ το bread factoryΑντι να λετε της εξυπναδες δεν πατε μια βολτα στο μεταξουργειο που ειναι κοντα να μπειτε σε κανενα δωματιο να δοκιμασετε και κανενα σπεσιαλ προγραμα.