Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (19 μέλη και 249 επισκέπτες)

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
ρε νεσκαφε, αληθεια τωρα, οποιος σε χαρτζιλικωνει για να ανεβαζεις τις ιδιες φωτο της ιδιας κοπελας με τις ιδιες μαλακιες για λεζαντα, καθε βδομαδα, πρεπει να σε απολυσει. Για να μην θυμηθω τις 3 αθλιες κριτικες σε 1 μηνα που ανεβασες. Εγω μπορει να εριχνα ενα πουτσο στην Σαμπινα αλλα μολις διαβαζω τα μηνυματα σου, μου κοβεται η ορεξη. Ή θα μας ανεβαζεις ΦΡΕΣΚΙΕΣ φωτος της κοπελας, με καινουρια συνολακια μεσα στο μπουρδελο εν ωρα σαλοναρισματος, ή θα εισαι ο περιγελος της ημερησιας ενημερωσης. Αντε με τη πατσαβουριτσα που ουτε ελευθερο στοματικο δεν κανει.
Πρεπει να το αλλαξει σε φρεντο εσπρεσσο μαλλον τον εχει πειραξει ο πολυ φραπες :2funny:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Τυπε ειμαι πρεσβευτης του απλου προγραμματος:turkydance:ολα παντα με:tn04:

Μαζι σου! Καλα κανεις!

Πολλες φορες εχει τυχει να παει να μου παρει πιπα χωρις η να με φιλησει γλωσσοφιλα, τι κανεις τις λεω και τραβιεμαι, το αστειο ειναι οτι τους κακοφαινεται κιολας! :2funny:

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
ρε νεσκαφε, αληθεια τωρα, οποιος σε χαρτζιλικωνει για να ανεβαζεις τις ιδιες φωτο της ιδιας κοπελας με τις ιδιες μαλακιες για λεζαντα, καθε βδομαδα, πρεπει να σε απολυσει. Για να μην θυμηθω τις 3 αθλιες κριτικες σε 1 μηνα που ανεβασες. Εγω μπορει να εριχνα ενα πουτσο στην Σαμπινα αλλα μολις διαβαζω τα μηνυματα σου, μου κοβεται η ορεξη. Ή θα μας ανεβαζεις ΦΡΕΣΚΙΕΣ φωτος της κοπελας, με καινουρια συνολακια μεσα στο μπουρδελο εν ωρα σαλοναρισματος, ή θα εισαι ο περιγελος της ημερησιας ενημερωσης. Αντε με τη πατσαβουριτσα που ουτε ελευθερο γι

ρε νεσκαφε, αληθεια τωρα, οποιος σε χαρτζιλικωνει για να ανεβαζεις τις ιδιες φωτο της ιδιας κοπελας με τις ιδιες μαλακιες για λεζαντα, καθε βδομαδα, πρεπει να σε απολυσει. Για να μην θυμηθω τις 3 αθλιες κριτικες σε 1 μηνα που ανεβασες. Εγω μπορει να εριχνα ενα πουτσο στην Σαμπινα αλλα μολις διαβαζω τα μηνυματα σου, μου κοβεται η ορεξη. Ή θα μας ανεβαζεις ΦΡΕΣΚΙΕΣ φωτος της κοπελας, με καινουρια συνολακια μεσα στο μπουρδελο εν ωρα σαλοναρισματος, ή θα εισαι ο περιγελος της ημερησιας ενημερωσης. Αντε με τη πατσαβουριτσα που ουτε ελευθερο στοματικο δεν κανει.
Για να σου λυσω την απορια που πληρονομαι θα σου πω εχω ατομα σαν εσενα και τους τον ριχνω και δεν πανε να κανουν σεξ και τα λεφτα που μενουνε τα μυραζομαστε αμα θες δωσε μου και εσυ ενα δεκαρικο και θα σου μεινει το αλλο δεκαρικο να για να πας μεταξουργειο να σου κανουν και ελευθερο στοματικο και αυταρχικο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Τζασμιν ξανθιά με μαλλί μέχρι τους, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό κάτω από τα βυζια ένα τριαντάφυλλο, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος. Δοκιμάστηκε με μετριες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φυλής 69β, 69α & 67 κλειστα.

Φυλης 86β Αντζελα FORMET/ISINAS καστανοξανθη κοπέλα, σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια και κάτω,2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β περίμεναν την Άννα, μελαχρινή με ωραίο λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Κορινα καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 65β Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Χριστίνα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος & 74 αριστερά κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72αρια ,66δ & 66α κλειστά.

Φυλής 56 Βίκυ ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 54β & 54α κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 7 Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9, 13 υπόγειο & 13 ισόγειο κλειστά .

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα, η Παολα δηλαδή μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Στέλλα/Ειρήνη καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 25α Τζέσικα η ξανθιά "Ελληνίδα" πρώην στουντιοκοριτσο, λεπτή με ωραίο κορμί, 3.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 24 Κορινα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 4αρια συν βυζια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 27α Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη με πράσινα μάτια 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Μπέλα ξανθιά παχουλη με πράσινα μάτια και μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β πάνω επέστρεψε η Τάνια/Τατιάνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, οποίος θέλει κάνει κ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μιας και έχω ξαναγράψει κριτική παλαιότερα θα αναφερο εδώ για την Βίκη την γνωστή , η συνεύρεση μας στο σήμερα ήταν πολύ καλή καλύτερη από παλιότερα καλή πίπα λίγο σφιχτή όχι όμως με δόντι , πολλά φιλάκια παντού μου έδωσε και γλύψιμο παντού……. Τέλος της έριξα αρκετές μπάτσες στα κολομερια όπου γούσταρε και χυσαμε μαζί βογγαγε σαν τρελή ενώ την καρφωνα και την σφαλιαριζα !!!οσοι ήταν έξω στάνταρ παίζει και να έχυσαν στο βρακι τους !!!! Γούσταρε πραγματικα η κοπέλα !!! Πριν μπω εγώ ήταν δυο μαζί με την Χριστίνα σε κάποιον συναγωνηστη όπου βογγαγε μόνο η Χριστίνα ….αρα το Βικάκι έχυσε με την πάρτυ μου !! Ωραία πράγματα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Αγκύρας 9 κλειστό.

Αγκυρας 12α Λυδία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Μαρία μελαχρινή μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Αγκυρας 12β Μόνικα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11α Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 3.5αρι συν βυζι με ωραία ρογα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

επίσης update στο 84β που περίμεναν την Αννα, τελικά έκλεισε, ενώ το Φυλής 105 αριστερά μετά από πάρα πολύ καιρό ανοιχτό όπου δούλευε η Νικόλ μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Μιας και έχω ξαναγράψει κριτική παλαιότερα θα αναφερο εδώ για την Βίκη την γνωστή , η συνεύρεση μας στο σήμερα ήταν πολύ καλή καλύτερη από παλιότερα καλή πίπα λίγο σφιχτή όχι όμως με δόντι , πολλά φιλάκια παντού μου έδωσε και γλύψιμο παντού……. Τέλος της έριξα αρκετές μπάτσες στα κολομερια όπου γούσταρε και χυσαμε μαζί βογγαγε σαν τρελή ενώ την καρφωνα και την σφαλιαριζα !!!οσοι ήταν έξω στάνταρ παίζει και να έχυσαν στο βρακι τους !!!! Γούσταρε πραγματικα η κοπέλα !!! Πριν μπω εγώ ήταν δυο μαζί με την Χριστίνα σε κάποιον συναγωνηστη όπου βογγαγε μόνο η Χριστίνα ….αρα το Βικάκι έχυσε με την πάρτυ μου !! Ωραία πράγματα
Σωστος ετσι ειναι ακριβος

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα, η Παολα δηλαδή μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Η Κλεοπάτρα είναι η Πάολα;; :embarrased: Δε την αναγνώρισα καν, ακόμα και που πέρασα μαζί της. :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Καλησπέρα παίδες. Γνωρίζει κάποιος αν μία Βίκυ από ιωαννινων 3 ισόγειο δουλεύει και σε κάποιο άλλο σπίτι?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
736

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Έρχεται κριτική από Άννα στην Ιωαννίνων 3 ισόγειο δουλεύει και στον όροφο φοβερή στο δωμάτιο
Είναι αυτή που δουλεύει κατά κανόνα στο 5 ( Σάββατο πρωί ).
Ξανάρχισε τα ελεύθερα ;
Τα είχε κόψει με τον covid

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
736
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom