msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Ζήτησα και δεν έδωσε φίλε μου. Αναρρωτιεμαι γιατί κράζουν όλοι?
Ζήτησα και δεν έδωσε φίλε μου. Αναρρωτιεμαι γιατί κράζουν όλοι?
Καλησπέρα , γνωρίζοντας ότι όλοι είστε μέγα μπουρδελοδιδάσκαλοι θα ήθελα την βοήθειά σας , στο βίντεο που θα παραθέσω εικονίζεται στο videoclip μια τύπισσα η οποία μοιάζει σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό με μια εργαζόμενη που είχα περάσει πριν λίγο καιρό στην φυλής , κάντε την σύγκριση και πείτε μου πια εργαζόμενη είναι .
δεν έχει επιστρέψει... η υπόγα είναι κλειστή συνέχειαΓνωρίζει κανείς μήπως έχει επιστρέψει η Βανέσσα από Κολωνού 23?
Καλησπέρα Τόνυ, σε τι βάρδια ήταν η Κατερίνα? 1 ή 2? Ευχαριστώ.Απρόσμενη κατάθεση στην Κατερίνα από Φιλιππιδου 11 στο κατω.
Κατσαρομάλλα μπαμπατσικη ξανθιά από Πολωνία με μεγάλα βυζια και γενικά γεμάτο σωμα και σφιχτό δερμα.
Παλαιότερα δούλευε στο Κων/πολεως 166.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έμπαινα μαζί της, αλλά με καυλάντισε κανονικότατα στο σαλόνι πανω στον καναπέ και με έκανε πύραυλο.
Δίνω το μπλε εισιτήριο και την περιμένω στο δωμάτιο, μετά από κάνα 5λεπτο μπαίνει φουριόζα και με γλείφει παντού, έκανε λες και την είχαν φυλακισμένη...
Τον παίρνει ακά στο στόμα και τα γλείφει όλα, δεν αφήνει τίποτα, ενώ δέχεται και αγριο mouthfucking.
Την έστησα στα 4 όπου εκεί άνοιξε ο ασκός του Αιόλου γι αυτήν, σφαλιαρες μαλλιοτραβηγμα σφυροκοπημα όλα για παρτυ της...
Την είχα για ενα 10λεπτο σε αυτό το μοτίβο ενώ η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου (μύγες βαραγαν όλη μέρα) ...
Τα πηρε στο στόμα της μετά από δικιά της παράκληση, και το χάρηκε, λέει δεν το κάνει σε όλους αυτο.
Μάγκες οποίος δεν έχει θέμα με τις μπαμπατσικες μπαίνει, ούτε εγώ θα πέρναγα μαζί της αλλά έπαιξε σωστή μπάλα στο σαλόνι.
Για μια φορά είναι πολύ καλή αν τα βρείτε μεταξύ σας
Η υπογα έχει κλείσει μόνιμα, αν επιστρέψει θα είναι σε άλλον οίκο, όπως η Νταρια.δεν έχει επιστρέψει... η υπόγα είναι κλειστή συνέχεια
Καλησπέρα , γνωρίζοντας ότι όλοι είστε μέγα μπουρδελοδιδάσκαλοι θα ήθελα την βοήθειά σας , στο βίντεο που θα παραθέσω εικονίζεται στο videoclip μια τύπισσα η οποία μοιάζει σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό με μια εργαζόμενη που είχα περάσει πριν λίγο καιρό στην φυλής , κάντε την σύγκριση και πείτε μου πια εργαζόμενη είναι .
Εμένα μου θυμησε Αννίτα από μεγάλη καριέρα στο Μετάξι κι έπειτα για λίγο στο Φυλής 84Α.Καλησπέρα , γνωρίζοντας ότι όλοι είστε μέγα μπουρδελοδιδάσκαλοι θα ήθελα την βοήθειά σας , στο βίντεο που θα παραθέσω εικονίζεται στο videoclip μια τύπισσα η οποία μοιάζει σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό με μια εργαζόμενη που είχα περάσει πριν λίγο καιρό στην φυλής , κάντε την σύγκριση και πείτε μου πια εργαζόμενη είναι .
Καλημέρα , αυτή που λέω εγώ είχα περάσει μαζί της αρχές του μήνα στα Φ84 ήΦ 86 , τότε δεν μου είχαν πεί όνομα (ψιλοφόλα είχε βγεί η όλη επιχείρηση) και προχθές που τυχαία είδα το βίντεο παρατήρησα την κάποια ομοιότητα.Εμένα μου θυμησε Αννίτα από μεγάλη καριέρα στο Μετάξι κι έπειτα για λίγο στο Φυλής 84Α.
Αν εννοείς αυτή σου δίνω την πληροφορια να τσεκάρεις τα μασάζ κατ'οικον. Οσμοζε συγκεκριμένα. Έχει και φωτός σαν Αντζελίνα. Εξίσου ομορφη από αυτή που εχει στο κλιπ, μπορεί και πιο όμορφη. Αλλά με 10 κιλά+.
Λές να παραασύρθηκα και να έβλεπα την κούκλα γιατί και αυτη που λέω ψιλοφόλα μου είχε βγείΚαλημέρα συναγωνιστή. Τσέκαρα την γκόμενα του videoclip. Η συγκεκριμένη δεν μου θυμίζει κάποια εκδιδόμενη. Η πλαστική κούκλα που κρατάει, όμως, μου θυμίζει αρκετές φόλες.
Η Αντζελίνα πραγματικό έργο τέχνης (σε σχέση με αυτή που λέω) αλλά μάλλον δεν δουλεύει πλέον στο οσμοζε.Εμένα μου θυμησε Αννίτα από μεγάλη καριέρα στο Μετάξι κι έπειτα για λίγο στο Φυλής 84Α.
Αν εννοείς αυτή σου δίνω την πληροφορια να τσεκάρεις τα μασάζ κατ'οικον. Οσμοζε συγκεκριμένα. Έχει και φωτός σαν Αντζελίνα. Εξίσου ομορφη από αυτή που εχει στο κλιπ, μπορεί και πιο όμορφη. Αλλά με 10 κιλά+.
Δουλεύει κάπου σόλο??? Ή σταμάτησε γενικά?Η Αντζελίνα πραγματικό έργο τέχνης (σε σχέση με αυτή που λέω) αλλά μάλλον δεν δουλεύει πλέον στο οσμοζε.
Παίζει να εννοεί και τη φολο-Λάουρα αλλά δεν ξέρω αν δούλευε πρόσφαταΕμένα μου θυμησε Αννίτα από μεγάλη καριέρα στο Μετάξι κι έπειτα για λίγο στο Φυλής 84Α.
Δεν έχουν την φάτσα της πλέον εκεί . Σε άλλο νήμα είπε συναγωνιστής για deluxe masaz . Αλλά ούτε εκεί την έχει σαν εργαζόμενη . Δεν πήρα να ρωτησω ωστόσο. Αν κάποιος έχει πληροφορία να την ξεράσει.Δουλεύει κάπου σόλο??? Ή σταμάτησε γενικά?
Τουλάχιστον ξέρει 4 ξένες γλώσσες.Καλησπέρα στην παρέα , θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε εχθές το μεσημέρι … ξεκίνησα για κατάθεση στη Δίδυμου 27 ,πέρασα με την Βικτόρια και αφού τελείωσα κατηφόρισα για Αλκιβιαδου 16Α για την περίφημη Αλινα , μπήκα δεν υπήρχε ψυχή , βγήκε ο Τσάτσος ο οποίος ήταν για κάποια χρόνια στο Φ 66Δ μου λέει έχω ένα μωρό κάθεται 20΄κάνει ωραία πίπα ,θα περάσεις μου λέει τέλεια … εν το μεταξύ η μικρή κοιμόταν με το τηλ … αφού ξύπνησε την είδα έδωσα το μπλε , ήρθε καπάκι και εκεί μου έτυχε ότι δεν μου έχει τύχει 35 χρόνια μπουρδελοτσαρκας , άρχισε να μουρμούραει στα ρωσικά , στα ρουμανικά , στα αγγλικά , στα ελληνικά … τις λέω θα ηρεμήσεις ν ξεκινήσουμε , ξεκινάει με πίπα με δόντι τις λέω οπα κοπέλια , σταματάει αρχίζει πάλι μουρμούρα και στο τέλος μετά από 5 -7’ λεπτά μου λέει φίνις χρόνου γκοουυ , τι είπες τις λέω και φεύγει , φωνάζω τον Τσάτσο ρεεε του λέω τη μπάζο είναι αυτό , αφού φόρεσα τα ρούχα φώναζε από μέσα γκιβ μανει και λέει ο Τσάτσος θα σου δ 10 ευρώ γιατί σου έκανε πίπα … τι να πω