Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 139 άτομα (15 μέλη και 124 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Mικρη ενημερωση απο το ερωτικο Μεταξουργειο στη 2η απογευματινη βαρδια.

Ιασονος 46 αριστερο η γνωστη Ολγα με ωραιο χαλκοκοκκινο μαλλι και απλο προγραμμα.

Ιασονος 44 τερμα αριστερο η Μαρια και η Μαρινα, κορμια στα ιδια κυβικα περιπου.
γυφτοβουλγαρες κοντες με μεγαλα βυζια και ρωγες και ελευθερα τσιμπουκια.
Σε ερωτηση μου για τη ποντικοφατσα τη Λενα μου ειπαν οτι αγνοειται.
Ιασονος 43 η Μαγκυ κλασσικα, με ελευθερο τσιμπουκι.

Ιασονος 37 οροφος η Στεφανια χοντρη γυφτοβουλγαρα.

Ιασονος 20β Ινα και Σονια, κοντοπουτανα Ρουμανακια με απλο προγραμμα.

Ιασονος 32 ευθεια η πιτσιρικα Ναταλια ψηλη με καλο κορμι και μακρια καστανα μαλλια, απλο προγραμμα αχρηστη μεσα.

Ιασονος 32 οροφος η Ροδιτισα Μελινα, απλο προγραμμα τσουπωτο και ολιγο χαλαρο κορμι μετρια πραματα μεσα.

Ιασονος 27 υπογα η Ναταλιτσα η σκιννυ.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλησπέρα , γνωρίζοντας ότι όλοι είστε μέγα μπουρδελοδιδάσκαλοι θα ήθελα την βοήθειά σας , στο βίντεο που θα παραθέσω εικονίζεται στο videoclip μια τύπισσα η οποία μοιάζει σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό με μια εργαζόμενη που είχα περάσει πριν λίγο καιρό στην φυλής , κάντε την σύγκριση και πείτε μου πια εργαζόμενη είναι .
Με τη Λίζα στο Φ71 μοιάζει πολύ.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Κατά τις μια το μεσημέρι πέρναγα όλως τυχαίως από την Ιάσονος χαχαχα και είπα να δοκιμάσω την Σοφία στο 44 όροφο την οποία είχα πάνω από ένα χρόνο να πάρω, ερώτηση για ακάποτη πίπα, προκαταρκτικά μηδέν, πίπα αποδεκτή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο και καλό στήσιμο στα τέσσερα στο οποίο και τελείωσα, πολύ μέτρια κατάσταση, νομίζω ότι υπάρχουν μιλφ της ίδιας εμφάνισης με αρκετά καλύτερες υπηρεσίες στο μεταξουργείο, από εμένα είναι όχι
ένεκα δουλειών θα λες... :grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μάγκες … για μένα σχεδόν όλα τα σπίτια παρουσιάζουν ένα θέαμα άκρος φριχτό με αυτό που πληρώνουμε ,από την καθαριότητα ,από την συμπεριφορά ,από την απόδοση των κοριτσιών …εντάξει πάντα υπήρχαν θέματα με την καθαριότητα αλλά ποιο παλιά πηδάγαμε γυναικάρες και όταν φεύγαμαι έτρεμαν τα πόδια μας , ειναι έτσι …. Για τους ποιο παλιούς ….ξέχασα να πω … ο Τσάτσος μου πρότεινε στο δεξί δωμάτιο με τους καθρέφτες να μπω και να έρθει και αυτός να τραβήξει μαλακια βλέποντας με … του λέω μπάρμπα ντρέπομαι … και επέμενε …. Ρεεε του λέω χαλάρωσε … έχουν ξεφύγει τα πράγματα και δεν ξέρω αν υπάρχει γυρισμός …. Αυτά
Να σου ρίχνει φόλα η κάθε αλλοδαπή μαλακισμένη επειδή δεν σε γουστάρει ή της πέφτεις λίγος και να έχεις τον λουγκροτσάτσο να ξερογλείφεται. Μάγκα, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ!!
(ΥΠΟΜΟΝΗ!)

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Στα Φ84 ή Φ86 είχα περάσει , τώρα τι να πώ , δεν ξέρω ....
Πορνε μου, αν μας έλεγες πριν 1,5 χρόνο και, περίπου, οτι είναι ο 'λιγος καιρος', μπορεί να σου λέγαμε οτι αυτή μοιάζει με την Αρινα Αλινα Ροντικα την 'σουηδεζα τουριστρια', η οποία όμως λείπει καιρο από Ελλάδα και σε λίγο καιρό αν 'μετακινηθουν λίγο' τα σύνορα μπορεί να γίνει ακουσια πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας ☺
Αλλιώς, μόνο αυτή που σου λέει ο Αρχοντικος Κλεοβουλος ταιριάζει (η Λίζα Λεμόνι time ⌚).
Υ.Γ. 1.εκτός κι εάν επρόκειτο για κάποιον διαττοντα αστέρα που δεν τον πήραν χαμπάρι οι πορνοκαθηγητες του σαι.
2.Λιγακι αν και μελαχρινή θα ταίριαζε και η Μαρία με τις Βυζάρες, στο πρόσωπο, αν δεν με γελα η ασθενικη μου μνήμη.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Πορνε μου, αν μας έλεγες πριν 1,5 χρόνο και, περίπου, οτι είναι ο 'λιγος καιρος', μπορεί να σου λέγαμε οτι αυτή μοιάζει με την Αρινα Αλινα Ροντικα την 'σουηδεζα τουριστρια', η οποία όμως λείπει καιρο από Ελλάδα και σε λίγο καιρό αν 'μετακινηθουν λίγο' τα σύνορα μπορεί να γίνει ακουσια πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας ☺
Αλλιώς, μόνο αυτή που σου λέει ο Αρχοντικος Κλεοβουλος ταιριάζει (η Λίζα Λεμόνι time ⌚).
Υ.Γ. εκτός κι εάν επρόκειτο για κάποιον διαττοντα αστέρα που δεν τον πήραν χαμπάρι οι πορνοκαθηγητες του σαι.
Αρχές του μήνα είχα περάσει ,πάντως όλοι σας εκτός απο μεγα μπουρδελοδιδάσκαλοι είστε και μεγα μπουρδελογατόνια [ παρ'όλο που δεν βγήκε αποτέλεσμα] , μπράβο σας :hi::respect:

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Οντος μοιαζει με την πανεμορφη λιζα αυτη στο βιντεο κλιπ!!!!

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η Βικυ απο φυλης μοιαζει με αυτην

Συνημμένα

• 30ac703f1af06afa33dea43e3ffa9d63.jpg
    30ac703f1af06afa33dea43e3ffa9d63.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 71
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
Έχουν αρχίσει να έρχονται νέες αφίξεις το τελευταίο μήνα. Και ευτυχώς δεν είναι μόνιμες..

Πχ σήμερα πρωινή πέρασα πολύ όμορφα με κοπέλα που έχει έρθει φυλής αλλά δυστυχώς δεν θα καθίσει πολύ.

Συχνές τσαρκες για κάποιον που έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ίσως πέσει πάνω στις guest star. Αυτά είναι τα δυνατά χαρτιά που μας ανανεώνουν..

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μάγκες … για μένα σχεδόν όλα τα σπίτια παρουσιάζουν ένα θέαμα άκρος φριχτό με αυτό που πληρώνουμε ,από την καθαριότητα ,από την συμπεριφορά ,από την απόδοση των κοριτσιών …εντάξει πάντα υπήρχαν θέματα με την καθαριότητα αλλά ποιο παλιά πηδάγαμε γυναικάρες και όταν φεύγαμαι έτρεμαν τα πόδια μας , ειναι έτσι …. Για τους ποιο παλιούς ….ξέχασα να πω … ο Τσάτσος μου πρότεινε στο δεξί δωμάτιο με τους καθρέφτες να μπω και να έρθει και αυτός να τραβήξει μαλακια βλέποντας με … του λέω μπάρμπα ντρέπομαι … και επέμενε …. Ρεεε του λέω χαλάρωσε … έχουν ξεφύγει τα πράγματα και δεν ξέρω αν υπάρχει γυρισμός …. Αυτά

Τί ντρέπεσαι κι εσύ ρεέεεε τύπε;;;;;; :think:
ΔΕΝ είσαι γνήσιο μέλος του bou με 30ποντη αυτό θέλεις να μας πεις;;;;; :think:

Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
Εσύ.
Ναι εσύ! Ο τύπος που κάθε μέρα τις τελευταίες 14 μέρες στις 08.00 παίρνει 40 λεπτο πρόγραμμα την Βαλερια στο Φώκαιας 27 δεν πας καθόλου καλά..

Δεν ξέρω αν είσαι μέλος εδώ αλλά δεν είσαι καλά άνθρωπε.. Μα καθόλου καλά μιλάμε..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να σου ρίχνει φόλα η κάθε αλλοδαπή μαλακισμένη επειδή δεν σε γουστάρει ή της πέφτεις λίγος και να έχεις τον λουγκροτσάτσο να ξερογλείφεται. Μάγκα, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ!!
(ΥΠΟΜΟΝΗ!) Εσυ γούσταρες την τανα αυτή δεν γούσταρε εσένα και ο Τσάτσος γούσταρε εσένα ……

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφογκιλφ με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Ιάσωνος 1β αριστερά Ντιαννα ξανθιά χοντρή με 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ Κατερίνα ξανθιά γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 10 κλειστό.

Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος & Ιάσωνος 20α κλειστά.

Ιάσωνος 20β Σονια ξανθοκαστανη πολύ κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζι,απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20γ Βαλερία καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α & 19β κλειστά.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 30α Άντζελα από το 30β, μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Έλενα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α διάδρομος δεξιά Ελένη καστανοξανθη χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο κλειστό.

Ιάσωνος 31β κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος αριστερά

Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Πατρίτσια μελαχρινή πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ναταλί καστανή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 36 κλειστό.

Ιάσωνος 37 Στεφάνια μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37α Λάουρα , ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσονος 39(1) κλειστό.

Ιάσονος 39(2) Ζετα/Γεωργία/Βίκυ μελαχρινή μιλφ, σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι,πολλά τατουάζ απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσονος 39(3)Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (4) Ραΐσα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και κάτω από τον αυχένα, σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (5) Κάτια ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στα πλευρά αριστερά, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (6) Ναταλί μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από τα δύο βυζια και στο δεξί μπράτσο,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 44 Βικτόρια καστανή παχουλη με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο κλειστό.

Ιάσωνος 44β δεξιά ισόγειο Μαίρη καστανή χοντρήε το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β μεσαίο Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι - 3αρι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 Νελλι καστανή κοντή λεπτή κοπέλα, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46α Αντζελα καστανή λεπτή με το μαλλί φράντζα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο και Βίκυ μελαχρινή χοντρουλα με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46β Χριστίνα μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στο δεξί μπούτι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος

Ιάσωνος 43 Μάγκι μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αρχές του μήνα είχα περάσει ,πάντως όλοι σας εκτός απο μεγα μπουρδελοδιδάσκαλοι είστε και μεγα μπουρδελογατόνια [ παρ'όλο που δεν βγήκε αποτέλεσμα] , μπράβο σας :hi::respect:
Ρε τύπε έγραψες ότι όταν βρεθήκατε σε φόλιασε και παρόλαυτα τρώγεσαι να μάθεις αν (και που) δουλεύει για να της τα ξανακουμπήσεις. Έχεις μαζοχιστικές τάσεις ή λεφτά για πέταμα;; (από περιέργεια ρωτώ κυρίως)

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Κολωνού 53 Λίνα μιλφογκιλφ με ξανθοπλατινε
μαλλί, παχουλη με 3αρι βυζι και Βίκυ στο δωμάτιο , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι με καρέ μαλλί, χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Νίνα κοκκινομάλλα σώμα με πιασιματακια 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 47 ισόγειο Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 47 όροφος Ντασα γκιλφ με άσπρα μαλλιά, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Λαρα /Λάουρα από Ιάσωνος 2β καστανοξανθη παχουλη γκιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Χριστίνα ξανθιά χοντρή με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α, 32γ, 32β, 30β & 30α κλειστά.

Κολωνού 27α Μπέλα η Ρουμάνα, μελαχρινή με γυαλάκια, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι υπέροχο στητο βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Μπέλα ξανθιά μελαμψη νταρντανα λατινα με 2.5αρι βυζι και μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β, 23β & 23 κλειστά.

Κολωνού 15β Γιάννα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α κλειστό.

Κολωνού 15 νέο δεξιά Λάουρα ξανθιά πολύ χοντρή με 2.5αρι βυζι, δύο μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο αριστερά κλειστό.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο & 11α όροφος κλειστά.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Ρε τύπε έγραψες ότι όταν βρεθήκατε σε φόλιασε και παρόλαυτα τρώγεσαι να μάθεις αν (και που) δουλεύει για να της τα ξανακουμπήσεις. Έχεις μαζοχιστικές τάσεις ή λεφτά για πέταμα;; (από περιέργεια ρωτώ κυρίως)
Πρώτα απόλα δεν θέλω να μάθω που και αν δουλεύει ,εγώ αν κανείς ξέρει το όνομα της ρώτησα εκτός αυτού διάλογος να γίνετε (όταν κάποιος μου απαντάει θεωρώ οτι πρέπει να απαντήσω και εγώ έστω και με emotion,αυτό για το αν αναρωτιέσαι γιατί 《τράβηξε》τόσο πολύ το θέμα) απο την άλλη ούτε χρήματα έχω αλλά ούτε και μαζοχιστικές (μπορδελοφολοεισπρακτικές) τάσεις έχω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Καιτη (από Ιάσωνος 10 ισόγειο) καστανή μιλφ χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Νίκη μελαχρινή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Βικτόρια νιάου, με ξανθό πλατινε γκιλφ, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3 αριστερά) Σιμονα μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Χριστίνα μελαχρινή ,με κανονικό σώμα 2αρι βυζι,σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Κατερίνα ξανθιά μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Σοφία μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Περδικκα 3β αριστερά(που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Σιμονα μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Περδικκα 3α Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή με 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί χέρι και στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom