Καλησπέρα στην παρέα , θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε εχθές το μεσημέρι … ξεκίνησα για κατάθεση στη Δίδυμου 27 ,πέρασα με την Βικτόρια και αφού τελείωσα κατηφόρισα για Αλκιβιαδου 16Α για την περίφημη Αλινα , μπήκα δεν υπήρχε ψυχή , βγήκε ο Τσάτσος ο οποίος ήταν για κάποια χρόνια στο Φ
66Δ μου λέει έχω ένα μωρό κάθεται 20΄κάνει ωραία πίπα ,θα περάσεις μου λέει τέλεια … εν το μεταξύ η μικρή κοιμόταν με το τηλ … αφού ξύπνησε την είδα έδωσα το μπλε , ήρθε καπάκι και εκεί μου έτυχε ότι δεν μου έχει τύχει 35 χρόνια μπουρδελοτσαρκας , άρχισε να μουρμούραει στα ρωσικά , στα ρουμανικά , στα αγγλικά , στα ελληνικά … τις λέω θα ηρεμήσεις ν ξεκινήσουμε , ξεκινάει με πίπα με δόντι τις λέω οπα κοπέλια , σταματάει αρχίζει πάλι μουρμούρα και στο τέλος μετά από 5 -7’ λεπτά μου λέει φίνις χρόνου γκοουυ , τι είπες τις λέω και φεύγει , φωνάζω τον Τσάτσο ρεεε του λέω τη μπάζο είναι αυτό , αφού φόρεσα τα ρούχα φώναζε από μέσα γκιβ μανει και λέει ο Τσάτσος θα σου δ 10 ευρώ γιατί σου έκανε πίπα … τι να πω