Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (19 μέλη και 135 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Ας πούμε κάτι καινούργιο. Ας πούμε για το στρατό.

Δεν μας λέτε καλύτερα αν υπάρχει καμιά καινούργια παρουσία φυλής, βέργας να μαθαίνουμε κι εμείς τα καινούρια μέλη;
Άσε πάτησες κάλο τώρα φιλαράκι. Άμα έρθουν νέες πες μας κι μας.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Αποψε σεξυ γατουλα Σαμπινα βεργας 7 στης 11 βραδυ μεχρι της 5 το πρωι Ναζιαρικα παιχνιδεια αποψε με σεξυ εμφανιση με καυτη στολη μαθητριας και αστυνομικινας!!!!
δεν είναι αυτή η Σαμπίνα...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
κατηφόρισα για Αλκιβιαδου 16Α για την περίφημη Αλινα , μπήκα δεν υπήρχε ψυχή , βγήκε ο Τσάτσος ο οποίος ήταν για κάποια χρόνια στο Φ 66Δ μου λέει έχω ένα μωρό κάθεται 20΄κάνει ωραία πίπα ,θα περάσεις μου λέει τέλεια … εν το μεταξύ η μικρή κοιμόταν με το τηλ … αφού ξύπνησε την είδα έδωσα το μπλε , ήρθε καπάκι και εκεί μου έτυχε ότι δεν μου έχει τύχει 35 χρόνια μπουρδελοτσαρκας , άρχισε να μουρμούραει στα ρωσικά , στα ρουμανικά , στα αγγλικά , στα ελληνικά … τις λέω θα ηρεμήσεις ν ξεκινήσουμε , ξεκινάει με πίπα με δόντι τις λέω οπα κοπέλια , σταματάει αρχίζει πάλι μουρμούρα και στο τέλος μετά από 5 -7’ λεπτά μου λέει φίνις χρόνου γκοουυ , τι είπες τις λέω και φεύγει , φωνάζω τον Τσάτσο ρεεε του λέω τη μπάζο είναι αυτό , αφού φόρεσα τα ρούχα φώναζε από μέσα γκιβ μανει και λέει ο Τσάτσος θα σου δ 10 ευρώ γιατί σου έκανε πίπα … τι να πω
Κάτι θα της έτυχε φίλε, από προηγούμενο πελάτη, στο τηλεφώνημα που έκανε πριν ή δεν ξέρω και εγώ τι, χωρίς να προσπαθώ να την δικαιολογήσω γιατί τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες.
Πάντως εγώ που την πήρα την περασμένη Κυριακή, ήταν ευγενέστατη, δοτική και όντως 20+ λεπτά...

Τελευταία τροποποίηση:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Προχθές πάω με φίλο να βρούμε την γατούλα.σαμπινα. στη τρυφωνιου αντί εξηκιου και στο πρώτο ισόγειο που έχει εσωτερική αυλή βγαίνει μια γεματουλα νέα σχετικά κάτω των 30 με καλές καμπύλες . Λέει πρόγραμμα απολα. Και τόλμησα και ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό. Με κοίταξε με μίσος και μου είπε ότι δεν είναι σκουπίδι να κάνει τέτοια ..... Τα συμπεράσματα δικά σας...

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Κατά τις μια το μεσημέρι πέρναγα όλως τυχαίως από την Ιάσονος χαχαχα και είπα να δοκιμάσω την Σοφία στο 44 όροφο την οποία είχα πάνω από ένα χρόνο να πάρω, ερώτηση για ακάποτη πίπα, προκαταρκτικά μηδέν, πίπα αποδεκτή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο και καλό στήσιμο στα τέσσερα στο οποίο και τελείωσα, πολύ μέτρια κατάσταση, νομίζω ότι υπάρχουν μιλφ της ίδιας εμφάνισης με αρκετά καλύτερες υπηρεσίες στο μεταξουργείο, από εμένα είναι όχι

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Προχθές πάω με φίλο να βρούμε την γατούλα.σαμπινα. στη τρυφωνιου αντί εξηκιου και στο πρώτο ισόγειο που έχει εσωτερική αυλή βγαίνει μια γεματουλα νέα σχετικά κάτω των 30 με καλές καμπύλες . Λέει πρόγραμμα απολα. Και τόλμησα και ρώτησα αν κάνει ελεύθερο στοματικό. Με κοίταξε με μίσος και μου είπε ότι δεν είναι σκουπίδι να κάνει τέτοια ..... Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ευτυχώς που δεν ρώτησες για κώλο φίλε, θα έτρωγες τηγάνι στο κεφάλι.

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.428
Πόντοι
206
Καλησπέρα στην παρέα , θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε εχθές το μεσημέρι … ξεκίνησα για κατάθεση στη Δίδυμου 27 ,πέρασα με την Βικτόρια και αφού τελείωσα κατηφόρισα για Αλκιβιαδου 16Α για την περίφημη Αλινα , μπήκα δεν υπήρχε ψυχή , βγήκε ο Τσάτσος ο οποίος ήταν για κάποια χρόνια στο Φ 66Δ μου λέει έχω ένα μωρό κάθεται 20΄κάνει ωραία πίπα ,θα περάσεις μου λέει τέλεια … εν το μεταξύ η μικρή κοιμόταν με το τηλ … αφού ξύπνησε την είδα έδωσα το μπλε , ήρθε καπάκι και εκεί μου έτυχε ότι δεν μου έχει τύχει 35 χρόνια μπουρδελοτσαρκας , άρχισε να μουρμούραει στα ρωσικά , στα ρουμανικά , στα αγγλικά , στα ελληνικά … τις λέω θα ηρεμήσεις ν ξεκινήσουμε , ξεκινάει με πίπα με δόντι τις λέω οπα κοπέλια , σταματάει αρχίζει πάλι μουρμούρα και στο τέλος μετά από 5 -7’ λεπτά μου λέει φίνις χρόνου γκοουυ , τι είπες τις λέω και φεύγει , φωνάζω τον Τσάτσο ρεεε του λέω τη μπάζο είναι αυτό , αφού φόρεσα τα ρούχα φώναζε από μέσα γκιβ μανει και λέει ο Τσάτσος θα σου δ 10 ευρώ γιατί σου έκανε πίπα … τι να πω
Θα μπορούσες να κάνεις παζάρι για 2-3 ευρώ ακόμα!! "Μόνο 7 λεπτά έμεινε" και τέτοια.

Η κατάσταση με τα μπου ξεφεύγει πάλι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.364
Πόντοι
27.261
Αποψε σεξυ γατουλα Σαμπινα βεργας 7 στης 11 βραδυ μεχρι της 5 το πρωι Ναζιαρικα παιχνιδεια αποψε με σεξυ εμφανιση με καυτη στολη μαθητριας και αστυνομικινας!!!!
τιποτα σε πυροσβεστη εχει ? :think:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Θα μπορούσες να κάνεις παζάρι για 2-3 ευρώ ακόμα!! "Μόνο 7 λεπτά έμεινε" και τέτοια.

Η κατάσταση με τα μπου ξεφεύγει πάλι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε!!

Καλησπέρα στην παρέα , θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε εχθές το μεσημέρι … ξεκίνησα για κατάθεση στη Δίδυμου 27 ,πέρασα με την Βικτόρια και αφού τελείωσα κατηφόρισα για Αλκιβιαδου 16Α για την περίφημη Αλινα , μπήκα δεν υπήρχε ψυχή , βγήκε ο Τσάτσος ο οποίος ήταν για κάποια χρόνια στο Φ 66Δ μου λέει έχω ένα μωρό κάθεται 20΄κάνει ωραία πίπα ,θα περάσεις μου λέει τέλεια … εν το μεταξύ η μικρή κοιμόταν με το τηλ … αφού ξύπνησε την είδα έδωσα το μπλε , ήρθε καπάκι και εκεί μου έτυχε ότι δεν μου έχει τύχει 35 χρόνια μπουρδελοτσαρκας , άρχισε να μουρμούραει στα ρωσικά , στα ρουμανικά , στα αγγλικά , στα ελληνικά … τις λέω θα ηρεμήσεις ν ξεκινήσουμε , ξεκινάει με πίπα με δόντι τις λέω οπα κοπέλια , σταματάει αρχίζει πάλι μουρμούρα και στο τέλος μετά από 5 -7’ λεπτά μου λέει φίνις χρόνου γκοουυ , τι είπες τις λέω και φεύγει , φωνάζω τον Τσάτσο ρεεε του λέω τη μπάζο είναι αυτό , αφού φόρεσα τα ρούχα φώναζε από μέσα γκιβ μανει και λέει ο Τσάτσος θα σου δ 10 ευρώ γιατί σου έκανε πίπα … τι να πω
Μαστουρωμένο ήταν. Μακριά. Μπορεί και να είναι πάρα τη θέληση της; Τι να πω. Δεν είναι καθαρός ο χώρος παιδιά. Και δεν ξέρουμε τι ζόρια τραβάνε κι αυτές. Εγώ φίλε μου αν την έβλεπα έτσι θα την έκανα με τη μία.

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες. Ανεβαίνω φυλής τώρα. Τίποτα καλο παίζει; Αν κάποιος έχει να δώσει feedback

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα μύστες. Ανεβαίνω φυλής τώρα. Τίποτα καλο παίζει; Αν κάποιος έχει να δώσει feedback
Φιλε μου αφού ανεβαίνεις Φυλής περιμένουμε από σένα ανατροφοδότηση

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τις προάλλες πέρασα με Ίρις από Ιωαννίνων 5, μιας και θυμόμουν πόσο πρόθυμη ήταν τις 2 φορές που είχα περάσει μαζί της στο παρελθόν. Μέσα όμως με περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έφαγα άκυρο για γλειφομούνι και ελεύθερο στοματικό και πλέον κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα, κάτι που δε μου είχε ανακοινώσει η τσατσά. Σε ερώτησή μου για το λόγο μου απάντησε ότι έχει αφαιρέσει τις ωοθήκες της, γιατί είχαν μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο από το γλειφομούνι και από τότε προσέχει. Δεν ξέρω αν με δούλευε, αλλά πάντως αν έλεγε αλήθεια είναι απίστευτο τι ζημιές μπορεί να πάθουν στα γυναικολογικά τους οι κορασίδες που εμείς με περισσή ευκολία κράζουμε για τα απλά προγράμματα.

Τελευταία τροποποίηση:

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
Μάγκες … για μένα σχεδόν όλα τα σπίτια παρουσιάζουν ένα θέαμα άκρος φριχτό με αυτό που πληρώνουμε ,από την καθαριότητα ,από την συμπεριφορά ,από την απόδοση των κοριτσιών …εντάξει πάντα υπήρχαν θέματα με την καθαριότητα αλλά ποιο παλιά πηδάγαμε γυναικάρες και όταν φεύγαμαι έτρεμαν τα πόδια μας , ειναι έτσι …. Για τους ποιο παλιούς ….ξέχασα να πω … ο Τσάτσος μου πρότεινε στο δεξί δωμάτιο με τους καθρέφτες να μπω και να έρθει και αυτός να τραβήξει μαλακια βλέποντας με … του λέω μπάρμπα ντρέπομαι … και επέμενε …. Ρεεε του λέω χαλάρωσε … έχουν ξεφύγει τα πράγματα και δεν ξέρω αν υπάρχει γυρισμός …. Αυτά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μάγκες … για μένα σχεδόν όλα τα σπίτια παρουσιάζουν ένα θέαμα άκρος φριχτό με αυτό που πληρώνουμε ,από την καθαριότητα ,από την συμπεριφορά ,από την απόδοση των κοριτσιών …εντάξει πάντα υπήρχαν θέματα με την καθαριότητα αλλά ποιο παλιά πηδάγαμε γυναικάρες και όταν φεύγαμαι έτρεμαν τα πόδια μας , ειναι έτσι ….
Δεν έρχονται πια κορίτσια για να δουλέψουν, από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το είπε μόνη της όλα με καποτα.
Μούφα όλες ακόμα και κάποιες καλές φοβούνται πλέον ούτε αγκαλιές ούτε χάδια ούτε τίποτε …απλά μας κλέβουν όπως μας έκλεβα αν ο Ελληνίδες εποχή 2000

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Τις προάλλες πέρασα με Ίρις από Ιωαννίνων 5, μιας και θυμόμουν πόσο πρόθυμη ήταν τις 2 φορές που είχα περάσει μαζί της στο παρελθόν. Μέσα όμως με περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έφαγα άκυρο για γλειφομούνι και ελεύθερο στοματικό και πλέον κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα, κάτι που δε μου είχε ανακοινώσει η τσατσά. Σε ερώτησή μου για το λόγο μου απάντησε ότι έχει αφαιρέσει τις ωοθήκες της, γιατί είχαν μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο από το ελεύθερο στοματικό και από τότε προσέχει. Δεν ξέρω αν με δούλευε, αλλά πάντως αν έλεγε αλήθεια είναι απίστευτο τι ζημιές μπορεί να πάθουν στα γυναικολογικά τους οι κορασίδες που εμείς με περισσή ευκολία κράζουμε για τα απλά προγράμματα.
Αφού τις αφαίρεσε τότε τι φοβάται τώρα;

• Like
Αντιδράσεις: vril
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom