Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (17 μέλη και 169 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Η Εβελινα βρίσκεται στο πόστο της; η από Δευτέρα;

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.233
Πόντοι
481
Κι εγώ αυτή την ερώτηση έχω. Σουπερ προγραμμα; Τι εννοείς ρε μυστη;
Αγνοήστε τις μπούρδες που γραφει ο νεσκαφε. ειναι το ίδιο ατομο που είχε στείλει τα μηνυματα στο instagram μελών και ζητούσε 20 ευρώ κοσμοκάρτα για να στείλει δήθεν καυτα βιντεακια.

Γράφει συνεχώς παραπλανητικα σχόλια για πολλά κορίτσια (Ρανια, Τζωρτζια, Σαμπίνα μεταξύ άλλων)
Προκειται γαι νεαρό ατομο, που γυρίζει στην πιάτσα και παριστάνει το γκόμενο

Απορώ γιατί η διαχείριση δεν τον έχει μπαναρει ακόμη... καιρός να του γινει μαζικη αναφορά

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Αυτή η Ειρήνη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28..... τα μισά δόντια τις λείπουν και τα άλλα μισά είναι μαύρα και σάπια.
Πολύ αποκρουστικό και αντιαισθητικο.

Καλά δεν μπορούν να πάνε σε έναν οδοντίατρο για την προσωπική τους υγιεινή και φροντίδα...??? ΕΛΕΟΣ...!!!!!
Αμα πανε να φτιαξουνε τα δόντια τους θα χάσουν τουλάχιστον 4 μήνες εργασίας. Ασε που θα δώσουν κανα τριχιλιαρο στον οδοντίατρο.....
Μερικές από αυτές τις σαπιοδοντες παρολο που είναι πουτανες βγάζουν ωριακα τα έξοδα τους.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Αγνοήστε τις μπούρδες που γραφει ο νεσκαφε. ειναι το ίδιο ατομο που είχε στείλει τα μηνυματα στο instagram μελών και ζητούσε 20 ευρώ κοσμοκάρτα για να στείλει δήθεν καυτα βιντεακια.

Γράφει συνεχώς παραπλανητικα σχόλια για πολλά κορίτσια (Ρανια, Τζωρτζια, Σαμπίνα μεταξύ άλλων)

Απορώ γιατί η διαχείριση δεν τον έχει μπαναρει ακόμη... καιρός να του γινει μαζικη αναφορά
Για κάποιες κοπέλες ΟΤΙ και να γραφτεί ασυνήθιστο το πιανουμε αμέσως ότι είναι μουφα αδερφε.
Δεν πεφτουμε στο τρυπακι τους...! Πρόγραμμα η Τζώρτζια δεν προκειται να αλλάξει ποτε!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Έχεις κάνει σκούπα σχεδόν σε όλους τους κλόουνς του νήματος. Άσε και κανέναν να γελάμε ρε μλκ... :2funny: :2funny: :2funny:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Πέρασμα πριν λίγο με Μπιουτι την νταρντανα στο φυλής 65,τι καβλα γυναίκα είναι αυτή άμα έχει όρεξη,άμα δεν έχει κανείς τυπικό κρεβάτι.Σημερα είχε.
Εκτός Δευτέρας και Τρίτης κάθε βράδυ στο πόστο της για όσους την ψάχνουν.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:) εσυ αποτι εχω καταλαβει εισαι ο μπετοστοκος του φορουμ.
κότες και μαμόθρευτοι είναι τύπε, κουραδόμαγκες μια ζωή στην φάπα και στην παντόφλα με την φραπεδιά στο χέρι :zombie: :tooth:
Είναι θέμα ιδεολογίας τίποτε άλλο , Δηλαδή τότε οι αντάρτης στα βουνά κότες ήταν και μαμόθρεφτοι; Η αυτοί που ήταν στρατό υπάκουη αν εντολές και είχαν τα φαγητά και τους κτλ ήταν οι μάγκες ; Έλα τώρα μην ανοιγης μεγάλο θέμα σε λάθος φόρουμ απλά με τις παπαριες που διαβάζω δεν γίνετε να μην απαντήσω !!!δεν το συνεχίζω όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν !!! Αυτοί που θα μας πουλήσουν είναι οι ίδιοι οι στρατιωτικοί οι κοιλαράδες που κοιμόνται στις βάρδιες τρώνε σα φουρνιά κτλ και αυτοί που θα γαμησουν είναι οι τρελοί ι5 και αυτοί οι τρελή που δεν θα έχουν να πιουν φραπέ θα βγουν και θα τα γαμησουν όλα των Τουρκάλαδων τα υπάρχοντα !! Παρόλο που πήγα στρατό έχω άλλη ιδεολογία και αν γίνει μαλακια που δεν το εύχομαι θα δεις ποιοι θα είναι οι κότες και ποιοι θα δοθούν στην μάχη μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος τους !!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ρεεέεεεε τύπε @Tsarkofilos πού είσαι χαμένος ακόμα περιμένω ενημέρωση....
Έχω στηρίξει πάνω σου το επόμενο γαμήσι και αισθάνομαι πολύ ανασφαλής...
ΔΕΝ ξηγιούνται έτσι τα μέλη του σάι !

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
13.037
Πόντοι
4.926
Καλημέρα συναγωνιστές. Θέλω να κάνω μία παρέμβαση, καθώς στις προηγούμενες σελίδες γράφτηκε μία ανακρίβεια, όσον αφορά το πρόγραμμα που προσφέρει η Σαμπίνα (πρώην Αλίνα, από Φυλής 66 και μοντέλο-αλυσίδα). Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι η κοπέλα προσφέρει σούπερ πρόγραμμα, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά στην φαντασία του καθενός. Η συγκεκριμένη κάνει υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα, τα πάντα με προφυλακτικό, δεν φιλάει, δεν γλύφει αρχίδια, ούτε σε αφήνει να τελειώσεις σε κάποιο σημείο του σώματός της. Την έχω γαμήσει αρκετές φορές και την γνωρίζω. Πρόκειται για ένα τίμιο γαμήσι στο 20ρικο και τίποτα παραπάνω.

ΥΓ1: Παρακαλώ, όσα μέλη το κάνουν, να σταματήσουν την παραπληροφόρηση.
ΥΓ2: Επειδή τις τελευταίες ημέρες γράφονται αρκετά σχόλια για τον στρατό, ας είμαστε ρεαλιστές. Κανένας Έλληνας στρατιώτης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης και όσες μονάδες έχουν εκπαίδευση (Ζ ΜΑΚ, ΕΤΑ, ΟΥΚ), δεν διαθέτουν πολεμική εμπειρία.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Ουτε ενα δευτερόλεπτο στον γαμωστρατο. Χαρτί ψυχίατρου με Αγωγη που όντως να φαίνεται και κανεις δεν θα σας θέλει. Και μην ακουτε τις μαλακιες που λένε όλοι πάνε-ρανε κλπ κανεις δεν θέλει να πάει απλά όπως κ στην ζωή έτσι και εκεί κάποιοι το κάνουν πράξη και δεν πάνε. Και να θυμάστε το Ι5 δεν φαίνεται πουθενα πλεον απλά δεν μπαίνεις στα σώματα ασφαλείας. Προσωπικά ουτε εγώ κάνω για τον στρατό αλλά ουτε ο στρατός ήθελε άτομα σαν και εμένα. Κανένας δεν παίρνει την ευθυνη να σε κρατήσει με το ζόρι. Αυτά.
Πιστεύω ότι για "ι5" ψυχολογικό, θα έπρεπε να σας σας παίρνουν το δίπλωμα οδήγησης ή να μην βγάζετε καθόλου. Είστε επικίνδυνοι, πίσω από το τιμόνι. Μπορεί να μας πατήσετε στα ξαφνικά σαν τους τζιχαντιστές.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
παιδες η ξανθοβυζομπαλουσα χριστινα(τσεχα με τατου)επεστρεψε τελικα απογευματινη βαρδια?ρωταω γιατι εχω μαζεψει πολυ σπερμα για το μουνι της και σκεφτομαι να την επισκεφτω

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Καλημέρα συναγωνιστές. Θέλω να κάνω μία παρέμβαση, καθώς στις προηγούμενες σελίδες γράφτηκε μία ανακρίβεια, όσον αφορά το πρόγραμμα που προσφέρει η Σαμπίνα (πρώην Αλίνα, από Φυλής 66 και μοντέλο-αλυσίδα). Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι η κοπέλα προσφέρει σούπερ πρόγραμμα, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά στην φαντασία του καθενός. Η συγκεκριμένη κάνει υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα, τα πάντα με προφυλακτικό, δεν φιλάει, δεν γλύφει αρχίδια, ούτε σε αφήνει να τελειώσεις σε κάποιο σημείο του σώματός της. Την έχω γαμήσει αρκετές φορές και την γνωρίζω. Πρόκειται για ένα τίμιο γαμήσι στο 20ρικο και τίποτα παραπάνω.

ΥΓ1: Παρακαλώ, όσα μέλη το κάνουν, να σταματήσουν την παραπληροφόρηση.
ΥΓ2: Επειδή τις τελευταίες ημέρες γράφονται αρκετά σχόλια για τον στρατό, ας είμαστε ρεαλιστές. Κανένας Έλληνας στρατιώτης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης και όσες μονάδες έχουν εκπαίδευση (Ζ ΜΑΚ, ΕΤΑ, ΟΥΚ), δεν διαθέτουν πολεμική εμπειρία.
για την Τζώρτζια αναφέρθηκε... αλλά Σαμπίνα και Τζώρτζια το ίδιο σούπερ αποστειρωμένο πρόγραμμα κάνουν

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα! Σήμερα κατέβηκα να δοκιμάσω όπως είχα σκοπό και την Χριστίνα από τη Φυλής 56. Πήγα κατά τις 12. Δεν είχε κόσμο. Μου βγήκαν στην πασαρέλα και οι δύο κορασίδες.
Οι εντυπώσεις από τη Χριστίνα. Είναι ένα όμορφο κορίτσι κι αυτή. Ωραίο σηματάκι, νεανικό. Το πρόγραμμα αποστειρωμένο. Πίμα με σκουφί, με.άφησε λίγο να της αγγίξω το μουνί. Σκέφτηκα για 69, αλλά φοβήθηκα ότι θα έπαιρνα κόκκινη κάρτα και πάλι. Η κοπέλα ήρθε για να με ξεπετάξει απλά.
Τα θετικά.
Ωραίο νεανικό κοπέλι, Ωραίο αδύνατο σωματάκι. Όταν στήθηκε μόνη της στα 4 δεν έκλεψε ούτε μια στιγμή. Το μουσάκι της είχε ωραία αίσθηση. Έχασα δυνατά στο πεντάλεπτο. Δεν ξέρω. Αν δεν είχαν αυτό το βιαστικό που σε ξενερώνει θα ξαναπήγαινα. Θα μου πεις στις άλλες κρατάει πάνω από 8 10 λεπτά; Όχι
Αλλά οι άλλες ξέρουν και το χειρίζονται καλύτερα. Επόμενος στόχος Καρολίνα. Αυτή τουλάχιστον είναι πιο επαγγελματίας. Ίσως και η Βίκη και η Χριστίνα να μην θέλουν να κάνουν στάνταρ πελατεία. Πιτσιρίκες είναι.
Το Ξαναείπα, το θετικό πάνω τους είναι το νεαρό της ηλικίας τους και είναι ωραία κοριτσάκια και γλυκομούνικα. Από υπηρεσία όμως...

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Πέρασμα πριν λίγο με Μπιουτι την νταρντανα στο φυλής 65,τι καβλα γυναίκα είναι αυτή άμα έχει όρεξη,άμα δεν έχει κανείς τυπικό κρεβάτι.Σημερα είχε.
Εκτός Δευτέρας και Τρίτης κάθε βράδυ στο πόστο της για όσους την ψάχνουν.
απολαυση στα 4 με θεα την κωλαρα της

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Έχω πάει 2 φορές. Και εσύ κράζεις?
δεν κραζω ρε φιλε, αλλα αφου σου αρεσει τοσο πολυ, γιατι δεν της ζητας στοιχεια επικοινωνιας (τηλεφωνο, fb , insta) να την ρωτας εσυ ο ιδιος ποτε θα δουλευει...

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Αυτή η Ειρήνη από Μεγάλου Αλεξάνδρου 28..... τα μισά δόντια τις λείπουν και τα άλλα μισά είναι μαύρα και σάπια.
Πολύ αποκρουστικό και αντιαισθητικο.

Καλά δεν μπορούν να πάνε σε έναν οδοντίατρο για την προσωπική τους υγιεινή και φροντίδα...??? ΕΛΕΟΣ...!!!!!
ναι αλλά γιατί έχει τόση πελατεία και όποτε δουλεύει στο σαλόνι έχει τουλάχιστον 10 άτομα να περιμένουν να αδειάσει δωμάτιο;; γουστάρετε σαπίλα και παρακμή παραδεχτείτε το!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom