Διάβασα την ενημέρωση του nsmirni εχθές και είδα ότι στο Φωκαίας 7 υπόγειο είναι η Σάσα που στο πρόγραμμα αναφέρει ποδολαγνεία. Υπέθεσα ότι θα είναι και σήμερα στη δεύτερη βάρδια και είπα να το επισκεφτώ να δω τι λέει. Τελικά πέτυχα την Έμιλυ και δεν μπήκα. Φεύγοντας λέω ότι είναι κρίμα να φύγω έτσι και σκέφτομαι να περάσω από Περγάμου να δω εάν πετύχω την Εβελίνα (το μαγαζί είχε φώτα απ'έξω όταν πέρναγα).
Σκέφτηκα πριν από αυτό να κατηφορίσω τη Φωκαίας κι έκανα μία στάση στο 19 να δω τη Ρίτα για να μπει στα υπόψιν. Κόσμο δεν είδα ιδιαίτερο στον δρόμο, μέσα στο 19 ήμαστε 6 άτομα, μπήκαν κάποιοι μικροί να καβλαντίσουν, βγήκε κι η Ρίτα, αποχώρησαν οι πιτσιρικάδες, σηκώθηκα να φύγω, με πλεύρισαν από τη μία η τσα2, από την άλλη η Ρίτα και σχεδόν επιτακτικά (ασφυκτικό πρέσινγκ) με έμπασαν στο δωμάτιο. Δεν περίμενα να περάσω ιδιαίτερα καλά, δεν μπήκα με πολύ όρεξη, αλλά αφού την είχα στο στόχαστρο, την Εβελίνα την έχω πάρει ήδη μία φορά και αφού ήμουν που ήμουν εκεί, είπα να ενδώσω.
Η αλήθεια είναι ότι ως εμπειρία με μπέρδεψε λίγο να πω την αλήθεια. Σαν να την έπιασε μια λογοδιάρροια, μιλούσε για διάφορα, αισθάνθηκα κάποια στιγμή ότι είναι σαν να συζητάμε κι απλά η πούτσα μου ήταν στο μουνί της. Μου εξήγησε ότι γλειφομούνι κάνει μόνο με άτομα που είναι σταθεροί πελάτες και ότι πρέπει να ξέρει τον άλλον. Να με συγχωρήσουν όσοι σιχαίνονται τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά να τονίσω ότι ποδολάγνισα, παρόλο που φορούσε κάλτσες, αφαίρεσε τη μία με δική της πρωτοβουλία και γενικά ήταν δεκτικη. Η τσα2 περνάει μετά από λίγο έξω από την πόρτα και ρωτάει εάν όλα είναι εντάξει (εναλλακτικό του χτυπήματος και του να δυναμώνει την ένταση της μουσικής).
Παρόλο που τελείωσα με μαλακία μετά που πέρασε η τσα2 δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω τη Ρίτα φόλα με τα δικά μου δεδομένα, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω στοχευμένα για να έχω σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Τι να κάνουμε; Καμιά φορά κερδίζεις, καμιά φορά χάνεις.