Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 518
- Πόντοι
- 81
Αχαχαχα οχι αδερφε αλλα ο λογος και η πουτσα πρεπει να ειναι σπαθι!!Έσκασε επιδότηση ??
Αχαχαχα οχι αδερφε αλλα ο λογος και η πουτσα πρεπει να ειναι σπαθι!!Έσκασε επιδότηση ??
Είσαι ωραίος.....πρώτη φορά συναντώ τέτοιο τύπο σχεδόν είκοσι χρόνια που μπαινοβγαινω εδώ μέσαΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
Θα ηθελα να δηλωσω οτι ειμαι συγκινημενος απο τα μυνηματα βοηθειας στο να εντοπισω μια απο τις αγαπημενες μου ιεροδουλες εν ονοματι σιμονα και με το που σκασω αθηνα πολυ συντομα δηλαδη θα γινει η πολυποθητη καταθεση στην κωλαρα της.
Υποσχεθηκα 20αρικο σε οποιον με βοηθουσε αλλα ειστε πολλοι κατι που ειναι πραγματικα αξιο σεβασμου, νιωθω ευγνωμων σε καθε εναν απο εσας ξεχωριστα και για να μην αδικησω κανεναν προτεινω να διοργανωσουμε συναντηση αληθειας οσοι ειμαστε εδω απτο φορουμ και βαζω τα εξοδα για ποτα/φαγητο οτι γουσταρει ο καθενας να σας κερασω για την αλληλεγγυη που μου δειξατε.
Επισης θα υπαρξει και giveaway ενος μπλε εισητηριου επειτα απο live κληρωση οσων θα βρισκονται παρων στην συναντηση της οικογενειας μας.
Παραθεστε τη γνωμη σας οσοι ειστε μεσα.
Σεβασμο αδερφε την υγεια μας να εχουμε και να βοηθαμε αυτους που μας βοηθησανε!!Είσαι ωραίος.....πρώτη φορά συναντώ τέτοιο τύπο σχεδόν είκοσι χρόνια που μπαινοβγαινω εδώ μέσα
Σωραιος!!!!!Σεβασμο αδερφε την υγεια μας να εχουμε και να βοηθαμε αυτους που μας βοηθησανε!!
Να φροντίσουμε να το μάθει η Σιμόνα - θα συγκινηθεί τόσο που θα σε πάρει τσάμπαΣεβασμο αδερφε την υγεια μας να εχουμε και να βοηθαμε αυτους που μας βοηθησανε!!
Χαχαχαχα φροντισετο σκυλε ??Να φροντίσουμε να το μάθει η Σιμόνα - θα συγκινηθεί τόσο που θα σε πάρει τσάμπα
Τόσο πολύ σου έλειψε η φολοσιμονα?ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
Θα ηθελα να δηλωσω οτι ειμαι συγκινημενος απο τα μυνηματα βοηθειας στο να εντοπισω μια απο τις αγαπημενες μου ιεροδουλες εν ονοματι σιμονα και με το που σκασω αθηνα πολυ συντομα δηλαδη θα γινει η πολυποθητη καταθεση στην κωλαρα της.
Υποσχεθηκα 20αρικο σε οποιον με βοηθουσε αλλα ειστε πολλοι κατι που ειναι πραγματικα αξιο σεβασμου, νιωθω ευγνωμων σε καθε εναν απο εσας ξεχωριστα και για να μην αδικησω κανεναν προτεινω να διοργανωσουμε συναντηση αληθειας οσοι ειμαστε εδω απτο φορουμ και βαζω τα εξοδα για ποτα/φαγητο οτι γουσταρει ο καθενας να σας κερασω για την αλληλεγγυη που μου δειξατε.
Επισης θα υπαρξει και giveaway ενος μπλε εισητηριου επειτα απο live κληρωση οσων θα βρισκονται παρων στην συναντηση της οικογενειας μας.
καταλαβαίνω τον φίλο που την γουστάρει.Η Σιμονα είναι γνωστή φόλα πολλά χρόνια τώρα......!!!!!! Αλλά είπαμε....περί ορεξεως κολοκυθόπιτα...
17 εννοούσα σόρρυμαλλον 17 εννοει.
ρε συ αυτη η αννα ειναι που δουλευε και φιλιππιδου, η αλβανιδουλα η' καμια σχεση?
Πολυ ακραιο στοριτελινγκ με πολλα που θελω να ρωτησω αλλα το βασικο ειναι πως βρηκες το προφιλ της ?καταλαβαίνω τον φίλο που την γουστάρει.
για εμένα ήταν στανταράκι, τρομερή στο δωμάτιο και νοιαζόταν πολύ να χύνω δυνατά μαζί της και διάβαζα τους άλλους που λέγαν φόλα και ελεγά είναι μλκες.
σε κάποια φάση μετά από κάνα χρόνο που την είχα στανταράκι άλλαξε και έγινε φολάρα και της έδωσα αρκετές ευκαιρίες αλλά πραγματικά στο τέλος απλά αρνιόταν να γαμηθεί (που λέει ο λόγος)!!!!
η συγκεκριμένη με μερικούς είναι καλή αλλά αν ξεκινήσει το φόλιασμα είναι η χειρότερη φόλα από όλες, για εμένα δεν αξίζει αλλά σου κάνει καλό γαμήσι μέχρι να της περάσει είναι τούμπανο.
υ.γ. τις καλές μέρες, μπαίνω στο Φωκαίας 27 έτριβε πούτσες στο σαλόνι από διάφορους. μπαίνω γαμιέται σαν σκυλί και στο τέλος μου λέει "πέθανε ο πατέρας μου χθες" σκέφτομαι παπαριές πουτάνας λόγια που λένε. τέσπα μπαίνω fb το βράδυ και είχε βάλει πένθος στη φώτο προφίλ!!!!
δλδ πέθανε ο πατέρας της και όχι μόνο δεν έφυγε για Ρουμανία, ούτε καν ζήτησε ρεπό, ούτε καν το καταλάβαινες στην συμπεριφορά της αν δεν το έλεγε.
η συγκεκριμένη όπως και πολλές άλλες είναι νεκρές συναισθηματικά!!!!
Δεν θα μπω ΚΑΝ στον κόπο να σχολιάσω. Είναι πολλοι εδώ μέσα σαν εσενα που θέλουν να τα μάθουν όλα επί του καναπεως. Και να δεις ποσο άγνοια έχεις για την κοπέλα. Για να ξεκινήσει κάποια πρεπει να σταματήσει πρωτα. Το κορίτσι δεν έχει σταματήσει ποτε!Για να αναφέρω το μέρος σημαίνει ότι κυκλοφορώ και ξέρω που βρίσκεται. Απλώς ρωτάω απο ποτέ ξεκινάει. Χαλάρωσε λίγο την μαγκιά σου δεν γνωριζόμαστε από χτες.
Δεν το έκοψε αυτή ρε συναγωνιστή; Νομίζω πως σταμάτησε εδώ και κανα δίμηνο.Πήγαινε Άννα ξανθιά στο φωκαίας 27 πάνω.. με ευχαριστείς μετά
Κατάλαβα ποια λες πατερ. Πάντως οντως εχει πολλες Άννες. Επιβεβαιώνω τον Σμύρνη. Εδώ και πολυ καιρό η Άννα από Φωκαιας 17 έχει κόψει τα επιπλέον. Κάνει μόνο βασικό προγραμμα.εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας με αυτες τις αννες.
εγω εννοω αν ειναι αυτη που ηταν παλια φιλιππιδου, ξανθοκαστανη μεχρι ωμους με τα μεγαλα βυζια.
παλια καραβανα γενικως.
Να κι ένας που λέει ευχαριστώ! Συναγωνιστή κράτα τα λεφταδακια σου. Έρχονται δυσκολες μέρες! Εδώ είμαστε όλοι για να βοηθάμε. Ο στόχος είναι κοινός!ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες,στην ελλαδα εισαι υποχρεωμενος να δειξεις ταυτοτητα στον μπατσο οποτε και να στην ζητησει,μπορεις ομως ναμην απαντησεις σε ερωτησεις τι κανεις εδω που δουλευεις γιατι εισαι εξω τετοια ωρα,ταυτοτητα πρεπει να δειξει ομως
Να σε διορθώσω λίγο.... Η Στέλλα έχει πελατεία και μάλιστα είναι τίμια με τον κωλο της τον δίνει χωρίς μα και μου και μη σου πω ότι το προτιμάει από να τον φάει στο μουνι
Είσαι ωραίος.....πρώτη φορά συναντώ τέτοιο τύπο σχεδόν είκοσι χρόνια που μπαινοβγαινω εδώ μέσα
Δεν είσαι ο μόνος. Έχουνε γράψει και άλλοι κατά καιρούς. Βέβαια ο Σμυρνης λέει ότι τον τρώει φουλ, άρα επιλέγει άτομα προφανως. Όπως όλες εξάλλου.Ας με κάνει προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων!
Εδώ ΔΕΝ κάνουν έλεγχο στους εγκληματίες που αλωνίζουν την πρωτεύουσα λες και είναι τσιφλίκι τους... στον Έλληνα φορολογούμενο θυμούνται να μας δείξουν την χρησιμότητά τους!
Τί σκατά μονάχα μαζί μου έχει θέμα;;;; ?
Όσες φορές την είχα προτιμήσει ποτέ ΔΕΝ έκατσε να τον φάει σαν άνθρωπος... και να πεις πως είμαι κανένας βίαιος πάει στα κομμάτια....
? Σαββίδης ένα όνομα μια ιστορία τύπε!
Μουνάρα αλλά και φωλάρα..Χθές ειμουν στο Φώκαιας 17 πάνω με την ξανθιά Άννα.εχει κόψει το προκτικο και τα ακαποτα τσιμπούκια .
Παρόλα αυτά είναι μουναρα