Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (6 μέλη και 321 επισκέπτες)

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!
Θα ηθελα να δηλωσω οτι ειμαι συγκινημενος απο τα μυνηματα βοηθειας στο να εντοπισω μια απο τις αγαπημενες μου ιεροδουλες εν ονοματι σιμονα και με το που σκασω αθηνα πολυ συντομα δηλαδη θα γινει η πολυποθητη καταθεση στην κωλαρα της.
Υποσχεθηκα 20αρικο σε οποιον με βοηθουσε αλλα ειστε πολλοι κατι που ειναι πραγματικα αξιο σεβασμου, νιωθω ευγνωμων σε καθε εναν απο εσας ξεχωριστα και για να μην αδικησω κανεναν προτεινω να διοργανωσουμε συναντηση αληθειας οσοι ειμαστε εδω απτο φορουμ και βαζω τα εξοδα για ποτα/φαγητο οτι γουσταρει ο καθενας να σας κερασω για την αλληλεγγυη που μου δειξατε.
Επισης θα υπαρξει και giveaway ενος μπλε εισητηριου επειτα απο live κληρωση οσων θα βρισκονται παρων στην συναντηση της οικογενειας μας.
Παραθεστε τη γνωμη σας οσοι ειστε μεσα.
Είσαι ωραίος.....πρώτη φορά συναντώ τέτοιο τύπο σχεδόν είκοσι χρόνια που μπαινοβγαινω εδώ μέσα

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Είσαι ωραίος.....πρώτη φορά συναντώ τέτοιο τύπο σχεδόν είκοσι χρόνια που μπαινοβγαινω εδώ μέσα
Σεβασμο αδερφε την υγεια μας να εχουμε και να βοηθαμε αυτους που μας βοηθησανε!!

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.233
Πόντοι
481

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Παιδια το ειπα και εγω συμφωνω οτι ειναι ξενερωτη γενικα αλλα ημουν τυχερος γιατι εχω κανει μερικα πολυ καλα γαμισια μαζι της και επισης ο κωλος της δεν υπαρχει, οποτε για μενα ειναι legend του αθληματος την βαζω στα τοπ 5 μου προσωπικα μονο λογω κωλαρας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να φροντίσουμε να το μάθει η Σιμόνα - θα συγκινηθεί τόσο που θα σε πάρει τσάμπα :thumbsup:
Χαχαχαχα φροντισετο σκυλε ??

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Θα ηθελα να δηλωσω οτι ειμαι συγκινημενος απο τα μυνηματα βοηθειας στο να εντοπισω μια απο τις αγαπημενες μου ιεροδουλες εν ονοματι σιμονα και με το που σκασω αθηνα πολυ συντομα δηλαδη θα γινει η πολυποθητη καταθεση στην κωλαρα της.
Υποσχεθηκα 20αρικο σε οποιον με βοηθουσε αλλα ειστε πολλοι κατι που ειναι πραγματικα αξιο σεβασμου, νιωθω ευγνωμων σε καθε εναν απο εσας ξεχωριστα και για να μην αδικησω κανεναν προτεινω να διοργανωσουμε συναντηση αληθειας οσοι ειμαστε εδω απτο φορουμ και βαζω τα εξοδα για ποτα/φαγητο οτι γουσταρει ο καθενας να σας κερασω για την αλληλεγγυη που μου δειξατε.
Επισης θα υπαρξει και giveaway ενος μπλε εισητηριου επειτα απο live κληρωση οσων θα βρισκονται παρων στην συναντηση της οικογενειας μας.
Τόσο πολύ σου έλειψε η φολοσιμονα?

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Η Σιμονα είναι γνωστή φόλα πολλά χρόνια τώρα......!!!!!! Αλλά είπαμε....περί ορεξεως κολοκυθόπιτα... :wink:
καταλαβαίνω τον φίλο που την γουστάρει.
για εμένα ήταν στανταράκι, τρομερή στο δωμάτιο και νοιαζόταν πολύ να χύνω δυνατά μαζί της και διάβαζα τους άλλους που λέγαν φόλα και ελεγά είναι μλκες.
σε κάποια φάση μετά από κάνα χρόνο που την είχα στανταράκι άλλαξε και έγινε φολάρα και της έδωσα αρκετές ευκαιρίες αλλά πραγματικά στο τέλος απλά αρνιόταν να γαμηθεί (που λέει ο λόγος)!!!!

η συγκεκριμένη με μερικούς είναι καλή αλλά αν ξεκινήσει το φόλιασμα είναι η χειρότερη φόλα από όλες, για εμένα δεν αξίζει αλλά σου κάνει καλό γαμήσι μέχρι να της περάσει είναι τούμπανο.

υ.γ. τις καλές μέρες, μπαίνω στο Φωκαίας 27 έτριβε πούτσες στο σαλόνι από διάφορους. μπαίνω γαμιέται σαν σκυλί και στο τέλος μου λέει "πέθανε ο πατέρας μου χθες" σκέφτομαι παπαριές πουτάνας λόγια που λένε. τέσπα μπαίνω fb το βράδυ και είχε βάλει πένθος στη φώτο προφίλ!!!!
δλδ πέθανε ο πατέρας της και όχι μόνο δεν έφυγε για Ρουμανία, ούτε καν ζήτησε ρεπό, ούτε καν το καταλάβαινες στην συμπεριφορά της αν δεν το έλεγε.
η συγκεκριμένη όπως και πολλές άλλες είναι νεκρές συναισθηματικά!!!!

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
καταλαβαίνω τον φίλο που την γουστάρει.
για εμένα ήταν στανταράκι, τρομερή στο δωμάτιο και νοιαζόταν πολύ να χύνω δυνατά μαζί της και διάβαζα τους άλλους που λέγαν φόλα και ελεγά είναι μλκες.
σε κάποια φάση μετά από κάνα χρόνο που την είχα στανταράκι άλλαξε και έγινε φολάρα και της έδωσα αρκετές ευκαιρίες αλλά πραγματικά στο τέλος απλά αρνιόταν να γαμηθεί (που λέει ο λόγος)!!!!

η συγκεκριμένη με μερικούς είναι καλή αλλά αν ξεκινήσει το φόλιασμα είναι η χειρότερη φόλα από όλες, για εμένα δεν αξίζει αλλά σου κάνει καλό γαμήσι μέχρι να της περάσει είναι τούμπανο.

υ.γ. τις καλές μέρες, μπαίνω στο Φωκαίας 27 έτριβε πούτσες στο σαλόνι από διάφορους. μπαίνω γαμιέται σαν σκυλί και στο τέλος μου λέει "πέθανε ο πατέρας μου χθες" σκέφτομαι παπαριές πουτάνας λόγια που λένε. τέσπα μπαίνω fb το βράδυ και είχε βάλει πένθος στη φώτο προφίλ!!!!
δλδ πέθανε ο πατέρας της και όχι μόνο δεν έφυγε για Ρουμανία, ούτε καν ζήτησε ρεπό, ούτε καν το καταλάβαινες στην συμπεριφορά της αν δεν το έλεγε.
η συγκεκριμένη όπως και πολλές άλλες είναι νεκρές συναισθηματικά!!!!
Πολυ ακραιο στοριτελινγκ με πολλα που θελω να ρωτησω αλλα το βασικο ειναι πως βρηκες το προφιλ της ?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Για να αναφέρω το μέρος σημαίνει ότι κυκλοφορώ και ξέρω που βρίσκεται. Απλώς ρωτάω απο ποτέ ξεκινάει. Χαλάρωσε λίγο την μαγκιά σου δεν γνωριζόμαστε από χτες.
Δεν θα μπω ΚΑΝ στον κόπο να σχολιάσω. Είναι πολλοι εδώ μέσα σαν εσενα που θέλουν να τα μάθουν όλα επί του καναπεως. Και να δεις ποσο άγνοια έχεις για την κοπέλα. Για να ξεκινήσει κάποια πρεπει να σταματήσει πρωτα. Το κορίτσι δεν έχει σταματήσει ποτε!
Επίσης αν γυρνούσες πισω την ημερήσια ενημέρωση, 10 με 15 σελίδες το πολυ, θα μάθαινες τα παντα για τις ώρες που δουλευει. Όσο για τη συμπεριφορά μου είναι άψογη σε όλους. Ρωτα και μάθε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας με αυτες τις αννες.
εγω εννοω αν ειναι αυτη που ηταν παλια φιλιππιδου, ξανθοκαστανη μεχρι ωμους με τα μεγαλα βυζια.
παλια καραβανα γενικως.
Κατάλαβα ποια λες πατερ. Πάντως οντως εχει πολλες Άννες. Επιβεβαιώνω τον Σμύρνη. Εδώ και πολυ καιρό η Άννα από Φωκαιας 17 έχει κόψει τα επιπλέον. Κάνει μόνο βασικό προγραμμα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Να κι ένας που λέει ευχαριστώ! Συναγωνιστή κράτα τα λεφταδακια σου. Έρχονται δυσκολες μέρες! Εδώ είμαστε όλοι για να βοηθάμε. Ο στόχος είναι κοινός!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες,στην ελλαδα εισαι υποχρεωμενος να δειξεις ταυτοτητα στον μπατσο οποτε και να στην ζητησει,μπορεις ομως ναμην απαντησεις σε ερωτησεις τι κανεις εδω που δουλευεις γιατι εισαι εξω τετοια ωρα,ταυτοτητα πρεπει να δειξει ομως

Ας με κάνει προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων!
Εδώ ΔΕΝ κάνουν έλεγχο στους εγκληματίες που αλωνίζουν την πρωτεύουσα λες και είναι τσιφλίκι τους... στον Έλληνα φορολογούμενο θυμούνται να μας δείξουν την χρησιμότητά τους!

Να σε διορθώσω λίγο.... Η Στέλλα έχει πελατεία και μάλιστα είναι τίμια με τον κωλο της τον δίνει χωρίς μα και μου και μη σου πω ότι το προτιμάει από να τον φάει στο μουνι

Τί σκατά μονάχα μαζί μου έχει θέμα;;;; ?
Όσες φορές την είχα προτιμήσει ποτέ ΔΕΝ έκατσε να τον φάει σαν άνθρωπος... και να πεις πως είμαι κανένας βίαιος πάει στα κομμάτια....
:confused: :confused::confused::confused::confused:

? Σαββίδης ένα όνομα μια ιστορία τύπε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Ας με κάνει προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων!
Εδώ ΔΕΝ κάνουν έλεγχο στους εγκληματίες που αλωνίζουν την πρωτεύουσα λες και είναι τσιφλίκι τους... στον Έλληνα φορολογούμενο θυμούνται να μας δείξουν την χρησιμότητά τους!

Τί σκατά μονάχα μαζί μου έχει θέμα;;;; ?
Όσες φορές την είχα προτιμήσει ποτέ ΔΕΝ έκατσε να τον φάει σαν άνθρωπος... και να πεις πως είμαι κανένας βίαιος πάει στα κομμάτια....
:confused: :confused::confused::confused::confused:

? Σαββίδης ένα όνομα μια ιστορία τύπε!
Δεν είσαι ο μόνος. Έχουνε γράψει και άλλοι κατά καιρούς. Βέβαια ο Σμυρνης λέει ότι τον τρώει φουλ, άρα επιλέγει άτομα προφανως. Όπως όλες εξάλλου.

• Like
Αντιδράσεις: msakis

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Συμβαίνει κάτι αξιοπερίεργο... Οι κοπέλες κόβουν ακα τσιμπούκι και anal από το πρόγραμμα τους. Αν το κάνουν συντονισμένα, θα ανέβει πολυ το κόστος μιας επίσκεψης. Τα εξτρα € θα πάνε γόνατο..

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.990
Πόντοι
31.618
Πάντος μου εξήγησε πος είναι ιατρικοι οι λόγοι.
Ε κόλος είναι πόσο να αντέξει

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom