You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ονομα?Τσακάλια μ τα φώτα σας......ψάχνω κορασίδα Ουκρανή που δούλευε στα ιδρύματα στη Βέργας..... πρωινή συνήθως ξανθιά και busty
Δεν θυμάμαι ρε φίλε.... πάντως δεν ειταν σ αυτά στο υπόγειο.... δούλευε απέναντι στο μωβ σπίτι με σκαλάκιαονομα?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
α κατάλαβα...οχι εγω σπανια μπαινω εκει γιατι οσες εχω περασει δε μαρεσει καμια...Δεν θυμάμαι ρε φίλε.... πάντως δεν ειταν σ αυτά στο υπόγειο.... δούλευε απέναντι στο μωβ σπίτι με σκαλάκια
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
αν δεν ειναι σε κανενα απο αυτα εκει τριγυρω μαλλον δεν θα δουλευει
Άνοιξε πέτρα για να μπω........αν δεν ειναι σε κανενα απο αυτα εκει τριγυρω μαλλον δεν θα δουλευει
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Λογικά Αναστασία.Τσακάλια μ τα φώτα σας......ψάχνω κορασίδα Ουκρανή που δούλευε στα ιδρύματα στη Βέργας..... πρωινή συνήθως ξανθιά και busty
Μετά τις 20 του μηνός.
tzitzifiongkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2022
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Εμένα δεν μου ζητήθηκε τίποτα, να σου πω την αλήθεια. Μου έχει ζητηθεί άλλου (πχ Ιωαννίνων) αλλά στη Ρίτα δεν αναφέρθηκε, τουλάχιστον όταν πέρασα εγώΕγώ πέρασα χτές κατά τις 12.30 και το είδα το κορμί.Καλό και ενδιαφέρον όμως με λίγο βλέμα υπεροπτικό. Αλλά μόλις η κυρία 'επι των τιμών' αφού ανακοίνωσε το πρόγραμμα που κάνει η κοπέλα είπε την μαγική λέξη "εμβόλιο έχετε?" χαμογέλασα απλά είπα ευχαριστώ και έφυγα !!
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Η φύση προικίζει τους μπαρμπάδες με πρεσβυωπία, έτσι ώστε να νομίζουν ότι οι θείτσες είναι ελκυστικές και να τις γαμάνε.
Η πρεσβυωπία είναι ένα είδος αφροδισιακού.
Ειδικά στο μπουρδέλο με black light μαζί με πρεσβυωπία, μια μαϊμού φαίνεται σαν νεράιδα.
Ειδικά στο μπουρδέλο με black light μαζί με πρεσβυωπία, μια μαϊμού φαίνεται σαν νεράιδα.
Η μιχαελα ειναι με τα γυαλακια κ τα τατουαζ?Πήγα για Τζόρτζια σήμερα το απόγευμα μα ήταν κλειστά.
Γενικά Πόλα σπιτάκια κλειστά.
Τελικά με Μηχαελα στο Φώκαιας 17 .
Η Μηκα με πολύ μπρίο και όρεξη με ανέβασε στον έβδομο ουρανό.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.079
- Πόντοι
- 31.618
Η μιχαελα ειναι με τα γυαλακια κ τα τατου
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.079
- Πόντοι
- 31.618
Ναι αυτή ειναιΗ μιχαελα ειναι με τα γυαλακια κ τα τατουαζ?
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
που να έχεις και μυοπια .... γαμας κάμπια στο λύκοφως. Για πείτε πότε έρχεται η Μπάρμπαρα? Ελπίζω να μην κλαταρε από τα μπόλιαΗ φύση προικίζει τους μπαρμπάδες με πρεσβυωπία, έτσι ώστε να νομίζουν ότι οι θείτσες είναι ελκυστικές και να τις γαμάνε.
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Την είδα εκεί προ τριών ημερών.ξερει κανεις που θα βρουμε την Ναταλυ (skinny) που ηταν Ιασωνος 27 στο γωνιακο???
Εχθές όμως ήταν μια Τζοάννα. Άκυρη εμφανισιακά.
Καλησπέρα μάγκες! Πέρασα από Περγάμου 1 κάτω να δω μια Κινέζα που λένε, η Νάνσυ, κοντούλα με λίγα κιλάκια, βγήκε με κομπινεζόν και καλσόν αλλά το ωραίο είναι ότι η τσατσά ανακοίνωσε τρία προγράμματα, με 30, 50 και 70 ευρώ, κάτι σαν το Αχαρνών 85 δηλαδή. Άμα ήτανε 20 θα πέρναγα μιας και μου αρέσουν τα Κινεζάκια κ.λπ., έτσι και μιας και βαριόμουνα να ψάχνω πήγα στη Βικτόρια Διδυμου 27 να μου πάρει την κούραση
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Κοίταξε και στο αδερφό 37 όροφοςξερει κανεις που θα βρουμε την Ναταλυ (skinny) που ηταν Ιασωνος 27 στο γωνιακο???
kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Ένας τσάτσος στο 134 υπόγειο που είναι και στον δρόμο και λέει στους άντρες αν την έχουν μεγάλη τον ξέρετε; Πέρναγα από εκεί και μου είπε ότι η κοπέλα του είπε ότι είμαι ο πελάτης με την μεγαλύτερη πούτσα και ήθελε να του την δείξω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις