Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (34 μέλη και 165 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Είμαι κέντρο για δουλειά αλλά με ποδήλατο. Θέλω να περάσω Λιοσίων να ρίξω έναν αλλά λέτε να το αφήσω σε κάνα δελο μέσα ή θα μου την πει η τσατσά. Για έξω με την κλειδαριά της πλάκας που έχω το φοβάμαι....

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Είμαι κέντρο για δουλειά αλλά με ποδήλατο. Θέλω να περάσω Λιοσίων να ρίξω έναν αλλά λέτε να το αφήσω σε κάνα δελο μέσα ή θα μου την πει η τσατσά. Για έξω με την κλειδαριά της πλάκας που έχω το φοβάμαι....
Αν αφησεις ποδηλατο στη λιοσιων δεν θα βρεις ουτε την κλειδαρια μετα :2funny: :2funny: :2funny:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Μια κορασίδα, στο εξηκιου 18γ 25 χρονών Ρουμάνα, η "Ειρήνη" υπάρχει ακόμα; Έχω κάνει και κριτική παλιότερα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
τώρα σφηνάκι live

Φυλής 54α Τζωρτζια καστανή με κανονικό τούμπανο σώμα με πολλά τατουάζ 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 & 66α κλειστά.

Φυλής 66δ Ιωάννα καστανοξανθη ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά κλειστο.

Φυλής 74 αριστερά Έλλη ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι μπουτου, τατουάζ στο δεξί μπούτι και Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 & 61 κλειστά.

επίσης όλα στη Διδύμου κλειστά εκτός του 20 όπου δούλευε η ξανθιά μιλφ Ελένη με φουλ πρόγραμμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα Διδύμου 22 και 16 έκλεισαν οριστικά.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Καλη χρονιά και χρόνια πολλά!!
Επίσκεψη σημερα στο Μετάξι ύστερα από καιρό αποχής.. Πήγα στο Ι28 στο ημιυπόγειο πράσινο τσαρδι .. Βρήκα την Ελενα, περίπου 30 ετων, ξανθιά και αδυνατη, Ρωσίδα όπως μου είπε .. Κανονικό ύψος , 2αρι βυζακι..
Δεν έλεγε σε τίποτα όχι, καλή πίπα με σκουφάκι και ξέρει να γαμιεται η κοπελα..
Για 10αρικο θεωρώ ότι μια καλή περίπτωση.. Να είστε μάγκες καλά και να περνάτε όμορφα.
Κανα άλλο καλό μωρό στην Ιασωνος παίζει συνοδοιπορε απ οτι ειδες

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.534
Πόντοι
27.261
μπες δωματιο με αυτο παιχτη, δε νομιζω να σου πουν κατι :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καταθεση πριν λίγο στην Μελινα στο Φωκαιας 27 ισογειο, οι περισσότεροι από σας σίγουρα την ξέρετε.
Στο δωμάτιο αρκετά φιλοτιμη με τα πάντα, δεν έχω κανένα παράπονο.
Το κυριότερο νέο όμως είναι ότι σήμερα είναι η τελευταία της βραδιά στην Αθήνα, αύριο φεύγει στη πατρίδα της μέχρι τον Μάρτιο, οπότε όσοι θέλετε να της ρίξετε ένα τελευταίο μερεμέτι σπεύσατε αποψε...
Είναι μια τίμια περίπτωση στη περιοχή, την ρώτησα για τυχόν προβλημα υγειας -επειδή πολλά είχαν γραφτεί για αυτήν- αν έχει αυτόν τον καιρό, και μου είπε ότι όλα είναι καλά και δεν εχει κάποιο πρόβλημα τωρα.
Για να δούμε.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Καλή χρονιά σε ολους τους φιλους εδω μεσα και λατρεις του αγοραίου ερωτα. με υγεια και καθε καλο. Γνωριζει κανεις φιλος να με ενημερωσει αν εργαζεται καπου η παλια ιέρεια η Νατασσα η πεταλουδα? Ο καθενας με τον πόνο του. Ευχαριστω εκ των προτερων.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τώρα σφηνάκι live

Φυλής 54α Τζωρτζια καστανή με κανονικό τούμπανο σώμα με πολλά τατουάζ 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 & 66α κλειστά.

Φυλής 66δ Ιωάννα καστανοξανθη ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά κλειστο.

Φυλής 74 αριστερά Έλλη ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι μπουτου, τατουάζ στο δεξί μπούτι και Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59 & 61 κλειστά.

επίσης όλα στη Διδύμου κλειστά εκτός του 20 όπου δούλευε η ξανθιά μιλφ Ελένη με φουλ πρόγραμμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα Διδύμου 22 και 16 έκλεισαν οριστικά.
Πολύ άσχημα νέα αυτά για Δ22 και Δ16...Το 16 το κρατούσε η Αλίνα ζωντανό πολλά χρόνια..αλλά εξαφανίστηκε...το 22 ήταν ένα ωραίο μπουρδελάκι πάντα έβρισκες εκεί κατά καιρούς ωραία κομμάτια... κρίμα.

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Καταθεση πριν λίγο στην Μελινα στο Φωκαιας 27 ισογειο, οι περισσότεροι από σας σίγουρα την ξέρετε.
Στο δωμάτιο αρκετά φιλοτιμη με τα πάντα, δεν έχω κανένα παράπονο.
Το κυριότερο νέο όμως είναι ότι σήμερα είναι η τελευταία της βραδιά στην Αθήνα, αύριο φεύγει στη πατρίδα της μέχρι τον Μάρτιο, οπότε όσοι θέλετε να της ρίξετε ένα τελευταίο μερεμέτι σπεύσατε αποψε...
Είναι μια τίμια περίπτωση στη περιοχή, την ρώτησα για τυχόν προβλημα υγειας -επειδή πολλά είχαν γραφτεί για αυτήν- αν έχει αυτόν τον καιρό, και μου είπε ότι όλα είναι καλά και δεν εχει κάποιο πρόβλημα τωρα.
Για να δούμε.
Δεν θα μας λείψει καθόλου, στο καλό... Είναι τέρμα κυκλοθυμική με έντονες τάσεις ξεπέτας (τσεκαρισμένο και με άλλους) και όσο καβλιάρα δέχνει στο σαλόνι άλλο τόσο ξενέρωτη και νωχελική είναι μέσα στο δωμάτιο

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
τώρα σφηνάκι live

Φυλής 56 & 66α κλειστά.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά κλειστο.

Φυλής 59 & 61 κλειστά.

ποια ελενη η γνωστη απο καλυμνου και πιο παλια κολοκυνθους?

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Την ρώτησα για τυχόν προβλημα υγειας -επειδή πολλά είχαν γραφτεί για αυτήν- αν έχει αυτόν τον καιρό, και μου είπε ότι όλα είναι καλά και δεν εχει κάποιο πρόβλημα τωρα.
Για να δούμε.
Άρα είχε παλιότερα προβλήματα υγείας. Τι είχε όμως;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.534
Πόντοι
27.261
Δεν θα μας λείψει καθόλου, στο καλό... Είναι τέρμα κυκλοθυμική με έντονες τάσεις ξεπέτας (τσεκαρισμένο και με άλλους) και όσο καβλιάρα δέχνει στο σαλόνι άλλο τόσο ξενέρωτη και νωχελική είναι μέσα στο δωμάτιο
προσωπικα ειχα περασει καλα με τη συγκεκριμενη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ειδικά στα τέσσερα είναι για σεμινάριο...!!!

Πορνοστάρικο στήσιμο!:lheel:
Φιλε έχει κωλάρα άρρωστη, πραγματικά, το δέρμα της λες και το εχει περάσει με Gilette ξυράφι, η φάτσα της λίγο δαιμονισμένη, αλλά ας είναι, με αυτή τη κωλαρα ας έχει και κωλόφατσα...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους...αν καποιος περασει απο Τροφωνιου 13 ας ριξει ενα ραπορτο ποια δουλευει απογευματινη βαρδια.....περασα προχτες μια εκτακτη βολτα και ειδα Αλικη...απο Διδυμου 16.....ισως ειναι σταθερη μεταγραφη....ετιμηθει Νταιανα απο Μαγνησιας 1.......την ταλαιπωρησα λιγακι αλλα σε γενικες γραμμες δεν το κλαις το 20αρικο....
Καλα να περνατε.....

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Μου έδωσαν ένα πλαστό δεκαρικο και θέλω να το πλασαρω στο αγαπημένο μου χόμπι.Παιρνουν χαμπάρι οι τσατσαδες .Έχουν μηχάνημα;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μου έδωσαν ένα πλαστό δεκαρικο και θέλω να το πλασαρω στο αγαπημένο μου χόμπι.Παιρνουν χαμπάρι οι τσατσαδες .Έχουν μηχάνημα
Μου έδωσαν ένα πλαστό δεκαρικο και θέλω να το πλασαρω στο αγαπημένο μου χόμπι.Παιρνουν χαμπάρι οι τσατσαδες .Έχουν μηχάνημα;
Να έχεις και αλλά μαζί σου 10ρικα όμως … σε περίπτωση π σε καταλάβουν να δόσεις άλλο γιατί θα γίνεις ρόμπα διαφορετικά ..εννοώ θα φανεί πως πηγές επι τούτου να το πλασαρης εκεί !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom