You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.507
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια πάντα live
Φυλής 71α κλειστό.
Φυλής 71 Εύα καστανή με λεπτά πόδια αλλά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι βυζι, απλό πρόγραμμα. και Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα ποδολαγνεια και αυταρχικό
Φυλής 69β, 69α & 67 κλειστά.
Φυλής 86β Άντζελα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α κλειστό.
Φυλής 84β Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 84α κλειστό.
Φυλής 65β Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Μπέλα μελαχρινή λεπτή με 2αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 όροφος κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά κλειστό
Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο
Φυλής 72, 66δ, 66α, 56, 54β & 54α κλειστά.
Φυλής 71α κλειστό.
Φυλής 71 Εύα καστανή με λεπτά πόδια αλλά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι βυζι, απλό πρόγραμμα. και Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα ποδολαγνεια και αυταρχικό
Φυλής 69β, 69α & 67 κλειστά.
Φυλής 86β Άντζελα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α κλειστό.
Φυλής 84β Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 84α κλειστό.
Φυλής 65β Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Μπέλα μελαχρινή λεπτή με 2αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 όροφος κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά κλειστό
Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο
Φυλής 72, 66δ, 66α, 56, 54β & 54α κλειστά.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Δεν είναι χοντρούλα..
να μαζευτειτε πανω απο τρεις για να τη καταφερετε,ολοι σας και μονη της σας εχει για πλακα η κωνσταντιναενδιαφερετε κανεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα την αγρινιωτισα απο βέρβας 7 πρωινη βαρδια στεφτομαι να παω κατα τις τσισιμιση με 4 οποιος ενδιαφερετε σοβαρα ας στειλει p.m
Καλησπέρα μάγκες! Σήμερα πήγα να μου κάνει ποδαρικό η Εβελίνα από Περγάμου 1 την οποία δεν έχω συναντήσει ποτέ, αλλά ήτανε κλειστά. Μετά πήγα να δω την Άννα την Ταϊλανδέζα, αλλά κι αυτό ήτανε κλειστά. Οπότε, η επίσκεψη στο άλογο την Ιζαμπέλα Φωκαίας 17 πάνω ήτανε μονόδρομος. Τρίτη επίσκεψη στην Ιζαμπέλα, κάθε φορά και καλύτερα, σήμερα μάλιστα τα έδωσε όλα με τις γνώριμες κραυγές της τις οποίες πλέον συνήθισα και μου αρέσουνε κιόλας Αύριο μου είπε θα έχει ρεπό..
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.388
- Πόντοι
- 481
Έχουμε ευχάριστα νέα από φυλής μεριά... Επιστροφή Τζώρτζιας στο φυλής 54 όροφος απογευματινή βάρδια!
George_Fanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα.. να ενημερώσω ότι πέρασα πολύ καλά σήμερα με ινγκα από ΣΠ40 πρωινή βάρδια. Όμορφη κοπέλα ξανθιά αδύνατη πρόσχαρη, χαμογελαστή ,βέβαια κάνει απλό πρόγραμμα αλλά με καλη συμμετοχή. Μοιάζει πολύ σε εμφάνιση με την Κωνσταντίνα από ίδιο μαγαζί επισης, αλλά είναι νέο αίμα.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.906
- Πόντοι
- 9.846
Γιατί πειναει τόσο και θέλει να σας καταπιει και τους δυο;ενδιαφερετε κανεις να παρουμε παρτουζα την κωνσταντινα την αγρινιωτισα απο βέρβας 7 πρωινη βαρδια στεφτομαι να παω κατα τις τσισιμιση με 4 οποιος ενδιαφερετε σοβαρα ας στειλει p.m
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.507
- Πόντοι
- 46.232
Η Ινγκα είναι καστανή όντως μοιάζει λίγο στην Κωνσταντίνα και δουλεύει και στο αδελφό Λιοσιων 73αΚαλησπέρα.. να ενημερώσω ότι πέρασα πολύ καλά σήμερα με ινγκα από ΣΠ40 πρωινή βάρδια. Όμορφη κοπέλα ξανθιά αδύνατη πρόσχαρη, χαμογελαστή ,βέβαια κάνει απλό πρόγραμμα αλλά με καλη συμμετοχή. Μοιάζει πολύ σε εμφάνιση με την Κωνσταντίνα από ίδιο μαγαζί επισης, αλλά είναι νέο αίμα.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 6.015
- Πόντοι
- 2.836
Εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του ατόμου βέβαια αυτό.Τέτοια λεγε, να πάνε όλοι οι αγαμητοι που δεν έχουν γαμησει ποτέ στην ζωή τους χωρίς προφυλακτικό (γιατί πολύ απλά ποτέ δεν είχαν κανονική γυναίκα) να πάνε να γαμησουν!
Ακόμη και αν ισχύει κάτι τέτοιο καλό είναι να μην το μεταδιδουμε για να προστατευσουμε κόσμο!
Δεν θέλει πολύ μυαλό. Έχουμε τον ιό μην έχουμε και άλλα..
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Πέρασα μετά από πολύ καιρό σήμερα να δω Ιζαμπέλα στο φ17...έχει αλλάξει εμφανισιακά είναι καστανόξανθη με ίσια μαλλιά πλέον....δε πέρασα μαζί της για δικούς μου λόγους...αλλά ρε μύστες περίμενα σαλόνι πρέπει να έριξε καμία 200 κραυγές...από αυτές που ρίχνει... άντε να χύσει ο άλλος μέσα μετά...μιλάμε για πολύ κραυγή... βγαίνει σε μια φάση.. σαλοναρει και βγάζει εκεί μια κραυγή τρόμαξα...και συνεχισε να βγάζει πηγαίνοντας στο κουζινακι λέγοντας στον εαυτό της...Σταμάτα τωρα.....ρε γαμώτη μου.....
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.268
- Πόντοι
- 17.885
αδερφέ μου, δεν είναι και να κλάσεις από το φόβο, ένα έντονο "χα" ακούγεται το οποίο μου έχει πει και τι είναι και δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ το σοβαρό! Δεν είναι το χάρος από το scream να πούμε, μην τρελαθούμε κιόλαςΠέρασα μετά από πολύ καιρό σήμερα να δω Ιζαμπέλα στο φ17...έχει αλλάξει εμφανισιακά είναι καστανόξανθη με ίσια μαλλιά πλέον....δε πέρασα μαζί της για δικούς μου λόγους...αλλά ρε μύστες περίμενα σαλόνι πρέπει να έριξε καμία 200 κραυγές...από αυτές που ρίχνει... άντε να χύσει ο άλλος μέσα μετά...μιλάμε για πολύ κραυγή... βγαίνει σε μια φάση.. σαλοναρει και βγάζει εκεί μια κραυγή τρόμαξα...και συνεχισε να βγάζει πηγαίνοντας στο κουζινακι λέγοντας στον εαυτό της...Σταμάτα τωρα.....ρε γαμώτη μου.....
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Δεν το θέλει. Σύνδρομο Τουρέτ λέγεται.Πέρασα μετά από πολύ καιρό σήμερα να δω Ιζαμπέλα στο φ17...έχει αλλάξει εμφανισιακά είναι καστανόξανθη με ίσια μαλλιά πλέον....δε πέρασα μαζί της για δικούς μου λόγους...αλλά ρε μύστες περίμενα σαλόνι πρέπει να έριξε καμία 200 κραυγές...από αυτές που ρίχνει... άντε να χύσει ο άλλος μέσα μετά...μιλάμε για πολύ κραυγή... βγαίνει σε μια φάση.. σαλοναρει και βγάζει εκεί μια κραυγή τρόμαξα...και συνεχισε να βγάζει πηγαίνοντας στο κουζινακι λέγοντας στον εαυτό της...Σταμάτα τωρα.....ρε γαμώτη μου.....
Δεν την έχω δει καν αλλά είναι ξεκάθαρο.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 11.984
- Πόντοι
- 31.618
Και ενώ γαμισα χθες την Εβελίνα στο νέο της χορο επανο αυτή τη φορά,λέω σήμερα να κάτσω στα αυγά μου.
Και κατά της 19:00 μπενει ξαφνικά μέσα μου ο τρισκαταρατος ο ακατανομαστος ο μπελζεβουλ ο εξ αποδω και μου λέει τι κάθεσαι ρε μαλακά και δεν πας για κάνα γαμιση.
Όχι λέω μου ειρθαι ο λογαριασμός της ΔΕΗ 180 €.
Ρε μια φορά ζεις μου λέει.
Και Νάσου στο μετάξι για ένα φθινο και γρήγορο ξεφορτομα.για Αλή ξεκίνησα δεν τη βρικα και πέρασα με Νικόλ,ανεβάζω κριτικη.
Και κατά της 19:00 μπενει ξαφνικά μέσα μου ο τρισκαταρατος ο ακατανομαστος ο μπελζεβουλ ο εξ αποδω και μου λέει τι κάθεσαι ρε μαλακά και δεν πας για κάνα γαμιση.
Και Νάσου στο μετάξι για ένα φθινο και γρήγορο ξεφορτομα.για Αλή ξεκίνησα δεν τη βρικα και πέρασα με Νικόλ,ανεβάζω κριτικη.
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 481
Nαι, εχει αναφερθεί ξανά. Κι εγώ το είχα αναφέρει στην αρχή που εμφανίστηκε η κοπέλα και περιμένοντας στο σαλόνι την άκουσα από το δωμάτιο - λάθος μου τότε. Δεν είναι κάτι το τρομερό ούτε κάποια σοβαρή πάθηση.. Τωρα οι 200 φορές φαντάζομαι είναι σχήμα λόγου αν και καλό θα ήταν να έλειπε.Δεν το θέλει. Σύνδρομο Τουρέτ λέγεται.
Δεν την έχω δει καν αλλά είναι ξεκάθαρο.
Ας κλείσει εδώ το θέμα με την Ιζαμπέλα.
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.388
- Πόντοι
- 481
Τι γυναικάρα πια αυτή η Εβελίνα! Το σώμα της είναι φτιαγμένο για γαμήσι τέλος! Η πίπα της από άλλο πλανήτη , ξεχνάω που βρίσκομαι! Χθες την πήρα μισάωρο και πάλι δεν τη χόρτασα..Και ενώ γαμισα χθες την Εβελίνα στο νέο της χορο επανο αυτή τη φορά,λέω σήμερα να κάτσω στα αυγά μου.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Κι όμως, έκλεισε μιά δεκαετία στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου, και είναι σα να μην έχει περάσει μιά μέρα από "πάνω της". Οπως πολύ σωστά επεσήμανε ο συναγωνιστής Σμύρνης, ίδιο σώμα, υπέροχο 2άρι στητό βυζί, αλλά και ίδια μυαλά - θα πρόσθετα εγώ - αλλιώς σίγουρα θα ήταν διαφορετική η εξέλιξή της, και θα ΄χε πάρει "προαγωγή" και θα ΄χε μετακομίσει σε άλλες πολιτείες......τώρα live
Κολωνού 27α Μπέλα η Ρουμάνα, μελαχρινή με γυαλάκια, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι υπέροχο στητο βυζι.
Το μόνο που άλλαξε στην εμφάνισή της είναι το χρώμα των μαλλιών, μιάς και υπήρξε και κοκκινομάλλα παλαιότερα, αλλά κυρίως τα γυαλάκια της.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Σωστό.....το παράκανα με τη περιγραφή μου..... ζητώ συγνώμη και από τη κοπέλα αν διαβάζει.
..Nαι, εχει αναφερθεί ξανά. Κι εγώ το είχα αναφέρει στην αρχή που εμφανίστηκε η κοπέλα και περιμένοντας στο σαλόνι την άκουσα από το δωμάτιο - λάθος μου τότε. Δεν είναι κάτι το τρομερό ούτε κάποια σοβαρή πάθηση.. Τωρα οι 200 φορές φαντάζομαι είναι σχήμα λόγου αν και καλό θα ήταν να έλειπε.
Ας κλείσει εδώ το θέμα με την Ιζαμπέλα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Πολλές δίνουν γλωσσόφιλα ακόμα και τώρα με την πανδημία ….Οχι... αλλά λόγω κόβιντ ποιος-ποια δίνει?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Για δέκα Γιουρό; + 10 και είσαι και πιο ασφαλής .. Στο μεταξύ γίνεται χαμός !!Και ενώ γαμισα χθες την Εβελίνα στο νέο της χορο επανο αυτή τη φορά,λέω σήμερα να κάτσω στα αυγά μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις