oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Όχι. Απλά για φυλης έμαθα από διπλαΜόνο Φωκαίας καταθέτεις;
Όχι. Απλά για φυλης έμαθα από διπλαΜόνο Φωκαίας καταθέτεις;
Γεια , πες τουλαχιστον δρομους για να ξερουμε που παμε και που παταμε .Εγώ γνωρίζω περίπου 20 οίκους ανοχής που προσφέρουν υπηρεσίες έξτρα σε πελάτες και δεν χρειάζεται να αναφερθώ εδώ δημοσια
Αυτή την σκέψη την κάνεις εσύ φίλε και να ξέρεις οτι δεν σε τιμάει καθόλου.
Σου εύχομαι να μήν χρειαστεί να ξενιτευτείς και εσύ για να μπορέσεις να ζήσεις και να σε αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο.
Φωκαίας εχθες 2η βάρδια είδα σε λίγα εν συντομία:Όχι. Απλά για φυλης έμαθα από διπλα
Με κάλυψες. Σε ευχαριστώ πολυΦωκαίας εχθες 2η βάρδια είδα σε λίγα εν συντομία:
24: Μπέλλα (αν θυμάμαι κάλά το όνομα) ξανθιά τσουπωτή με καρέ μαλλί και φουλ πρόγραμμα
27 υποβρύχιο: Άννα Κου μελαχρινή γοητευτική κοπέλα και Εμμανουέλλα επίσης μελαχρινή μικροκαμωμένη κάπως με απλό πρόγραμμα (και οι δύο)
27 ισόγειο: Μελίνα ξανθια κοπέλα με κανονικό σώμα
19: δεν πέρασα, αλλά 90% θα ήταν η γνωστή ξανθιά Ρίτα
17 ισόγειο: Τζένη ψηλή σκουρόχρωμη με ωραίο σώμα και Μιχαέλλα μελαχρινή με μπαμπάτσικο σώμα και γυαλάκια, σε απλό πρόγραμμα και για τις δύο κοπέλλες όπως ανακοινώθηκε
Αυτά τα όλιγα, ελπίζω να σε κάλυψα.
Έχει τύχει να δω αραβοπακι χοντρό στο σαλόνι στο γωνιακό ντελο στο βενζινάδικο και ο τύπος την έπαιζε μέσα από το παντελόνι και έπιασε την τανα στον κωλο … επισης με θράσος ήρθε να μου ζήτηση τσιγάρο μετά από το σκηνικό …( προφανος έχυσε ..) φυσικά και δεν του έδωσα ..!! Τέτοιοι τους αξίζουν πλέον !! Εμείς αδερφέ θα γαμαμε άλλου δεν χανόμαστε οι Έλληνες αυτές θα χαθούν μέσα στην ασθένεια που θα τους σερβίρουν οι λάθρο !!!Αφού ΔΕΝ ζητάνε τραπεζικό λογαριασμό για κατάθεση από Πακιστάν πάλι καλά να λένε....
*Αυτά να τα βλέπουν οι ρουφιάνες που μας έχουν για πέταμα τους Έλληνες....
**Ναι ΜΑΛΑΚΕΣ, λαμόγια νταβατζήδες ο Έλληνας που τον έχεις για φτύσιμο ΔΕΝ θα σου κάνει παζάρια για να γαμήσει.. θα στα ακουμπήσει σαν γνήσιος - τίμιος που είναι απλά απαιτεί σεβασμό και ΟΧΙ κοροϊδία !
Σε λίγο καιρό όμως που θα σας χύνουν τα Αραβοπάκια στο σαλόνι με το που βλέπουν την πουτάνα στο τσάμπα θα κυνηγάτε με το δίκανο τον Έλληνα.....
τιποτα δεν ζητάνε !! Άλλες προσέχουν μέσα στο δωμάτιο πολύ άλλες παλυ καθόλου και οποίος κοληση κολησε !!σε κανεναν...
Θες σε απλό αποστειρωμένο και πιο ασφαλές προγραμμα ; Η σε αυτές που ρισκάρουν όσο αναφορά τον κορώνα ;Καλημέρα, την Παρασκευή έρχομαι Αθήνα, έχετε να προτείνετε κάποιες αξιόλογες στην 1η και 2η βάρδια στην φυλής;
Εχθές, ωστόσο, που πέρασα από εκεί το απόγευμα, πέτυχα μόνο την ξινή Ταττιάνα...Εξηκιου 18γ - Σαμπίνα. ?
Την κάνουν πολλοί αυτή τη σκέψη που έγραψα απλώς γίνεται αυτόματα όπως εξήγησα, δεν έχω κάποιο θανάσιμο μίσος για τους Πάκηδες , μού είναι τελείως αδιάφοροι. Δεν θα χρειαστεί να ξενιτευτώ , η Αθήνα είναι η πιο γαμάτη ''Χώρα '' του κόσμου..!Αυτή την σκέψη την κάνεις εσύ φίλε και να ξέρεις οτι δεν σε τιμάει καθόλου.
Σου εύχομαι να μήν χρειαστεί να ξενιτευτείς και εσύ για να μπορέσεις να ζήσεις και να σε αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο.
Δυστυχώς δεν ξερω αδερφε.Καλησπερα φιλε μου ξερουμε ποιες βαρδιες δουλευει η Μαιρη και σε ποιο απτα δυο που αναφερεις?
Εμαθα εγω καθημερινες απο πρωι εως 5 και μετα η Εβελινα παντα για Περγαμου 1 μιλαω,Δυστυχώς δεν ξερω αδερφε.
Στέρηση εσυ με το Γιασμικακι, στέρηση κι εγώ με τη Τζώρτζια... Πάμε γι'αλλα ρεεε!!Θέλω Maya και Γιασμίν επειγόντως στο ΜΕτάξι για να πάρω τα πάνω μου, επίσης θέλω λίγο ήλιο να στρώσουν τα κόκκαλα απ' την υγρασία... Πήρα κάτι σετάκια κάμψεις και υπέφερα..
Αφυγραντήρα πάρε.Θέλω Maya και Γιασμίν επειγόντως στο ΜΕτάξι για να πάρω τα πάνω μου, επίσης θέλω λίγο ήλιο να στρώσουν τα κόκκαλα απ' την υγρασία... Πήρα κάτι σετάκια κάμψεις και υπέφερα..
χαχαχαχαχαχα...!!!! θεός ...!!!!Αφυγραντήρα πάρε.