Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (22 μέλη και 313 επισκέπτες)

pap1985

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2021
Like
3
Πόντοι
0
Α
ο Έλληνας που τον έχεις για φτύσιμο ΔΕΝ θα σου κάνει παζάρια για να γαμήσει.. θα στα ακουμπήσει σαν γνήσιος - τίμιος που είναι απλά απαιτεί σεβασμό και ΟΧΙ κοροϊδία !
Κορυφαίο ανέκδοτο.
Ίσως το καλύτερο που έχει γραφτεί εδώ μέσα εδώ και χρόνια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Dovii

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
57
Πόντοι
0
Τράβα Μαίρη Αχαρνών 85 ή Περγάμου 1. Όπου την πετυχεις. Ελληνίδα με 10 κιλά παραπανισια. Αν θες λεπτομέρειες διάβασε κριτικές. Από Φυλής δεν μου έρχεται άλλη 40αρα που να έχω παρει. Γενικά προτιμαω max 32 με 35 χρονων.
Καλησπερα φιλε μου ξερουμε ποιες βαρδιες δουλευει η Μαιρη και σε ποιο απτα δυο που αναφερεις?

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Περγαμου 1 όροφο είναι εκεί η Εβελινα δεν ξέρω από τι ώρα και μέχρι πότε θα μείνει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ωραιος μυστη,λογικα τσαρκαρες με πιτσιρικαδες στην νυχτερινη φυλης. Οπου ακουω απλο προγραμμα πλεον κλεινω την πορτα στα μουτρα της τσατσας και φευγω σφαιρα απο το μπουρδελο.
σε απλό εχω να περάσω χρονια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ψέμματα πριν κανα 2μηνο στη σβέτα απο φυλής 105 (οπου φυσικά και το μετάνιωσα...αν δεν ακους το ενστικτο αυτα παθαίνεις)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Κορυφαίο ανέκδοτο.
Ίσως το καλύτερο που έχει γραφτεί εδώ μέσα εδώ και χρόνια.

Ρεεέεεεε τύπε ΔΕΝ αναφέρομαι στον Έλληνα γενικά ούτε πολιτικά.. αλλά καθαρά όσον αφορά τα πάρε δώσε με τα μπουρδέλα κτλ.
Πίστεψέ με.. κατά πλειοψηφία ο Έλληνας ΔΕΝ είναι στην νοοτροπία του να κάνει παζάρια για να γαμήσει...
Τον ουρανό με τ'άστρα να του ζητήσουν για το μουνί θα τ'ακουμπήσει!!!!
*Επειδή είμαι περισσότερο της ελεύθερης πορνείας πιάτσες κτλ. και έχουν δει/βλέπουν πολλά τα μάτια μου στο λέω με σιγουριά!
**Εν τω μεταξύ πώς είσαι τόσο σίγουρος πως το σχόλιό μου είναι το "κορυφαίο ανέκδοτο" των τελευταίων ετών από την στιγμή που είσαι εγγεγραμμένο μέλος του σάι μονάχα 3 μήνες;;;; ?
Μάλλον κάποιος κλώνος κι εσύ....

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αφού ΔΕΝ ζητάνε τραπεζικό λογαριασμό για κατάθεση από Πακιστάν πάλι καλά να λένε....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
*Αυτά να τα βλέπουν οι ρουφιάνες που μας έχουν για πέταμα τους Έλληνες....
**Ναι ΜΑΛΑΚΕΣ, λαμόγια νταβατζήδες ο Έλληνας που τον έχεις για φτύσιμο ΔΕΝ θα σου κάνει παζάρια για να γαμήσει.. θα στα ακουμπήσει σαν γνήσιος - τίμιος που είναι απλά απαιτεί σεβασμό και ΟΧΙ κοροϊδία !
Σε λίγο καιρό όμως που θα σας χύνουν τα Αραβοπάκια στο σαλόνι με το που βλέπουν την πουτάνα στο τσάμπα θα κυνηγάτε με το δίκανο τον Έλληνα.....
Πολύ σωστά τα λες! Τον Έλληνα στα μπουρδέλα τον έχουν γενικά του πεταματού. Αντί να εκτιμήσουν που πληρώνουμε σαν κύριοι το αντίτιμο, είμαστε καθαροί και φερόμαστε με σεβασμό στα κορίτσια, κοιτάνε πως θα μας κοροϊδέψουν και θα μας φάνε χρόνο χτυπώντας πόρτες. Φάτε τώρα παζάρια από αραβοπάκια στη μάπα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Πολύ σωστά τα λες! Τον Έλληνα στα μπουρδέλα τον έχουν γενικά του πεταματού. Αντί να εκτιμήσουν που πληρώνουμε σαν κύριοι το αντίτιμο, είμαστε καθαροί και φερόμαστε με σεβασμό στα κορίτσια, κοιτάνε πως θα μας κοροϊδέψουν και θα μας φάνε χρόνο χτυπώντας πόρτες. Φάτε τώρα παζάρια από αραβοπάκια στη μάπα.
επειδή έχεις την συμπεριφορα που περιγράφεις πιο πάνω (και πολύ σωστά την έχεις) μην νομίζεις ότι έτσι συμπεροφερονται όλοι... έχεις χρόνια στη πιάτσα και θα έπρεπε να ξέρεις τι κυκλοφορεί στις πιατσες... επίσης κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ο "μύθος" περί των βρομικων αλλοδαπών κλπ, 3-4 βόλτες στα σπιτάκια ακόμα και στο Μεταξουργείο θα κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα, ταπεινά συγνώμη για το σπαμ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
επειδή έχεις την συμπεριφορα που περιγράφεις πιο πάνω (και πολύ σωστά την έχεις) μην νομίζεις ότι έτσι συμπεροφερονται όλοι... έχεις χρόνια στη πιάτσα και θα έπρεπε να ξέρεις τι κυκλοφορεί στις πιατσες... επίσης κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ο "μύθος" περί των βρομικων αλλοδαπών κλπ, 3-4 βόλτες στα σπιτάκια ακόμα και στο Μεταξουργείο θα κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα, ταπεινά συγνώμη για το σπαμ
Μόνο Φυλής κυκλοφορώ και βλέπω αρκετούς αλλοδαπούς και πιτσιρίκια, εκτός από Έλληνες. Όσοι Έλληνες μεγάλοι έχω δει όμως μου φαίνονται κύριοι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να σου συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρονται και στο γύφτο ή τον πιτσιρικά. Όσο για το "μύθο", δε νομίζω ότι ο αλλοδαπός με την παντόφλα όλη μέρα έχει την ίδια υγιεινή με τον Έλληνα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Μόνο Φυλής κυκλοφορώ και βλέπω αρκετούς αλλοδαπούς και πιτσιρίκια, εκτός από Έλληνες. Όσοι Έλληνες μεγάλοι έχω δει όμως μου φαίνονται κύριοι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να σου συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρονται και στο γύφτο ή τον πιτσιρικά. Όσο για το "μύθο", δε νομίζω ότι ο αλλοδαπός με την παντόφλα όλη μέρα έχει την ίδια υγιεινή με τον Έλληνα.
Οκ, μάλλον δε κυκλοφορείς τελικά πολύ για να δεις πόσοι "καθαροί" Έλληνες κυκλοφορούν, επίσης δε διαχωρησα πουθενά πιτσιρικαδες με μεγάλους για όλους λέω και τέλος το ότι σου φαίνεται κάποιος κύριος/πιτσιρικάς ή να προσθέσω εγώ καλοντυμένος ή ακόμα κ αρωματισμένος δε σημαίνει ότι είναι καθαρός... άλλωστε δε μπορεί να μη γνωρίζεις πως και γιατί οι Γάλλοι ανακάλυψαν τα αρώματα, επίσης μιλάω κ για συμπεριφορές, δε μπορεί να μην έχεις 1-2 στανταρακια σου που να μην σου έχουν μιλήσει ποτέ για τους "υποδειγματικους" Έλληνες...

ΥΓ μην παρεξηγηθώ, δε δικαιολογώ τις συμπεριφορές των οίκων, μιλάω για συγκεκριμένο θέμα που διαβάζω συνέχεια να θίγεται εδώ μέσα και πραγματικά sorry αλλά με πιάνουν τα γέλια και το σημπερασμα μου είναι ότι αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν ιδέα από το τι συμβαίνει στις πιατσες, γνώμη μου

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Είμαστε πιο καθαροί μη λέμε μαλακίες -συμφωνώ- και κατά κανόνα πιο ευγενικοί, υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά... Οι πάκηδες όπως και να το κάνεις είναι κατώτερη ράτσα, δηλαδή όταν βλέπεις μια παρέα πάκηδων στο σαλόνι η πρώτη αυτόματη σκέψη που κανεις είναι: ''Τι τελειωμένοι άπλυτοι είναι αυτοί και με μηδέν iq... '' Αυτάαααα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Είμαστε πιο καθαροί μη λέμε μαλακίες -συμφωνώ- και κατά κανόνα πιο ευγενικοί, υπάρχουν κι εξαιρέσεις φυσικά... Οι πάκηδες όπως και να το κάνεις είναι κατώτερη ράτσα, δηλαδή όταν βλέπεις μια παρέα πάκηδων στο σαλόνι η πρώτη αυτόματη σκέψη που κανεις είναι: ''Τι τελειωμένοι άπλυτοι είναι αυτοί και με μηδέν iq... '' Αυτάαααα
Ακριβώς. Και να προσθέσουμε ότι αυτοί σαν μουσουλμάνοι τις αντιμετωπίζουν σαν κάτι κατώτερο τις γυναίκες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Οκ, μάλλον δε κυκλοφορείς τελικά πολύ για να δεις πόσοι "καθαροί" Έλληνες κυκλοφορούν, επίσης δε διαχωρησα πουθενά πιτσιρικαδες με μεγάλους για όλους λέω και τέλος το ότι σου φαίνεται κάποιος κύριος/πιτσιρικάς ή να προσθέσω εγώ καλοντυμένος ή ακόμα κ αρωματισμένος δε σημαίνει ότι είναι καθαρός... άλλωστε δε μπορεί να μη γνωρίζεις πως και γιατί οι Γάλλοι ανακάλυψαν τα αρώματα, επίσης μιλάω κ για συμπεριφορές, δε μπορεί να μην έχεις 1-2 στανταρακια σου που να μην σου έχουν μιλήσει ποτέ για τους "υποδειγματικους" Έλληνες...

ΥΓ μην παρεξηγηθώ, δε δικαιολογώ τις συμπεριφορές των οίκων, μιλάω για συγκεκριμένο θέμα που διαβάζω συνέχεια να θίγεται εδώ μέσα και πραγματικά sorry αλλά με πιάνουν τα γέλια και το σημπερασμα μου είναι ότι αυτοί που τα γράφουν δεν έχουν ιδέα από το τι συμβαίνει στις πιατσες, γνώμη μου
Οκ, δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο καθαρός είναι ο άλλος όταν γδυθεί, ούτε το πως φέρεται στις κοπέλες. Ούτε έχει τύχει με στανταράκι μου να κουτσομπολέψω για άλλους πελάτες, μιας και δεν τις ρωτάω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι στο δωμάτιο.

Χαίρομαι που δεν τις δικαιολογείς. Ευτυχώς που υπάρχουν λίγοι οίκοι και κοπέλες που το νέο, καθαρό και ευγενικό ξέρουν να τον εκτιμούν και δε τον βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τους άπλυτους και τους κάφρους.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ακριβώς. Και να προσθέσουμε ότι αυτοί σαν μουσουλμάνοι τις αντιμετωπίζουν σαν κάτι κατώτερο τις γυναίκες.
Ισχύει , τις βλέπουν σαν πανσέτες στα κάρβουνα, ενώ εμείς είμαστε πιο σχεσάκηδες, πιο GFE. Εγώ το λέω δημόσια έχω ψιλοερωτευτεί 2-3 κοπέλες κατά καιρούς που κατεβαίνω κι έχω ανταλλάξει και facebook. Φυσικά δεν αφήνω αυτά τα συανιασθήματα να με εκτροχιάσουν γιατί θα υπάρξει τοξικότητα αν θελήσω ή διεκδικήσω κάτι παραπάνω για έξω από το μπουρδέλο, τα ξέρουμε αυτά.. Ισορροπώ τη φλόγα του έρωτα και την μιξάρω με καλό σεξ οπότε γυρνάω σπίτι μου ασφαλής. Σόρυ που ξέφυγα .. Τα κάνω συχνά αυτά..Καλησπέρες...!!!!

Ισχύει , τις βλέπουν σαν πανσέτες στα κάρβουνα, ενώ εμείς είμαστε πιο σχεσάκηδες, πιο GFE. Εγώ το λέω δημόσια έχω ψιλοερωτευτεί 2-3 κοπέλες κατά καιρούς που κατεβαίνω κι έχω ανταλλάξει και facebook. Φυσικά δεν αφήνω αυτά τα συναισθήματα να με εκτροχιάσουν γιατί θα υπάρξει τοξικότητα αν θελήσω ή διεκδικήσω κάτι παραπάνω για έξω από το μπουρδέλο, τα ξέρουμε αυτά.. Ισορροπώ τη φλόγα του έρωτα και την μιξάρω με καλό σεξ οπότε γυρνάω σπίτι μου ασφαλής. Σόρυ που ξέφυγα .. Τα κάνω συχνά αυτά..Καλησπέρες...!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Οκ, δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο καθαρός είναι ο άλλος όταν γδυθεί, ούτε το πως φέρεται στις κοπέλες. Ούτε έχει τύχει με στανταράκι μου να κουτσομπολέψω για άλλους πελάτες, μιας και δεν τις ρωτάω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι στο δωμάτιο.

Χαίρομαι που δεν τις δικαιολογείς. Ευτυχώς που υπάρχουν λίγοι οίκοι και κοπέλες που το νέο, καθαρό και ευγενικό ξέρουν να τον εκτιμούν και δε τον βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τους άπλυτους και τους κάφρους.
κοίτα δε μου αρέσει η δημιουργία εντυπώσεων... ποτέ δεν έχω κάνει κοτσομπουλιο ούτε με ενδιαφέρει τι κάνει κάποιος πελάτης στο δωμάτιο...
Συμφωνώ απόλυτα, γι αυτό στην πορνοκαριερα μου (κ όχι μόνο) πάντα υπήρξα καθαρός ευγενικός και περιποιημένος είτε είμαι ντυμένος αθλητικά είτε καζουαλ και όσοι με έχουν γνωρίσει από κοντά μπορούν να με επιβεβαιώσουν
Τέλος, σε κάθε είδος ρατσιστικό σχόλιο μακριά από μένα, τόσο εμείς όσο και οι αλλοδαποί είμαστε άνθρωποι και πελάτες, αυτό κ τέλος

Τελευταία τροποποίηση:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
1η φορα μεταξι σημερα για τσαρκα και πηδο. Συντομη βολτα απο 2-3 μεγαλεκου και μπολικα στη κολωνου, οχι αλλου, παρατηρηση: σε εμφανιση εκδιδομενων δεν ειναι καθολου μακρυα απο φυλης και ειδικα για το μισο κοστος... Τα περιμενα πολυ χειροτερα τα πραγματα, μαλιστα πετυχα και κανα-δυο καλες περιπτωσεις... Εντυπωση μου εκανε που τα πακια εσκαγαν μιλουνια απο παντου σαν μελισσες και οι τοξοβολοι ηταν λιγο πιο ενεργοι απο φυλης. Μαλιστα ενας τετοιος με ζορισε και εκει τελειωσε η τσαρκα μου χωρις να εχω παρει καμια κοπελα...

υσ: επειδη εφυγα περιεργα απο το τοξοβολο και δεν συγκρατησα, μπορει καποιος να μου κανει μενσιον ποιο σπιτι στη Κολωνου προς το τελος δεξια χρεωνει 15 ευρω αντι 10?
και πιο σπιτι λιγο πιο πισω αριστερα ειχε 2 καταπληκτικα πιπινια? (με αντρα τσατσο κοντο γυρω στα 40 με ψιλομακρυ μαλλι και περιεργη φωνη)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
1η φορα μεταξι σημερα για τσαρκα και πηδο. Συντομη βολτα απο 2-3 μεγαλεκου και μπολικα στη κολωνου, οχι αλλου, παρατηρηση: σε εμφανιση εκδιδομενων δεν ειναι καθολου μακρυα απο φυλης και ειδικα για το μισο κοστος... Τα περιμενα πολυ χειροτερα τα πραγματα, μαλιστα πετυχα και κανα-δυο καλες περιπτωσεις... Εντυπωση μου εκανε που τα πακια εσκαγαν μιλουνια απο παντου σαν μελισσες και οι τοξοβολοι ηταν λιγο πιο ενεργοι απο φυλης. Μαλιστα ενας τετοιος με ζορισε και εκει τελειωσε η τσαρκα μου χωρις να εχω παρει καμια κοπελα...

υσ: επειδη εφυγα περιεργα απο το τοξοβολο και δεν συγκρατησα, μπορει καποιος να μου κανει μενσιον ποιο σπιτι στη Κολωνου προς το τελος δεξια χρεωνει 15 ευρω αντι 10?
και πιο σπιτι λιγο πιο πισω αριστερα ειχε 2 καταπληκτικα πιπινια? (με αντρα τσατσο κοντο γυρω στα 40 με ψιλομακρυ μαλλι και περιεργη φωνη)
αν ήσουν λίγο πιο συγκεκριμένος τι εννοείς τέλος (Κολωνού προς Πειραιώς ή Κολωνού προς Μεγαλου Αλεξάνδρου) τέλος πάντων... στο Κολωνού το 32α έχει κοπέλες στα 15 ενώ το άλλο σύμφωνα με τη περιγραφή του τσατσου σε συνδυασμό με το 2 πιπινια λογικά τα Κολωνού 23(ανακτορο και υπόγειο)

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
αν ήσουν λίγο πιο συγκεκριμένος τι εννοείς τέλος (Κολωνού προς Πειραιώς ή Κολωνού προς Μεγαλου Αλεξάνδρου) τέλος πάντων... στο Κολωνού το 32α έχει κοπέλες στα 15 ενώ το άλλο σύμφωνα με τη περιγραφή του τσατσου σε συνδυασμό με το 2 πιπινια λογικά τα Κολωνού 23(ανακτορο και υπόγειο)
Κολωνου προς Μεγα, νομιζω εισαι μεσα με το 23 συμφωνα με το "ανακτορο", πολυ ενδιαφερον οικος... Ευχαριστω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom