Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (21 μέλη και 321 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

bentouzas1313

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα να γαμησω μετα απο μηνες μην εχοντας βαρεσει μαλακία πρωτυτερα (σσ παιδαριωδες λαθος, που δεν θα επαναληφθει).
Η μαυρη Μπιουτι απουσίαζε. Η Εβελινα απουσίαζε. Εν τω μεταξυ ημουν άυπνος, μετα απο 10ωρη δουλεια ορθοστασίας, ειχα πετυχει ενα γνωστο μου στη Φυλης [local αυτος, εκανε πως δεν με ειδε] και γενικως ολα πηγαιναν λαθος.
Σκεφτηκα να μην αποχωρησω απραγος, μιας που ειχα ηδη φαει τη σχετικη ξεφτίλα και ημουν και καυλωμενος οσο δεν παει...
Περασα στο 2ο σπιτακι της Φωκαίας, οπως την πιανεις κατεβαινοντας τη Φυλης, στην παλαι ποτέ "Μαρια Αλβανεζα" που ειχα τιμησει ουκ ολιγες φορες σε δύο διαφορετικα μαγαζια οπου εργαζόταν την τελευταια 5ετία.
Προκειται για μια ψιλοάσχημη αλλά συμπαθητικη κοπελα, μικροσωμη με φοβερο πισω συστημα. Εσχατως πρεπει να εβαλε και βυζια, γιατι παλιοτερα ηταν flat. Οι υπηρεσίες της βρισκονταν σε υψηλο επιπεδο διαχρονικά, με προθυμία για deepthroat, ξυλο, προκαταρκτικα κλπ...
Η σημερινη μας συναντηση ηταν δυσαρεστη εκπληξη και συνοψιζεται στη λεξη ξεπέτα· τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη της διεισδυσης, αφου εκσπερματωσα μεσα σε δευτερολεπτα. Η Μαρια ηταν δυστροπη, ξινη, χωρις προκαταρκτικα και χωρις την εκφυλη συμπεριφορα με την οποία την ειχα συνδεσει. Γενικως φιασκο, αλλά τουλαχιστον αδειασα τ΄αρχιδια μου και γυρισα σπιτι πιο χαλαρός. Ας προσεχα.
Καλησπερα θυμασαι σε ποιο ειναι η Μπιουτι?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Της Βαλερια την έχω πάρει μύστη, είχα γράψει και μια μικρή κριτική για αυτήν εδώ μέσα.
Όντως στο σαλόνι φαίνεται λίγο ψυχρη αλλά στο δωμάτιο είναι σχετικά τίμια.
Μάλιστα την Βαλερια την πέτυχα πριν λίγο καιρό στο Χωματιανου 11Α, ειναι φίλη λογικά με την Ειρήνη επίσης του ίδιου οίκου, καθώς μιλούσαν και γελούσαν μεταξυ τους στο κουζινάκι....
Στο δωμάτιο να τους λες μονο "Ντα" (ναι) ...αντε και κανα "Χαρασό" (καλα) ... θέλουν θετικές λέξεις οι γυναίκες, πόσο μάλλον αυτές αυτου του χώρου και χορού.
Την Καλησπερα Φιλε Tony.....αν μου επιτρεπεις να συμπληρωσω..... και κανενα ¨¨Ζαλαταγια Μαγια" χρειαζεται....τωρα αν το ραντεβου που κανουμε ειναι φολα, βγαινοντας ριχνουμε και κανενα"Κοντσιναια σουκα"......καλα να περνας....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Την Καλησπερα Φιλε Tony.....αν μου επιτρεπεις να συμπληρωσω..... και κανενα ¨¨Ζαλαταγια Μαγια" χρειαζεται....τωρα αν το ραντεβου που κανουμε ειναι φολα, βγαινοντας ριχνουμε και κανενα"Κοντσιναια σουκα"......καλα να περνας....
Καλησπέρα Φίλε και συναγωνιστή Μοντιλιάνι, δε γνωρίζω τι σημαίνουν τα παραπάνω, αλλά θα παίξω τη ζωή μου κορωνα γράμματα, θα τους τα ψιθυρισω στο αυτάκι ... :2funny:
Καλα να περνας !!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα Φίλε και συναγωνιστή Μοντιλιάνι, δε γνωρίζω τι σημαίνουν τα παραπάνω, αλλά θα παίξω τη ζωή μου κορωνα γράμματα, θα τους τα ψιθυρισω στο αυτάκι ... :2funny:
Καλα να περνας !!
Το Ζαλαταγια μαγια ειναι στην δικη μας γλωσσα.... ματια μου χρυσα...χρυσα μου ματια......το αλλο σημαινει τελειωμενη σκυλα...γρια σκυλα....

CptThodoros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, μπορείτε να αναφέρετε ποια μπου στη φυλής και γύρω προσφέρουν πρωκτικό? Πρωινές ώρες

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Καλημερα !!! η Αννα φ59 εισαι βεβαιως οτι κανει πρωκτικο ?? γιατι εδω και πολυ καιρο δεν κανει και πριν μια εβδομαδα που την την ρωτησα μου ειπε ΔΕΝ , ( μην γραφουμε κατι που δεν μας το επιβεβαιωνει η εκαστοτε Αννα , γιατι υπαρχουν πολλοι που τρεχουν , και τρεχουν τζαμπα !!!! ) προσοχη λοιπον , ευχαριστω .
Επιβεβαιωνω οτι δεν δινει κωλο πλεον, σημερα που περασα την ρωτησα και μου ειπε δεν!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Επίσκεψη σήμερα Κυριακή σε παραπονεμένο στανταράκι μου στο Μετάξι, η οποία επέλεξε την ώρα που τελείωνα να με ενημερώσει ότι ήταν πολύ στενή γιατί δεν είχε πολλούς πελάτες. Έλεγε, μάλιστα, ότι ινδοπάκι συναγωνιστές κάνουν παζάρι για να πηδήξουν με πέντε, ακόμη και με δύο ευρώ, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που προτείνουν να πηδήξουν τζάμπα και να περάσουν να δώσουν τα λεφτά άλλη μέρα γιατί ακόμη δεν έχουν πληρωθεί :confused:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Συνεχεια Live

Φυλης και πέριξ

Πιπινου 65
Αλισα κοντη πετίτ Βουλγάρα με απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109Β
Νελλη πολύ λεπτή κοντη μελαχρινή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα
... και Κατερίνα ξανθια Ρωσιδα με κανονικό σωμα με ίδιο προγραμμα .

Φυλης 109Α
Ελένη μελαχρινη μιλφ Ρωσιδα με κανονικό σωμα και απλό πρόγραμμα

Φυλης 105
Αφροδίτη νεαρη μελαχρινη με σκιερό δερμα και απλό πρόγραμμα

Φυλής 67
Ελένη ξανθιά Ρουμανα με ωραίο φιτ σωμα και απλό πρόγραμμα

Φυλής 86Β
Ανδριάνα μελαχρινη αλβανιδα με ωραίο λεπτό σωμα και απλό πρόγραμμα

Φυλης 86
Λάουρα και Μαρία
Λάουρα ξανθιά με κανονικο σωμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα
Μαρία μελαχρινη με ωραίο κορμι και απλό πρόγραμμα .

Φυλής 84Α
Άντζελα κοντη μελαχρινή με μεγάλα βυζια, Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 65Β
Μπιούτι Αφρικανη νταρντανα μεγαλοσωμη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φιλιππιδου 11Α
Αλίνα ξανθιά λεπτή Ρωσιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Λιζα, ψηλη λεπτή με άγρια φάτσα, ίδιο προγραμμα.

Φιλιππιδου 11Β
Τζούλια Μολδαβή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 59
Άννα κοντη μπαμπατσικη αλβανιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα και πρωκτικο σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 74
Έλενα ξανθιά με πιασίματα με ωραίο κωλο , απλο προγραμμα

Φωκαιας 7 υπόγειο
Εμιλυ Βουλγαρα με κανονικό σωμα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φυλής 66Δ
Μπιουτι κουκλαρα Αφρικανη με ωραίο σωμα και απλό πρόγραμμα

Φωκαιας 13 υπόγειο
Νικολ κοντη μελαχρινη μπαμπατσικη με ωραίο προσωπο και με απλό πρόγραμμα

Φώκαιας 13 ισόγειο
Μαρία μελαχρινη μπαμπατσικη Αλβανίδα με απλό πρόγραμμα και εξαλλο γυαλί

Φωκαιας 17Α
Μόνικα ξανθιά λεπτή ωραία Ρωσιδα με απλό πρόγραμμα

Φωκαιας 17Β
Παολα&Μαρία
Παολα καστανή μπαμπατσικη Αλβανίδα με πρωκτικο και σεξ σε όλες τις στάσεις
Μαρία κοντή ξανθιά με πιασιματα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα.

Φωκαιας 19
Εύα σεξυ καστανή κατσαρομάλλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα και σωμα μαυρισμένο απο ψωλάριουμ.

Φωκαιας 25 πανω όροφος
Λόλα κοντή Λατίνα μελαχρινη γεμάτη τατουάζ
Απλο προγραμμα.

Φωκαιας 25 ισογειο σκαλακι
Σαρα λεπτη Ρουμάνα με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Φωκαιας 27 υπόγειο
Αννα μελαχρινή Ρουμάνα με κανονικό σωμα και απλό πρόγραμμα

Φωκαιας 27 ισογειο
Σιλβια ψηλη μελαχρινη Ρωσιδα με πιασίματα
Απλο προγραμμα

Φωκαιας 27 όροφος
Ντιανα κοντή μελαχρινη Ρουμανα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα

Φωκαιας 24
Αλις ψηλη ξανθια με το μαλλι ράστα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Εξαιρετική περιγραφή, σε ευχαριστούμε πολύ Tony, να ρωτήσω η Μπιούτη Φυλής 65Β ειναι η γνωστή με τα 4άρια βυζιά, σε 2η βάρδια ήταν?

• Like
Αντιδράσεις: 968

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Το Ζαλαταγια μαγια ειναι στην δικη μας γλωσσα.... ματια μου χρυσα...χρυσα μου ματια......το αλλο σημαινει τελειωμενη σκυλα...γρια σκυλα....
Δε σημαίνει ακριβώς αυτό, αλλά εντάξει, "περνάει κι έτσι", οκ. Μιλάω γιά το πρώτο σκέλος.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Επίσκεψη σήμερα Κυριακή σε παραπονεμένο στανταράκι μου στο Μετάξι, η οποία επέλεξε την ώρα που τελείωνα να με ενημερώσει ότι ήταν πολύ στενή γιατί δεν είχε πολλούς πελάτες. Έλεγε, μάλιστα, ότι ινδοπάκι συναγωνιστές κάνουν παζάρι για να πηδήξουν με πέντε, ακόμη και με δύο ευρώ, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που προτείνουν να πηδήξουν τζάμπα και να περάσουν να δώσουν τα λεφτά άλλη μέρα γιατί ακόμη δεν έχουν πληρωθεί :confused:

Αφού ΔΕΝ ζητάνε τραπεζικό λογαριασμό για κατάθεση από Πακιστάν πάλι καλά να λένε....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
*Αυτά να τα βλέπουν οι ρουφιάνες που μας έχουν για πέταμα τους Έλληνες....
**Ναι ΜΑΛΑΚΕΣ, λαμόγια νταβατζήδες ο Έλληνας που τον έχεις για φτύσιμο ΔΕΝ θα σου κάνει παζάρια για να γαμήσει.. θα στα ακουμπήσει σαν γνήσιος - τίμιος που είναι απλά απαιτεί σεβασμό και ΟΧΙ κοροϊδία !
Σε λίγο καιρό όμως που θα σας χύνουν τα Αραβοπάκια στο σαλόνι με το που βλέπουν την πουτάνα στο τσάμπα θα κυνηγάτε με το δίκανο τον Έλληνα.....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αφού ΔΕΝ ζητάνε τραπεζικό λογαριασμό για κατάθεση από Πακιστάν πάλι καλά να λένε....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
*Αυτά να τα βλέπουν οι ρουφιάνες που μας έχουν για πέταμα τους Έλληνες....
**Ναι ΜΑΛΑΚΕΣ, λαμόγια νταβατζήδες ο Έλληνας που τον έχεις για φτύσιμο ΔΕΝ θα σου κάνει παζάρια για να γαμήσει.. θα στα ακουμπήσει σαν γνήσιος - τίμιος που είναι απλά απαιτεί σεβασμό και ΟΧΙ κοροϊδία !
Σε λίγο καιρό όμως που θα σας χύνουν τα Αραβοπάκια στο σαλόνι με το που βλέπουν την πουτάνα στο τσάμπα θα κυνηγάτε με το δίκανο τον Έλληνα.....
Έχει τύχει να δω αραβοπακι χοντρό στο σαλόνι στο γωνιακό ντελο στο βενζινάδικο και ο τύπος την έπαιζε μέσα από το παντελόνι και έπιασε την τανα στον κωλο … επισης με θράσος ήρθε να μου ζήτηση τσιγάρο μετά από το σκηνικό …( προφανος έχυσε ..) φυσικά και δεν του έδωσα ..!! Τέτοιοι τους αξίζουν πλέον !! Εμείς αδερφέ θα γαμαμε άλλου δεν χανόμαστε οι Έλληνες αυτές θα χαθούν μέσα στην ασθένεια που θα τους σερβίρουν οι λάθρο !!!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Δε σημαίνει ακριβώς αυτό, αλλά εντάξει, "περνάει κι έτσι", οκ. Μιλάω γιά το πρώτο σκέλοΚ

Δε σημαίνει ακριβώς αυτό, αλλά εντάξει, "περνάει κι έτσι", οκ. Μιλάω γιά το πρώτο σκέλος.
Καλημερα Φιλε μου...εχεις δικιο...δεν ειναι ακριβως ...αν δεν κανω λαθος "Γκλαζα"ειναι τα ματια...και το χρυσο ειναι "ζλοτ"....Καλα να περνας......

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Καλημερα Φιλε μου...εχεις δικιο...δεν ειναι ακριβως ...αν δεν κανω λαθος "Γκλαζα"ειναι τα ματια...και το χρυσο ειναι "ζλοτ"....Καλα να περνας......
Ακριβώς/ακριβέστατα φίλε μου. Σωστότατος! :thumbsup:
Επίσης και ΄σύ....... :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom