Εριξα εναν ακομα πουτσο μετα απο καιρο στην γνωστη μιλφογκιλφ Σοφια στο Ι44 (μεσημερι), και ενω καπου ειχα διαβασει (νομιζω ενημερωση σμυρνη) οτι δεν σε αφηνει να περιμενεις στο σαλονι (υγειονομικο πρωτοΚωλο), δεν περιμενα η υπηρεσια να μου ζητησει πιστοποιητικο εμβολιασμου πριν μπω στο δωματιο.
Επειδη σταρχιδια μου, πηγα να βγαλω το κινητο να της το δειξω, και απ'οτι καταλαβα ηταν πιο πολυ ψαρωτικο οποτε η τσατσα δεν το ειδε καν, οταν ειδε την σιγουρια στις κινησεις μου. Αλλος στη θεση μου, θα το εκανε θεμα ή απλα θα εφευγε, ειστε και οι αρνητες υψηλη κοινωνια αλλωστε
οποτε τα μπουρδελα του 10ρικου δεν θα ελλειπαν απο το παλμαρε σας
Εν πασει περιπτωσει...
Προσωπικα θεωρω οτι και εμβολιασμενος να εισαι, αμα ανταλλαζεις υγρα με πορνες ή με πελατες οι πιθανοτητες για να νοσησεις ειναι μεγαλες ετσι κι αλλιως, επισης το οτι μπορω να σκασω με ενα πιστοποιητικο που να γραφει τα ματς του στοιχηματος για στοιχεια και για barcode να εχει καποιο προιον σουπερμαρκετ, κανει τον συγκεκριμενο "ελεγχο" απο μερους της τσατσας ημιμετρο και αστειο.
Παρολα αυτα, επειδη και η τσατσα ειναι μιας ηλικιας, και πολλες εκδιδομενες ειναι οροθετικες (με οτι συνεπαγεται για το ανοσοποιητικο τους), δεν θεωρω πως ειναι φαουλ, ωστοσο πολλοι θα διαφωνησουν (στα παπαρια μου), ειδικα οταν η εργαζομενη τα παιρνει στο στομα
Η ερωτηση μου ειναι η εξης,
υπαρχουν αλλοι οικοι που να ζητανε (εστω και για τα ματια του κοσμου) πιστοποιητικο και γενικα να το παιζουν covidfree ? Απο περιεργεια ρωταω, φανταζομαι οτι ισως καποιους πιο παστρικους να τους ενδιαφερει κιολας, οποτε δεν ειμαι εκτος θεματος. Καλησπερες