Σαν λάτρης των cult και underground καταστάσεων και με την ευκαιρία μιας υποχρέωσης που είχα στην ευρύτερη περιοχή, είπα να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά της Λιοσίων και των πέριξ δρόμων (Αδάνων, Προύσης, Τροφωνίου κτλ.)
Έκανα την βόλτα μου από τις 19:00 έως και τις 21:00.
Η πρώτη παρατήρηση που έχω είναι ότι υπήρχε πολύ μαυρίλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά !). 6 στα 10 μπουρδέλα της περιοχής είχαν μαύρες (ομολογώ υπήρχε πλήρης γκάμα: μέτριες, άσχημες και 1-2 αρκετά καλές για όσους αρέσκονται στις μαυρούλες).
Κατά τα άλλα η κατάσταση χάλια όπως το περίμενα.
Η μόνη που μου έκανε κούκου ήταν μια milf στο τελευταίο από τα 3 μπουρδέλα της Τροφωνίου η οποία φαινότανε πολύ καυλιάρα. Δεν πέρασα όμως γιατί μου είχε φύγει η διάθεση από αυτά που είχα δει στα προηγούμενα μαγαζιά και την κατρουλήλα που είχα μυρίσει.
Υποσχέθηκα πάντως στον εαυτό ότι μέσα στην εβδομάδα θα πάω να δοκιμάσω.
Επίσης μου φαίνεται ότι το θρυλικό μπουρδέλο της Παιωνίου (αυτό με τον σκύλο !!) πρέπει να έχει κλείσει γιατί έχω περάσει από εκεί 2-3 φορές το τελευταίο μήνα και είναι κλειστό.
Α, και κάνα δύο παράδοξα που με έκαναν και γέλασα:
Στο πρώτο μπουρδέλο της Ιουλιανού όπως στρίβουμε από Λιοσίων αντί για τασάκια είχε βάλει άδειες κονσέρβες Rio Mare
Επίσης στο μπουρδέλο της Προύσης ήμασταν 2-3 και περιμέναμε και μόλις βγήκε η πουτάνα (μαυρούλα) σηκωθήκαμε να φύγουμε όλοι. Οπότε ο τσάτσος λέει: Που πάτε ρε παιδιά ? Κανένας δεν θα την πάρει ?? Και πως θα ζήσει η κοπέλα ?? Πουτάνα θα γίνει ???