χθεσινι ιμερισια ενιμερωση κοκκινων σπιτιων(μεταμεσονιχτια βαρδια)!!!! η βολτα πραγματοποιηθηκε με καυλιαρη φιλο και σινεμπουρδελιαρη mariosthmk!!!!!
1)κολονου 11 στο ιπογειο ειχε μια αραπινα!προσοπικα δε μου αρεσουν οι αραπινες..και επισισ δεν ιπαρχει και καμια ομορφι στο
μεταξουργειο!
2)κολονου11 στο ισογειο ειχε ενα μπαζο παιδες!!!3)κολονου 11 στο πανο οροφο ειχε μια μαυρι κακασχιμι!!!μακρια!!!αηδιασαμε!
4)κολονου27β ειχε ενα ξανθο πολι αδινατο .οχι και τοσο καλο.καχεκτικο θα ελεγα!
5)κολονου 27α γκαμπριελα ...ασχιμι!!!μακρια και απο κει!
6)κολονου30 στο δευτερο σπιτι μετα τισ κατερινας ειχε ενα ξανθο ροσιδακι ...μετρια!!!αξιογαμιτο μαγκες!!!
7)κολονου στο τριτο σπιτι μετα τισ κατερινας ιταν η λενα...πολυ μετρια!!!
8)και στο σπιτι τις κολονου και λεονιδου γονια ιταν ι γνοστη σε ολους μασ σχεδον βαλεντινα!!επισισ στο πιο κατο στο κολονου47 ιταν ενα μιλφ απαισιο ροσιδα!!
9)
ιασονος19α ηταν ι ελενη ρουμανα!!πολυ καλι κοπελα και σιζιτισιμι!απο εμφανισι ειναι παρα πολι καλι!!ξανθια με ορεο τριφερο κολαρακι για χισιμο!!!αξιζει!και σαν κρεβατι πολι καλι!!!τιν τιμισε ο φιλος μαριος για δευτερι φορα και ερωτευτικε!!!
10)ιασονος 20α ιταν μια μελαχρινι διμιτρα την οποια και πιτσιλισα!!!!μιν τιν δοκιμασετε δεν χανετε και τιποτα!!!παντως πολι καλι εντιποσι μου εχει κανει ι τσατσα στο σιγκεκριμενο σπιτι τιν οποια σιμπαθω παρα πολι οπος και εκεινι!εχουμε γινει φιλοι!κιρια ελευθερια να σαι παντα καλα!!!και χαρουμενι!!
11)ιασονος 20β ενα τραβελακι σαντρα με τιγκα σιλικονατο βιζι!μετρια ...
12)ιασονοσ 20 γ ι μαριαννα ...με πολι ορεο σοματακι αλλα απο φατσα πολι σκιλου ρε παιδακι μου!!!15 ευρα!
13)ιασονος 36 στο σπιτι με τιν μεγαλι αυλη ιταν ενα μπαζο μιλφ χονδρη!στελλα στο ονομα!
14)ιασονοσ 37 ισογειο μια χοντρη!
15)ιασονος 37 αυτο με τισ γκρι σκαλες ιταν ενα μπαζακι!
16)ιασονοσ 43παλι μπαζο δεν αξιζει
17)ιασονος46 μπαζο!
18)μεγαλου αλεξανδρου 17 μια μαυρι ασχιμι παλι και αυτι!
19)μεγαλου αλεξανδρου22 παλι μαυρι...χαλια τα πραματα!