Φυλής 63....ανεβα ίνουμε τη σκάλα δίπλα απ το βενζινάδικο!! το oriental babe, που περιέγραψα στο scouting του Σαββάτου... το οπόιο και τίμησα με 20 ευρώ!!! Αν θυμαστε, ειχα πει για το...καυλιά ρικο βλέμα που μου έριξε.....μ ικροκαμωμέν ο, κοντοπούταν ο καστανο σκούρο, καστανά ματάκια και μικρό βυζάκι..δεν έγαλε το σουτιέν, παρα μόνο το στρίνγκ...σ συναισθήματ α, περισσότερο θετικά....π ιπα, 7/10, δεν μου εχουν ξανακάνει τετοιο μπουκιτσι. Βασικά ήταν δυνατό, επικεντρομέ νο στο «κεφάλι» και που ζούλαγε τις μπάλες...με τα και λίγο πριν το πισοκολλητό, εγλυφε τ οργανο απο ακρη σα ακρη με τη μικρή της γλωσσίτσα.. . στο πισοκολλητο, γωνάτισε παρα πολύ, πονεσε οταν μπήκα(!!!) αλλα εσπρωχνε και εκείνη με πολύ δύναμη..στο τελείωμα, τη τραβηξα απ τους ομως και σχεδόν..ακούμπησα στο τέρμα της, ενώ φώναξε δυνατά!! (συμεττοχή 9/10). Δεν βιάστηκε να φύγει, μείναμε ετσι αφου τελείωσα, και με..χαλαρωνε κουνόντας το κυκλικά το κολαράκι της ενώ ήμουν ακόμα μέσα....γεν ικά ηταν ενα δυνατο πήδημα που μετά..ποναγ αν τα πόδια μου!!
Μη ξεχνάτε...οτι πολλές φορές παίζει και η χημεία. Τα εχουμε ξαναπεί αυτό..εμειν α ευχαριστημένος, και συνολικά θα εδινα 7,5/10...το μωρό ονομάζεται χριστίνα, και στην ερώτηση καταγωγής, χαμογέλασε και μου είπε...τουρ κία! προσωπικά πιστεύω οτι είπε...ψέμα τα..για πιο ανατολή το κόβω! Χώρος πολύ καθαρός, όμορφος , για τα δεδομένα φυλής, και δυνατή oriental μουσική...
Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος, αξίζει εστω μια κατάθεση... ..
Πάντως, αν είναι όντως τουρκάλα όοπως μου είπε......κ αι μόνο 20 ευρώ...... να του δείξουμε τι θα τραβήξουν στο καραισκάκη!!!!!!!!!!!!!!
Ρε φιλε αυτη που πηρες ειναι σε ενα μπουρδελο που εχει μεσα στο σαλονι φανταχτερα αστερακια? και καθως ανεβαινεις τισ σκαλες εχει βελη που σε καθοδηγουν? Οσο για την κοπελα,αν ειναι αυτη (κοντη,αδυνατη σχετικα, μελαμψη) μου ειχε ριξει και μενα ενα βλεμμα τις προαλλες και ψηνομουν να μπω αλλα τελικα κατεληξα στην Αντελλα. Ισως ειναι Τουρκαλα.. φερνει λιγο..