Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (21 μέλη και 145 επισκέπτες)

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Μηνύματα
171
Like
0
Πόντοι
1
"αυτες οι ελληνιδες ουτε πουτανες  δεν μπορουν να γινουν"
ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια!Τόσα χρόνια,ζήτημα να πέτυχα 3-4 καλές Ελληνίδες.Οι άλλες με άριστα το 10 έπαιρναν -20!!!

Γι'αυτό πάντα ρωτάω εθνικότητα.Αν είναι πρώην Σοβιετικές μπαίνω,αν κάτι άλλο αποχωρώ!
 

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Μηνύματα
665
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Συναγωνιστές.... μετα το τρελό scouting του Σαββατόβραδου...πήγα για μια μίνι επιθεώριση στο αντρο της ακολασίας!20,30-21,30 περιπου.

Αγκύρας 12, εντοπίστηκε η γνωστή μας Αντζελα milf, με τη καταπλικτική της πίπα..20 ευρώ.

Ακριβώς δίπλα, στο 10, μια τελειωμένη χοντρή, κατά τη δική μου άποψη, η οποία ξεκίνησε τη τιμή, απο 20, κατέβηκε στα 15, και αφού την ευχαρ΄σιτησα ευγενικά....μου είπε να μη πάω παρακάτω, οι εκπτώσεις τελείωσαν. Δεν κάνουν αλλού!!...της εξήγησα οτι είναι θέμα γούστου, οχι..τιμής!

Φυλής 67..μελαχροινη, μετρίου αναστήματος, με καταπληκτικά πράσινα ματάκια, ομορφο κορμί, καταπληκτικό κολαράκι, ιδανικό μεγεθος στήθους και πολυ πολύ ευδιαθετη. Νομιζω οτι ειναι μια ειρήνη που καποτε δούλευε στο υπογειάκι της φυλής.., στο παράδρομο απέναντι απο το 71..τοτε, την ειχα παρει μια φορα, και ηταν πολυ αμετοχη και ψυχρη...ηταν η αρχη της βεβαια! Χθες και κινηση ειχε, δωμάτια γεμάτα, αν και γενικα κοσμος εξω δεν υπήρχε...μαλιστα, μπαινοντας στο δωματιο, ενας απ το σαλονι σκονταφτει στο μεγάλο στρογγυλό τασακι και του λέει «..μωρό μου πρόσεχε το κωμμωτήριο μου!θα μου το γρεμίσεις» νομίζω ότι.... μια επίσκεψη για ενα «κουρεματακι» αξίζει το κοπο..20 ευρώ.

Φυλής 65...παλι μελαχροινο!! (τι έγινε ρε παιδια?? Ο κ.Μάκης είπε να στραφεί στα γούστα μου???!!!!) λες και δεν είμαι θαμώνας!! Βγηκε γυμνόστηθη με ενα καυλιαρικο πορτοκαλίζον στινγκάκι... παρα πολυ καλό κορμί..αν βαθμολογούσα θα έβαζα 8/10, τουλαχιστον..βυζάκι κοντα στο 2,5 με πολύ ωραία ρόγα..επαθα πλάκα με την επιδερμίδα της, ηταν γλυκά λευκή.....για...γλύψιμο και on body κατάθεση....βγηκε με γλυκό χαμόγελο και εδειχνε τόσο σεμνή...κατι τετοια, μαλλον κρύβουν....καυλοδύναμη μέσα τους...20 ευρώ, θα το τιμήσω μάλλον αποψε!!!!!

Τέλος, Φυλής 63, ο στόχος της βραδιάς, το oriental που περιέγραψα στο scouting του Σαββάτου....ακολουθεί post με σχετική ενημέρωση..
 

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Μηνύματα
665
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
Φυλής 63....ανεβαίνουμε τη σκάλα δίπλα απ το βενζινάδικο!! το oriental babe, που περιέγραψα στο scouting του Σαββάτου...το οπόιο και τίμησα με 20 ευρώ!!! Αν θυμαστε, ειχα πει για το...καυλιάρικο βλέμα που μου έριξε.....μικροκαμωμένο, κοντοπούτανο καστανο σκούρο, καστανά ματάκια και μικρό βυζάκι..δεν έγαλε το σουτιέν, παρα μόνο το στρίνγκ...σσυναισθήματα, περισσότερο θετικά....πιπα, 7/10, δεν μου εχουν ξανακάνει τετοιο μπουκιτσι. Βασικά ήταν δυνατό, επικεντρομένο στο «κεφάλι» και που ζούλαγε τις μπάλες...μετα και λίγο πριν το πισοκολλητό, εγλυφε τ οργανο απο ακρη σα ακρη με τη μικρή της γλωσσίτσα... στο πισοκολλητο, γωνάτισε παρα πολύ, πονεσε οταν μπήκα(!!!) αλλα εσπρωχνε και εκείνη με πολύ δύναμη..στο τελείωμα, τη τραβηξα απ τους ομως και σχεδόν..ακούμπησα στο τέρμα της, ενώ φώναξε δυνατά!! (συμεττοχή 9/10). Δεν βιάστηκε να φύγει, μείναμε ετσι αφου τελείωσα, και με..χαλαρωνε κουνόντας το κυκλικά το κολαράκι της ενώ ήμουν ακόμα μέσα....γενικά ηταν ενα δυνατο πήδημα που μετά..ποναγαν τα πόδια μου!!  :dancing:

Μη ξεχνάτε...οτι πολλές φορές παίζει και η χημεία. Τα εχουμε ξαναπεί αυτό..εμεινα ευχαριστημένος, και συνολικά θα εδινα 7,5/10...το μωρό ονομάζεται χριστίνα, και στην ερώτηση καταγωγής, χαμογέλασε και μου είπε...τουρκία! προσωπικά πιστεύω οτι είπε...ψέματα..για πιο ανατολή το κόβω! Χώρος πολύ καθαρός, όμορφος , για τα δεδομένα φυλής, και δυνατή oriental μουσική...  :)

Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος, αξίζει εστω μια κατάθεση.....

Πάντως, αν είναι όντως τουρκάλα όοπως μου είπε......και μόνο 20 ευρώ...... να του δείξουμε τι θα τραβήξουν στο καραισκάκη!!!!!!!!!!!!!! :knockinb: :knockinb:
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
scorpioking το χριστινακι ειναι πρωινα?  με ενδιαφερει ως κοντοπουτανο.....
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η ΜΙΛΑΝΑ μου είπε πως μάλλον δεν ξανακατεβαίνει στο 59 ή 134.
Σάββατο πρωϊ-Κυριακή & Δευτέρα βράδυ παίζει στο studio της Αριστοτέλους 6 και κέντρο θα είναι στην Αχαρνών 106 με ΜΑΓΔΑ-ΣΑΡΑ-ΚΟΡΙΝΑ.

για περιγραφτε ρε παιδια αυτη την μιλανα!δουλευε μηπως πιο πριν απο την φυλης και σε αλλο στουντιο με αλλο ονομα?
 

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Μηνύματα
665
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
οσον αφορα το...κοντοπουτανο χριστινακι, "εργάζεται"  :knockinb: 16,00 - 00,00...kostasf16, σαν μετρ του ειδους, νομίζω ότι πρέπει να το περάσεις απο ένα.....test drive, για να μας αναφερεις την βαρητατη αποψή σου!!!!!!!!
 

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Μηνύματα
47
Like
0
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο Φυλης. Πηρα τη Σοφια του 54 με φοβερη πιπα μεχρι το κοκαλο  και πολυ καλο γαμησι, απο μπροστα και πισοκωλητο (τρελη κωλοτρυπιδα)!!!

Προηγουμενως ειχα παρει μια μαυρουλα που μου εκανε κλικ στο υπογειο διπλα στο Αντελοσπιτο (κουκλα η Αντελλα). Αν και αποφευγω τις μαυρες, κατι με τραβηξε σε αυτη. Δεν εκανα λαθος. Χαμογελαστη, χαδια πολλα σε ολο το σωμα, καλη και βαθεια πιπα και γλειψιμο στα αρχιδια. Πολυ καλο στησιμο στο πισωκολητο. Μου ειπε οτι ειναι απο Βραζιλια. Δεν την πολυπιστεψα αν και δεν ειχε τελειως νεγρικα χαρακτηριστικα και θα μπορουσε να ειναι μουλατα.

Πολοι πακιστανοι και Αλβανοι παντως αποψε στη Φυλης...
 

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
Φυλής 63....ανεβα ίνουμε τη σκάλα δίπλα απ το βενζινάδικο!! το oriental babe, που περιέγραψα στο scouting του Σαββάτου... το οπόιο και τίμησα με 20 ευρώ!!! Αν θυμαστε, ειχα πει για το...καυλιά ρικο βλέμα που μου έριξε.....μ ικροκαμωμέν ο, κοντοπούταν ο καστανο σκούρο, καστανά ματάκια και μικρό βυζάκι..δεν έγαλε το σουτιέν, παρα μόνο το στρίνγκ...σ συναισθήματ α, περισσότερο θετικά....π ιπα, 7/10, δεν μου εχουν ξανακάνει τετοιο μπουκιτσι. Βασικά ήταν δυνατό, επικεντρομέ νο στο «κεφάλι» και που ζούλαγε τις μπάλες...με τα και λίγο πριν το πισοκολλητό, εγλυφε τ οργανο απο ακρη σα ακρη με τη μικρή της γλωσσίτσα.. . στο πισοκολλητο, γωνάτισε παρα πολύ, πονεσε οταν μπήκα(!!!) αλλα εσπρωχνε και εκείνη με πολύ δύναμη..στο τελείωμα, τη τραβηξα απ τους ομως και σχεδόν..ακούμπησα στο τέρμα της, ενώ φώναξε δυνατά!! (συμεττοχή 9/10). Δεν βιάστηκε να φύγει, μείναμε ετσι αφου τελείωσα, και με..χαλαρωνε κουνόντας το κυκλικά το κολαράκι της ενώ ήμουν ακόμα μέσα....γεν ικά ηταν ενα δυνατο πήδημα που μετά..ποναγ αν τα πόδια μου!! 

Μη ξεχνάτε...οτι πολλές φορές παίζει και η χημεία. Τα εχουμε ξαναπεί αυτό..εμειν α ευχαριστημένος, και συνολικά θα εδινα 7,5/10...το μωρό ονομάζεται χριστίνα, και στην ερώτηση καταγωγής, χαμογέλασε και μου είπε...τουρ κία! προσωπικά πιστεύω οτι είπε...ψέμα τα..για πιο ανατολή το κόβω! Χώρος πολύ καθαρός, όμορφος , για τα δεδομένα φυλής, και δυνατή oriental μουσική... 

Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος, αξίζει εστω μια κατάθεση... ..

Πάντως, αν είναι όντως τουρκάλα όοπως μου είπε......κ αι μόνο 20 ευρώ...... να του δείξουμε τι θα τραβήξουν στο καραισκάκη!!!!!!!!!!!!!!


Ρε φιλε αυτη που πηρες ειναι σε ενα μπουρδελο που εχει μεσα στο σαλονι φανταχτερα αστερακια? και καθως ανεβαινεις τισ σκαλες εχει βελη που σε καθοδηγουν? Οσο για την κοπελα,αν ειναι αυτη (κοντη,αδυνατη σχετικα, μελαμψη) μου ειχε ριξει και μενα ενα βλεμμα τις προαλλες και ψηνομουν να μπω αλλα τελικα κατεληξα στην Αντελλα. Ισως ειναι Τουρκαλα.. φερνει λιγο..
 

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Μηνύματα
131
Like
0
Πόντοι
1

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
τις επομενες μερες θα τσεκαρω το κοντο στο 63. βεβαια καμια δεν ειναι τοσο κοντη οσο τα ταυλανδεζακια..... αλλα υπομονη ενας μηνας εμεινε.
ντανα ,ειδε κανεις?
 

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
Αυριο λεω να παω μια βολτα Φυλης και Μεταξουργειο. Ποια προτεινεις? Κατερινα-Κολωνου, Μιλανα η Σοφια-Φυλης 54. Υ.Γ. Καμια απο αυτες δεν εχω παρει ακομα...
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
scorpioking  στο 67 ειναι αλβανιδα η ειρηνη, δουλευει απο παλια στη φυλης, τωρα δηλωνει μιση ελληνιδα μιση ιταλιδα... λοιπον ειναι μετρια σε ολα της, πιπες σεξ κτλ. δεν ειναι κακη ομως, ζεστο μουνακι και υγρο, καλο δερμα ματια κτλ. την πηρα δυο φορες, την προτεινω για δοκιμη.
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σήμερα θα καταθέσω στην Χριστίνα την οριεντάλ. Πάντως είναι Φυλής 65 δίπλα στο βενζινάδικο(στο γνωστό Ντεπόσπιτο). Το Φυλής 63 είναι το βενζινάδικο. Μην πάτε Φυλής 63 και ψάχνετε για την μελαμψή , γιατί το πιό πιθανό είναι να εμφανιστεί κανένας μελαμψός (Πακιστανός) υπάλληλος και αντί να δώσετε να φάτε...  :2funny: :2funny:
Θα ενημερώσω το φόρουμ.
Τουρκάλα έρχομαι... Για να πωρωθώ βλέπω παλιές καλές ταινίες με τον Χρήστο Πολίτη σε ρόλους Νικηταρά κλπ.  :grin:
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
germaon περιμενω ενημερωση, θα παω την κυριακη.

που τη θυμηθηκες παλι την ντεπυ? ποσα χρονια.... μια ζωη στα μπουρδελα φαγαμε, η συγκεκριμενη δεν μου εκανε και πολυ, μια φορα την ειχα παρει, και τελος, κατι ειχε πει και με χαλασε.  σε ολες μου τις τσαρκες ομως πηγαινα να δω την μοναδικη κωλαρα της..
 

Επισκέπτης
ρε παιδια ι κατερινα απο κολονου ειναι αυτο το καιρο στο ποστο τισ?αν πει καπιος εμπειρος μπουρδελιαρισ!να το χισουμε και εμεις!!!
 

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Μηνύματα
154
Like
12
Πόντοι
1
:helpplea: Ρε μαγκες καμμια κοντη γυρω εως 1,65 που θα βρω ?  :helpplea:

Γουσταρω της κοντες, βοηθεια ευπροσδεκτη.​
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
κοντη και 1.65 ρε φιλε, τρελαθηκες?  μπασκετ θες να παιξεις?  πηγαινε ιασωνος 19α πανω πρωινα, καρινα, ξανθο πιπινι
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Σήμερα θα καταθέσω στην Χριστίνα την οριεντάλ. Πάντως είναι Φυλής 65 δίπλα στο βενζινάδικο(στο γνωστό Ντεπόσπιτο). Το Φυλής 63 είναι το βενζινάδικο. Μην πάτε Φυλής 63 και ψάχνετε για την μελαμψή , γιατί το πιό πιθανό είναι να εμφανιστεί κανένας μελαμψός (Πακιστανός) υπάλληλος και αντί να δώσετε να φάτε...  :2funny: :2funny:
Θα ενημερώσω το φόρουμ.
Τουρκάλα έρχομαι... Για να πωρωθώ βλέπω παλιές καλές ταινίες με τον Χρήστο Πολίτη σε ρόλους Νικηταρά κλπ.  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλό βόλι germaon ! (κυριολεκτικά, βόλια είχε ο Νικηταράς !)
 

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα λέω να περάσω μια βόλτα από Μεταξουργείο και Φυλής. Ποια προτείνετε? Σοφία-Φυλής 54,  Μιλάνα ή Κατερίνα στην Κολωνού . Υ.Γ. Καμιά από αυτές δεν έχω δοκιμάσει ακομα..
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σήμερα λέω να περάσω μια βόλτα από Μεταξουργείο και Φυλής. Ποια προτείνετε? Σοφία-Φυλής 54,  Μιλάνα ή Κατερίνα στην Κολωνού . Υ.Γ. Καμιά από αυτές δεν έχω δοκιμάσει ακομα..
Με το Σοφάκι δε θα κλαψεις τα λεφτά σου σίγουρα. Είναι σούπερ.  Τις άλλες δεν τις έχω πάρει ακόμα. Η Κατερίνα δεν είναι στο πόστο της νομίζω.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom