vagos bestman
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Τι λεει η Καρινα στην Ιασωνος 19α, αξιζει μια καταθεση ?
Την έχω πάρει κι εγώ 2-3 φορές.Όντως δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι συμπαθητική κοπέλα και ευγενική πάντα.Α..κάτι άλλο..γιατί δεν κάνουμε κάτι σαν ανασκόπηση για ντέλα..π.χ. εβδομαδιαία..και να συνοψίζουμε λίγο τις εντυπώσεις όλων μας...scorpioking στο 67 ειναι αλβανιδα η ειρηνη, δουλευει απο παλια στη φυλης, τωρα δηλωνει μιση ελληνιδα μιση ιταλιδα... λοιπον ειναι μετρια σε ολα της, πιπες σεξ κτλ. δεν ειναι κακη ομως, ζεστο μουνακι και υγρο, καλο δερμα ματια κτλ. την πηρα δυο φορες, την προτεινω για δοκιμη.
Η κατερινα οπως πολυ σωστα ειπε και ο germaon δεν δουλευει.
η μιλάνα κατι ακούστηκε οτι την εκανε για στούντιο.
Το Σοφάκι λοιπόν και δεν πρόκειτε να φύγεις απογοητευμένος.
Την Χριστίνα την είχα προτείνει ΗΔΗ στο post μου της 16/3/07 (βλ.σελίδα 102),τώρα την ανακαλύψατε ρε αθεόφοβοι?? Ακούτε τον Γκομένιο!Τέλος πάντων πάλι καλά που αναγνωρίζεται η αξία του καλού 'αιδίου',χαχα! Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των συναγωνιστών Scorpionking και Germaon,είναι ακριβώς έτσι,και η κοπέλλα ΑΞΙΖΕΙ.Υπό αντίξοες συνθήκες , πήγα σήμερα να τσεκάρω το Χριστινάκι στη Φ65. Ένας ερασιτέχνης θα κώλωνε αλλά ο επαγγελματίας δεν έχει πρόβλημα με βροχές. Αν σε καλεί το καθήκον ΘΑ ΠΑΣ. Σημειωτέον βαρέθηκα να κατηφορίσω για το μπάσκετ μετά. Λοιπόν το Χριστινάκι αξίζει 100% τα λεφτά του.. Στο δωμάτιο είναι ένα σούπερ πιπινάκι, όλο νάζι και διάθεση για παιχνιδια. Μπαίνει μέσα και μου λέει ,όλο χαμόγελο «Χα». Δεν ήθελε πολύ το μυαλό μου σε συνδυασμό με την Τουρκική(?) της καταγωγή, για να κάνει τον συνειρμό με τη σκηνή από τη Γιοροβίζιον 2003. Το «χα» της Σερτάμπ και το χορό της κοιλιάς που ακολούθησε . Α χ, ήμουν πολύ φτιαγμένος. Στο μυαλό μου γυρνούσαν αμανέδες, χανούμισες, ναργιλέδες. Μέχρι και ο Μπουλάς γύρναγε στο μυαλό μου:
«Ψάχνω στων ονείρων μου τ?αδειο συρτάρι μήπως είναι εκεί
Βρίσκω του Αλλαντίν το σκουριασμένο λυχνάρι κάνω μιαν ευχή
Στείλε μου Αλλαντίν ένα χαλί να πετάω με χρυσά φτερά
Χίλιες και μια νύχτες και φλουριά να μετράω
Σαν Αλή Μπαμπά»
Σαν Αλή Μπαμπά ένιωθα όταν με πίπωνε
Πολύ ανατολικόφατσα . Τουρκάλα δεν πρέπει να είναι , και γιατί το «Χριστίνα» δεν είναι το πιο συνηθισμένο όνομα στη Τουρκία και γιατί φορούσε σταυρουδάκι στο λαιμό. Πάντως έχει πολύ ανατολικά χαρακτηριστικά. Τη κόβω για Ρωσική ʼπω Ανατολή. Καλού κακού όμως για να βγάλω και τον εθνικό μου τσαμπουκά , όταν μου έπαιρνε πίπα ψιθύρισα το κλασικό: «Όσο νυχτώνει , η πούτσα μεγαλώνει, πάρ?τε Τούρκοι πίπα, απ?τον Κολοκοτρώνη» Μπήκα μέσα της κανονικά και τέλειωσα. Όσο έκανε πίπα, μου χούφτωνε τα αρχίδια, λέγοντας «Μου αρέσει να πιάνω αρχίδια». Έτσι είπα άφοβα αυτό που τόσα χρόνια δίσταζα να πω σε γυναίκα λόγω τακτ. «Πιασε τα αρχίδια μου!!!» . Να και μια γυναίκα που δε θα παρεξηγηθεί αν της το πεις Θα ξαναπάω. «Είμαι Έλληνας πολίτης, μα στο σεξ ανατολίτης». Δεν γλείφει αρχίδια. Η περιποίηση της είναι ανώτερη γενικά από τη Φυλής Δεν είναι φυσικά Σόνια αλλά πολύ value for money. Αφήνει φιλάκια και γλειψίματα. Όσο ήμουνα μέσα της με φίλαγε και με δάγκωνε στο λαιμό
Φυλής 65 , το Χριστινάκι . Δίπλα σε ένα βενζινάδικο ανεβαίνεις τα σκαλιά. (πρόσεχε γιατί υπάρχουν 2 μπουρδέλα στο νούμερο 65. Εσύ θα πας σε αυτό που εφάπτεται του βενζινάδικου).Χαιρετώόλα τα αλανια του Forum. Είμαι καινούριος στην αθήνα κ ψάχνω για καλή περιποίηση έχετε να μου προτίνετε κάτι για απογευματινές ώρες