gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Την International??οποιος εντοπισει την ντανα ενημερωνει..
Την International??οποιος εντοπισει την ντανα ενημερωνει..
Ok pitsilistis θα το έχω υπόψιν! Γιατί έγινες warned όμως εσύ;gsxr αν σιχενεσαι φιλις τοτε παρε το δρομο τον στουντιο!!!ειναι κιριλε τα περισσοτερα!!!και πολι καθαρα!ειδικα για το κεφαλινιας 75 ειναι πολι καθαρο!!!
στο φωκαιας 25 ισογειο εννοεις την αντελα?Συναγωνιστές...λίγο καθυστεριμένα...σας αναφερω χθεσινοβραδινο σκαναρισμα των φυλής, δυδίμου, ρεμούνδου, αλκαμένους (!!!!!!!!!) με το κολλητό μου, μετα απο...πολύ φαί και οινοποσία....η διαρκεια της εκδρομής..ηταν περίπου 2 ώρες...αναφερομαι σε οσα μας εκαναν κλικ, και ειναι αξια...επίσκεψης, κατα της αποψη μου πάτνα...
λοιπόν...
ΦΥΛΗΣ.........134α, το γνωστο μωρό που δουλεύει και στο 71 στις πρωινές βάρδιες, το οποίο διαθέτει σκουλαρικάκι στον αφαλό.καστανόξανθο, με πολύ όμορφο κορμί (20ευρώ)
84..το μονο που εμεινε ηταν το τατου στη πλάτη...κολησα με αυτό που πραγματικα δε θυμάμαι κάτι άλλο....(20 ευρώ)
65, ανεβένοντας τη σκάλα, διπλα απ το βενζινάδικο, εκει που εμενα καποτε ανοιξαν τα μπουρδελοκεφάλαια με τη καυτή τότε...Ντέπυ, μια ψιλο ασιατισα, κοντοπούτανο η οποια μασ χαμογέλασε πολυ πολυ γλυκα και με κοιταξε με ενα απιστευτα καυλιαρικο, πολλα υποχόμενο βλέμα, καποια στιγμη θα καταθέσω σιγουρα εκεί! (20 ευρώ)
στο 71 και πάλι με 20 ευρόπουλα ήταν μια πολύ χαμογελαστή ονόματη γκλόρια. νταρντάνα γυναίκα που εδινε την εντύπωση ότι..θα σε ξεζουμίσιε.Η τσατσα?μα ποια αλλη?? η γνωστη μελαχροινη που συνεχώς φωνάζει, σε οποιον φευγει οτι..χάνει το καλύτερο σεξ της ζωής του..μιλάμε για τη τσατσα΄που πολύ εδω εχουμε πει κατα καιρούς...οτι θα θέλαμε παααρα πολυ να τη πάρουμε!!
Στο 59, πάνω, και με 25 τη τιμη, η ενα μαλχροινο milf.
ΦΩΚΑΙΑΣ
στο 25 πάνω, ενα ξανθούλι, εμοιαζε να βαριέται αλλα αυτο το σκουλαρικκι στον αφαλο, πολύ θα ήθελα να το γλύψω. ακριβώς δίπλα, αλλα με 25 ευρώ, μια αδύνατη, γυρω στο 1.70 μελαχροινη, πολύ ευδιαθετη και απίστευοτ κόλο...και μόνο που φανταζόμουν τη θέα να την εχω στα 4, ....φούντωσα.
ΔΙΔΥΜΟΥ
στο 18, η μελαχροινη milf Μαρινα που κάνει...ισπανικη και 69, με 20 ευρώ!!καυλιάρικο, αν και δε φωρούσε τισ...συνηθεις ζααρτιέρεσ της! Εδω καταθέσαμε και εγώ και ο κολητός..τη γούσταρα την ισπανική της και τη πήρα στα 4..υπέροχη θέα, αν και με ψιλοχάλασαν τα σπυράκια στη μέση, αλλα...αντέχει πο΄λυ σπρώξιμο!!!προσοχή όμως...βάζει πααααρα πολύ κρέμα!!
Διδύμου 20, μια νεόφερτη Μαρίνα
Διδύμου 8, πάνω, εκεί που τα πρωινά δρα η αγαπητή μου Μαρία, μια ψιλή όμορφη κοπέλίτσα που φόραγε...γκρι περούκα. 25 ευώ, με χάλασγε προσωπικά η περούκα, αλλα μου αρεσε που αυτοπαρουσιάστηκε, και ηταν πουλ΄χαμογελαστή και φιλικη..ηρθ ςκαι καθισε σανάμεσα μας σταυροπόδι για να μας μιλήσει!
Επιστ΄ρεφουμε Φυλής και στο 56, το χωρίς λόγια deep throat Σοφάκι, που ανάρωσε πλήρω αποτ η γρίπη!! ηταν πολ΄λυ πολ΄λυ ευδιάθετη τα είπα με και για 5 λεπτά στη κουζίνα.. ακόμα, μου είπε, δεν εμφανίστηκε αυ΄τος που της εστειλε λουλούδια με courier!!!
Αλκαμένους 117, μια αφιαφορη ξανθια, mature...25 ευρώ και ο χώρος μου εμαοιζε με...αδια ντισκοτέκ του '70....προσωπικά δεν έχω ξαναπάει...
Στροφή για Ρεμούνδου! Στο 21Α, ενα μελαχροινο ρωσακι κοντοπούτανο, που βγήκε χαμογελαστό με τισ μαυρες του μποτούλεσ και έσταζε...καύλα...μήπως ήταν η όλγα που αναφέρετε κατα καιρούς?????
>Ρεμούνδου 21Β, μια ξανθιά milf, με σκουλαρίκη στον αφαλο, αλλα φαινόταν να έχει ξενερώσει με την ίδια της τη ζωή....
και τέλος, στη Ρεμούνδου 20, ήταν μια ξανθούλα Μόνικα, όχι και τόσο αδιαφορη....
αυτα, ελπίζω να σας φανουν λίγο χρήσιμα τα γραφόμενα μου...!!
Γαμάτε γιατι χανόμαστε συναγωνιστές!!!
Με ultrex?την ελουσα κανονικα!!!
Συναγωνιστές...λίγο καθυστεριμένα...σας αναφερω χθεσινοβραδινο σκαναρισμα των φυλής, δυδίμου, ρεμούνδου, αλκαμένους (!!!!!!!!!) με το κολλητό μου, μετα απο...πολύ φαί και οινοποσία....η διαρκεια της εκδρομής..ηταν περίπου 2 ώρες...
Διδύμου 8, πάνω, εκεί που τα πρωινά δρα η αγαπητή μου Μαρία, μια ψιλή όμορφη κοπέλίτσα που φόραγε...γκρι περούκα.
....με το που το πέρνει πρέφα οτι τελιώνω σηκώνεται κ φευγει
εχει ήδη φτάσει στη πόρτα και ο πούτσος μου ακόμα ξερνάει φλόκια μόνος του....
Το μεταξουργείο δεν το συμπάθησα ποτέ.Κάπου στο 1989 σε τσάρκα στο Μεταξουργείο με έναν φίλο,μας την έπεσαν 3 κωλόπαιδα να μας ληστέψουν.Φάγαμε και ρίξαμε πολύ ξύλο...Πήραν τα αρχίδια μας και φύγαμε τρέχωντας.Ευτυχώς κινητά δεν υπήρχαν.Από τότε εκεί κάτω δεν πάω.Όχι ότι στη Φυλής είναι παράδεισος αλλά όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!!!!
τι να πω κι εγώ ο δίσμοιρος που στο σεισμό του σεπτεμβρίου 1999 της αθήνας μουγάσα στο πάνω της ιάσωνος 19 και πανω στο πισωκολλητό κόντεψα να πάθω ανακοπή. ΈΠΑΙΖΕ ΤΌΤΕ ένα κοκκινομάλλικο ουκρανάκι (όνομα δε θυμάμαι) εκείνη τη χρονίά μάλιστα η φυλής περνούσε τη μεγαλύτερη παρακμή της και μόνο το επάνω της Ιάσωνος μού΄κανε κλικ σε σημείο να το τιμάω επί 6 μέρες συνέχεια μετά τη δουλειά. Ε! τηνέβδομη μας πήρε και μας..κούνησε. Θυμάμαι το γνωστό τσάτσο πού χαμε γνωριστεί καιδούλευε από τότε εκεί (αυτός πού χε σπάσει χέρι ή πόδι και τό χε στο γύψο ενώ δούλευε πρίν κάτι χρόνια) κάθιδρο να λέει ότι δεν ξανανεβαίνει εκεί πάνω. Εκείνο το αξέχαστο μεσημέρι που άφησα το σλιπ μου εκεί και ίσα που πρόλαβα να βάλω το τζίν μου χωρίς καν να βγάλω την καπότα έξω ο κόσμος χάνονταν και η τσαπού μου στεναχωριότανε που άφησε αχιστί εκείνο το ουκρανικό μωρό...Το μεταξουργείο δεν το συμπάθησα ποτέ.Κάπου στο 1989 σε τσάρκα στο Μεταξουργείο με έναν φίλο,μας την έπεσαν 3 κωλόπαιδα να μας ληστέψουν.Φάγαμε και ρίξαμε πολύ ξύλο...Πήραν τα αρχίδια μας και φύγαμε τρέχωντας.Ευτυχώς κινητά δεν υπήρχαν.Από τότε εκεί κάτω δεν πάω.Όχι ότι στη Φυλής είναι παράδεισος αλλά όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!!!!!
τι να πω κι εγώ ο δίσμοιρος που στο σεισμό του σεπτεμβρίου 1999 της αθήνας μουγάσα στο πάνω της ιάσωνος 19 και πανω στο πισωκολλητό κόντεψα να πάθω ανακοπή. ΈΠΑΙΖΕ ΤΌΤΕ ένα κοκκινομάλλικο ουκρανάκι (όνομα δε θυμάμαι) εκείνη τη χρονίά μάλιστα η φυλής περνούσε τη μεγαλύτερη παρακμή της και μόνο το επάνω της Ιάσωνος μού΄κανε κλικ σε σημείο να το τιμάω επί 6 μέρες συνέχεια μετά τη δουλειά. Ε! τηνέβδομη μας πήρε και μας..κούνησε. Θυμάμαι το γνωστό τσάτσο πού χαμε γνωριστεί καιδούλευε από τότε εκεί (αυτός πού χε σπάσει χέρι ή πόδι και τό χε στο γύψο ενώ δούλευε πρίν κάτι χρόνια) κάθιδρο να λέει ότι δεν ξανανεβαίνει εκεί πάνω. Εκείνο το αξέχαστο μεσημέρι που άφησα το σλιπ μου εκεί και ίσα που πρόλαβα να βάλω το τζίν μου χωρίς καν να βγάλω την καπότα έξω ο κόσμος χάνονταν και η τσαπού μου στεναχωριότανε που άφησε αχιστί εκείνο το ουκρανικό μωρό...
Επίσης μπορείς να υπερηφανεύεσαι και στις γκόμενες(όταν γαμάω γίνεται σεισμός και τέτοια)τι να πω κι εγώ ο δίσμοιρος που στο σεισμό του σεπτεμβρίου 1999 της αθήνας μουγάσα στο πάνω της ιάσωνος 19 και πανω στο πισωκολλητό κόντεψα να πάθω ανακοπή. ΈΠΑΙΖΕ ΤΌΤΕ ένα κοκκινομάλλικο ουκρανάκι (όνομα δε θυμάμαι) εκείνη τη χρονίά μάλιστα η φυλής περνούσε τη μεγαλύτερη παρακμή της και μόνο το επάνω της Ιάσωνος μού΄κανε κλικ σε σημείο να το τιμάω επί 6 μέρες συνέχεια μετά τη δουλειά. Ε! τηνέβδομη μας πήρε και μας..κούνησε. Θυμάμαι το γνωστό τσάτσο πού χαμε γνωριστεί καιδούλευε από τότε εκεί (αυτός πού χε σπάσει χέρι ή πόδι και τό χε στο γύψο ενώ δούλευε πρίν κάτι χρόνια) κάθιδρο να λέει ότι δεν ξανανεβαίνει εκεί πάνω. Εκείνο το αξέχαστο μεσημέρι που άφησα το σλιπ μου εκεί και ίσα που πρόλαβα να βάλω το τζίν μου χωρίς καν να βγάλω την καπότα έξω ο κόσμος χάνονταν και η τσαπού μου στεναχωριότανε που άφησε αχιστί εκείνο το ουκρανικό μωρό...