Ενημέρωση φρέσκια, Κολωνού 48 αριστερά, η μιλφαρα Μαρία αναχώρησε για την πατριδα της, τον παραδεισο της στέπας, επ'αοριστον! Η τσατσά μου είπε ότι δεν θα ξαναγυρίζει.... (ποσες φορες το έχω ακουσει αυτό να ξερατε...). Ήτανε καλό στανταρακι με τίμιο αρχιδογλυψιμο στο 10αρικο....παμε γι'αλλα!
θάναι 10 χρόνια που άκουσα τη θειά Ελένη να ανακοινώνει ακάποτο γαμήσι στο Αλκιβιάδου.
Απορίας άξιο πώς είναι ακόμα ζωντανή.
Φαίνεται η Φάντα (με ανθρακικό) κάνει δουλειά.
Bro, πιστευω οτι κανει το καλυτερο τσιμπουκι, παιρνει το χρυσο( για εμενα λεμε). Π.χ. αυτες στα δυδυμοσπιτα θελουν να σου κατασπαραξουν την πουτσα, η Σονια ομως εχει τεχνικη, κατι απο Ζινταν να πουμε....μιλαει στο τοπι...........στανταρακι μου οταν θελω μπουκι.
θάναι 10 χρόνια που άκουσα τη θειά Ελένη να ανακοινώνει ακάποτο γαμήσι στο Αλκιβιάδου.
Απορίας άξιο πώς είναι ακόμα ζωντανή.
Φαίνεται η Φάντα (με ανθρακικό) κάνει δουλειά.
Αυτή η φωτεινή από το 44 και η Ιωάννα η λειβαδιωτισσα είναι οροθετικές με μαθηματική ακρίβεια
Δεν παίζει τόσα χρόνια ακαποτα ναμην έχουν αρπάξει HIV και ηπατίτιδες
Αυτή η φωτεινή από το 44 και η Ιωάννα η λειβαδιωτισσα είναι οροθετικές με μαθηματική ακρίβεια
Ενημέρωση φρέσκια, Κολωνού 48 αριστερά, η μιλφαρα Μαρία αναχώρησε για την πατριδα της, τον παραδεισο της στέπας, επ'αοριστον! Η τσατσά μου είπε ότι δεν θα ξαναγυρίζει.... (ποσες φορες το έχω ακουσει αυτό να ξερατε...). Ήτανε καλό στανταρακι με τίμιο αρχιδογλυψιμο στο 10αρικο....παμε γι'αλλα!
Και οροθετικές να είναι δεν μας πτοεί ιδιαίτερα.
Πολλοί μπορεί να είμαστε φορείς του ιού του HIV και να μην έχει εκδηλωθεί ακόμα ή/και ποτέ.
Το θέμα είναι ότι όταν πας με οροθετική είναι σαν να τραβάς ένα χαρτάκι από μια γυάλα.
Σε μια γυάλα με 1000, ας πούμε ότι τα δύο είναι ''οροθετικά'' χαρτάκια.
Κάθε φορά που τελειώνεις τα πετάς πάλι μέσα σε αυτά τα 1000 κι ανακατεύεις.
Κάποια στιγμή, λοιπόν, μπορείς να κολλήσεις και να νοσήσεις, αλλά αυτό μπορεί
να μην συμβεί και ποτέ. Όλα είναι θέμα τύχης και οι εν λόγω πόρνες, όπως και άλλες,
έχουν τύχη βουνό...
Παιδια καλησπερα αυτη που λέτε την μολδαβεζα απο την μοντελοαλυσιδα την ειχα παρει πριν 4-5 χρονια μια καστανόξανθοι με ωραιο κολαρακι μπλε
Ματια και καυλοφατσα δυνατη.. μπορειτε να μου πειτε αν δουλευει καπου τωρα; Γτ την ψαχνω αλλα δεν θυμαμαι ουτε το ονομα της παντως θυμαμαι οτι ητανε πολυ καυλιαρα και μου δηλωσε
Οτι ειναι και αεκ κιολας…
Δευτέρα βραδάκι τσάρκα φυλής με φιλαράκια και κατέληξα στην γνωστή Αουρουρα
Μέτρια στο δωμάτιο αλλά γενικά με καυλωνει πάντα όταν την βλέπω
Έκατσα κανένα 10 λεπτό μέσα φοβερές βυζαρες και ωραία κωλαρα στημένη στα 4
Στο τέλος προσπάθησα να ανταλλάξω ινστα καθώς και αυτή γούσταρε απλά είχε πολύ δουλειά με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να το πάρω.
Κάποιος μάγκας που να έχει το ινστα όταν με το καλό βέβαια ανοίξουν και αυτά να μου στείλει dm.
καλο ξημέρωμα σε όλους !!
Εάν περάσει κάποιος από Λοσιων 73β ας ρωτήσει εάν θα συνεχίσει να δουλεύει η Έμμυ και μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα γιατί τ έχουν κενό στ πρόγραμμα τους κ τηλέφωνο δεν σηκώνουν
Δευτέρα βραδάκι τσάρκα φυλής με φιλαράκια και κατέληξα στην γνωστή Αουρουρα
Μέτρια στο δωμάτιο αλλά γενικά με καυλωνει πάντα όταν την βλέπω
Έκατσα κανένα 10 λεπτό μέσα φοβερές βυζαρες και ωραία κωλαρα στημένη στα 4
Στο τέλος προσπάθησα να ανταλλάξω ινστα καθώς και αυτή γούσταρε απλά είχε πολύ δουλειά με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να το πάρω.
Κάποιος μάγκας που να έχει το ινστα όταν με το καλό βέβαια ανοίξουν και αυτά να μου στείλει dm.
καλο ξημέρωμα σε όλους !!
Φιλαράκι τράβα στ γκάζι τις μέρες που έχει ρεπό dirty blonde κ Ρίο συχνάζει την έχω πετύχει πολλές φορές ψαρεύει άγνωστους απ' εκεί που δεν την ξέρουν..