Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (1 μέλη και 81 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Οι Ρωσίδες έχουν γαλουχηθεί να προσέχουν πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση,άρα και τα δόντια..

Οι Αλβανίδες είναι κυρίως μουσουλμάνες,άρα πιο μαζεμένες και πουριτανές.

Οι Αλβανέζες κατά πλειοψηφία είναι άθεες τύπε μου!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οι Ρωσίδες έχουν γαλουχηθεί να προσέχουν πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση,άρα και τα δόντια..

Οι Αλβανίδες είναι κυρίως μουσουλμάνες,άρα πιο μαζεμένες και πουριτανές.
Για αυτό τον παίρνουν με μεγαλύτερη άνεση από πίσω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγώ έκανα και του πνευμονόκοκκου και της γρίπης. Και της γρίπης πάλι θα το κάνω, αλλά έτσι με εκβιασμό, όχι. Τουλάχιστον μέχρι να μου βάλουν τη θηλειά στο λαιμό. Και τότε ακόμα θα δω. Η δουλειά μου είναι ευαίσθητη, και είμαι με πολύ κόσμο κάθε μέρα. Ξέρω ότι μπορεί να κολλήσω. Ε και; Και πού ξέρω ότι δεν έχω κολλήσει. Δεν αποκτάς 100% αντισώματα, ούτε με το εμβόλιο, ούτε αν τον κολλήσεις και μάλιστα ασυμπτωματικά. Έκανα τεστ αντισωμάτων covid19. Δεν έχω. Και τι έγινε. Αν όμως πάθω κάτι από το εμβόλιο, απλά όλοι στα αρχίδια τους. Υπάρχουν άνθρωποι που εξαρτώνται από μένα. Δεν γίνεται να καταρρεύσω με τίποτα. Γιατί δεν λέω όχι στης γρίπης; Ας ελπίσουμε ότι θα βγουν φάρμακα καταλαγιάσει λίγο η καταιγίδα του φασισμού που ζούμε.
Την καληνύχτα μου σε όλους.
Κανε και του εχινόκοκκου αν θες. Κανένα καλό μουνι ξέρεις να μας πεις που παίζει;

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Δεν ξέρω,όπως είπε ο Δον Σμύρνης δεν είναι αυτή αλλά μέσα στο βούρκο της σαβουρας αξίζει. Πιπινι, εμφανίσιμη , δεκτική με διάθεση, καλή πίπα ,όχι ρομποτικη πάνω κάτω γρήγορα που κάνουν συνήθως και πεντακάθαρη.

Προχτες ήταν εμφανής η κούρασή της ,την είχαν καταγαμησει. Αλλά πάλι υπομονή έκανε.

Βάρδιες απ' ότι κατάλαβα δεν έχει σταθερές.

Πριν γυρίσει η Ιονέλα απ' τα λιβάδια την βάζανε συνέχεια στο μούφα πρόγραμμα οι διπλανοί του σοβιετικού κι ας μην ήταν εκεί. Πήγαινες να βρεις την Ιονελα και εβλεπες συνέχεια τη βουκωλικη Σοφία.
Θα τσεκάρω συντομα, αν κ πολυ θα ηθελα να ηταν αυτη που ψαχνω εγω... Της χρωσταω ενα βιαιο μανικι!!!! :P

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846
Παρακαλώ την προσοχη σας κυριοι. Χθες το πρωι (7:00 - 3/10/21) είπα να επισκεφτώ την Αννα Κου στη Φωκαιας. Παρκάρω το αμάξι σχεδόν στη γωνια στο ρευμα προς Αθηνα, Αχαρνών με Φωκαιας. Πριν επισκευτω τον οίκο της λέω ας ανεβω την Φωκαιας μέχρι την Φυλής να δω αν είναι κανένα άλλο ανοιχτό μήπως και κόψω καμια καινουρια κορασίδα πριν ενδώσω στην ψηλή μελαχρινή Ρουμάνα. Ανεβαίνω μέχρι την διασταυρωση λοιπόν και είδα όλους τους οίκους της Φυλής κλείστους και ξανά κατηφορησα. Πριν μπω στην Άννα Κου (Φ27Α) είπα να μπω απέναντι στο γωνιακό ντελο το οποίο έχει είσοδο και από την Φωκαιας αλλα και από την Αχαρνών (Φ24). Πριν μπω μέσα στην είσοδο-αυλή της Φωκαιας είδα έναν πακη να με κοιτάει κι επίσης κι έναν άλλον λίγο πιο κάτω επί της Αχαρνών. Λέω "λες να με έχουν σταμπαρει για κάτι;" Και βγαίνω αμέσως, αλλά χωρίς να δείξω ψαρωμα ή ταραχη, από την έξοδο της Αχαρνών. Βλέπω λοιπόν κι έναν τρίτο πακη να είναι στο αμάξι μου και να παιζουν με τα μάτια και οι τρεις κουφάλες και να έχουν την απογοήτευση αλλά και την κρυφη συνεννόηση μετάξι τους ότι τελικά δεν μπήκα σε κάποιον οίκο και δεν ασχολήθηκαν με τον αμάξι μου. Σίγουρα είχαν σκοπο το αμάξι μου! Όταν μπήκα στο αμάξι δε, κοίταξα με πολυ αγριεμένο υφος τον πακη που ήταν στο αμάξι μου μπροστά και αυτός γέλασε με θράσος κι έμεινε εκει! Σίγουρα κάτι θα κάνανε με το αμάξι μου, σίγουρα αλλά δεν τους έκατσε γιατί τους μυρίστηκα.
Αδερφοί συναγωνιστές προσεξτε αυτές τις νεκρές ώρες από κίνηση γιατί είμαστε σε πολυ δεινη θέση και αν μας την πεσουν τρεις είτε για κλοπή είτε για οτιδήποτε άλλο θα πεσουν μαχαίρια και θα μας γράφουν οι εφημερίδες, εγώ παντα όπως και χθες ήμουν έτοιμος με τον επαγγελματικο σουγιά στην τσέπη.
Συμβουλή μου, να κινηστε μόνο ώρες καταστημάτων ή εκτός κι αν είστε με παρεα χωρίς όμως να σας έχουν σταμπαρει αμάξι. Καλημερα κυριοι και καλή εβδομάδα. Να είστε παντα σε ετοιμότητα και καχύποπτοι, οι καιροί και οι περιοχες που κυκλοφορουμε είναι ωριακοι!

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Κανε και του εχινόκοκκου αν θες. Κανένα καλό μουνι ξέρεις να μας πεις που παίζει;
Εγώ την βρίσκω με αυτά στην αλυσίδα στη Φωκαίας. Δεν είναι όλες καλές, αλλά καλά την βρίσκω με τη Βαλέρια, την καρολίνα τις άλλες που και πού στην Φιλιππίδου. Τώρα μου ειπε η τσατσά προχθές που πήγα με την Ντιάνα την ξανθιά που έπαιζε μπάλα στην Φιλιππίδου παλιά πρωινά ότι γύρισε και είναι στη Φωκαίας 27. Θα προσπαθήσω να την βρω, να δω και σε τι φάση είναι και θα ενημερώσω φίλε μου. Καλημέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

*καθοτι εισαι με πολυ κοσμο..
Στην δουλεια σου δεν σου εβαλαν την θηλεια στο λαιμο?
Για την ώρα ακόμα όχι. αναγκάζομαι μόνο ράπιντ τεστ. Παραπέρα τι στο διάολο θα γίνει δεν ξέρω.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παρακαλώ την προσοχη σας κυριοι. Χθες το πρωι (7:00 - 3/10/21) είπα να επισκεφτώ την Αννα Κου στη Φωκαιας. Παρκάρω το αμάξι σχεδόν στη γωνια στο ρευμα προς Αθηνα, Αχαρνών με Φωκαιας. Πριν επισκευτω τον οίκο της λέω ας ανεβω την Φωκαιας μέχρι την Φυλής να δω αν είναι κανένα άλλο ανοιχτό μήπως και κόψω καμια καινουρια κορασίδα πριν ενδώσω στην ψηλή μελαχρινή Ρουμάνα. Ανεβαίνω μέχρι την διασταυρωση λοιπόν και είδα όλους τους οίκους της Φυλής κλείστους και ξανά κατηφορησα. Πριν μπω στην Άννα Κου (Φ27Α) είπα να μπω απέναντι στο γωνιακό ντελο το οποίο έχει είσοδο και από την Φωκαιας αλλα και από την Αχαρνών (Φ24). Πριν μπω μέσα στην είσοδο-αυλή της Φωκαιας είδα έναν πακη να με κοιτάει κι επίσης κι έναν άλλον λίγο πιο κάτω επί της Αχαρνών. Λέω "λες να με έχουν σταμπαρει για κάτι;" Και βγαίνω αμέσως, αλλά χωρίς να δείξω ψαρωμα ή ταραχη, από την έξοδο της Αχαρνών. Βλέπω λοιπόν κι έναν τρίτο πακη να είναι στο αμάξι μου και να παιζουν με τα μάτια και οι τρεις κουφάλες και να έχουν την απογοήτευση αλλά και την κρυφη συνεννόηση μετάξι τους ότι τελικά δεν μπήκα σε κάποιον οίκο και δεν ασχολήθηκαν με τον αμάξι μου. Σίγουρα είχαν σκοπο το αμάξι μου! Όταν μπήκα στο αμάξι δε, κοίταξα με πολυ αγριεμένο υφος τον πακη που ήταν στο αμάξι μου μπροστά και αυτός γέλασε με θράσος κι έμεινε εκει! Σίγουρα κάτι θα κάνανε με το αμάξι μου, σίγουρα αλλά δεν τους έκατσε γιατί τους μυρίστηκα.
Αδερφοί συναγωνιστές προσεξτε αυτές τις νεκρές ώρες από κίνηση γιατί είμαστε σε πολυ δεινη θέση και αν μας την πεσουν τρεις είτε για κλοπή είτε για οτιδήποτε άλλο θα πεσουν μαχαίρια και θα μας γράφουν οι εφημερίδες, εγώ παντα όπως και χθες ήμουν έτοιμος με τον επαγγελματικο σουγιά στην τσέπη.
Συμβουλή μου, να κινηστε μόνο ώρες καταστημάτων ή εκτός κι αν είστε με παρεα χωρίς όμως να σας έχουν σταμπαρει αμάξι. Καλημερα κυριοι και καλή εβδομάδα. Να είστε παντα σε ετοιμότητα και καχύποπτοι, οι καιροί και οι περιοχες που κυκλοφορουμε είναι ωριακοι!
Πολλές φορές τα πακια κρύβουν κούτες με τσιγάρα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα και τα πουλάνε σε πελάτες πακέτο πακέτο … δεν νομίζω να πήγαιναν για το αμάξι σου ..(γνώμη μου) επισης μην κουβαλάς μαχαίρια πάνω σου ..θα βρεις κανα μπελά .. Μια σιδερογροθιά καλή είναι νομίζω …μέχρι εκεί … Αν σε περίπτωση επιμένεις να έχεις μαχαίρι πάνω σου ( γνώμη σου ) να έχεις πάνω σου και ένα μήλο όποτε σε περίπτωση ελέγχου αστυνομίας θα πεις πως το έχω το μαχαίρι για να καθαρίσω το μήλο !!! Καλημερες

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, όμως σε 3vs1 είσαι καταδικασμένος (με μοναδική εξαίρεση αν πάνω σου κουβαλάς εννιάρι).

Καταρχάς με τον μπλε ΖΥΡΙΖΑ αν σε πιάσουν με σουγιά θα σε πάνε μέσα για οπλοφορορία.
Κατά δεύτερον (και σημαντικότερο) ελάχιστα μπορείς να κάνεις με το σουγιά/πεταλούδα και υπάρχει το ενδεχόμενο να τη γαμήσεις για τα καλά εάν ο άλλος καταφέρει και στον πάρει.

Δυστυχώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις στα πόδια ή να τους δώσεις ό,τι ζητήσουν. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τη ζωή σου για το κάθε σκουπίδι αφού βλέπεις πως ολόκληρο το κωλοσύστημα στρέφεται ενάντια στους απλούς, φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι να αμυνθούν.

Και στα λέει αυτά κάποιος που αν ξέσπαγε πόλεμος και ήταν νόμιμο, θα ήμουν από τους πρώτους που θα δήλωνε συμμετοχή σε ομάδες εκκαθάρισης λάθρο/γύφτων/αναρχομπαχαλάκηδων και λοιπών αποβρασμάτων.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παρεμπιπτόντως εγώ έφαγα στην κεφάλα ένα τρακοσαρι επειδή άργησα μια μέρα να κάνω ραπίντ. Και βγήκε και αρνητικό. Αν ήμουν Βόρεια Κορέα ο Κιμ Γιονγκ θα Μ έβαζε να σπάω πέτρες στα ορυχεία. Πρέπει να είμαι δηλαδή και ευγνώμων σ' αυτό το λασπωμένο μουνι τον Κουλη,το φασιστόμουτρο

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: msakis

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 60400
Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας
από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κο-
ρωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας,
για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου
2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτω-
βρίου 2021 και ώρα 06:00.

29.Υπηρεσίες ιερόδουλων

Τήρηση των κανόνων και μέτρων προστασίας για τη λειτουργία των οίκων ανοχής, σύμφωνα με το Παράρτημα 12, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δύο (2) φορές την εβδομάδα για όλους τους εργαζόμενους που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες υπό την έννοια των παρ. 2 και 3 του άρθρου 10 αντιστοίχως, οι οποίοι παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία εντός ή εκτός των εγκαταστάσεων της υπηρεσίας τους, με τη μέθοδο μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) σε ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια, όπως ορίζονται στο π.δ. 84/2001 (Α' 70), ή σε ιδιωτικές κλινικές ή σε φαρμακεία ή σε ιδιώτη ιατρό, με δική τους δαπάνη.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

•Ο μέγιστος αριθμός ατόμων εντός της επιχείρησης ακολουθεί τον κανόνα του ενός (1) ατόμου ανά 10 τ.μ.

•Υποχρεωτική διενέργεια ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test) για τους επισκέπτες - πελάτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες υπό την έννοια των παρ. 2 και 3 του άρθρου 10 αντιστοίχως, εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προσέλευσή τους.

•Τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου, σύμφωνα με τους όρους του Παραρτήματος 12.

•Δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη είσοδος στην επιχείρηση άνω των δύο (2) ατόμων.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Κατάθεση στη Ειρήνη στο Φώκαιας 17 άνω,την έχω ξανά πάρει πιο παλιά με άλλο όνομα να σε άλλο σπίτι.
25αρα δήλωσε,ρωσσιδα είναι σίγουρα,στεγνό σώμα με λίγο μαραμένο 2αρι βυζί μάλλον λόγο θηλασμού.
Στο δωμάτιο μπομπατη,φουλ στα γλωσσοφιλα που τα ψάχνει σαν τρελή,ακαποτη βαθιά πίπα και στο γαμησι δυνατή χωρίς να λέει όχι όταν ανεβάζεις στροφές.
Προτείνεται άνετα,8,5/10.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846
Λυπάμαι που θα σε στενοχωρήσω, όμως σε 3vs1 είσαι καταδικασμένος (με μοναδική εξαίρεση αν πάνω σου κουβαλάς εννιάρι).

Καταρχάς με τον μπλε ΖΥΡΙΖΑ αν σε πιάσουν με σουγιά θα σε πάνε μέσα για οπλοφορορία.
Κατά δεύτερον (και σημαντικότερο) ελάχιστα μπορείς να κάνεις με το σουγιά/πεταλούδα και υπάρχει το ενδεχόμενο να τη γαμήσεις για τα καλά εάν ο άλλος καταφέρει και στον πάρει.

Δυστυχώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις στα πόδια ή να τους δώσεις ό,τι ζητήσουν. Δεν αξίζει να ρισκάρεις τη ζωή σου για το κάθε σκουπίδι αφού βλέπεις πως ολόκληρο το κωλοσύστημα στρέφεται ενάντια στους απλούς, φιλήσυχους και νομοταγείς πολίτες οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι να αμυνθούν.

Και στα λέει αυτά κάποιος που αν ξέσπαγε πόλεμος και ήταν νόμιμο, θα ήμουν από τους πρώτους που θα δήλωνε συμμετοχή σε ομάδες εκκαθάρισης λάθρο/γύφτων/αναρχομπαχαλάκηδων και λοιπών αποβρασμάτων.
Όσους παρω στον τάφο αδερφέ! Αν με προκαλεσουν φυσικά. Αλλά να ξέρεις ότι αν είμαστε εμείς μια φορά κότες (που είμαστε γιατί δε ρισκάρουμε τη ζωή μας χωρίς σκέψη γιατί βασίζονται και άλλοι από το μεροκάματο μας) αυτοί είναι 10 φορές! Δεν τολμανε να κάνουνε μανουρα ευτυχώς!! Μόλις τους κοίταξα ψαρωτικα και αρχιδατα λακισαν οι δυο τσιλιαδοροι. Αυτό που προσπαθω να σας πω είναι να είστε καχύποπτοι σε αυτές τις περιοχες ΠΑΝΤΑ! Τους ψιλιαστηκα κι εσωσα το αμαξακι μου χωρίς να μας γραψουν οι εφημερίδες. Ο στόχος επετεύχθη χωρίς πολλα πολλα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846

Δεν θα διαφωνήσω με την ορθή σκέψη σου, αλλά αν δω να απειλείται κάτι δικό μου άμεσα δεν θα ενδώσω σε ότι μου ζητήσουν. Θα τσαμπουκαλευτω με οποιοδήποτε κόστος. Ευχομαι με την εγρήγορση κι ευστροφία του καθαρου μυαλου μου να λυνω τα παντα όπως έλυσα και το χθεσινό συμβάν. Άλλοι θα έδιναν ότι τους ζητουσαν, εγώ όχι. Θεωρώ πως αν τους ψαρωσεις με λόγια και τσαμπουκά λακιζουν γιατί ουτε εμείς θελουμε μπλεξίματα αλλά ουτε και αυτοί. Από τη στιγμή που κατάλαβαν οτι τους πηρα χαμπάρι δεν το συνέχισαν και καλά έκαναν!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846
Το θέμα λοιπόν θεωρείται λήξαν με αισιο τέλος. Ας έχουμε όλοι μας μια καχυποψία σε αυτές τις περιοχες και μια εγρήγορση. Ας συνεχίσουμε την ροή του νήματος σωστά λοιπόν και ας προσπερασουμε την δικιά μου χθεσινή παρενθεση. Δεν θέλω να ξεφεύγει επι του κυρίου θέματος το νημα που είναι η ενημέρωση μας για τους οίκους της Κολάσεως!

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπερα υπαρχει μηπως μια γενική αποψη για το τοπ πεντε η τοπ δεκα απο τις καλυτερες κοπελες που μπορει καποιος να παει και να περασει καλα και γενικα να εχουνε ολο το πακετο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να μπορει να παει καποιος συστημένα απευθειας χωρις να ψαχνει και αποφεύγοντας και τις φόλες..

King lion

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Τζένη είναι στα Φωκαίας 17 και αν ξέρουμε βάρδια;

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Παρεμπιπτόντως εγώ έφαγα στην κεφάλα ένα τρακοσαρι επειδή άργησα μια μέρα να κάνω ραπίντ. Και βγήκε και αρνητικό. Αν ήμουν Βόρεια Κορέα ο Κιμ Γιονγκ θα Μ έβαζε να σπάω πέτρες στα ορυχεία. Πρέπει να είμαι δηλαδή και ευγνώμων σ' αυτό το λασπωμένο μουνι τον Κουλη,το φασιστόμουτρο
Σόρυ για το οφ ..αλλα νομίζω αφορα πολλούς το θέμα..το εφαγες ηλεκτρονικά ? δλδ σε έπιασε το συστημα ή σε ελεγχο στη δουλεια π.χ?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
και τέλος γιαγιά Ελένη κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, η ξανθιά ενοχλητική υπηρεσία με τις βυζαρες ανακοίνωσε φορα παρτίδα φουλ έξτρα πρόγραμμα..τσιμπουκακι χωρίς προφυλακτικό τελειωτικό, σεξ χωρίς προφυλακτικό και κωλαράκι.
θάναι 10 χρόνια που άκουσα τη θειά Ελένη να ανακοινώνει ακάποτο γαμήσι στο Αλκιβιάδου.
Απορίας άξιο πώς είναι ακόμα ζωντανή.
Φαίνεται η Φάντα (με ανθρακικό) κάνει δουλειά.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Καλημέρα!
Μήπως γνωρίζετε πού δουλεύει η Σόνια η Μιλφ με τα μεγάλα βυζιά και την καλή πίπα? τελευταία τη θυμάμαι στο διδύμου 18β
Ευχαριστώ
Πόσο καλή πίπα δηλαδή κάνει κ deep throat κ βαθύ τσιμπούκι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom