βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Οι Μολδαβέζες ξέρουν ρωσικά. Άμα περάσω θα τσεκαρωΜπορεί και όλας,πάντως με τη τσατσά μίλαγε ρωσικά.
Στο πρόγραμμα και στο σωματότυπο θυμίζει πολύ Αρίνα.
Οι Μολδαβέζες ξέρουν ρωσικά. Άμα περάσω θα τσεκαρωΜπορεί και όλας,πάντως με τη τσατσά μίλαγε ρωσικά.
Στο πρόγραμμα και στο σωματότυπο θυμίζει πολύ Αρίνα.
Κάθε μέρα πρώτη βάρδια.Τη Σάσα δεν την είδα στο Φως 7β κανα δυό φορές που κατέβηκα . Διακοπάρει;
Το παρατήρησα και γω τη τελευταία φορά, αν και η πίπα της ήταν πολύ καλη.Πριν λίγο πέρασα με Έμμυ από Λοσιων 73 ..Η κοπέλα καθαρά δουλεύει μόνο με την εμφάνιση(παλιά ήταν στανταρακι) για τα γούστα είναι πολύ δυνατό κομμάτι κοντό με ωραίο κωλο πεταχτά μικρά βυζάκια ωραίο τατουάζ όλη την πλάτη κ έχει βάψει κ τ μαλλί κόκκινο γενικά βγάζει καύλα αλλά τ ωραία τελειώνουν εδώ βαριοταν μες στ δωμάτιο γενικά ήταν στ κόσμο της από τις συνοχομενες διπλό βάρδιες που δουλεύει κάτι που ήξερα απλώς είπα ν δοκιμάσω γιατί αύριο φεύγουμε πάλι για τα ξένα ..
Εγώ πάλι μπενω εδώ μέσα και περνώ ραντεβού σε ξενοδοχείο τα μπουρδέλα έχουν γίνει επικίνδυνα για τσάρκαΤο παρατήρησα και γω τη τελευταία φορά, αν και η πίπα της ήταν πολύ καλη.
Αντίθετα η Κέιτι ήταν πολύ πρόθυμη μες το δωμάτιο.
Στην οδό αλυπητου ξύλου 6 και πλησίον φέρανε τίποτα καινούργιο εμφανίσιμο πιπινοειδές;
Βέργας αυτή τη στιγμή όχι.
Το πρώην Βέργας 3 μεταφέρθηκε κάπου Ιωαννίνων. Είχαν έρθει κάποια εμφανίσιμα πιπίνια αλλά με επιδόσεις κάτω του μετρίου νομίζω.
(Βλ. Την κριτική του μύστη jik στο Βέργας 3: Η Τζίνα Αλιμόνου του φτωχού)
Όποιος θυμάται νούμερο στο Ιωαννίνων ας πει.
περιεργο οταν οι μισες ειναι Αλβανιδες και οι αλλες μισες Ρωσσιδες και τα αφεντικα τα ιδια ειναι σιγουρα ΑλβανοιΤη Σάσα δεν την είδα στο Φως 7β κανα δυό φορές που κατέβηκα . Διακοπάρει;
Αυτή η χονδρέλω στο Φωκ 7 ζητάει και πιστοποιητικό ελληνικότητας. Η τσα2 ανακοινώνει ότι η 'κοπέλα' δεν βάζει ούτε Αλβανούς.
Όσοι αλβανοφέρνουν χάνουν το κελεπουρι δηλαδή.
Κρίμα πάει το σαλούν της αγριας στύσης. Μας ειχε βγαλει ασπροπροσωπους την εποχη της μπουρδελοαπαγορευσης..Βέργας 3 μεταφέρθηκε στη χωματιανού μύστη μου.
Κρίμα πάει το σαλούν της αγριας στύσης. Μας ειχε βγαλει ασπροπροσωπους την εποχη της μπουρδελοαπαγορευσης..
Βασικά δεν κάνει τίποταΚαλημέρα , έχει δοκιμάσει κανένας την Μπιάνκα Ιάσονος 39 ;
Πέρασα προχτές και μου φάνηκε ωραία απλά όταν ρώτησα την τσατσά μου είπε ότι δεν κάνει στα 4 και δεν αφήνει χάδια , κάνει μόνο κανονικό σεξ μια στάση ..
Μου φάνηκε παράξενο που πουτανα δεν κάνει στα 4..
Έχει πάει κάποιος μαζί της να μου πει εμπειρία ;
Καλησπέρα φίλε μου αυτή η Άννυ υπάρχει περίπτωση να την έχει πετύχει κανένας;;απίστευτη γυναίκα με πολύ καλές υπηρεσίες.Η βερονικα κ η Αννυ που ήταν παλιά αρχικά στο φυλής 86 όροφος κ αργότερα στο φωκαιας 25 , πριν κανα 3 χρόνια.
Η βερονικα δουλευε κ ως Call girl, ίσως δουλεύει ακόμα.
Έχεις δίκιοΒέργας 3 μεταφέρθηκε στη χωματιανού μύστη μου.
Μα μεταφέρθηκε· δεν έκλεισε.Κρίμα πάει το σαλούν της αγριας στύσης. Μας ειχε βγαλει ασπροπροσωπους την εποχη της μπουρδελοαπαγορευσης..
Δεν εχει την ιδια ατμοσφαιρα ομως. Πανω, κατω, σερενανατα. Και διάφορες γκεστ εκπληξη απ το πουθεναΜα μεταφέρθηκε· δεν έκλεισε.
Οι δε κοπέλες του εξακολουθούν να δουλεύουν.
ΥΓ: Ωραίες εποχές