You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.226
- Πόντοι
- 441
Αδερφε μου μάλλον δεν είναι τυχαίο που ένα τόσο ωραίο γκομενάκι είναι στο Μεταξουργείο..
Κρίμα και ήθελα να την πάρω σήμερα..
Ισχύει ότι δεν κάθεται στα 4;
Είναι η Μπιάνκα που δούλευε Ι32 ισόγειο δεξιά? Αυτή με τα γυαλιά?Αδερφε μου μάλλον δεν είναι τυχαίο που ένα τόσο ωραίο γκομενάκι είναι στο Μεταξουργείο..
Κρίμα και ήθελα να την πάρω σήμερα..
Ισχύει ότι δεν κάθεται στα 4;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
ω ναι! καυλοράπανο από τα λίγα, αλλά πιστεύω πως σταμάτησεΚαλησπέρα φίλε μου αυτή η Άννυ υπάρχει περίπτωση να την έχει πετύχει κανένας;;απίστευτη γυναίκα με πολύ καλές υπηρεσίες.
Θα είναι καινούργια στη δουλειά και την έχουν τρομοκρατήσει με τις αρρώστιες.Καλημέρα , έχει δοκιμάσει κανένας την Μπιάνκα Ιάσονος 39 ;
Πέρασα προχτές και μου φάνηκε ωραία απλά όταν ρώτησα την τσατσά μου είπε ότι δεν κάνει στα 4 και δεν αφήνει χάδια , κάνει μόνο κανονικό σεξ μια στάση ..
Μου φάνηκε παράξενο που πουτανα δεν κάνει στα 4..
Έχει πάει κάποιος μαζί της να μου πει εμπειρία ;
Κάποιες πρωτάρες φοβούνται αυτή τη στάση, τους έχουν πεί ότι ο πελάτης μπορεί να κόψει την καπότα με το νύχι για να τις κρεμπεδιάσει
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.013
- Πόντοι
- 41.129
Το εχω κανει αυτό το κόλπο τυπε .Κάποιες πρωτάρες φοβούνται αυτή τη στάση, τους έχουν πεί ότι ο πελάτης μπορεί να κόψει την καπότα με το νύχι για να τις κρεμπεδιάσει
Εχω βρέξει πολλα μουνάκια έτσι.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.385
- Πόντοι
- 3.936
Και αυτες με την σειρα τους μπορει να σου εχουν μεταφερει ασθενειες που ουτε καν τις φανταζεσαι. Σε βαθος χρονου αν ειναι θα δειξει..Το εχω κανει αυτό το κόλπο τυπε .
Εχω βρέξει πολλα μουνάκια έτσι.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Για να μην τρέχουμε πάλι τζάμπα,μου χουν φύγει τα πόδια απ το πέρα δώθε ,όταν λες κανονικό τί εννοείς; Κανονικό προς νταρντανα, κανονικό με κρεμασμένο νερουλό βυζί ,κανονικό προς χτίκω ή κανονικό κανονικό;Συνάντηση σήμερα κατά της 3 η ώρα με την Νικόλ στο Λεωνιδίου 28.
Είναι μια ροσιδα με καλό Σόμα τίμια πίπα και καλό στισημο στα τέσσερα.προσοπικα εγκρινω
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εμπόρους φυκιών έχει πολλούς ,ας έχει γαμησει και περισσότερες απ' τον Σπαλιάρα. ΜΙΑ της προκοπής να βλέπεται χωρίς να είναι καραφόλα μπορεί να μας υποδείξει;Γυρω στις 04:00 σημερα στην Ιασωνος, τυπος που ισχυριζοταν οτι εχει γαμησει τα παντα σε φυλης, μεταξι,λιοσιων και στουντιο, εβγαινε απο την αλυσιδα μονολογωντας για την φολα που εφαγε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
όχι, αυτή η Μπιανκα εδώ και καιρό δουλεύει στο καφενείο στη γωνίαΕίναι η Μπιάνκα που δούλευε Ι32 ισόγειο δεξιά? Αυτή με τα γυαλιά?
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Να πάμε για καφέ τοτεόχι, αυτή η Μπιανκα εδώ και καιρό δουλεύει στο καφενείο στη γωνία
francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
Σαν μεγάλος λάτρης της πίπας, θέλω να βοηθήσω όσους τους αρέσει και να πω ότι η Ειρήνη στο Φωκαίας 17 είναι μακράν η καλύτερη αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά.
Και σίγουρα μια από τις καλύτερες τα 15 χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ.
δεν είναι τυχαίο που έχει λαό από θαυμαστές και αγαπούληδες.
και τελειώνω με 2 παρατηρήσεις:
Και σίγουρα μια από τις καλύτερες τα 15 χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ.
δεν είναι τυχαίο που έχει λαό από θαυμαστές και αγαπούληδες.
και τελειώνω με 2 παρατηρήσεις:
- Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει γίνει μεγαλύτερος ντόρος.
- Επειδή ήμουν μπροστά σε 2 (!!!!) σκηνικά με ερωτευμένους, παιδιά όσο και να παίζει το μυαλό σας μαζί σας ξεκολλήστε οι πουτάνα δεν σας αγαπάει. Είναι κρίμα να χαραμίζεται τα συναισθήματα σας.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.067
- Πόντοι
- 31.618
Κανονικο κανονικό . βιζια λίγο κρεμαστό όχι νερουλό.στα τέσσερα που την πήρα κολάρα καλή ,υπομονετική και φάτσα κλασική ροσοφατσαΓια να μην τρέχουμε πάλι τζάμπα,μου χουν φύγει τα πόδια απ το πέρα δώθε ,όταν λες κανονικό τί εννοείς; Κανονικό προς νταρντανα, κανονικό με κρεμασμένο νερουλό βυζί ,κανονικό προς χτίκω ή κανονικό κανονικό;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
είχα πιο παλιά σχέση με μια καλά ήταν, μετά από κάποια χρόνια πήγε να γίνει κάτι και έφαγα μεγάλη ήττα, ναι είναι πολύ δύσκολο, υπάρχουν πολλά θέματα που "χωρίζουν" πουτάνα κ πελάτη
- Επειδή ήμουν μπροστά σε 2 (!!!!) σκηνικά με ερωτευμένους, παιδιά όσο και να παίζει το μυαλό σας μαζί σας ξεκολλήστε οι πουτάνα δεν σας αγαπάει. Είναι κρίμα να χαραμίζεται τα συναισθήματα σας.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Ναι όντως η Αννυ είναι πολύ καλή όπως κ η Νίκη που είχε εμφανιστεί τότε.Καλησπέρα φίλε μου αυτή η Άννυ υπάρχει περίπτωση να την έχει πετύχει κανένας;;απίστευτη γυναίκα με πολύ καλές υπηρεσίες.
Αυτά τα κορίτσια όπως κ η Καμελια από φωκαιας που ήταν παλιά είναι μια κατηγορία από μόνες τους.
Δεν την ξαναείδα από τότε σίγουρα κάπου θα εξασκεί το επαγγελμα που έκανε εδώ στην φυλής, αυτή είναι η τέχνη της.
Δυστυχώς δεν ξέρω που είναι, αλλά είναι πολλοί που έχουν μεγαλύτερη πορνικη εμπειρία από εμένα.
Αν ξέρουν κάτι περισσότερο ας βοηθήσουν.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
που μωρέ η Αννυ? Φυλής δεν είναι, Μετάξι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι, Λιοσίων δεν είναι, σε στούντιο δεν είναι, το θεωρώ άτοπο να ναι κάπου στην επαρχίαΝαι όντως η Αννυ είναι πολύ καλή όπως κ η Νίκη που είχε εμφανιστεί τότε.
Αυτά τα κορίτσια όπως κ η Καμελια από φωκαιας που ήταν παλιά είναι μια κατηγορία από μόνες τους.
Δεν την ξαναείδα από τότε σίγουρα κάπου θα εξασκεί το επαγγελμα που έκανε εδώ στην φυλής, αυτή είναι η τέχνη της.
Δυστυχώς δεν ξέρω που είναι, αλλά είναι πολλοί που έχουν μεγαλύτερη πορνικη εμπειρία από εμένα.
για μένα το πιθανότερο είναι να γύρισε πίσω στο σπίτι! Είχε πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, λογικά μάζεψε χαρτί και έκανε την τύχη της πίσω στην πατρίδα της η κοπέλα!
επίσης λίγο πριν χαθεί από την πιάτσα είχε και θέματα με την οικογένειά της (υγείας)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.912
- Πόντοι
- 9.846
Όντως ισχυει, το κάνουνε πολλοι αυτό. Νομίζουν ότι το παιζουν μάγκες και ότι κοροϊδεύουν την εκδιδομενη. Όταν όμως τσιμπάνε το παρασημο και τους τα τρώει μετά ο γιατρός τους κακοφαινεται.... Μακάρι δηλαδή να μπορεί να τους τα φάει ο γιατρός, γιατί μερικά μπορεί να τους τα φάει και ο νεκροθάφτης!Θα είναι καινούργια στη δουλειά και την έχουν τρομοκρατήσει με τις αρρώστιες.
Κάποιες πρωτάρες φοβούνται αυτή τη στάση, τους έχουν πεί ότι ο πελάτης μπορεί να κόψει την καπότα με το νύχι για να τις κρεμπεδιάσει
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.912
- Πόντοι
- 9.846
Το ρουμανικο τρίπτυχο του οίκου εκείνου πλεον έχει χαθεί! Βερόνικα, Άννυ και Νικη-Μανταλος.Ναι όντως η Αννυ είναι πολύ καλή όπως κ η Νίκη που είχε εμφανιστεί τότε.
Αυτή η Ισαβέλλα που δούλευε πρωινή βάρδια στο Φώκαιας 17 πάνω εξαφανίστηκε?Έχω πάει να την πετύχω αρκετές φορές αλλά δεν είναι εκεί.
Επίσης αυτή η Πάολα με τις βυζάρες που δουλεύει στο Φώκαιας 17 κάτω την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει άποψη???
Επίσης αυτή η Πάολα με τις βυζάρες που δουλεύει στο Φώκαιας 17 κάτω την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει άποψη???
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Τι μας θυμίσες τώραΚαλησπέρα φίλε μου αυτή η Άννυ υπάρχει περίπτωση να την έχει πετύχει κανένας;;απίστευτη γυναίκα με πολύ καλές υπηρεσίες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις