IΚαι για αυτο εγω τον αποκαλω ΓΚΟΥΡΟΥ της ενημερωσης να ειναι καλα !!!!!!
Τι σου εκανε?Ιάσωνος 20 Ηρω στον όροφο ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗ ΦΟΛΑ
IΚαι για αυτο εγω τον αποκαλω ΓΚΟΥΡΟΥ της ενημερωσης να ειναι καλα !!!!!!
Τι σου εκανε?Ιάσωνος 20 Ηρω στον όροφο ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗ ΦΟΛΑ
Έχει κανένας κάνα νέο από την Μπέτυ από Τροφώνιου???Αυτά όταν αξίζουν τα πληρώνεις σε είδος πανάκριβα!
τι ώρες παίζει παρακαλώ ? ?Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναγραφτεί.
Επιστροφή της Μικυς ή Νίκης που έλειπε 3 χρόνια απο την πιάτσα.
Πρόκειται για μια πετιτ σκιννυ κορασιδα με αρκετά σεξι κορμακι και ομορφο πρόσωπο με στρογγυλα γατίσια μάτια.
Τελευταία φορα την ειχα γαμήσει στο Κολωνού 32 ισόγειο.
Τωρα θα την βρείτε στο Κολωνου 23β υπόγειο με απλό πρόγραμμα στα 10ε.
Λογω της γνωριμίας μας με αφησε και της γυαλισα μουνι κώλο.
Καλα γαμήσια
Τώρα είναι παλι Αγγλία την δουλειά την σταμάτησεΤην άνοιξη στην καραντίνα ελειπε Αγγλία αρκετό καιρό.
Κάνα μήνα τώρα ήταν στην χώρα της να δει τους δικούς της.
Τωρα έχει λιγες ημέρες που γύρισε Ελλάδα, αν θα ξανά αρχίσει το κοινωνικό λειτουργημα της θα το δείξει ο χρόνος.
Καλο κορίτσι όμως με φιλότιμο. Από το 2014 την ξέρω από την δευκαλιωνος το διαμέρισμα στα Πατήσια.
Ελαφρύ το χώμα...Επίσης μιας και υπάρχει αναπόληση και συζήτηση για τη Δευκαλίωνος , υποθέτω και για το αδελφόν Συγγρού 248 (αρχικά απέναντι, στο 245)... Να πώ εδώ , χωρίς προσωπικά δεδομένα, ότι δυστυχώς δύο από τις κοπέλες που δούλευαν στα εν λόγω, έχουν φύγει πλέον απ' τη ζωή εδώ και χρόνια . Η κ. Βούλα απρβίωσε το 2016 και τότε εκλεισε το Σ 248 / Camelot ....
έχεις πμΕλαφρύ το χώμα...
Μύστη Παρατηρητή, μήπως ξέρεις αν έστω υπολειτουργεί ο οίκος?
Ή αν παίζει τίποτα παρόμοιο?
Εχει κανεις εμπειρια απο Ναταλια Ιωαννινων 3 οροφο π ναι και στο στουντιο Κωνσταντινουπολεως 128 ?
στα 50€ είναι αυτό το στούντιο? το Κων. 128Επιθετική μιλφάρα...θα σε ξεζου
Επιθετική μιλφάρα θα σε ξεζουμίσει.
Εγω θα ελεγα που και που να γραφεις και για την συμπεριφορα των απαραδεκτων τσατσαδων , ενημερωση ειναι και αυτη.τι να γράφω συναγωνιστή? αν εννοείς για το πρόγραμμα, επειδή έχει γίνει ξανά κουβέντα για κάποιες κοπέλες εγώ στις ενημερώσεις μου γράφω ότι ανακοινώνουν οι υπηρεσίες, τώρα για τη συγκεκριμένη επειδή είναι παλιό μου στανταράκι αλλά παροπλισμένο τελευταία, πάντα στο στομα μου έκανε τελειωτικό, αν εννοείς κάτι άλλο περιμένω να γράψεις
Μετά από τόσα χρόνια και τόσους γύρους δεν νομίζω να υπάρχει υπηρεσία που να μην κάθεται σούζα όταν τον βλέπει. Θα πρέπει να αρχίσει να μεταμφιέζεται για να μπορέσει να της ξεμπροστιάσει.Εγω θα ελεγα που και που να γραφεις και για την συμπεριφορα των απαραδεκτων τσατσαδων , ενημερωση ειναι και αυτη.
Συμφωνω μαζι σου !!! αλλα οπως εγραψα ειπα "που και που " κατα τα αλλα ειναι αξιεπαινος και μπραβο του !!!Μετά από τόσα χρόνια και τόσους γύρους δεν νομίζω να υπάρχει υπηρεσία που να μην κάθεται σούζα όταν τον βλέπει. Θα πρέπει να αρχίσει να μεταμφιέζεται για να μπορέσει να της ξεμπροστιάσει.
Κατά τα άλλα ας μην ζητάμε τα πάντα από έναν άνθρωπο που ήδη μας προσφέρει πάρα πολλά στον τομέα της ενημέρωσης. Να λέμε ευχαριστώ για αυτά που ήδη κάνει και να συμμετέχουμε κι εμείς όσο μπορούμε στις ενημερώσεις