Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (28 μέλη και 256 επισκέπτες)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
φώτος από το δωμάτιο του Ιάσωνος 1β δεξιά , όπου χθες τίμησα την Τάνια/Τατιάνα
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg

και μία φώτο με τη "ρομαντική" θέα από το μπαλκόνι του δωματίου
1.jpg
Από τις ποιό ρομαντικές foto ever !! Τι τοπίο, μιλάμε για νεοκλασσική επανάσταση !!!

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20
Μαύρο λοιπόν σε ξηνες περίεργες τσατσαδες, σε φολες κλπ.
Το εικοσαρικο το οποίο βγάζουν σε ένα δεκάλεπτο και πλέον που δεν το τιμάνε, εμείς έξω στις δουλειές μας θέλουμε να το βγάλουμε από 5-8 ώρες ανάλογα την δουλειά του καθένα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.601
Πόντοι
5.060
Μαύρο λοιπόν σε ξηνες περίεργες τσατσαδες, σε φολες κλπ.
Το εικοσαρικο το οποίο βγάζουν σε ένα δεκάλεπτο και πλέον που δεν το τιμάνε, εμείς έξω στις δουλειές μας θέλουμε να το βγάλουμε από 5-8 ώρες ανάλογα την δουλειά του καθένα.
Κι άμα δε γουστάρουν τα μούτρα μας γιατί στο μπουρδέλο περιμένουν να της γαμήσει ο Μπραντ Πητ, ας μην παίρνουν τα λεφτά μας.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Ρε μάγκες τι κίνηση έχει έξω.... Ξεκίνησα για να παω να τον βρεξω στη Τζώρτζια και γυρισα πισω... Μια ψιχαλα έριξε και όλοι πηρανε αμάξια...!! Παντου μποτιλιαρισμα και αυριο ακόμα χειρότερα γιατί θα κλείσουν το Συνταγμα λόγω υπέρ ειδικής!

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Παιδιά καλησπέρα, εγώ είμαι καινούργιος και θα ήθελα να μάθω σχετικά με το Μεταξουργείο η την Λιοσίων αν αξίζει να πάω, γενικά στον αγοραίο έρωτα έχω σπρώξει αρκετό χρήμα δυστυχώς σε call girl και τώρα το έριξα στην λεωφόρο Φυλής μιας και είναι στο δρόμο για την δουλειά μου. Πέρα από 2-3 που έχω δει στην φυλής οι υπόλοιπες είναι για τα μπάζα. Ξανά ερχομαι στην αρχική μου ερώτηση και ο λόγος που την κάνω έχει να κάνει κυρίως με την καθαριότητα, δεν έχω πάει σε μετάξι και Λιοσίων αλλά με αυτά που βλέπω από εδώ έχω την εντύπωση ότι είναι σαν να πας σε ναρκοπέδιο. Για να μην λέω πολλά , αν έχει κάποιος άποψη στα συγκεκριμένα μέρη ας παραθέσει άποψη.
...καλύτερη λύση για σένα είναι το Λιοσίων 73 φίλε...
...όταν έχεις μάθει στην καθαριότητα των call girls είναι λίγο δύσκολο να δεχθείς την μπόχα του Μεταξουργείου και της Φυλής...
...τσέκαρε τις κοπέλες εκεί...και πράξε ανάλογα τα γούστα σου...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.601
Πόντοι
5.060
...καλύτερη λύση για σένα είναι το Λιοσίων 73 φίλε...
...όταν έχεις μάθει στην καθαριότητα των call girls είναι λίγο δύσκολο να δεχθείς την μπόχα του Μεταξουργείου και της Φυλής...
...τσέκαρε τις κοπέλες εκεί...και πράξε ανάλογα τα γούστα σου...
Ποιες είναι τώρα στο Λιοσίων 73; Το site έχει να ανανεώσει το πρόγραμμα από τις 22/8.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
πρώτη φορά την πήρα σα Βερόνικα στο Έλλης 3 πριν πολλαααααα χρόνια
-------

Ω Κλεόβουλε ...στο Έλλης 3 πριν πολλαααααα χρόνια.δούλευε νομιζω η Αλεξάνδρα που δούλευε και στο ιστορικό .. ΛΙοσίων 303 ! :O Οι πολυ παλιοί θα θυμούνται εδώ από το παλιό φόρουμ , και για τον απέναντι ιστορικό χωρο Λ 278.
με τον τσάτσο Κωστή και την Σαμπρινα - Ελληνο-- Βελγίδα ... ελληνιδες εν δράσει...:)

Αν λέμε την ίδια Αλεξάνδρα δούλεψε και στα κλειστά πλέον στη Σολωμού στα Εξάρχεια όπως και ένα φεγγάρι στο Αλκαμένους 117...Επίσης απέναντι από το Λιοσίων 278 ήταν για χρόνια η γιαγιά Γιάννα με τον μουσάτο τσατσο..εμπαινες σε ξεχωριστά σαλόνια και περίμενες ερχόταν πάντα για σοσιαλ ..παλιάς κοπής πόρνη μερακλού. Το 278 έφερνε κατά καιρούς καλά κομμάτια από Καζακστάν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Πλέον όπως θα δείτε έχουν μείνει 6 άτομα που γράφουν και οι 5 είναι προμότορες. (η δική μου γνώμη είναι αυτή)
και ποιοι ειναι αυτοι παιχτη, μπορεις να τους ονομασεις η' ντρεπεσαι ?

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0
Λεωνιδου 28 όροφος Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα. @n.smirni76 ειναι κσινουργια;

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
και ποιοι ειναι αυτοι παιχτη, μπορεις να τους ονομασεις η' ντρεπεσαι ?
Δεν ντρέπομαι.. Είναι χάσιμο χρόνου να τσακώνομαι με ναυάγια... Όσοι έχουν ένα ίχνος αντίληψης μπορούν να καταλάβουν η έστω να υποψιαστουν.. Και σταμάτα να θίγεσαι λες και όλοι μιλάνε για σένα.. Όχι δεν εννοούσα εσένα.. Μπορεί να είσαι αουγκανος αλλά προμότορας δεν είσαι ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Απογευματινή και '''μερεντιασμένη'' :shit: ενημέρωση από σιχαμερό Μετάξι:

Επιστροφή από το αποψινό σύντομο πέρασμα κατά τις 18.30 περίπου.
Κατάθεση στο πρώτο που μπήκα στο Κολωνού 45, στην αλλήθωρη χοντρή Τζοάνα, :vomit:
γνωστή από Ιάσωνος 2 και πρόσφατα Ιάσωνος 27. Σαν πρώτος πελάτης της
βάρδιας της πήρα την πρωκτική παρθενιά. Μετά από σύντομο ΑΚΑΠΟΤΟ
μπούκι με χέρι, την έστησα στα 4 κι αφού σάλιωσα το κωλοτρυπίδι της, :kissass:
της τον έβαλα αποκλειστικά και ΜΟΝΟ κώλο :rockon:. Αργά για αρχή κι έπειτα έδωσα
πόνο :zfuck:, χωρίς όμως να συμμετέχει ιδιαίτερα. Χύνω και γειά σας. :birdman:
Από κάτω παραθέτω μια εικόνα-αποτέλεσμα του ''σκαψίματος'' :zfuck:
στο κωλάντερό της:

WP_20210908_18_53_33_Pro.jpg

No comments... :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Δεν ντρέπομαι.. Είναι χάσιμο χρόνου να τσακώνομαι με ναυάγια... Όσοι έχουν ένα ίχνος αντίληψης μπορούν να καταλάβουν η έστω να υποψιαστουν.. Και σταμάτα να θίγεσαι λες και όλοι μιλάνε για σένα.. Όχι δεν εννοούσα εσένα.. Μπορεί να είσαι αουγκανος αλλά προμότορας δεν είσαι ?
και ποιος σου ειπε οτι θιγομαι απο σενα η΄ νομιζω οτι εννοεις εμενα ντροπαλουλη?
απο τοτε που εισαι εδω, με αυτο το προφιλ, βλεπω ολο για προμοτορες γραφεις τους οποιους ξερεις μεν, αλλα δεν κατονομαζεις απο την αλλη δε... για να μη φαμε εμεις οι υπολοποι φολες.
εσυ δηλαδη, σαν εξυπνουλης, δεν τρως φολες.
προμοτορας εγω δεν ειμαι σιγουρα, αλλα αουγκανος, που λες οτι ειμαι-με παρακολουθεις και εχεις βγαλει συμπερασμα δηλαδη, θα το δουμε στην πορεια ποιος ειναι στην τελικη :mati:

Τελευταία τροποποίηση:

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
και ποιος σου ειπε οτι θιγομαι απο σενα η΄ νομιζω οτι εννοεις εμενα ντροπαλουλη?
απο τοτε που εισαι εδω, με αυτο το προφιλ, βλεπω ολο για προμοτορες γραφεις τους οποιους ξερεις μεν, αλλα δεν κατονομαζεις απο την αλλη δε... για να μη φαμε εμεις οι υπολοποι φολες.
εσυ δηλαδη, σαν εξυπνουλης, δεν τρως φολες.
προμοτορας εγω δεν ειμαι σιγουρα, αλλα αουγκανος, που λες οτι ειμαι-με παρακολουθεις και εχεις βγαλει συμπερασμα δηλαδη, θα το δουμε στην πορεια ποιος ειναι στην τελικη :mati:
αλλα λεω αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις ..μπετοστοκος κι οπως ειπα ειναι χασιμο χρονου να σου μιλαω.. εντωμεταξυ καθισε και εψαξε το προφιλ μου..τοσο creepy εισαι...το ιδιο εντωμεταξυ εχεις κανει με ολους οσους εχεις τσακωθει εδω μεσα..ακρη μαζι σου κανενας δεν εβγαλε και ο λογος ειναι επειδη εσυ εισαι ετσι οπως εισαι.. σε αφηνω να εχεις το τελευταιο λογο γραψε οτι θες μιας και εχεις το κλασικο συνδρομο της γυναικας "θελω να εχω το τελευταιο λογο και θα στην πω με οποιονδηποτε τροπο για να φανω γιατι ειμαι καικαλας"

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
αλλα λεω αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις ..μπετοστοκος κι οπως ειπα ειναι χασιμο χρονου να σου μιλαω.. εντωμεταξυ καθισε και εψαξε το προφιλ μου..τοσο creepy εισαι...το ιδιο εντωμεταξυ εχεις κανει με ολους οσους εχεις τσακωθει εδω μεσα..ακρη μαζι σου κανενας δεν εβγαλε και ο λογος ειναι επειδη εσυ εισαι ετσι οπως εισαι.. σε αφηνω να εχεις το τελευταιο λογο γραψε οτι θες μιας και εχεις το κλασικο συνδρομο της γυναικας "θελω να εχω το τελευταιο λογο και θα στην πω με οποιονδηποτε τροπο για να φανω γιατι ειμαι καικαλας"
εκανες ολοκληρη παραγραφο με αρλουμπες κλωναρακο, αλλα δεν απαντησες ακομα.
φοβασαι ντροπαλουλη εξυπνουλη?
εδω θα ειμαστε να τα λεμε και με του λογου σου :eyebrows:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1

Κατάθεση στο πρώτο που μπήκα στο Κολωνού 45, στην αλλήθωρη χοντρή Τζοάνα, :vomit:
της τον έβαλα αποκλειστικά και ΜΟΝΟ κώλο :rockon:. Αργά για αρχή κι έπειτα έδωσα
στο κωλάντερό της:

Έχω φάει το σκατό με το κουτάλι γι'αυτό και σταμάτησα αυτό το άθλημα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477

στο κωλάντερό της:

αν το πηγαινες αργα οπως στην αρχη,δεν θα εβλεπες αυτα τα αποτελεσματα!Οι τριβες και η θερμοτητα οταν δινεις πονο ειναι μεγαλες...αλλα γνωστη βρωμουσα η Τζοαννα απο τοτε στο Ι2

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom