EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.394
- Πόντοι
- 17.885
λοιπόν, τι ισχύει (κατ εμε) για Τζοάννα!Κάτι τέτοια βλέπω και δεν κάνω πρωκτικό.
1) πίπα πολύ μέτρια με πολύ χέρι και βασικά σχεδόν όλοι πάνε σ αυτήν για πίπα και ΟΥΤΕ ΚΑΝ η ίδια θέλει ή επιδιώκει να την γαμήσουν
2) όταν πας μαζί της θα κοιτάξει να σε τελειώσει με πίπα θες δεν θες...τ άλλα πιο πολύ είναι σαλονοπαγίδες να περάσεις μέσα
τι έχει γίνει τώρα....
λόγω covid την γνώρισα παραπάνω και έχουμε πει και 4-5 λόγια. Την έχω πάρει 3 φορές! Τη μια που την γνώρισα μου κανε μόνο πίπα, άλλη μια που την πήρα πίπα και μουνί και μια που της γάμησα τον κώλο.
Θα σας πω για την τελευταία μου εμπειρία κανα μήνα πίσω...
Κλασικά μέτρια πίπα, καλό στήσιμο, σάλιωμα και ένας κώλος σχετικά "αχρησιμοποίητος" για πουτάνα! Κατά δήλωσή της κάποιος της γάμησε τον κώλο 4 μέρες πριν! όντως δεν έχει λιπαντικό αλλά παίζει σάλιωμα! Στήθηκε όπου δεν έκλεψε μεν αλλά πραγματικά "την είχε ακούσει"! Στενός κώλος και την γλέντησα! Δεν είχα ατυχήματα με μερέντες κτλ!
Αντίθετα 2 μέρες πριν που την είδα και της είπα τι κάνεις κτλ και "θα μου δώσεις τον κώλο σου" μου χαμογέλασε, μου βγαλε τη γλώσσα και με έδιωξε γελώντας
Αν πάτε Τζοάννα για κώλο για μένα ατυχήσατε, πάλι αν σας τον δώσει είναι πιο πολύ αματόυρι παρά κώλος πουτάνας