EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.394
- Πόντοι
- 17.885
πες τα ρε άνθρωπε! πες τα ρε χριστιανέ! Επιτέλους! Οκ ο mike tyson και ο γκιονάκης και οι δύο άντρες είναι, δύση ο ένας ανατολή ο άλλος αλλά Jesus ρε μαλάκες κάποια στοιχεία είναι κοινά και αντρικά! Πραγματικά όλες οι απόψεις είναι σεβαστές αλλά ΠΟΣΟ άκυρος πρέπει να ναι κάποιος που πάει στις πουτάνες και...Τύπε μου παντού τα ίδια σκατά είναι όσον αφορά το θέμα υγιεινή & μπουρδέλα!
*Πρέπει να γίνει κατανοητό σε ΟΛΟΥΣ.. πως από την στιγμή που συγχρωτίζονται πολλοί άνθρωποι, διαφορετικών εθνικοτήτων και κουλτούρας με ότι αυτό συνεπάγεται σ'ένα δωμάτιο με ένα κρεβάτι, σεντόνι κτλ. παύει αυτομάτως να υφίσταται ο όρος υγιεινή!
Εάν πάλι είσαι φανατικός αυτής μονάχα σε κάνα φαρμακείο θα βολευτείς.
**Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ.
Απλά όλο και συχνότερα τους τελευταίους μήνες γίνονται αναφορές από "διάφορους" που έχουν ενδοιασμούς με το συγκεκριμένο θέμα...
Κι εγώ είμαι φανατικός με την καθαριότητα, (σπίτι μου, στην εργασία μου, με την προσωπική μου υγιεινή κτλ.) αλλά είμαι συνειδητοποιημένος όταν αποφασίζω να κάνω πράξη το χόμπι μου ως μπουρδελιάρης πως γαμήσι και καθαριότητα ΔΕΝ πάνε μαζί..!
***Εξάλλου εάν το σεξ ΔΕΝ είναι βρώμικο & σκληρό ΔΕΝ έχει νοστιμάδα.
1) φοβάται μην τον δουν φίλοι κτλ
2) φοβάται τα σεντόνια
3) φοβάται να πόμολα
4) φοβάται να τον χαϊδεύει η πουτάνα
5) να του κάνει ακάποτο τσιμπούκι η πουτάνα
6) να πατάει ξυπόλυτος κάτω που ποιος ξέρει τι να χει το πάτωμα
πόσο ψυχοφθόρο να ναι να πας να γαμήσεις από ανάγκη μέχρι να σε ΛΥΠΗΘΕΙ (χρησιμοποίησα τη σωστή λέξη) ο Θεός να βρεις μια γκόμενα ΜΠΑΣ (ναι καλά) και ηρεμήσεις!
έχω πάει και έχω μείνει μέσα σε δωμάτια μισάωρα με 10 εβρά, από ένας μαλάκας του σωρού κατέληξα να με βάζουν πάντα στο καλό δωμάτιο, να με ρωτάνε αν θέλω καφέ, κουλουράκια και μαλακίες που έχουν αυτήν την ώρα, να μου μιλάνε σαν φίλοι, πολύ πιο "φίλοι" από αυτούς που μας "μαχαιρώνουν" καθημερινά!
Εύχομαι πραγματικά ν απολαμβάνει ο κόσμος αυτά που έχουμε έστω με τα προβλήματα που υπάρχουν στον πληρωμένο έρωτα!
Εγώ γύρισα από φάση....
Κοπέλα από Φυλής: "Δεν θέλω να δουλέψω, ΑΝ θες φέρε 60 εβρά, ένα μπουκάλι κρασί, μαγειρεύω τρώμε βλέπουμε ταινία και πηδιόμαστε!
Από χτές απόγευμα γύρισα τώρα! Πριν έρθω πήγα Ισαβέλλα, καλό το πιτσιρικάκι αλλά με πεσμένα αυτάκια σήμερα! Το παρηγόρησα λίγο, ελπίζω μετά από 5-10 μέρες να το δω πιο καλά!
2 μέρες 4 γαμήσια! Εύχομαι τα ίδια σε όλους!
Τελευταία τροποποίηση: