Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (10 μέλη και 142 επισκέπτες)

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.

Ιάσωνος 1α Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλία ξανθιά νταρντανα με λόγο ανοιχτή περιφέρεια 2αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος,οπότε έμπαινε αλλοδαπός η υπηρεσία δεν ανακοίνωνε ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά Τατιάνα ξανθιά μιλφ μ3 κοντό μαλλί, κοντή παχουλη με 3αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, ενώ πριν λίγο (18.30)σχόλασε η Τανια ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά λεπτό γυμνασμένο κορμί 1.5αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η Τανια είναι η Τατιάνα που πριν τη καραντίνα δούλευε απέναντι στο 2β, τιμήθηκε με πολύ καλές εντυπώσεις.

Ιάσωνος 1γ Κάτια/Κατερίνα ξανθοκαστανη κοπέλα με το μαλλί από κάτω ξυρισμενο, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ χοντρή με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Τζέσικα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 10 όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 16 δεξιά ισόγειο Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2αρι βυζι αρκετά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 16 αριστερά όροφος Αντριανα ξανθιά γκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 20α Δανάη ξανθιά Ελληνίδα γκρανι με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Ιάσωνος 20β Γκαμπριέλα ξανθιά παχουλη, με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και Ήρα ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 20γ Ρωξανη μελαχρινή χοντρή με μακρύ μαλλί, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 19α κλειστό.

Ιάσωνος 19 β Ναόμι μαυρουλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Άννα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λεωνιδου 28 όροφος Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λεωνιδου 6 Ιβαννα ξανθιά χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ακομινάτου 2β Ρένα ξανθιά κοπέλα με κοντό μαλλί σώμα με πιασιματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ακομινάτου 2α Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Καλησπέρα, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση η γνωστή Τατιάνα (τώρα όπως αναφέρεις Τάνια) στο Ιάσωνος 1β σχόλασε 18.30, οπότε ήταν πρωινή βάρδια σωστά?

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Υπονοείς ότι είμαι προμότορας; :P
Μερικοί είναι.. Για σένα δε ξέρω.. Ούτε θα εκφέρω γνώμη ότι είσαι δεν είσαι..
Πως θα μπορούσα να το αποδείξω άλλωστε ?
Απλά εγώ αυτές που διαφημίζουν εδώ στην ενημέρωση ΔΕΝ μπαίνω γτ είμαι ξύπνιος και ξέρω τι παίζει με τη διαφήμιση..
Εξαίρεση για μένα ειναι ο Σμύρνης.. Χωρίς αυτό να παρθεί σαν κοπλιμέντο η οτιδήποτε.. Απλά αυτή τη γνώμη έχω..

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Μία κριτική έχει δείγμα ''προμοσιον'' όταν γράφεις μόνο τα θετικά και κρύβεις τα αρνητικά...!!!

Όταν όμως γράφεις και τα θετικά και τα αρνητικά για μία κορασίδα... τότε πρόκειται για μία αντικειμενική κριτική.!!:woldman:
Τα θετικά που αναφέρεις είναι η εξωτερική ομορφιά; "πιπίνι 20 Μαΐων γάλακτος στο τάδε μαγαζί σπεύσατε" αν δεν είναι αυτό προμοσιον τότε τι ειναι; (τα δικά σου λόγια παραθέτω) ?

Οπότε οποιαδήποτε κοπέλα επισημαίνετε εδώ μέσα ως μεμονωμένα εγώ δεν μπαίνω καν ως γενικό κανόνα..

Φολες εννοείτε δεν τις αποφεύγω ποιος μπορεί άλλωστε.. Αλλά ακολουθώντας αυτό το κανόνα εγώ τις έχω περιορίσει.. Καθώς κάποτε εδώ μέσα γινόταν ενημέρωση.. Πλέον όπως θα δείτε έχουν μείνει 6 άτομα που γράφουν και οι 5 είναι προμότορες. (η δική μου γνώμη είναι αυτή)

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.826
Πόντοι
7.185
Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.
δεν είναι και τόσο λίγες αυτές που γυρνάνε στο 20άρικο ή / και στο 10άρικο από 50αρι όταν βλέπουν ότι στο 50άρι με το ζόρι βγάζουν 3-5 την ημέρα ενώ με το 10άρι δεν πέφτουν κάτω από τα 20. Χώρια που στα 10/20 τσιμπάνε και προσωπικά πελατάκια, ενώ στο 50άρι τα πελατάκια θα το βρουν πιο ασύμφορο να πάνε εκτός μαζί τους και να πληρώσουν extra hotel

θυμάμαι χαρακτιριστικά και CG μια Έλενα με κάτι σαμπρέλες που έφαγε τρομερό κυνήγι όταν δούλευε CG. Γύρισε φυλής και είχε μπόλικη δουλίτσα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ναι δεν το έχουν πια οι Γεωργιανοι που το είχαν, εγώ με τη Παολα ποτέ δε ταιριαξα, πιο καλά περνούσα με την αδερφή της

Την αδερφή της...τι μου θύμησες... πρώτη φορά την πήρα σα Βερόνικα στο Έλλης 3 πριν πολλαααααα χρόνια...αλλά και πριν σταματήσει παρτούζα με την αδερφή της...πολύ καλή φάση.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση η γνωστή Τατιάνα (τώρα όπως αναφέρεις Τάνια) στο Ιάσωνος 1β σχόλασε 18.30, οπότε ήταν πρωινή βάρδια σωστά?
Ναι πρωινή

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Την αδερφή της...τι μου θύμησες... πρώτη φορά την πήρα σα Βερόνικα στο Έλλης 3 πριν πολλαααααα χρόνια...αλλά και πριν σταματήσει παρτούζα με την αδερφή της...πολύ καλή φάση.
Εγώ τη Βερονικα τη πήρα πρώτη φορά το 2011 στο Αδανων 2

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Ο ξύπνιος μπουρδελιαρης μπαίνει στο bourdela.com στις ενημερώσεις και οποία κοπέλα διαφημίζεται την αποφεύγει ? βλέπε ιζαμπελα ως πρόσφατο παράδειγμα νινες κλπ..
έχω κράξει πολλές φορές την Ιζαμπέλα αλλά παιδιά τέτοιο φαινόμενο πρώτη φορά συναντάω στην 15ετή καριέρα μου στα μπουρδέλα.
μέσα ότι ανωμαλία και να ζητήσεις την κάνει είναι σαν κάτι πορνοστάρ που βλέπεις και στο τέλος σιχένεσαι την τσόντα με αυτά που κάνουν.

φυσικά δεν κάνω ποτέ ακάποτο γαμήσι και ποτέ ξύλο σε πουτάνες (εκτός από καμια σφαλιάρα στον κώλο αν δεν έχουν πρόβλημα) γιατί ξύλο ρίχνουμε μόνο στις κοπέλες μας αν τις καβλώνει.

αλλά είναι φαινόμενο τόσα χρόνια έχω το βίτσιο να ζητάω έξτρα από πουτάνες αλλά με αυτήν έχω στερέψει από ιδέες!!!! για αυτό αξίζει. και φυσικά όπως λέω πάντα θέλει χειρισμό όπως όλες οι πουτάνες-άνθρωποι.

αν κάποιος έχει κάτι στο μυαλό του και δεν του το κάνει καμία, αν το ζητήσει με ωραίο τρόπο θα του το κάνει (ας στείλει και κάνα πμ με ιδέες γιατί έχω στερέψει!!!!!)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ?
Χέστηκα κιόλας αν δεν ανοίγουν.

Αρκετά στούντιο το έχουν ως σύστημα.. σκανάρουν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και εάν ΔΕΝ τους κάνει η φάτσα σου απλά σου ρίχνουν άκυρο!
Δίχως να υπάρχει λόγος και αφορμή.
ΔΕΝ το συζητώ καν για άτομα που έχουν δημιουργήσει οποιουδήποτε είδους φασαρία...
Στα παπάρια σου.. στο κάτω κάτω αυτοί χάνουν τα χρήματά σου. ?

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ?
Χέστηκα κιόλας αν δεν ανοίγουν.
Τα ιδια ακριβως κανουν και οι σκιπταρες(αλβανες) δεν το αναφερω ρατσιστικα, στο Κασσανδρας 4, ειχε παει ενας φιλος μου αρκετες φορες και δεν του ανοιγαν με τιποτα, προφανως εχουν καμερα εξω και βλεπουν, οποιον γουσταρουν βαζουν μεσα, και να πω οτι εκανε κατι κακο ο κολλητος μου, οχι, ουτε καν τις ξερει! Μετα αναρωτιουνται για φαρανε μυγες! :headbang: :jerking:

• Like
Αντιδράσεις: msakis

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
φώτος από το δωμάτιο του Ιάσωνος 1β δεξιά , όπου χθες τίμησα την Τάνια/Τατιάνα
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg
1.jpg

και μία φώτο με τη "ρομαντική" θέα από το μπαλκόνι του δωματίου
1.jpg

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
έχω κράξει πολλές φορές την Ιζαμπέλα αλλά παιδιά τέτοιο φαινόμενο πρώτη φορά συναντάω στην 15ετή καριέρα μου στα μπουρδέλα.
μέσα ότι ανωμαλία και να ζητήσεις την κάνει είναι σαν κάτι πορνοστάρ που βλέπεις και στο τέλος σιχένεσαι την τσόντα με αυτά που κάνουν.

φυσικά δεν κάνω ποτέ ακάποτο γαμήσι και ποτέ ξύλο σε πουτάνες (εκτός από καμια σφαλιάρα στον κώλο αν δεν έχουν πρόβλημα) γιατί ξύλο ρίχνουμε μόνο στις κοπέλες μας αν τις καβλώνει.

αλλά είναι φαινόμενο τόσα χρόνια έχω το βίτσιο να ζητάω έξτρα από πουτάνες αλλά με αυτήν έχω στερέψει από ιδέες!!!! για αυτό αξίζει. και φυσικά όπως λέω πάντα θέλει χειρισμό όπως όλες οι πουτάνες-άνθρωποι.

αν κάποιος έχει κάτι στο μυαλό του και δεν του το κάνει καμία, αν το ζητήσει με ωραίο τρόπο θα του το κάνει (ας στείλει και κάνα πμ με ιδέες γιατί έχω στερέψει!!!!!)
τι έξτρα λες ρε μεγάλε και δημιουργείς εντυπώσεις? γιατί εδώ μέσα έξτρα λένε τα ακάποτα.....

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0
Λεωνιδου 28 όροφος Αλινα ξανθιά παχουλη με 3.5-4αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Καλημερα, θα ηθελα αν μπορεις να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες για την συγκεκριμενη !! Ηλικια Υψος ειναι καινουργια;; Ευχαριστω πολυ!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.868
Πόντοι
41.129
Κατάθεση προ ολίγου στην Τατιάνα στο Ιασωνος 2β το δεξι.
Εγω προσωπικα δεν βρηκα την αποδοση της οπως παλιά.
Εκτος το ωραιο και απολαυστικό αρχιδογλειψιμο η Τατιανα χρησιμοποιουσε πολυ χέρι στην πίπα κι προσπαθούσε να με χυσει ετσι.
Αρνηθηκε 69 λογω τζελ.
Εδινε γλωσσοφιλα αλλα οχι ρουφηχτα και με διάρκεια οπως παλια.
Ο χωρος πολυ καθαρος με φυσικο φως και αρκετους καθρέφτες.

Συνημμένα

• IMG_20210908_121420.jpg
    IMG_20210908_121420.jpg
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 58
  • IMG_20210908_121615.jpg
    IMG_20210908_121615.jpg
    926,3 KB · Εμφανίσεις: 20

makis85

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
68
Πόντοι
0
Καλημερα, θα ηθελα αν μπορεις να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες για την συγκεκριμενη !! Ηλικια Υψος ειναι καινουργια;; Ευχαριστω πολυ!!
Επισης ειναι μονο απογευμα η και πρωι;

Papagalos7

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, εγώ είμαι καινούργιος και θα ήθελα να μάθω σχετικά με το Μεταξουργείο η την Λιοσίων αν αξίζει να πάω, γενικά στον αγοραίο έρωτα έχω σπρώξει αρκετό χρήμα δυστυχώς σε call girl και τώρα το έριξα στην λεωφόρο Φυλής μιας και είναι στο δρόμο για την δουλειά μου. Πέρα από 2-3 που έχω δει στην φυλής οι υπόλοιπες είναι για τα μπάζα. Ξανά ερχομαι στην αρχική μου ερώτηση και ο λόγος που την κάνω έχει να κάνει κυρίως με την καθαριότητα, δεν έχω πάει σε μετάξι και Λιοσίων αλλά με αυτά που βλέπω από εδώ έχω την εντύπωση ότι είναι σαν να πας σε ναρκοπέδιο. Για να μην λέω πολλά , αν έχει κάποιος άποψη στα συγκεκριμένα μέρη ας παραθέσει άποψη.
Μεταξι εσυ και ολο το Πακιστάν! Φυλης ελαφρώς καλύτερα.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
πρώτη φορά την πήρα σα Βερόνικα στο Έλλης 3 πριν πολλαααααα χρόνια
-------

Ω Κλεόβουλε ...στο Έλλης 3 πριν πολλαααααα χρόνια.δούλευε νομιζω η Αλεξάνδρα που δούλευε και στο ιστορικό .. ΛΙοσίων 303 ! :O Οι πολυ παλιοί θα θυμούνται εδώ από το παλιό φόρουμ , και για τον απέναντι ιστορικό χωρο Λ 278.
με τον τσάτσο Κωστή και την Σαμπρινα - Ελληνο-- Βελγίδα ... ελληνιδες εν δράσει...:)

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Με ενα καλο -συμμετοχικο μουνι + υγιεινη μια χαρα ειναι,απλα οταν περνεις 50 ρικο σε στου και η τελευταια φακλανα τσιναει λες και της γαμησες το σπιτι.Με 70 και πανω σου λεει κατι μπορει να γινει αμα νιωθει γενναιοδωρη.

Ναι μας κανει χαρη καθε αγραμματη που κοβει πιο πολυ χρημα απο γιατρους σε νοσοκομεια κλπ.

Η εν λογω αλυσιδα στουντελων εχει τσατσαδες πολυ agressive που στην καλυτερη λες απο μεσα σου οκ αλλα δε μαρεσε η φατσα της κι ας μην εκατσε να σφαχτουμε.Απο την αλλη μη τσιμπατε καποιο λακκο εχει η φαβα και ειναι τοσο φατσα φορα μαγκιορες μην κανετε το λαθος να αρπαχτειτε γιατι μοιαζουν αρκετα οργανωμενα σε θεμα security - νταβαδων.Εγω μετα απο μπραβικο face control και ισχυρισμους πως ειμαι το ενα το αλλο και ηρθα να κανω μαλακιες και οχι να γαμησω και καλυτερα να φυγω, την εκανα γελωντας μιας και η επομενη επιλογη με τετοιο υφος ηταν να τηνε πεταξω απτις σκαλες.

Στο ΣΠ εχω βρει μια αλλη ξυνιολα με.την οποια δεν τσακωθηκα αλλα φαινοταν μιση σπιθα ηθελε κι αυτη οποτε μαλλον ετσι τις εχουν να δουλευουν,σιγα μη καθε μεγαιρα πουλαγε αερα σε καθε τυχαιο στο ετσι.

Παιζει πολυ face control σε αυτη την επιχειρηση και λογικα πολλες φασαριες οταν αφηνουν καποιον απεξω,που ειναι στην κριση των τσατσαδων.
Εγώ πάντως στα 2 στην Λ73 δεν είχα ποτέ πρόβλημα πάντα ευγενικές ήταν..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom