ναι φίλε απάνω στα σκαλιά που γράφει open,Μεγαλαλέκου 28 όροφο είπες??? Είσαι σίγουρος??? Κάτι δε λές καλά......
Γιά ξανασκέψου το πιό νηφάλια........
απέναντι απο το καφενείο της ιάσωνος
ναι φίλε απάνω στα σκαλιά που γράφει open,Μεγαλαλέκου 28 όροφο είπες??? Είσαι σίγουρος??? Κάτι δε λές καλά......
Γιά ξανασκέψου το πιό νηφάλια........
Οπότε ποτέ πάνω από 20 ευρώ, εφόσον βρίσκεις τις ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες. Τα στούντιο μόνο λύση ανάγκης όπως σε καμιά καραντίνα. Το να δίνεις 30+ παραπάνω και να σε αντιμετωπίζουν σαν λεπρό ή σκουπίδι είναι τέρμα τραγικό.Και γω ετσι πηγα ,απλα η τυπισα κοιμοταν γιατι λογικα τα τσουζε την προηγουμενη και διαλεξε να κοιμηθει στη βαρδια μπας και βρεθει κανενας τυχερος να γαμησει το σνορλαξ.
οχι ,όλα με καπότα σε μέναΗ Ζάνα κάνει ακα μπουκι?
Σωστο σε βρισκω, καλυτερες υπηρεσιες σε σπιτακια του 20αρικου! Πεταμενα λεφτα πλεον στα στουντιο, το μονο που υπερτερουνε ειναι η καθαριοτητα! Παντως, να ξερεις στην καραντινα, υπηρχαν και μπουρδελακια του 20αρικου που ηταν ανοιχτα!Οπότε ποτέ πάνω από 20 ευρώ, εφόσον βρίσκεις τις ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες. Τα στούντιο μόνο λύση ανάγκης όπως σε καμιά καραντίνα. Το να δίνεις 30+ παραπάνω και να σε αντιμετωπίζουν σαν λεπρό ή σκουπίδι είναι τέρμα τραγικό.
Στη φάτσα ναι έχεις δίκιο αλλά όχι και μιλφονι...#Φωκαιας 24 απογευματινή βάρδια είδα το καινούριο μιλφονι την Νίνα....δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά... έχει γουρουνοφατσα...?
Ναι τα ξέρω, για μένα η Αλμπίνα άξιζε μόνο και αυτή για 2-3 φορές. Όσο για την καθαριότητα, το γεγονός ότι τα στούντιο έχουν ντουζιέρες κατ' εμέ δε δικαιολογεί τη διαφορά των 30 ευρώ στην τιμή. Απορώ πως υπάρχουν βασικά τα στούντιο. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έχουν πελατεία είναι η τοποθεσία τους, μιας και βρίσκονται πάνω σε πολυσύχναστες λεωφόρους αλλά και σε καλές περιοχές που καμία σχέση δεν έχουν με τις παρακμιακές της Φυλής και του Μεταξουργείου.Σωστο σε βρισκω, καλυτερες υπηρεσιες σε σπιτακια του 20αρικου! Πεταμενα λεφτα πλεον στα στουντιο, το μονο που υπερτερουνε ειναι η καθαριοτητα! Παντως, να ξερεις στην καραντινα, υπηρχαν και μπουρδελακια του 20αρικου που ηταν ανοιχτα!
Ναι δεν το έχουν πια οι Γεωργιανοι που το είχαν, εγώ με τη Παολα ποτέ δε ταιριαξα, πιο καλά περνούσα με την αδερφή τηςΣτο Κ53 ήταν ένα στανταρακι μου η Πάολα...άγνωστο αν θα ξαναγυρίσει..χθες είπε η τσατσά εκεί ότι το μαγαζί άλλαξε αφεντικό.
Ναι τα ξέρω, για μένα η Αλμπίνα άξιζε μόνο και αυτή για 2-3 φορές. Όσο για την καθαριότητα, το γεγονός ότι τα στούντιο έχουν ντουζιέρες κατ' εμέ δε δικαιολογεί τη διαφορά των 30 ευρώ στην τιμή. Απορώ πως υπάρχουν βασικά τα στούντιο. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έχουν πελατεία είναι η τοποθεσία τους, μιας και βρίσκονται πάνω σε πολυσύχναστες λεωφόρους αλλά και σε καλές περιοχές που καμία σχέση δεν έχουν με τις παρακμιακές της Φυλής και του Μεταξουργείου.
Να προσθέσουμε και τη Μαρία τη Λευκορωσίδα από Μεγαλέκου 28 στις Λιστερινούχες πόρνες.Πρέπει να συνηγορησουν πολλοι λόγοι για να κολλήσεις κάτι από ακαπελα πιπονι. Αλλά κολλάς. Με Listerine παντως μετά από κάθε πιπα δεν έχει η ιερόδουλη θέμα διότι σπαει το οποιοδηποτε μικρόβιο. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει καμία που να το κάνει μετά απο καθε πελατη. Η μονες που όταν πηγαινα μυριζαν έντονο Listerine, και κάνανε ελευθερο στοματικό, ήταν η Μπαρμπορα και η Αννίτα στο Μετάξι που τώρα έγινε Αντζελίνα στα μασάζ κατ'οικον. Βέβαια μπορει να ήτανε και τυχαίο γεγονός. Εγώ ακαποτη πιπα δίνω μόνο σε call που οι περισσότερες από αυτές κάνουν χρήση Listerine.
Μύστη, ισχύει ότι η συγκεκριμένη έκανε πρωκτικό εκτός προγράμματος σε σταθερούς πελάτες?Στο Κ53 ήταν ένα στανταρακι μου η Πάολα...άγνωστο αν θα ξαναγυρίσει..χθες είπε η τσατσά εκεί ότι το μαγαζί άλλαξε αφεντικό.
Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.Αυτή η Ζάνα έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στο Μεταξουργείο...???
#Γιατί υπήρχε μία Ρωσίδα Ζάνα το 2018 στο Κολωνού 53 με μέτρια φάτσα και ωραία αθλητική σώματαρα τύπου kickboxer....το κρεβάτι το είχε για ρινγκ.... από τα δυνατά και απανωτά τσιμπούκια και πισωκολητα μας άφηνε όλους nockout...
Παίζει να είναι αυτή....η καμία σχέση....????
Μήπως είσαι black list, τύπε;Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ?
Χέστηκα κιόλας αν δεν ανοίγουν.
jon δεν γνωρίζω για 2018 ...Αυτή η Ζάνα έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στο Μεταξουργείο...???
#Γιατί υπήρχε μία Ρωσίδα Ζάνα το 2018 στο Κολωνού 53 με μέτρια φάτσα και ωραία αθλητική σώματαρα τύπου kickboxer....το κρεβάτι το είχε για ρινγκ.... από τα δυνατά και απανωτά τσιμπούκια και πισωκολητα μας άφηνε όλους nockout...
Παίζει να είναι αυτή....η καμία σχέση....????
Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως είσαι black list, τύπεΚ
Όχι δεν νομίζω , και από εμφανισιακά πολύ νορμάλ. Την είχα πάρει τελευταία φορά πάνω από ένα χρόνο πριν και δεν νομίζω καν να με θυμάται. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Έχει και αλλού πορτοκαλιές . Τζαμπα το περαδωθε.Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως είσαι black list, τύπε;
Τι να σου πω, μπορεί να μοιάζεις με κανέναν που τον έχουν black list τότε. Πήγαινε αλλού, έχει καλύτερες από την Κωνσταντίνα.Όχι δεν νομίζω , και από εμφανισιακά πολύ νορμάλ. Την είχα πάρει τελευταία φορά πάνω από ένα χρόνο πριν και δεν νομίζω καν να με θυμάται. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Έχει και αλλού πορτοκαλιές . Τζαμπα το περαδωθε.
Φίλε με πήρες στον λαιμό σου.
Αφού μπήκα στο δωμάτιο και γδυθηκα άκουσα φασαρία απο το αλλο δωμάτιο που ο προηγούμενος παραπονιόταν οτι τον άφησε στο 10 λεπτο αχυστο.
Η κοπέλα ειναι τελείως ξεπετα και αν εξαιρέσουμε την συμπαθητική πιπα που κάνει δεν θα την πρότεινα ούτε στον αγώνα αλλά ούτε και εμφανισιακά.
Άκυρο από εμένα.
Υπονοείς ότι είμαι προμότορας;Ο ξύπνιος μπουρδελιαρης μπαίνει στο bourdela.com στις ενημερώσεις και οποία κοπέλα διαφημίζεται την αποφεύγει ? βλέπε ιζαμπελα ως πρόσφατο παράδειγμα νινες κλπ..
Μύστη, ισχύει ότι η συγκεκριμένη έκανε πρωκτικό εκτός προγράμματος σε σταθερούς πελάτες?
Ή μούσια?