Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (10 μέλη και 144 επισκέπτες)

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Και γω ετσι πηγα ,απλα η τυπισα κοιμοταν γιατι λογικα τα τσουζε την προηγουμενη και διαλεξε να κοιμηθει στη βαρδια μπας και βρεθει κανενας τυχερος να γαμησει το σνορλαξ.
Οπότε ποτέ πάνω από 20 ευρώ, εφόσον βρίσκεις τις ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες. Τα στούντιο μόνο λύση ανάγκης όπως σε καμιά καραντίνα. Το να δίνεις 30+ παραπάνω και να σε αντιμετωπίζουν σαν λεπρό ή σκουπίδι είναι τέρμα τραγικό.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.705
Πόντοι
201
Ποια στουντιοκοριτσα, ποιες Νινες και ποιες ταυλανδεζες !!! Τιμηθικε η Μπαρμπορα σημερα το απογευμα,ειχα να την παρω 2-3 μηνες. Πιασαμε την παρλα κανα 10πτο και μου επεζε το πουτσο συνχρονος, μετα ισπανικες στις βυζαρες τις και τσιμπουκοματα, Γαμιση στα 4ρα και μετα ιεραποστολικο, στο τελος τα πηρε στα μουτρα. Η τσατσα μας ενοχλησε οταν ακομα μιλαγαμε στην αρχη, Τις λεω τι γινετε τωρα ?? τελος χρονου ??? Αστην αυτην μου λεει, κανει την δουλεια τις, και εγω εδω την δικη μου. Παραμονη στο δωματιο 35-40 λεπτα....εχασα τον χρονο. Τα παντα ολα ρε !!!

Θελετε πολλα κανταρια μπαλα ακομα για την φτασετε. Μπραβο κοριτσαρα μου.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Οπότε ποτέ πάνω από 20 ευρώ, εφόσον βρίσκεις τις ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες. Τα στούντιο μόνο λύση ανάγκης όπως σε καμιά καραντίνα. Το να δίνεις 30+ παραπάνω και να σε αντιμετωπίζουν σαν λεπρό ή σκουπίδι είναι τέρμα τραγικό.
Σωστο σε βρισκω, καλυτερες υπηρεσιες σε σπιτακια του 20αρικου! Πεταμενα λεφτα πλεον στα στουντιο, το μονο που υπερτερουνε ειναι η καθαριοτητα! Παντως, να ξερεις στην καραντινα, υπηρχαν και μπουρδελακια του 20αρικου που ηταν ανοιχτα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
#Φωκαιας 24 απογευματινή βάρδια είδα το καινούριο μιλφονι την Νίνα....δεν μου άρεσε καθόλου εμφανισιακά... έχει γουρουνοφατσα...?
Στη φάτσα ναι έχεις δίκιο αλλά όχι και μιλφονι...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σωστο σε βρισκω, καλυτερες υπηρεσιες σε σπιτακια του 20αρικου! Πεταμενα λεφτα πλεον στα στουντιο, το μονο που υπερτερουνε ειναι η καθαριοτητα! Παντως, να ξερεις στην καραντινα, υπηρχαν και μπουρδελακια του 20αρικου που ηταν ανοιχτα!
Ναι τα ξέρω, για μένα η Αλμπίνα άξιζε μόνο και αυτή για 2-3 φορές. Όσο για την καθαριότητα, το γεγονός ότι τα στούντιο έχουν ντουζιέρες κατ' εμέ δε δικαιολογεί τη διαφορά των 30 ευρώ στην τιμή. Απορώ πως υπάρχουν βασικά τα στούντιο. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έχουν πελατεία είναι η τοποθεσία τους, μιας και βρίσκονται πάνω σε πολυσύχναστες λεωφόρους αλλά και σε καλές περιοχές που καμία σχέση δεν έχουν με τις παρακμιακές της Φυλής και του Μεταξουργείου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Στο Κ53 ήταν ένα στανταρακι μου η Πάολα...άγνωστο αν θα ξαναγυρίσει..χθες είπε η τσατσά εκεί ότι το μαγαζί άλλαξε αφεντικό.
Ναι δεν το έχουν πια οι Γεωργιανοι που το είχαν, εγώ με τη Παολα ποτέ δε ταιριαξα, πιο καλά περνούσα με την αδερφή της

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Και οχι μονο οι ντουζιερες, εχουν ποιο καθαρα σεντονια, τα δωματια μυριζουν ωραια! Τελος παντων, μονο αυτα τα καλα εχουν! Κατα τα αλλα ,50 ευρω για 15 με 20 λεπτα θεωρειται κοροιδια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι τα ξέρω, για μένα η Αλμπίνα άξιζε μόνο και αυτή για 2-3 φορές. Όσο για την καθαριότητα, το γεγονός ότι τα στούντιο έχουν ντουζιέρες κατ' εμέ δε δικαιολογεί τη διαφορά των 30 ευρώ στην τιμή. Απορώ πως υπάρχουν βασικά τα στούντιο. Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που έχουν πελατεία είναι η τοποθεσία τους, μιας και βρίσκονται πάνω σε πολυσύχναστες λεωφόρους αλλά και σε καλές περιοχές που καμία σχέση δεν έχουν με τις παρακμιακές της Φυλής και του Μεταξουργείου.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πρέπει να συνηγορησουν πολλοι λόγοι για να κολλήσεις κάτι από ακαπελα πιπονι. Αλλά κολλάς. Με Listerine παντως μετά από κάθε πιπα δεν έχει η ιερόδουλη θέμα διότι σπαει το οποιοδηποτε μικρόβιο. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει καμία που να το κάνει μετά απο καθε πελατη. Η μονες που όταν πηγαινα μυριζαν έντονο Listerine, και κάνανε ελευθερο στοματικό, ήταν η Μπαρμπορα και η Αννίτα στο Μετάξι που τώρα έγινε Αντζελίνα στα μασάζ κατ'οικον. Βέβαια μπορει να ήτανε και τυχαίο γεγονός. Εγώ ακαποτη πιπα δίνω μόνο σε call που οι περισσότερες από αυτές κάνουν χρήση Listerine.
Να προσθέσουμε και τη Μαρία τη Λευκορωσίδα από Μεγαλέκου 28 στις Λιστερινούχες πόρνες.
Μακάρι να επανέλθει κάποια στιγμή... :sad2:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Στο Κ53 ήταν ένα στανταρακι μου η Πάολα...άγνωστο αν θα ξαναγυρίσει..χθες είπε η τσατσά εκεί ότι το μαγαζί άλλαξε αφεντικό.
Μύστη, ισχύει ότι η συγκεκριμένη έκανε πρωκτικό εκτός προγράμματος σε σταθερούς πελάτες?
Ή μούσια?

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ιωαννίνων 3 κατω πήγα σήμερα ειδικά για Σαμπίνα, πήρα τα αρχίδια μου, ήταν μια "καινούρια" η Ρωξάνα. 55-60ρα η "καινούργια" και μάλλον αδιάφορη.

Ιωαννίνων 3 επάνω, ήταν η Αναστασία κλασικά επιθετική.

Ιωαννίων 5 Αννα η γνωστή με μαλλια πιασμένα. Αν είδα καλά την φάτσα της, είναι μια μίξη Βλαντιμίρ Πούτιν με Βάσω Χατζή.

Απογοητευτηκα και το 20ρι πήγε σε βενζίνη για το αμαξι...

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20
Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ?
Χέστηκα κιόλας αν δεν ανοίγουν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αυτή η Ζάνα έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στο Μεταξουργείο...???

#Γιατί υπήρχε μία Ρωσίδα Ζάνα το 2018 στο Κολωνού 53 με μέτρια φάτσα και ωραία αθλητική σώματαρα τύπου kickboxer....το κρεβάτι το είχε για ρινγκ.... από τα δυνατά και απανωτά τσιμπούκια και πισωκολητα μας άφηνε όλους nockout...:buck2:

Παίζει να είναι αυτή....η καμία σχέση....????:think:
Αυτή όμως μετά πήγε Φιλιππίδου. Λιγάκι δύσκολο να επέστρεψε στο 10ρικο.

Καλησπέρα, σήμερα πήγενα για Κωνσταντίνα στο στουντελο ΣΠ 40.ε ενημερώνει η τσα2 ότι η Κοπέλα είναι κλεισμένη για 2 ώρες. Οκ λέω γυρνάω σε περίπου 2 ώρες μια και ξαναπερνουσα λόγω δουλειας χτυπάω και μου λέει η τσα 2 η κοπέλα δεν ένιωσε καλά και έφυγε με ύφος. Οκ λέω. Εντ μεταξύ πριν κάνα μήνα είχα πάει πάλι για Κωνσταντίνα και μου είπαν είναι κλεισμένη για μια ώρα.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ?
Χέστηκα κιόλας αν δεν ανοίγουν.
Μήπως είσαι black list, τύπε; :confused:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.087
Πόντοι
3.656
Αυτή η Ζάνα έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν στο Μεταξουργείο...???

#Γιατί υπήρχε μία Ρωσίδα Ζάνα το 2018 στο Κολωνού 53 με μέτρια φάτσα και ωραία αθλητική σώματαρα τύπου kickboxer....το κρεβάτι το είχε για ρινγκ.... από τα δυνατά και απανωτά τσιμπούκια και πισωκολητα μας άφηνε όλους nockout...:buck2:

Παίζει να είναι αυτή....η καμία σχέση....????:think:
jon δεν γνωρίζω για 2018 ...
πιθανολογώ ότι είναι άλλη,
το σώμα της καμία σχέση με kickboxer, η φάτσα της καυλόφατσα(όχι σούπερ) ,
ωραία καθαρή επιδερμίδα
σε σώμα
κ πρόσωπο καθαρό με ωραίο μαύρο μαλλί πιασμένο πάνω

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20

Μήπως είσαι black list, τύπεΚ

Μήπως είσαι black list, τύπε; :confused:
Όχι δεν νομίζω , και από εμφανισιακά πολύ νορμάλ. Την είχα πάρει τελευταία φορά πάνω από ένα χρόνο πριν και δεν νομίζω καν να με θυμάται. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Έχει και αλλού πορτοκαλιές . Τζαμπα το περαδωθε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Όχι δεν νομίζω , και από εμφανισιακά πολύ νορμάλ. Την είχα πάρει τελευταία φορά πάνω από ένα χρόνο πριν και δεν νομίζω καν να με θυμάται. Δεν πρόκειται να ξαναπάω. Έχει και αλλού πορτοκαλιές . Τζαμπα το περαδωθε.
Τι να σου πω, μπορεί να μοιάζεις με κανέναν που τον έχουν black list τότε. Πήγαινε αλλού, έχει καλύτερες από την Κωνσταντίνα.

Eternal1986

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
152
Πόντοι
0
Φίλε με πήρες στον λαιμό σου.
Αφού μπήκα στο δωμάτιο και γδυθηκα άκουσα φασαρία απο το αλλο δωμάτιο που ο προηγούμενος παραπονιόταν οτι τον άφησε στο 10 λεπτο αχυστο.
Η κοπέλα ειναι τελείως ξεπετα και αν εξαιρέσουμε την συμπαθητική πιπα που κάνει δεν θα την πρότεινα ούτε στον αγώνα αλλά ούτε και εμφανισιακά.
Άκυρο από εμένα.

Ο ξύπνιος μπουρδελιαρης μπαίνει στο bourdela.com στις ενημερώσεις και οποία κοπέλα διαφημίζεται την αποφεύγει ? βλέπε ιζαμπελα ως πρόσφατο παράδειγμα νινες κλπ..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ο ξύπνιος μπουρδελιαρης μπαίνει στο bourdela.com στις ενημερώσεις και οποία κοπέλα διαφημίζεται την αποφεύγει ? βλέπε ιζαμπελα ως πρόσφατο παράδειγμα νινες κλπ..
Υπονοείς ότι είμαι προμότορας; :P

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
  • Like
Αντιδράσεις: Junax
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom