You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν σε αμφισβήτω αλλά για την συγκεκριμένη μου φάνηκε περιεργοαυτό ανακοίνωσε η υπηρεσία με τα κοντά κάστανα μαλλιά κ τα γυαλιά, βέβαια εγώ την έχω πάρει πάνω από δέκα φορές και μόνο τη πρώτη φορά όταν πρωτοεμφανιστηκε τα πήρε στο στόμα, τις άλλες φορές στο σώμα, όπως και στις άλλες τσαρκες μου τελειωτικό στο σώμα ανακοινώνει η υπηρεσία, απλά κάθε φορά γράφω ότι ανακοινώνουν
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.101
- Πόντοι
- 46.232
παντελώς αδιάφορηΑυτή η μαρίνα στο Πιπίνου λέει τίποτα;η αδιάφορη;
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.753
- Πόντοι
- 7.636
Οκ...παντελώς αδιάφορη
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
ξέρει κανένας αν η Ιωάννα από Ιάσωνος 43 δουλεύει αυτήν την εποχή?
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Σημερινή ενημέρωση για κατάθεση σε Ιζαμπέλλα από Φωκαίας:
Μετά από διθυραμβικά σχόλια στο φόρουμ και σε π.μ. και ύστερα από την πρωκτανάπαυση της κοπέλας
αποφάσισα να καταθέσω σήμερα το πρωί σαν καλός μαλάκας...
Εν συντομία: Ευδιάθετη η κορασίδα μπαίνει στο δωμάτιο ευδιάθετη και κάνει επίθεση η ίδια
με στοματόφιλα, αλλά όχι γλωσσόφιλα. Στη συνέχεια με τσιμπουκώνει ΑΚΑΠΟΤΑ χωρίς όμως
να μου δίνει πρόσβαση σε όλο το κορμί της. Τη γυρνάω στα 4 και ξεκινάω το γλυφοκώλι
τρίβοντας την κλειτορίδα της με τον αντίχειρά μου με αυτή να πέφτει στο στρώμα και να
τα χάνει από την κάβλα. Αισθανόμουν με τη γλώσσα μου της συσπάσεις της κωλοσφυρίδας της
κάτι που πρόδωσε την ευχαρίστησή της. Στη συνέχεια γυρνάει ιεραποστολικά με εμένα να επιμένω
στα 4. Ήθελε προφανώς να αποφύγει το πρωκτικό. Της το χώνω κατευθείαν κώλο και την πήρα
σιγά-σιγά για αρχή γυρνώντας το κεφάλι της προς τον καθρέπτη για να με κοιτάζει καθώς τη γάμαγα.
Η ίδια έπαιζε με μορφασμούς αλλά φαινόταν και λίγος πόνος, με κάβλα συνάμα. Κάπου εκεί
αρχίζω να της ξαναπαίζω την κλειτορίδα και σε κάποια φάση της χώνω και 2 δάκτυλα στο μουνί.
Εκεί τα είδε λίγο σκούρα και μου έβγαλε τα δάκτυλα από μέσα της τα οποία της έχωσα ξανά μετά από
λίγο στο μουνί, οπού πάλι δεν άντεξε τη ''διπλή'' διείσδυση. Γυρνάει μόνη της ιεραποστολικά και τον
χώνει στη μουνότρυπα. Αν ήθελα μουνότρυπα γάμαγα και μια γκόμενα. Δεν θα έσκαγα 20ρικο στο
μπουρδέλο! Έλεος! Της έκανα τη χάρη όμως και συνέχισε με ψευτοβογκητά ''κλιμακώνοντας'' την
ώρα που την έχυσα. Ακολούθησαν κοπλιμέντα για τα μάτια μου και υπόσχεση ότι δέχεται
διπλή διείσδυση με δονητή στο μουνί (τον οποίο έχω και θα φέρω ο ίδιος) και την πούτσα μου στον
κώλο της. Φιλάκι και πούλο για τον επόμενο...
Θα της δώσω κι άλλη μία ευκαιρία τώρα που γνωριστήκαμε με σκοπό πιο εξτρίμ πράγματα.
Αν ανταποκριθεί έχει καλώς. Αν όχι πάμε γι άλλα...
Για όσους αναρωτιούνται για την καταγωγή της είναι 100% ελλεηνιδοποιημένη Αλβανίδα 2ης γενιάς, κάτι που
το καταλαβαίνω αμέσως από την κατατομή του προσώπου της, μιας και έχω επαφή λόγω
εργασίας με πολλούς αλλοδαπούς. Αυτά...
Μετά από διθυραμβικά σχόλια στο φόρουμ και σε π.μ. και ύστερα από την πρωκτανάπαυση της κοπέλας
Εν συντομία: Ευδιάθετη η κορασίδα μπαίνει στο δωμάτιο ευδιάθετη και κάνει επίθεση η ίδια
με στοματόφιλα, αλλά όχι γλωσσόφιλα. Στη συνέχεια με τσιμπουκώνει ΑΚΑΠΟΤΑ χωρίς όμως
να μου δίνει πρόσβαση σε όλο το κορμί της. Τη γυρνάω στα 4 και ξεκινάω το γλυφοκώλι
τρίβοντας την κλειτορίδα της με τον αντίχειρά μου με αυτή να πέφτει στο στρώμα και να
τα χάνει από την κάβλα. Αισθανόμουν με τη γλώσσα μου της συσπάσεις της κωλοσφυρίδας της
κάτι που πρόδωσε την ευχαρίστησή της. Στη συνέχεια γυρνάει ιεραποστολικά με εμένα να επιμένω
στα 4. Ήθελε προφανώς να αποφύγει το πρωκτικό. Της το χώνω κατευθείαν κώλο και την πήρα
σιγά-σιγά για αρχή γυρνώντας το κεφάλι της προς τον καθρέπτη για να με κοιτάζει καθώς τη γάμαγα.
Η ίδια έπαιζε με μορφασμούς αλλά φαινόταν και λίγος πόνος, με κάβλα συνάμα. Κάπου εκεί
αρχίζω να της ξαναπαίζω την κλειτορίδα και σε κάποια φάση της χώνω και 2 δάκτυλα στο μουνί.
Εκεί τα είδε λίγο σκούρα και μου έβγαλε τα δάκτυλα από μέσα της τα οποία της έχωσα ξανά μετά από
λίγο στο μουνί, οπού πάλι δεν άντεξε τη ''διπλή'' διείσδυση. Γυρνάει μόνη της ιεραποστολικά και τον
χώνει στη μουνότρυπα. Αν ήθελα μουνότρυπα γάμαγα και μια γκόμενα. Δεν θα έσκαγα 20ρικο στο
μπουρδέλο! Έλεος! Της έκανα τη χάρη όμως και συνέχισε με ψευτοβογκητά ''κλιμακώνοντας'' την
ώρα που την έχυσα. Ακολούθησαν κοπλιμέντα για τα μάτια μου και υπόσχεση ότι δέχεται
διπλή διείσδυση με δονητή στο μουνί (τον οποίο έχω και θα φέρω ο ίδιος) και την πούτσα μου στον
Θα της δώσω κι άλλη μία ευκαιρία τώρα που γνωριστήκαμε με σκοπό πιο εξτρίμ πράγματα.
Για όσους αναρωτιούνται για την καταγωγή της είναι 100% ελλεηνιδοποιημένη Αλβανίδα 2ης γενιάς, κάτι που
το καταλαβαίνω αμέσως από την κατατομή του προσώπου της, μιας και έχω επαφή λόγω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.101
- Πόντοι
- 46.232
φώτος από το δωμάτιο στο Αλκαμένους 113 όπου σήμερα τίμησα την γκιλφ Αλίνα , θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική
φώτος από το δωμάτιο στο Κολωνού 48 όπου τη περασμένη Κυριακή τίμησα τη Στέλλα , κριτική έχει ανέβει
φώτος από το δωμάτιο στο Κολωνού 48 όπου τη περασμένη Κυριακή τίμησα τη Στέλλα , κριτική έχει ανέβει
Αδερφέ εμφανίσιακα πως είναι ;Σημερινή ενημέρωση για κατάθεση σε Ιζαμπέλλα από Φωκαίας:
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Ρε φίλε πλακα μας κάνεις;;;;;είναι το μοναδικό σοβαρό θέμα εδώ μέσα!!!!!! σοβαρευτείτε!!!!Δεν μπορω να πω νουμερα ,γιατι μπορει και να μπλέξω. Αν νομιζουν οι mods οτι ειναι συκοφαντική δυσφύμιση ας διαγράψουν τα ποστσ μου. Οσοι σώθηκαν σώθηκαν. Εγω εκανα το χρέος μου
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Η Έμμυ στο Λιοσίων 73 κάνει ελ.στοματικο τελειωτικό;;; ενδιαφέρον!!!συνέχεια live
Χωματιανου 11α Ειρήνη καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β Αντριανα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Λιοσιων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Λιοσιων 73α Καιτη ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο σώμα με 2 τατουάζ 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Κωνσταντίνα καστανοξανθη λεπτή με μαλλί μέχρι τους ώμους, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18 Μαρίνα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι με τεράστια ρογα, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.
Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.
Βεργας 3 κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α Ελένη ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6β Μιλανα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και Τίνα καστανή παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα η Βραζιλιανα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκρανι σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Πατωντας στην ιστοσελιδα του λιοσιων 73α+β βγαινει στουντιοαλυσιδα,ξερουμε γινεται;;
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Ούτε και οι ίδιοι δεν πρέπει να ξέρουν συνοδοιπορε...Πατωντας στην ιστοσελιδα του λιοσιων 73α+β βγαινει στουντιοαλυσιδα,ξερουμε γινεται;;
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 7.185
αν μιλάς για την κρυσταλλία - ιωάννα , κοντούλα που μοιάζει με ανθρωπάκι τις michelene, δεν ξέρω αλλά θα την βρείς πιθανότατα πιο έυκολα στα live του μέγα reporter με το όνομα κρυσταλλία ή κρυστάλλωξέρει κανένας αν η Ιωάννα από Ιάσωνος 43 δουλεύει αυτήν την εποχή?
Αν μιλάς για μια αρκετά ψηλή με normal σώμα αρκετά μακρύ μαλλί ξανθό, που σαλονάρει με σαγιονάρες συνήθως για να μην τρομάζει τους μετριο-κοντούς , το κανονικό της πόστο ήταν φυλής 66Δ συνήθως βράδυ αλλά την έχω πετύχει σε όλες τις βάρδιες. Μα τελευταία φορά την είχα πετύχει πριν από 2-3 βδομάδες ιάσωνος 44 ΒΗΤΑ ΔΕΞΙΑ (γενικά ανταλάσει βάρδιες με την beauty). Πολύ πιθανό όμως να λείπει σε διακοπές γιατί έχω καιρό να την δω γενικά.
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 618
- Πόντοι
- 301
Μάλλον σταμάτησαν να πληρώνουν για διαφήμιση στο μπουΠατωντας στην ιστοσελιδα του λιοσιων 73α+β βγαινει στουντιοαλυσιδα,ξερουμε γινεται;;
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Όταν είναι στο Σπύρου Πάτση, ζητάνε +10 το ελεύθερο... Τώρα για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.Η Έμμυ στο Λιοσίων 73 κάνει ελ.στοματικο τελειωτικό;;; ενδιαφέρον!!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
τι "φτύσιμο" έχουν φάει τα παιδιά μας δεν λέγεται ρε man!Την έχυσα στο στόμα και πήγε τα έφτυσε στον νιπτήρα!
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
φίλε όταν λες οτι μοιάζει τι εννοείς;; διότι το κορίτσι του βίντεο είναι σκέτος παράδεισος... μοιάζει, τύπου από τα Lidl ή όντως μοιάζει;; χαχαΤυπαρες μου καλησπέρα..
Πριν λίγες ώρες πήρα το ρωσιδακι την Ανφισσα από Έλλης 3.
Το μενού της:
Καυτά γλωσσοφιλα, love story γκόμενοφάση!
Ακα τσιμπουκακι!
Τίμιο γλείψιμο αρχιδιων!
Κομπλέ σεξακι σε όλες τις στάσεις!
Την έχυσα στο στόμα και πήγε τα έφτυσε στον νιπτήρα!
Σχετικά σφιχτομουνα!
Στο δωμάτιο έκατσα ένα 10λεπτο κυριλέ!
ΥΓ: Η Ανφισσα μοιάζει στην κοπέλα στο παρακάτω βίντεο....
ψιλοθυμωμένο σε βλέπω αν και αξιοποίησες και το τελευταίο πενηνταράκι του εικοσάρικου σου ...Σημερινή ενημέρωση για κατάθεση σε Ιζαμπέλλα από Φωκαίας:
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Παιδιά νομίζω πρέπει να χαλαρώσουν μερικοί μερικοί που για κάποιον περιεργο λόγο, νομίζουν πως με ένα 20αρικο η κοπέλα τούς ανήκει! Κουλ λίγο.. και στην τελική, αυτοί που το παίζουν τόσο ακριβοδίκαιοι και αυστηροί, δεν νομίζω να είναι σε όλες τις πτυχές της ζωής τους έτσι. Μόνο όπου τους παίρνει
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Από τα Lidl ....και δεν μιλάει ούτε Αγγλικά...νόμιζα πως ήταν μουγγήφίλε όταν λες οτι μοιάζει τι εννοείς;; διότι το κορίτσι του βίντεο είναι σκέτος παράδεισος... μοιάζει, τύπου από τα Lidl ή όντως μοιάζει;; χαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις