George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Ρε μυστες ξέρετε πότε γυρίζει η τζωρτζια απο διδυμου ?
Η αν είναι εκεί ?
Η αν είναι εκεί ?
Προχθές που πέρασα ηταν εκεί.Ρε μυστες ξέρετε πότε γυρίζει η τζωρτζια απο διδυμου ?
Η αν είναι εκεί ?
Είναι πολύ αστείο γιατί για αυτήν θα έγραφα τώρα... Εκεί είναι πάντως τώρα.Ρε μυστες ξέρετε πότε γυρίζει η τζωρτζια απο διδυμου ?
Η αν είναι εκεί ?
Αδερφέ πλάκα κάνω δεν βλέπεις που γελάωΔεν τον πήρες μαζί σου; Και για να έχουμε καλό ερώτημα, πού το βρήκες; Σε ποιο σπίτι;
Αδερφέ πλάκα κάνω δεν βλέπεις που γελάω έλεος ???Ωραία πέταξες μια κάμερα σε ένα τραπέζι πάνω και λες πως την έβγαλες από ένα σπίτι.... πες μας λοιπόν από ποιο σπίτι;;;; ξέρεις πόσες τέτοιες φωτός μπορούμε να ..... αραδιάσουμε εδώ.;!;!;! .... και τι εννοείς πίσω από... καθρέφτη;;; δηλαδή ρε φίλε.... έψαξες τους καθρέφτες του δωματίου, την βρήκες, την ξεκολλησες και..... δεν σκέφτηκες πως... σε είδαν να το κάνεις αυτό;;; δεν σε... ενόχλησε κανένας έφυγες άνετα από το μπουρδελο;
χαχαχα ρε φιλε προχτες μου τις εβγαλε και μενα και σκεφτηκα το ιδιο. Προχωρημενος ο αλγοριθμος του φβ, σε λιγο θα μας προτινει και σε ποιο μπουρδελο εχει καινουριες κοπελες
Τρίτη Απ´ογευμα στο Βεργας 7 συνάντηση με την Τατιάνα , πολυ καλή σαν εμφάνιση,λίγο chubby με στολή ιαπωνέζας μαθήτριας ολα καλά αλλά σπαζαρχίδω ,μη όχι έτσι ,όχι αλλίως μη μου πιπίλάς τις ρόγες ......άντε γειά
Επίσης δεν στήνετε καλά και παραπονιέται στο γαμισι, θα έπρεπε να έχει αντοχές γιατί είναι μικρή κοπέλα...Τρίτη Απ´ογευμα στο Βεργας 7 συνάντηση με την Τατιάνα , πολυ καλή σαν εμφάνιση,λίγο chubby με στολή ιαπωνέζας μαθήτριας ολα καλά αλλά σπαζαρχίδω ,μη όχι έτσι ,όχι αλλίως μη μου πιπίλάς τις ρόγες ......άντε γειά !
Βαλέρια με τελειωτικό τσιμπούκι??????τώρα live
Φωκαίας 27Β κάτω Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω Γιασμην ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους κοντή σώμα μέ πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
αυτό ανακοίνωσε η υπηρεσία με τα κοντά κάστανα μαλλιά κ τα γυαλιά, βέβαια εγώ την έχω πάρει πάνω από δέκα φορές και μόνο τη πρώτη φορά όταν πρωτοεμφανιστηκε τα πήρε στο στόμα, τις άλλες φορές στο σώμα, όπως και στις άλλες τσαρκες μου τελειωτικό στο σώμα ανακοινώνει η υπηρεσία, απλά κάθε φορά γράφω ότι ανακοινώνουνΒαλέρια με τελειωτικό τσιμπούκι??????
Αυτή η μαρίνα στο Πιπίνου λέει τίποτα;η αδιάφορη;συνέχεια πάντα live
Κωνσταντινουπολεως 206 κλειστό.
Παρασιου 36 Μόνικα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι και Μπετυ καστανοξανθη κατσαρομαλλα χοντρουλα με 3.5αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Πιπινου 118 Μαρίνα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Περγάμου 27 Γιάννα/Ζαννα ξανθιά γκιλφ με κοντό μαλλί, λεπτή με 2-2.5αρι βυζι και Ελένη καστανή πολύ χοντρή μιλφογκιλφ με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά νταρντανα γκιλφ με 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα ξανθιά ψηλή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5α-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ. Τιμήθηκε η Αλινα θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Αλκαμένους 117 Αννα ξανθιά μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Ρεμουνδου 21α, 21 & 20 κλειστά.
Περγάμου 1 ισόγειο Μαίρη ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.