Δ
Διαγραμμένο μέλος 147626
Επισκέπτης
Μυστες καμια καλη επιλογη απογευματινη βαρδια με ελευθερο στοματικο.?
Κατερίνα 20γ; Μήπως 2 όροφος; Μία Κατερίνα ξανθιά αφρατούλα 45+ ;Kαλα ρε.... εκεινη τη νοστιμουλα την Κατερινα στο Ιασωνος 2γ δεν την ειχε γαμησει κανενας αλλος να μας πει οτι ειναι τερμα φολα ??
Επρεπε να παω εγω δηλαδη να πεταξω το δεκαρικο και να ενημερωσω πρωτος ?
Ιασωνος 31 Ισογειο Παολα Αλβανοφατσα ξεβρακωτη στο σαλονι.
Ιασωνος 30 οροφος η Μαρια με τα τατοο.
Ιασωνος 37 οροφος κλειστο.
Ιασωνος 20β οροφος Γκαμπριελα, η πιτσιρικα η Βικτωρια σταματησε μου ειπαν.
Ιασωνος 20α- και γ' κλειστα.
Ιασωνος 2β δεξι Τανια, μιλφ ξανθια με κοντο μαλλι και κοντη και αυτη, Ουκρανη με ελευθερο τσιμπουκι.
Ιασωνος 1α Βερονικα και αμια αλλη χοντρη, η Μαρινα γκιλφ απο Δευτερα.
Συναντηση και με τσατσα της μοντελας Νικολιτσας απο το Ιας 20β. Η Νικολιτσα ειναι Ρουμανια κανει διακοπες και περναει τελεια με τον αντρα της
ειπε η τσατσα, της εδωσα χαιρετισματα και να μας επιστρεψει γρηγορα, δεν ειναι δικαιο να την γαμαει μονο ο αντρας της, εμεις την πληρωνουμε στο κατω κατω.
Oχι, Ιασωνος 2γ, Κατερινα νεαρη με το μισο κεφαλι ξυρισμενο και αρκετα καλο κορμι.Κατερίνα 20γ; Μήπως 2 όροφος; Μία Κατερίνα ξανθιά αφρατούλα 45+ ;
φιλε μπορεις να μας κανεις στο περιπου μια περιγραφη της κοπελας σαν εμφανιση? εννοω ψηλη,μετρια,κανονικα κιλα κτλ? Εκει τι ειναι? Στουντιο ή μπουρδελακι? ευχαριστω.Τραβα στην Ιρις Ιωαννινων 5. Δεν πηγα μαζι της για τα ποδια της αλλα οπως το εκοψα 40-41 νουμερο πρεπει μαλλον να φοραει και νομιζω κανει αυτα που θες.
Μυστες καμια καλη επιλογη απογευματινη βαρδια με ελευθερο στοματικο.?
Όντως λέει αυτή ?? Σε σχέση με Αναστασία του ίδιου οίκου ?Σαμπίνα Ιωαννίνων 3 ισόγειο.
Δεν θελω να περιγραψω γιατι θα αδικήσω. Κρατα περιπου 40ρα, προς το ψηλη με μασιφ οπισθια, σχιστα καπως ματια, μονιμα πιασμενα μαλλια. Για το μαγαζακι δεν θα πω επισης τιποτα παρα μονο οτι ειναι καθαρο (αν και οποτε εχω παει υπαρχει το χαρακτηριστικο σεντονι το ιδιο εδω και 2 χρονια... Αλλα δεν εχουν... ? )φιλε μπορεις να μας κανεις στο περιπου μια περιγραφη της κοπελας σαν εμφανιση? εννοω ψηλη,μετρια,κανονικα κιλα κτλ? Εκει τι ειναι? Στουντιο ή μπουρδελακι? ευχαριστω.
Όντως λέει αυτή ?? Σε σχέση με Αναστασία του ίδιου οίκου ?
Είμαι λίγο επιφυλακτικός όσον αφορά την εμφάνιση της από κάποιες κριτικές συναγωνιστων, κυτταρίτιδα, πλαδαρη, γριά... κλπ. Αλλά αν όντως έχει καλλιγραμμες ποδαρες με ωραία πέλματα 40+...... θα το δοκιμάσω όπως και να έχει! Ευχαριστώ για την πληροφορία.Τραβα στην Ιρις Ιωαννινων 5. Δεν πηγα μαζι της για τα ποδια της αλλα οπως το εκοψα 40-41 νουμερο πρεπει μαλλον να φοραει και νομιζω κανει αυτα που θες.
Τι προσπαθουν να κρυψουν και εχουν τοσο πολυ χαμηλο τον φωτισμο??Όσες φορές έχω παει για να δω την Ίριδα στο Ιωαννίνων παντα είναι εκτός βάρδιας. Με εχετε ηλεκτρισει ρε κερατάδες με την μιλφαρα. Πρέπει να την πετυχω οπωσδήποτε.... Αλλά μεγάλο αρνητικο αυτό που έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές για τον οίκο. Ότι έχει παρα πολυ χαμηλό φωτισμό. Πρέπει να τα τσεκάρω όλα.
1γ? στο δεξί ή στο αριστερό?Oχι, Ιασωνος 2γ, Κατερινα νεαρη με το μισο κεφαλι ξυρισμενο και αρκετα καλο κορμι.
Ωπ σωστος !! Μπερδεψα τις πλευρες, Ιασωνος 1Γ αυτο με τα 3-4 σκαλακια που ανεβαινεις.1γ? στο δεξί ή στο αριστερό?
2γ δεν υπάρχει
Φίλε έχω περάσει με Ίρις (πριν 1.5 χρόνο περίπου) μετά από μπόλικες προσπάθειες και γω... Ισχύει ότι ο φωτισμός είναι αρκετά χαμηλός, αλλά να σου πω την αλήθεια, καλύτερα! Γενικότερα οι κοπέλες που έχουν την έχουν την ηλικία τους και όπως είναι φυσικό, αυτό φαίνεται και στο σώμα/πρόσωπο. Αυτό λοιπόν προσπαθούν να καμουφλάρουν λίγο με τον χαμηλό φωτισμό. Όσον αφορά την Ίρις, ναι, όντως η κοπέλα είναι καλή μέσα στο δωμάτιο και η γλώσσα της πολύ έμπειρη!! Αλλά οκ, να σου πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κιόλας. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω ξανά πάει. Μου άρεσε η πίπα της, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τρελάθηκα εμφανισιακά τόσο από σώμα όσο και πρόσωπο. Τα έχει τα πιασίματα της μπόλικα μπορώ να πω και το πρόσωπο της ήταν αρκετά άγριο. Στο γαμησι οκ, η φάση κύλησε αρκετά απλά και γρήγορα λόγω εμού, μιας και δεν μου έβγαινε και πολύ το κάτι παραπάνω. Σίγουρα είναι και γούστα αυτά, αλλά εμένα τουλάχιστον δεν με έκανε να ξανά πάω. Οκ, η πίπα της είναι καλή με σάλιο και τα λοιπά αλλά μέχρι εκεί. Πολύς περισσότερς ο ντόρος νομίζω από αυτό που όντως ισχύει... Αυτή είναι η δική μου εμπειρία φυσικά...Όσες φορές έχω παει για να δω την Ίριδα στο Ιωαννίνων παντα είναι εκτός βάρδιας. Με εχετε ηλεκτρισει ρε κερατάδες με την μιλφαρα. Πρέπει να την πετυχω οπωσδήποτε.... Αλλά μεγάλο αρνητικο αυτό που έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές για τον οίκο. Ότι έχει παρα πολυ χαμηλό φωτισμό. Πρέπει να τα τσεκάρω όλα.
Αλιονα Διδυμου 27, Ιζαμπελα Φωκαιας 17β, Ναταλι στα 27αρια της ΦωκαιαςΚαμιά κοπέλα να δέχεται χυσιμο στη μάπα ρε παιδιά παίζει?Νταξει λίγο δύσκολο ίσως αλλά όχι και ακατόρθωτο...