Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 7.185
τα γνωστά και ώς "του κώλου τα ενιάμερα"Πρωκτανάπαυση.
τα γνωστά και ώς "του κώλου τα ενιάμερα"Πρωκτανάπαυση.
Παίδες ήρθα για 4 μέρες Αθήνα και σκέφτομαι να επισκεφτώ είτε Φυλής είτε μετάξι. Που με συμβουλεύεται?
Για πείτε. Ενδιαφέρομαι και εγώ.παιδια μιας και το σαββατο ερχετε με καψα λεω να το γλεντησω λιγο.Μιας και ενα απο τα φετιχ μου ειναι η ποδολαγνεια εχετε κατι καλο υποψιν για να δοκιμασω? Θα προτιμουσα καποια κοπελα με μεγαλες πατουσες πανω απο 40 νουμερο γιατι το ευχαριστιεμαι καλυτερα-γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε...
Αν καποιος θελει να απαντησει παρακαλω οχι τρολ του τυπου πηγαινε σε τρανς ή τραβεστι για να βρεις μεγαλο ποδι! Ειμαι φαν αποκλειστικα των γυναικων!!!!! Να εξηγουμεθα! Σας ευχαριστω.
Google translate χρησιμοποιείς ;Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά μου? Μια μέρα είδα ότι πολύ ταλέντο στο να δέρνω...Μετά από 10 χρόνια από αυτή τη μέρα ξύπνησα σε σπίτι γκόμενας (χορεύτριας) και νόμιζα ότι "γαμάω" και πωωω ποιος είμαι! Σήμερα ΑΝ έβλεπα τον τότε εαυτό μου θα τον είχα "σκοτώσει" απλά ανασαίνοντας πάνω του!
Μου είναι δύσκολο να κρατηθώ αν μου κάνουν μαλακία γνωρίζοντας τι μπορώ να κάνω και μετά γυρίζω σπίτι με πίεση ο έρημος!
το ίδιο φίλε μου ψάχνω και εγώ. Για 40 +νούμερο. Πολύ δύσκολο να βρεις. Έχει τύχει με ψάξιμο σε όλο το Μεταξουργείο, μετά βίας να βρω μια με σόλες 40+.... Φίλης δεν βρήκα τίποτα. Στην διδύμου πιο παλιά ψιλοεβρισκα από καμιά ρωσιδαρα. Και Μεταξουργείο, στην μαραθώνιος.παιδια μιας και το σαββατο ερχετε με καψα λεω να το γλεντησω λιγο.Μιας και ενα απο τα φετιχ μου ειναι η ποδολαγνεια εχετε κατι καλο υποψιν για να δοκιμασω? Θα προτιμουσα καποια κοπελα με μεγαλες πατουσες πανω απο 40 νουμερο γιατι το ευχαριστιεμαι καλυτερα-γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε...
Αν καποιος θελει να απαντησει παρακαλω οχι τρολ του τυπου πηγαινε σε τρανς ή τραβεστι για να βρεις μεγαλο ποδι! Ειμαι φαν αποκλειστικα των γυναικων!!!!! Να εξηγουμεθα! Σας ευχαριστω.
'Ηρθε μια στο μετάξι αλλά είναι λιγο extreme. Μόνο για τους μερακλήδες του φόρουμ.Για πρότεινε κάποια καλά και τίμια τεμάχια για πρωκτικό...
Μπας και δούμε ''φως στο τούνελ''...
γιατί αυτό?Google translate χρησιμοποιείς ;
Φυλης δαγκωτοΠαίδες ήρθα για 4 μέρες Αθήνα και σκέφτομαι να επισκεφτώ είτε Φυλής είτε μετάξι. Που με συμβουλεύεται?
Απλά βιάζεσαι όταν διαβάζεις. (και εγώ αυτό κάνω )Google translate χρησιμοποιείς ;
Θα απαντήσει κανένας μύστης ;Guys γύρισα μετά από διακοπές και απόγευμα θ επισκεφτώ Μεταξουργείο ή φυλής ;
Πείτε μου που θα βρω πετιτ με ωραίο κωλαρακι ;
Τραβα στην Ιρις Ιωαννινων 5. Δεν πηγα μαζι της για τα ποδια της αλλα οπως το εκοψα 40-41 νουμερο πρεπει μαλλον να φοραει και νομιζω κανει αυτα που θες.το ίδιο φίλε μου ψάχνω και εγώ. Για 40 +νούμερο. Πολύ δύσκολο να βρεις. Έχει τύχει με ψάξιμο σε όλο το Μεταξουργείο, μετά βίας να βρω μια με σόλες 40+.... Φίλης δεν βρήκα τίποτα. Στην διδύμου πιο παλιά ψιλοεβρισκα από καμιά ρωσιδαρα. Και Μεταξουργείο, στην μαραθώνιος.
Θα απαντήσει κανένας μύστης ;
Πάρε Ηλέκτρα και άμα καταλάβει πες μας...θέλω δεν με ενδιαφέρει εμφάνιση να ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΣΩ μια από πίσω!
κώλο έχει κάποια καλά κομμάτια που δίνουν, αλλά αυτές τις μέρες θέλω να δώσω "ένταση" και "πόνο"