Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.266
Κριτικές
4
Like
7.286
Πόντοι
2.586
Παλιά αυτά γράφονταν στα παραλειπόμενα από μπουρδελότσαρκα, έχει ψοφήσει όμως.

Βασικά ούτε εκεί αλλά τέλοσπαντων.
 

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Μηνύματα
107
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
361
Με το γυρισμό δεν ήξερα πού να πάω και πήγα πάλι στο γυφτορουμανακι τη Σάρα. Μπαίνει ξάπλωνει κρεβάτι και στήνεται σαν να μου λέει κανε γλυφομούνι :huh:. Δεν αντιδράω . Κάνω τον Αλέκο. Και μου λέει θα με γλύψεις; Άσε λέω ,κανει ζεστή ,όρεξη δεν έχω. Εν ολίγοις δεν είχα όρεξη να κάνω τη μαϊμού μέσα στο λιοπύρι. Και γλυφομουνια στο βορδέλο δεν κάνω. Όσοι πιστοί ...

Καλά,η Σόνια η τσιμπουκομάνα πότε γύρισε πάλι στα βορδελα; Αυτη ήθελε να ανοίξει δικό της μαγαζί. Δήθεν. Ξεφύρανε. Την πήραν τα χρόνια. 53 είναι;

Μου την είπε κι όλας ,μου λεει αρχικά θα περάσεις εσύ που είσαι γλυκούλης; (γλυκούλης ο βόρδελος ; Κγχα,κγχά)
Λέω πάω και δίπλα. Και μου λέει αφού σε είδα (απ' την κάμερα) . Πήγες δίπλα.

Συν βορδέλω και χείρα κίνει.:jerking:
Αυτό έτσι μου ρθε τωρα. Θα το βάλω από κάτω.
Την πείρα μες την βδομάδα αύτην στο φωκαίας 25 ήτανε. Γενικά ήταν κακία εμπειρία. Δεν θα τα γράψω πολύ αναλητικά αλλά ξεκίνησε ένα πολύ κακό τσιμπούκι. Στο 1-2 λεπτά την σταματάω και την βάζω κάτω να την γλύψω εγώ αφού δουλεία δεν γινότανε και φενότανε να της αρέσει πολύ. Και εκεί κάπου χτυπάει η τσατσά την πόρτα. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάτσει μέσα πάνω απο 5 λεπτά βαρεία βαρεία. Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό. Και αρχίζει και φωνάζει η Σάρα και λέει " ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ". Σιωπή η τσατσά. Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα λέει απλά "Μπερδεύτικα" και φεύγει. Συνέχισα μετά εγώ το γλείψιμό η Σάρα χαλαρή με το που σταματάω και της λέω για καπότα κάνει κάτι κινήσεις σπάιντερμαν πότε έπιασε την καπότα, πότε μου την φόρεσε, πότε πηδηχτήκαμε δεν κατάλαβα. Με ξεπέταξε για πλάκα. Μόλις βγήκα απο το δωμάτιο η τσατσά μου ζήτησε συγνώμη και λέει μπερδεύτηκε... τι να πω...

Επίσης μαλακία δεν έγραψα όνομα το 25 ρουμανάκι που έλεγα ήταν η Ντιάνα. ΠΟΛΥ καλύτερη απο την Σάρα στα πάντα.

Τώρα για αυτά που γράφτηκαν για τα περι φυλής και μεταξουργίο - Πάω πάνω κάτω καμία 10αρια χρόνια στα μπουρδέλα. Ξεκίνησα απο μεταξουργίο γιατί δουλεία δεν είχα λεφτά δεν είχα, οπώτε ούτε που πέρναγε απο το μυαλό μου η φυλής. ΣΙΓΟΥΡΑ έβρισκες ΠΟΛΥ καλά μουνία. ΑΛΛΑ η μπίχλα και η βρόμα ήταν πάντα εκεί. Σιχενόμουνα ανέκαθεν την ζωή μου και πάντα αναροτιόμουν τι σκατά κάνω εδώ. Ακόμα και με τα καλά μουνάκια. Είχα καιρό να πάω και όπως έγραψα σε προιγούμενο ποστ πήγα σηγκεκριμένα για την Βύκη. Τα τέρατα που είδαν τα μάτια εκείνο το πρωινό, θα έπρεπε να κατέβει ο Ηρακλής να τα σφάξει και θα ήταν ο 13 άθλος. Μπορεί και να μέτραγε για 2. Την Βύκη την γάμησα την επόμενη μέρα μες την βρόμα και με νερά κάτω το μπουρδέλο, παραλίγο να τσακιστεί η κοπέλα. Και όχι τίποτα άλλο αλλά φένεται στο πρόσωπο της ότι είναι δυστιχισμένη και δεν το γουστάρει καθόλου να την γαμάνε πακιστανοί και βρομίαριδες σε βρόμικη τρύπα. Ελπίζω να μην ξαναπάω ποτέ μου σε αυτήν την περιοχή.

Βέβαια να πω το άλλο. ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ κλέψιμο έβερ έιναι τα στούντιο. Έχω πάει 5 φόρες και τις 5 είχα πάρει φουλ πρόγραμμα με 100ρικο και αν εξερέσεις την μια που 1) ημουνα πολύ μικρος και 2) γαμήσα μια ΜΟΥΝΑΡΑ η άλλες 4 ήταν τέρμα waste of money. Με 20 ευρο στη φυλής υπάρχουν κορίτσια πολύ καλύτερα εμφανισιακά σε δωμάτια στο ιδιο επίπεδο με καλύτερες υπηρεσίες. (αυτο δεν ισχύει πάντα την μουνάρα την είχα γαμήσει στο Ισμήνης Studio deluxe και θα το θυμάμαι για πάντα όχι μόνο για την κοπέλα αλλά και γιατί το στούντιο ήταν σαν παλάτι μέσα και είχε και κανονική καθαρίστρια και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση) Δεν το χωράει το μυαλό ότι υπάρχει κόσμος που δίνει 50ρικο για 15 λεπτά (και αν?) αποστιραμένο σεξ με μέτριες κοπέλες. Όχι φιλία, όχι προκαταρκτικά γενικά, όχι 69, όχι ελεύθερο... 1000 φορές 10ρικο στην βρομιά και να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα ή αν έχεις κανά στανταράκι παρά να σε κλέβουν έτσι. Καλήτερα να είμαι επελπισμένος παρά να με εκμεταλλεύονται ετσι. Δεν ξέρω πως έχουμε τόσα στούντιο και έχουν ακόμα δουλεία ...

Call girls βλέπω πολλές κριτικές και πριν φύγω απο έλλαδα θα το ψάξω καλά και θα πάρω μία για την εμπειρία. Και μουνάρες έχει και βάση των κριτικών είναι πολύ καλές. Στην πράγα που είχα πάρει μια φορά με έκλεψε βέβεα (150 ευρο - 10 λεπτά απλο πρόγραμμα. Βρείστε ελεύθερα)

Τέλος για την φυλής για εμένα είναι το value for money. Γενικά από όταν γύρισα παω κάθε μέρα και μερικές φορές χ2. Είναι που θα πέσεις, πόσο πελατία έχει το μαγαζί, τι ώρα είναι, πόσο κουρασμένη είναι η άνα και χίλια δύο. Γενικά πολύ φόλα ΑΛΛΑ σίγουρα υπάρχουν και αρκετά καλά.

Σήμερα ήμουνα ιδρωμένος και ήθελα να γαμίσω οπότε πήγα καταδρομικά στο Φιλλιπίδου 11Β που είναι το μόνο που είχε ντουζ. Βασικός κανόνας άμα θέλει κάποιος να περάσει καλά στο δωμάτιο είναι να είναι πεντακάθαρος. Οπώτε άμα δεν μου άρεσε η κοπέλα θα γύρναγα σπίτι για μαλακία. Μου λέει η τσατσά ότι είναι η Αλίνα. Βγαίνει απο το δωμάτιο και ήταν πολύ μέτρια εμφανισιακά. Μπαίνω να διαβασώ κριτικές και είχε γράψει διθύραμβο ο παπαφίλιπς. Εδώ είμαστε λέω :) Γενικά εγώ είμαι λίγο φλώρος αγαπουλίτσας και ψάχνω πάντα για GFE. E η Αλίνα το είχε όλο το πακέτο. Πίπα μέτρια μεν αλλά είχε ταλέντο. Πολύ καλά προκαταρκτικά, άπειρα γλωσσόφιλα όλη την ώρα, συμμέτοχή στο γλιφομούνι και καμία ενόχληση απο τσατσά. Από υπηρεσίες 10/10 και ας είναι μέτρια από εμφάνιση η κοπελά. (μέτρια για κανονικά στανταρσ ετσι. Άμα την συγκρίνεις με τις περισσότερες της περιοχής είναι σκλεναρίκοβα, άμα την συγκρίνεις με το μετάξι είναι σαν την Αφροδίτη 18 χρονών και παρθένα.) Γενικά πάντως την προτείνω απο τις καλύτερες μου εμπειρίες μέχρι τώρα.

Τέλος να διευκρινίσω και τι εννόω ταλέντο. Υπήρχε παλία ένα τούμπανο μωρό η Σόνια, που την παρουσίαζε ο ίδιος παππούς συνέχεια που σε έκανε να γελάς. Λοιπόν αύτη η κοπέλα έιχε κάτι στην γλώσσα της και δεν καταλάβενα την πίπα της ποτέ. Έβλεπα να με γλίφει με την γλώσσα έξω απο το στόμα και δεν την καταλάβαινα πάνω μου ρε. Όταν τον έβαζε στο στόμα δεν καταλάβαινα τίποτα ενώ ένιωθα την γλώσσα της να κουνίετε. Δεν έχω ίδεα πως γίνετε αυτό και τόσα χρόνια στο hobby μόνο με αυτήν το έχω πάθει. Ε η Αλίνα είναι ακριβός το αντίθετο. Η γλώσσα της είναι φωτία και λάβρα και στόμα της πολύ υγρό. Δεν το είχε πολύ στην πίπα σαν τεχνική αλλά η αίσθηση και μόνο που ήσουν μέσα της ήταν φανταστική.

TLDR: Studio very bad, Metaxi bad, Filis VFM, Call girls we will see, Alina Filipidoy 11B very good go for it.
 

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Μηνύματα
170
Like
79
Πόντοι
1
Θέλω να αναφερθώ λίγο σε αυτούς που πάνε αποκλειστικά Φυλής ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Παιδιά μια χαρά είναι η Φυλής ακόμα και με τις ελλείψεις που υπάρχουν.
Πήγα Μεταξουργείο "διαβασμένος" για αλλαγή καθώς βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια στη Φυλής, δυστυχώς η περιοχή είναι για κλάματα

1) Άπειρα αποκρουστικά μπάζα που δεν είναι ούτε για τσάμπα. Δλδ πραγματικά αν θέλετε χοντρή 50άρα απλά δείτε μια και κάντε κίνηση θα σας κάτσει τσάμπα, αν δεν σας την πέσει η ίδια και γούστα να θέλετε να βγάλετε θα τα κάνει να μην σας χάσει.
2) Ελάχιστες όμορφες ή και πολύ όμορφες που στο δωμάτιο είναι για κλάματα με ελάχιστο χρόνο, που σε κάνουν και νιώθεις λες και τον παίζεις και αντί για το χέρι σου έχεις γκόμενα γύρω από τον πούτσο.
3) Πενταβρόμικα μπουρδέλα.
4) Κόσμος για τον πούτσο, πακιστανοί, αλβανάκια που κάνουν όλο μαλάκιες και όλοι οι Έλληνες εμφανώς ναυάγια σε σημείο που σκέφτεσαι τι πήγε στραβά στη ζωή σου και κατέληξες εκεί.
5) Όλες οι νέες κοπέλες θλιμμένες και ταλαίπωρες με μια θλίψη να φαίνεται στο πρόσωπό τους. Και εδώ θέλω να σταθώ και να πω ότι μου αρέσει να γαμάω πουτάνες που τους αρέσει που είναι πουτάνες (γιατί κονομάνε προφανώς) και όχι 20άχρονα ναυάγια που τα βάζουν να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.

Στη Φυλής και από εμφάνιση είναι κλάσεις ανώτερες και σε υπηρεσίες και σαν σπίτια και το κυριότερο βλέπεις κοπέλες που μπορεί να είναι πουτάνες αλλά το θέλουν και δεν είναι κακομοίρες. Και τέλος οι συναγωνιστές είναι άτομα που είναι νορμάλ, προφανώς έχει ναυάγια αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό. Στο Μετάξυ ένιωθα ότι είμαι σε ίδρυμα!!

Δλδ για 10€ παραπάνω πραγματικά δεν αξίζει να πας Μετάξυ αλλά και λεφτά να μην έχεις καλύτερα να κάτσεις σπίτι να τον παίξεις. Κάποτε και εγώ πήγαινα μετάξυ αλλά ήταν αλλιώς, όχι αυτή η κατάντια.

Γράφω τα παραπάνω για να μην κάτσει και ασχοληθεί κανένας, βέβαια όσοι πάνε συχνά και έχουν συνηθίσει προφανώς να τους φαίνονται μαλακίες αυτά που γράφω αλλά μετά από 15 χρόνια στα μπουρδέλα μπορώ να καταλάβω τι αξίζει για άτομα που βλέπουν τα μπουρδέλα σαν διασκέδαση όπως εγώ.
Σε άλλη χώρα θα δίνατε πενηνταρικα για να γαμάτε ακριβως τις ίδιες, να εκτιμάτε αυτό που έχετε, αλλιώς βρείτε γκομενα...ψάχνετε μοντέλα σε τιμές Μεταξουργείου, στο Μεταξουργείο έχει και πολύ ωραίες
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σίγουρα δεν αντιλέγω η κατάσταση στα μπουρδελα έχει πάρει τον κατήφορο,
οποίος έχει πορνογνωσια από παλιά ξέρει, προβληματίζομασταν ποια θα πρώτο-διαλέξουμε.
Αλλά κ αυτοί που έχουν πάει διακοπές στα χωριά τους, στα εξοχικά τους κ καλά επραξαν ποιος μου λέει ότι δεν θα ήθελαν να είναι στα στενά των μπουρδελων αλλά δεν μπορούν επειδή ειναι κάτω από το άγρυπνο κ ασφυκτικο βλέμμα της γυναίκας τους..
Οτι επιλογή κ να κάνουμε σε αυτοί την ζωή όλα ρόδινα δεν θα τα βρούμε πουθενά..
'''''''''.............Αλλά κ αυτοί που έχουν πάει διακοπές στα χωριά τους, στα εξοχικά τους κ καλά επραξαν ποιος μου λέει ότι δεν θα ήθελαν να είναι στα στενά των μπουρδελων αλλά δεν μπορούν επειδή ειναι κάτω από το άγρυπνο κ ασφυκτικο βλέμμα της γυναίκας τους................ '''''''''''''' Eίσαι παικταράς εδώ πέρα...
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
μολις γυρισα απο τσαρκα και εγω διδυμου και φυλης.ερημια σεληνιακο τοπιο και μονο
μεταναστες απο αφρικανικες χωρες με τις γυναικες τους αλαμπρατσετα..
ελαχιστοι επισης τοξικο-εξαρτημενοι στα γυρω στενα..
αλλη μια ρομαντικη πορνοβολτιτσα εφτασε στο τελος της και σημερα..
2 εκτονωσεις με 2 διαφορετικες γυναικες και τωρα μπυριτσα και ξεκουραση.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ανεκτιμητη η προσφορά σου....
 

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Μηνύματα
221
Κριτικές
4
Like
1.041
Πόντοι
361
Ρε αδερφέ για να της φανεί αυτηνης ότι αδυνάτισε πρεπει να χάσει τουλάχιστον 50 κιλα! Εφόσον την γουστάρεις τόσο δινε της μόνο πιπες γιατί όσο και να προσπαθησεις να την γαμησεις αερογαμης θα γίνεις. Έτσι κι αλλιώς η κυρία την πιπα της διαφημιζει στο σαλόνι και όχι το γαμήσι της.
όταν ήταν στην Παιωνίου ήταν bbw και είχε περισσότερη όρεξη στο δωμάτιο. όταν πήγε στην Βέργας μου φαίνεται ότι πήρε +20 κιλά και έγινε sbbw και χωρίς όρεξη μέσα.
Την τελευταία φορά που πήγα μόνο πίπα και λίγο ιεραποστολικό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
3.310
Κριτικές
34
Like
29.534
Πόντοι
9.846
όταν ήταν στην Παιωνίου ήταν bbw και είχε περισσότερη όρεξη στο δωμάτιο. όταν πήγε στην Βέργας μου φαίνεται ότι πήρε +20 κιλά και έγινε sbbw και χωρίς όρεξη μέσα.
Την τελευταία φορά που πήγα μόνο πίπα και λίγο ιεραποστολικό.
Αφου κατάφερες και της το εχωσες τότε δεν έχεις πουλι, έχεις μπετόβεργα!
 

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Μηνύματα
87
Like
746
Πόντοι
80
Σε άλλη χώρα θα δίνατε πενηνταρικα για να γαμάτε ακριβως τις ίδιες, να εκτιμάτε αυτό που έχετε, αλλιώς βρείτε γκομενα...ψάχνετε μοντέλα σε τιμές Μεταξουργείου, στο Μεταξουργείο έχει και πολύ ωραίες
Καλά εννοείται ότι στην Ελλάδα το πληρωμένο γαμήσι είναι τσάμπα.
Επίσης εννοείται ότι η γκόμενα με την πουτάνα είναι διαφορετικά πράγματα, εγώ προσωπικά από όταν ανακάλυψα τα μπουρδέλα δεν τα σταματάω ανεξάρτήτα αν γαμάω και τσάμπα.
τώρα στο θέμα μοντέλα το μετάξι έχει ωραίες κοπέλες το θέμα του ποστ δεν ήταν αυτό. το θέμα είναι ότι το μετάξι για όσους βλέπουν τα μπουρδέλα σαν εμένα δεν αξίζει.
και για να δώσω παράδειγμα μέσα σε αυτές που δοκίμασα με μια έγιναν τα παρακάτω:
  • μπαίνει μέσα και με τη μια μου βάζει τη γλώσσα στο στόμα, ρε φίλε ακόμα και γλωσσόφιλα να θες να κάνεις αυτό ήταν μαλακία εννοείται την σταμάτησα γιατί δεν ήταν καθόλου καβλωτικό έκανε σαν ψυχαναγκαστικό.
  • μετά χωρίς να δει σε τι κατάσταση ήταν ο πούτσος μου, το ρουφάει με τη μια, δλδ αν ήταν άπλητος 3 μέρες θα ρούφαγε τυρίλα και στα @@ της. ομολογουμένος έκανε μια πολύ καλή πίπα που γλώσσα και χείλια αγκάλιαζαν σφιχτά τον πούτσο κάτι που είναι ιδιαίτερα καβλωτικό.
  • επειδή η πίπα μου άρεσε λέω ασε να χύσω έτσι στο στόμα της ξαφνικά σταματάει να βάλει καπότα, της λέω συνέχισε λίγο ακόμα να χύσω να φύγεις. και μου λέει κοίτα εγώ έχω συμφωνήσει γλωσσα μετά πίπα μετά γαμήσι και χύσιμο στο στόμα.
  • όλα τα παραπάνω με θλιμμένο (όχι ξενερωμένο) ύφος λες και την αναγκάζουν (που παίζει κιόλας εδώ που τα λέμε) και κάποιος της έχει πει θα βάζεις τη γλώσσα σου στο στόμα του καθενός μετά θα του ρουφάς το καβλί όπως και να είναι μετά θα κάνεις διάλυμα στη σιχαμάρα με λίγο γαμήσι με καπότα και στο τέλος θα χύνουν στο στόμα σου παρότι δεν γουστάρεις και όλα αυτά για 5€.
  • φυσικά την έδιωξα αφού τη διαβεβαίωσα ότι δεν θα κάνω παράπονα έξω, γιατί όντως η κοπέλα δεν έκανε κάτι κακό αυτό της έχουν πει να κάνει αυτό κάνει και μάλιστα καλά.
και η παραπάνω φάση μέσες άκρες και στις 3 που δοκίμασα, όχι βεβαια τόσο εμφανώς.

και θέλω να σταθώ στο εξής, όλες οι πουτάνες σε μπουρδέλα προφανώς και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά είναι διαφορετικό να λες ότι για Χ ευρώ κάνω 5 πράγματα και είναι απόφασή μου ότι ζω έτσι και διαφορετικό τα κάνω , αναγκαστικά (όχι αγγαρεία). δλδ τόσα χρόνια υπήρχαν πολλές πιστιρίκες που έκαναν εξτρίμ πρόγραμμα με χύσιμο στο στόμα και κώλους σε βαθμό που πήγαινες το βράδυ και ο κώλος ήταν ξεσκισμένος αλλά το έκαναν από επιλογή.

και για να κλείσω το θέμα ο καθένας εννοείται γαμάει όπου του αρέσει και όποιες του αρέσει άλλος μεταξι άλλος επειδή δεν βρίσκει γκόμενα άλλος αν βρει τα σταματαει κτλ. εγώ αναφέρω πως βλέπω τα πράγματα εγώ.

και επειδή αρκετά σπαμάραμε την ενημέρωση θα αναφέρω και 2 πράγματα σχετικά:
Τζούλια από Φ24 και σπάνια Φιλιπίδου 11, στο σαλόνι φαίνεται καβλάκι μέσα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ούτε τόσο όμορφή όσο στο σαλόνι και το γαμήσι είναι επίπλου.
Άντζελα από Φ86πάνω έχει ωραίο σώμα με βυζάρες αλλά μην την γαμήσετε είναι απαράδεκτη μέσα κλέβει σε ξενερώνει επίτηδες κτλ

από Φυλής αυτή την περίοδο για εμένα αξίζουν οι παρακάτω:
Ράνια Φ84, λόγω εμφάνισης αλλά και στο γαμήσι είναι καλή δεκτική και περνάς καλά
Σάσα Φωκ 7, ωραίο στεγνό σώμα, στο γαμήσι δεκτική και αν το δουλέψεις λίγο και της μιλάς σαν άνθρωπος γαμιέται πολύ καλά και κάνει χατήρια (όχι έξτρα)
Αννίτα Φωκ 24 και Φιλιπίδου 11, δεκτική σε ότι ζητήσεις και θέλει να περάσεις καλά (είναι σε φάση που χτίζει πελατεία)
Άννα Φωκ 17πάνω πολύ καλή ακά τσιμπούκι γλύφει αρχίδια κάνει κώλο και θέλει να περάσεις καλά
Εμανουέλα Φωκ 27 λίγο πιο μέτρια από εμφάνιση ακά και χύσιμο στο στόμα
Καρολίνα Φωκ 27 μέτρια εμφανισιακά γνωστή σε όλους καλό ακά και χύσιμο στο στόμα και γαμιέται σαν σκυλί.
ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!
 

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Μηνύματα
652
Κριτικές
30
Like
5.948
Πόντοι
11.005
Η γνώμη μου είναι πως η Φυλής παραδίδεται σταδιακά στο αγοραστικό κοινό του Πακιστάν.

Οι συναγωνιστές από το Πακιστάν έφεραν την ανάπτυξη στο Μεταξουργείο, θα την φέρει και στη Φυλής.

Με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα της εμφάνισης των κοριτσιών, το επίπεδο υπηρεσιών, καθαριότητας αλλά και για τους Έλληνες συναγωνιστές που φαίνεται πως ( η πλειοψηφία) ήδη έχουν εγκαταλείψει την πιάτσα και κατευθυνθεί σε άλλες αγορές.

Κρίμα. Πολύ κρίμα.
 

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το Μεταξουργειο ειναι καλυτερη περιοχη και σιγουρα πιο safe απο την Φυλης το γκετο,
και αυτο γιατι λιγο πιο πανω ο κοσμος πινει ποταρες ή τρωει σε καποιο γραφικο ταβερνακι, εχει τους πεζοδρομους και την εικονα της παλαιας Αθηνας!
Κριμα που τα σπιτακια ειναι σταβλοι και δεν πανε καλες τανες..
Έχει και ευωδιά κατουρίλας παντου. Αλλά εσένα αυτά σ αρέσουν.
 
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Μηνύματα
93
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Σε άλλη χώρα θα δίνατε πενηνταρικα για να γαμάτε ακριβως τις ίδιες, να εκτιμάτε αυτό που έχετε, αλλιώς βρείτε γκομενα...ψάχνετε μοντέλα σε τιμές Μεταξουργείου, στο Μεταξουργείο έχει και πολύ ωραίες
Σε άλλη χώρα ο μισθός σου δεν θα ήταν 600-800 ευρώ,σκέψου κι αυτό.Επειδει έχω τα χρονάκια μου,στο παρελθόν με τα ίδια φράγκα πηδαγες μουναρες.
 

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
... ανεξάρτήτα αν γαμάω και τσάμπα...

Το τζαμπα δεν μπορώ να καταλάβω που το είδατε . Όπως και να το φέρεις θα πλερώσεις. Αν γνωρίσεις καμία έξω και θέλεις να τη φορτώσεις ,δεν θα πληρώσεις το ποτάκι σου; Το ποτάκι της;Τις βενζίνες; Άντε και τη φορτωσες,αν προχωρήσει το πραμα θα αυξηθεί και το κασέρι.Και πόσες φορές θα χτυπάς ξεμπαρκες ώστε να γαμάς συνέχεια;


Αν είσαι σε σχέση σταθερή το κασέρι πάει πιο πανω. Και φτηνά να σου ρχεται η σχέση ,πόσο θα κρατήσει; Πρέπει να βρεις άλλη μετά. Να κάνεις συνέχεια οικονομικές σχέσεις.

Δεν μιλάω για γάμο ,εκεί σου φεύγει το μαλλί της κεφαλής .Αν έχεις.

Δηλαδή το τζάμπα ή το φθηνό είναι αραιά και πού. Εκτός αν είσαι ο δον Ζουάν.
 

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Μηνύματα
170
Like
79
Πόντοι
1
Σε άλλη χώρα ο μισθός σου δεν θα ήταν 600-800 ευρώ,σκέψου κι αυτό.Επειδει έχω τα χρονάκια μου,στο παρελθόν με τα ίδια φράγκα πηδαγες μουναρες.
Για ποιες μουναρες λες γαμαω στην φυλής από το 94, από τα 14 μου ..πάντα τα ίδια επίπεδα επαιζαν άντε έσκαγαν και μερικές όμορφες, όπως και τώρα συμβαίνει αυτο δεν θυμάμαι τόσα χρόνια να είχα δει λατίνες στο Μεταξι, μην τρελαθουμε, απλά κάποιοι ποτέ δεν θα είναι ευχαριστημένοι.Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι λόγω covid έφυγαν πολλές, άμα στρώσει η κατάσταση γενικά, θα φτιάξει και αυτός ο τομεας.
 
Τελευταία τροποποίηση:

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Μηνύματα
87
Like
746
Πόντοι
80
Το τζαμπα δεν μπορώ να καταλάβω που το είδατε . Όπως και να το φέρεις θα πλερώσεις. Αν γνωρίσεις καμία έξω και θέλεις να τη φορτώσεις ,δεν θα πληρώσεις το ποτάκι σου; Το ποτάκι της;Τις βενζίνες; Άντε και τη φορτωσες,αν προχωρήσει το πραμα θα αυξηθεί και το κασέρι.Και πόσες φορές θα χτυπάς ξεμπαρκες ώστε να γαμάς συνέχεια;


Αν είσαι σε σχέση σταθερή το κασέρι πάει πιο πανω. Δεν μιλάω για γάμο ,εκεί σου φεύγει το μαλλί της κεφαλής .Αν έχεις.

Δηλαδή το τζάμπα ή το φθηνό είναι αραιά και πού. Εκτός αν είσαι ο δον Ζουάν.
1ον ποτέ δεν έχω γαμήσει ξέμπαρκη μόνο σχέσεις είχα, μακροχρόνιες και αρκετά λίγες.
2ον είναι κόκκινη γραμμή όταν βγαίνω με γυναίκα το να μην κάνει κίνηση να πληρώσει, μπορεί και πάνω από 10 χρόνια που το πήρα απόφαση δεν ξαναβγαίνω με γυναίκα που θεωρεί τον εαυτό της γκόμενα και πρέπει να της πληρώσω την έξοδο, κάτι το οποίο το βλέπω σπάνια από νορμάλ γυναίκες. η έξοδος με γυναίκα στο οικονομικό είναι σαν να βγαίνεις με φίλους πληρώνουν και οι 2, φυσικά δεν βγάζετε τεφτέρι αλλά κερνάς εσύ φαγητό κερνάει αυτή ποτό κτλ και φυσικά χωρίς να το πεις αν φτάσεις να χρειαστεί να το πεις είναι γκόμενα που δεν κάνει για κάτι παραπάνω από γαμήσι και όντως στο μπουρδέλο είναι πιο VFM.
3ον στη σταθερή σχέση το κασέρι δεν πάει παραπάνω αν τηρείς το 2ο από την αρχή και είναι νορμάλ γυναίκα

Το θέμα για εμένα είναι να κάνεις υπομονη να βρεις σοβαρή γυναίκα που σεβεται τον εαυτό της και να μην κυνηγάς το κάθε πουτανάκι για να μην είσαι μόνος σου και κάνεις χατήρια και καταλήγεις χορηγός σε καριόλες που είτε δεν θα σου κάτσουν κιόλας είτε θα σου κάνουν το βιο αβίοτο.
Βέβαια οι περισσότεροι δεν αντέχουν μπακούρια, το θεωρούν υποτιμιτικό και καταλήγουν μετά να κλαίγονται πόσο καριόλες είναι οι γυναίκες και να μας ζαλίζουν τα αρχίδια ενώ φταίνε οι ίδιοι.
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.100
Κριτικές
123
Like
51.018
Πόντοι
27.261
1ον ποτέ δεν έχω γαμήσει ξέμπαρκη μόνο σχέσεις είχα, μακροχρόνιες και αρκετά λίγες.
2ον είναι κόκκινη γραμμή όταν βγαίνω με γυναίκα το να μην κάνει κίνηση να πληρώσει, μπορεί και πάνω από 10 χρόνια που το πήρα απόφαση δεν ξαναβγαίνω με γυναίκα που θεωρεί τον εαυτό της γκόμενα και πρέπει να της πληρώσω την έξοδο, κάτι το οποίο το βλέπω σπάνια από νορμάλ γυναίκες. η έξοδος με γυναίκα στο οικονομικό είναι σαν να βγαίνεις με φίλους πληρώνουν και οι 2, φυσικά δεν βγάζετε τεφτέρι αλλά κερνάς εσύ φαγητό κερνάει αυτή ποτό κτλ και φυσικά χωρίς να το πεις αν φτάσεις να χρειαστεί να το πεις είναι γκόμενα που δεν κάνει για κάτι παραπάνω από γαμήσι και όντως στο μπουρδέλο είναι πιο VFM.
3ον στη σταθερή σχέση το κασέρι δεν πάει παραπάνω αν τηρείς το 2ο από την αρχή και είναι νορμάλ γυναίκα

Το θέμα για εμένα είναι να κάνεις υπομονη να βρεις σοβαρή γυναίκα που σεβεται τον εαυτό της και να μην κυνηγάς το κάθε πουτανάκι για να μην είσαι μόνος σου και κάνεις χατήρια και καταλήγεις χορηγός σε καριόλες που είτε δεν θα σου κάτσουν κιόλας είτε θα σου κάνουν το βιο αβίοτο.
Βέβαια οι περισσότεροι δεν αντέχουν μπακούρια, το θεωρούν υποτιμιτικό και καταλήγουν μετά να κλαίγονται πόσο καριόλες είναι οι γυναίκες και να μας ζαλίζουν τα αρχίδια ενώ φταίνε οι ίδιοι.
πας και εσυ να βγαλεις ακρη με τον 5λεπτο Δον Ναυαγιο ντε βορδελε, που το μονο τζαμπα που εχει γαμησει ειναι οι παλαμες του... ισως και οι πατουσες του :confused:
μεχρι και οι διπλανοι τον πηρανε χαμπαρι και τονε δουλευουν :tooth:
 

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Μηνύματα
8.222
Κριτικές
60
Like
20.259
Πόντοι
14.936
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ανεκτιμητη η προσφορά σου....
καλησπερα αδερφε amadeus.
δεν ξερω αν το λες ειρωνικα η το εννοεις παντως οπως και να το λες σε ευχαριστω και
ευχομαι να εισαι καλα.
 

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για ποιες μουναρες λες γαμαω στην φυλής από το 94, από τα 14 μου ..πάντα τα ίδια επίπεδα επαιζαν άντε έσκαγαν και μερικές όμορφες, όπως και τώρα συμβαίνει αυτο δεν θυμάμαι τόσα χρόνια να είχα δει λατίνες στο Μεταξι, μην τρελαθουμε, απλά κάποιοι ποτέ δεν θα είναι ευχαριστημένοι.Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι λόγω covid έφυγαν πολλές, άμα στρώσει η κατάσταση γενικά, θα φτιάξει και αυτός ο τομεας.
Μάλλον μιλάει για το 1991 που έπεσε το παραπέτασμα. Πόσο κράτησε αυτό; 1 χρόνο; 2 ; εγώ εδώ δεν ήμουνα για να έχω άποψη.
 

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
1.064
Πόντοι
201
Μαγκες μια Καρολάιν λατινα με βυζαρες και κολορα που δούλευε Φώκαιας 25 οροφο Πού τη βρίσκω???
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.400
Κριτικές
3
Like
2.413
Πόντοι
456
Καλά εννοείται ότι στην Ελλάδα το πληρωμένο γαμήσι είναι τσάμπα.
Επίσης εννοείται ότι η γκόμενα με την πουτάνα είναι διαφορετικά πράγματα, εγώ προσωπικά από όταν ανακάλυψα τα μπουρδέλα δεν τα σταματάω ανεξάρτήτα αν γαμάω και τσάμπα.
τώρα στο θέμα μοντέλα το μετάξι έχει ωραίες κοπέλες το θέμα του ποστ δεν ήταν αυτό. το θέμα είναι ότι το μετάξι για όσους βλέπουν τα μπουρδέλα σαν εμένα δεν αξίζει.
και για να δώσω παράδειγμα μέσα σε αυτές που δοκίμασα με μια έγιναν τα παρακάτω:
  • μπαίνει μέσα και με τη μια μου βάζει τη γλώσσα στο στόμα, ρε φίλε ακόμα και γλωσσόφιλα να θες να κάνεις αυτό ήταν μαλακία εννοείται την σταμάτησα γιατί δεν ήταν καθόλου καβλωτικό έκανε σαν ψυχαναγκαστικό.
  • μετά χωρίς να δει σε τι κατάσταση ήταν ο πούτσος μου, το ρουφάει με τη μια, δλδ αν ήταν άπλητος 3 μέρες θα ρούφαγε τυρίλα και στα @@ της. ομολογουμένος έκανε μια πολύ καλή πίπα που γλώσσα και χείλια αγκάλιαζαν σφιχτά τον πούτσο κάτι που είναι ιδιαίτερα καβλωτικό.
  • επειδή η πίπα μου άρεσε λέω ασε να χύσω έτσι στο στόμα της ξαφνικά σταματάει να βάλει καπότα, της λέω συνέχισε λίγο ακόμα να χύσω να φύγεις. και μου λέει κοίτα εγώ έχω συμφωνήσει γλωσσα μετά πίπα μετά γαμήσι και χύσιμο στο στόμα.
  • όλα τα παραπάνω με θλιμμένο (όχι ξενερωμένο) ύφος λες και την αναγκάζουν (που παίζει κιόλας εδώ που τα λέμε) και κάποιος της έχει πει θα βάζεις τη γλώσσα σου στο στόμα του καθενός μετά θα του ρουφάς το καβλί όπως και να είναι μετά θα κάνεις διάλυμα στη σιχαμάρα με λίγο γαμήσι με καπότα και στο τέλος θα χύνουν στο στόμα σου παρότι δεν γουστάρεις και όλα αυτά για 5€.
  • φυσικά την έδιωξα αφού τη διαβεβαίωσα ότι δεν θα κάνω παράπονα έξω, γιατί όντως η κοπέλα δεν έκανε κάτι κακό αυτό της έχουν πει να κάνει αυτό κάνει και μάλιστα καλά.
και η παραπάνω φάση μέσες άκρες και στις 3 που δοκίμασα, όχι βεβαια τόσο εμφανώς.

και θέλω να σταθώ στο εξής, όλες οι πουτάνες σε μπουρδέλα προφανώς και το κάνουν για τα λεφτά, αλλά είναι διαφορετικό να λες ότι για Χ ευρώ κάνω 5 πράγματα και είναι απόφασή μου ότι ζω έτσι και διαφορετικό τα κάνω , αναγκαστικά (όχι αγγαρεία). δλδ τόσα χρόνια υπήρχαν πολλές πιστιρίκες που έκαναν εξτρίμ πρόγραμμα με χύσιμο στο στόμα και κώλους σε βαθμό που πήγαινες το βράδυ και ο κώλος ήταν ξεσκισμένος αλλά το έκαναν από επιλογή.

και για να κλείσω το θέμα ο καθένας εννοείται γαμάει όπου του αρέσει και όποιες του αρέσει άλλος μεταξι άλλος επειδή δεν βρίσκει γκόμενα άλλος αν βρει τα σταματαει κτλ. εγώ αναφέρω πως βλέπω τα πράγματα εγώ.

και επειδή αρκετά σπαμάραμε την ενημέρωση θα αναφέρω και 2 πράγματα σχετικά:
Τζούλια από Φ24 και σπάνια Φιλιπίδου 11, στο σαλόνι φαίνεται καβλάκι μέσα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ούτε τόσο όμορφή όσο στο σαλόνι και το γαμήσι είναι επίπλου.
Άντζελα από Φ86πάνω έχει ωραίο σώμα με βυζάρες αλλά μην την γαμήσετε είναι απαράδεκτη μέσα κλέβει σε ξενερώνει επίτηδες κτλ

από Φυλής αυτή την περίοδο για εμένα αξίζουν οι παρακάτω:
Ράνια Φ84, λόγω εμφάνισης αλλά και στο γαμήσι είναι καλή δεκτική και περνάς καλά
Σάσα Φωκ 7, ωραίο στεγνό σώμα, στο γαμήσι δεκτική και αν το δουλέψεις λίγο και της μιλάς σαν άνθρωπος γαμιέται πολύ καλά και κάνει χατήρια (όχι έξτρα)
Αννίτα Φωκ 24 και Φιλιπίδου 11, δεκτική σε ότι ζητήσεις και θέλει να περάσεις καλά (είναι σε φάση που χτίζει πελατεία)
Άννα Φωκ 17πάνω πολύ καλή ακά τσιμπούκι γλύφει αρχίδια κάνει κώλο και θέλει να περάσεις καλά
Εμανουέλα Φωκ 27 λίγο πιο μέτρια από εμφάνιση ακά και χύσιμο στο στόμα
Καρολίνα Φωκ 27 μέτρια εμφανισιακά γνωστή σε όλους καλό ακά και χύσιμο στο στόμα και γαμιέται σαν σκυλί.
ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!
Είναι οξύμωρο το να λέμε τσάμπα το 10ρικο,το 20ρικο και το 50ρικο.
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.281
Κριτικές
94
Like
11.005
Πόντοι
17.885
Μαγκες μια Καρολάιν λατινα με βυζαρες και κολορα που δούλευε Φώκαιας 25 οροφο Πού τη βρίσκω???
έχω κάνει και εγώ αυτήν την ερώτηση, δεν πήρα απάντηση, έχω προσωπική εικόνα από τις βάρδιες και δεν την έχω δει πουθενά, το συμπέρασμά μου είναι πως είναι πίσω στα μέρη της! Μετά την 2η καραντίνα οι Λατίνες έχουν θέμα να ρθουν εδώ το ξέρω αυτό
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom