Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (8 μέλη και 109 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
αδερφέ μου αν δεν είσαι σχετικός από Μετάξι ΡΩΤΑΣ! Έχει ΌΝΤΩΣ πολλά, και αν κάποιος δεν ξέρει...Το Μετάξι έχει πολλά καλά αλλά αυτό που το "σκοτώνει" (δεν θα αναφερθώ σε ζάκια κτλ) είναι ότι έχει πχ 10 καλές στις 60 Αρα το γενικό feeling είναι ότι έχει μπάζα! Και να θυμάσαι, αυτές που έγραψα (για μένα είναι 15+ εκεί κάτω) τις έγραψα να δω ποιος θα πεταχτεί να τις πει μπάζα (όχι εσύ) ν αρχίσω να γελάω
Γιατι στην Φυλης εν τω μεταξυ ποιες χρυσωνουνε; Πανε και ερχονται λιγα μοντελακια με απλο προγραμμα, και στο τελος τα χοντρα λεφτα τα μαζευει η μπαρμπορα η φακλανα, η αλιονα η κωλογρια και λοιπες μιλφογκιλφ που πρεπει να κλεισεις ραντεβου απτην προηγουμενη μερα για να βρεις δωματιο.
Οχι οτι δεν αξιζουν τα χρηματα που παιρνουν για τις υπηρεσιες που προσφερουν, αλλα στο κομματι της εμφανισης τους γελανε και οι πετρες...

Απλα μπαινει το καθε πικραμενο ναυαγιο εδω μεσα να κραξει το μεταξι λες και θα παρει μπονους διαφημισης απο την Φυλης. Και στην τελικη ολοι αυτοι, πανε μια βολτουλα στο μεταξι να δουν τι παιζει, ακομα κι αν κραζουν.... Αν πετυχουν καμια απτις μουνιτσες που αναφερεις, οχι απλα θα μπουν στο δωματιο, αλλα θα ειναι και αυτοι που θα τους περιμενουμε ολο το σαλονι γιατι εκλεισαν μισαωρο προγραμμα.... :2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Προ ολίγων λεπτών επανάληπτικη επίσκεψη στην Ιονελα στη Μαραθώνος γωνία. Καταπληκτική αυρα, πεντακαθαρη, πολυ γλυκιά και ομορφη κοπέλα. Σεξ σαν να είσαι καρακαψουρευμενος. Χαλαρή κουβεντουλα χωρίς να ενοχλεί η τσατσά. Όποιος ενδίδει σε αποστειρωμένο σεξ και μόνο, η Ιονελα και η Τζώρτζια είναι μονοπώλιο. Κορμάρες, φατσαρες πεντακαθαρες, τα μόνιμα στανταρακια μου! Εγώ μόνο σε κοπέλες που κάνουν τα παντα με προφυλαξη παω υπ'όψιν!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
γιατι σου ειπα οτι παω στα του 5λεπτου οπως εσυ ?
Εδώ μέσα όλοι στου 5 λεπτού πάνε. Εσύ θες να μας πεις οτι δεν γαμας στο 5λεπτο αλλά όλη την ώρα εδώ μέσα είσαι; Και τότε τί κάνεις εδώ; Τον έξυπνο;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε man, μη παρεξηγείσαι, αν διαβάσεις προσεχτικά γράφω: Σύμφωνα με αυτά που είδα. Μπορεί να υπάρχουν και μουνάρες.... αλλά δεν τις είδα. Άμα γράψεις που είναι αυτές να τις δω, όχι μόνο εγώ, όλοι οι συναγωνιστές, εννοώ σε ποιους οίκους δουλεύουν και ποια βάρδια, όλα καλά. Στο Μετάξι έχει άπειρα σπίτια, για να τα γυρίσεις όλα θες ένα εργάσιμο, δεν μπήκα σε όλα.
Έχει ωραίες κοπέλες το μετάξι αλλά λίγες. Μπορείς να περάσεις καλά στο Μετάξι αλλά όχι σούπερ..Γενικώς πιάνει ένα πλαφόν του 6,5 /10 στο περίπου. Αν έρθουν κορίτσια από Σεπτέμβρη και γιατί όχι και Αύγουστο θα στρώσει η κατάσταση. Ο Έλληνας Μπουρδελιάρης θέλει ποικιλία γι'αυτό ζει -λογικό- κι εγώ έτσι είμαι θέλω μια δυνατή εντεκάδα... Οι πάκηδες είναι λιγότερο άπληστοι ψάχνουν ωμό κρέας, θέλουν μόνο να επιβιώσουν, και γι'αυτό τους βλέπεις ευτυχισμένους με σαγιονάρα...Εμείς είμαστε πιο ψαγμένοι και βαριόμαστε εύκολα, έχουμε ξεπεράσει το θέμα της 'σεξουαλικής επιβίωσης' γιατί έχουμε βαρεθεί να γαμάμε. Θέλουμε καινούριες γαζέλες στην πασαρέλα για να τούς πουλήσουμε έρωτες και να τις βιάσουμε τρυφερά. Έτσι πάει....

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εκτός αν θες να μας πεις ,ότι τόσο υπεργαμιάς που είσαι σε κρατάνε μέσα 20λεπτα,με γλωσσοφιλα,αιδοιολειχίες,κωλογαμήσια και σου δίνουν και το δεκάρικο πίσω και τηλέφωνο αφού γαμησεις ,γιατί γάμησες πολύ καλά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ελα το παραγαμησαμε ομως, μη γαμιεστε στο σπαμ, εχει τοσα νηματα να πειτε μαλακιες. Ανοιξτε καινουριο θρεντ αν εχετε καψα να γραψετε σεντονια με αποψεις κωλοτρυπιδες.

ρε μαλακα @βόρδελος χτες παραπονιοσουν οτι το νημα γαμιεται και χωρις εσενα, αλλα στην τελευταια σελιδα μονο εχεις 8/9 μηνυματα με πιπες και τσακωμους με τον παπαφιλιπς.
Να απαντησεις σε κατι ή να γραψεις και μια μαλακια εξτρα, δεν θα χαλασει ο κοσμος, αλλα εσυ ρε φιλε εισαι "ειπαμε της γριας να κλασει και εχεσε ολο το τετραγωνο". Δες μονος σου στην προηγουμενη σελιδα (7262) τι εχεις κανει, αληθεια. Ειμαστε υπερβολικοι και σε "στοχοποιουμε" ; Δες ρε φιλε ποσα ποστ βλακειας εχεις....

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ελα το παραγαμησαμε ομως, μη γαμιεστε στο σπαμ, εχει τοσα νηματα να πειτε μαλακιες. Ανοιξτε καινουριο θρεντ αν εχετε καψα να γραψετε σεντονια με αποψεις κωλοτρυπιδες.

ρε μαλακα @βόρδελος χτες παραπονιοσουν οτι το νημα γαμιεται και χωρις εσενα, αλλα στην τελευταια σελιδα μονο εχεις 8/9 μηνυματα με πιπες και τσακωμους με τον παπαφιλιπς.
Να απαντησεις σε κατι ή να γραψεις και μια μαλακια εξτρα, δεν θα χαλασει ο κοσμος, αλλα εσυ ρε φιλε εισαι ειπαμε της γριας να κλασει και εχεσε ολο το τετραγωνο. Δες μονος σου στην παρουσα σελιδα (7262) τι εχεις κανει, αληθεια. Ειμαστε υπερβολικοι και σε "στοχοποιουμε" ; Δες ρε φιλε ποσα ποστ βλακειας εχεις....
Άργησες. Για σένα το λεγα. Μου την έλεγες συνέχεια,μπήκα να δω χτες και έγραφες κάτι σεντονάρες άσχετες φανφάρες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.316
Πόντοι
27.261
Εδώ μέσα όλοι στου 5 λεπτού πάνε. Εσύ θες να μας πεις οτι δεν γαμας στο 5λεπτο αλλά όλη την ώρα εδώ μέσα είσαι; Και τότε τί κάνεις εδώ; Τον έξυπνο;
ασε τι κανουν οι αλλοι ρε αποτυχυμενε ροβινσωνα.
για σενα πεσμας, που πας και παιζεις μαλακια για 5 λεπτα, εκτος σπιτιου ?
με ποια κιολας ?
δε βλεπω να γραφεις κατι εκτος απο κατι ασυναρτησιες και χαζοερωτησεις.
εγω ξερεις που παω και τι κανω, γιατι τα γραφω ολα δημοσια και παρακολουθεις με μανια... η' οχι μηπως ?
ουτε φοβαμαι κατι, ουτε ντρεπομαι για κατι.
αρα μπορεις να καταλαβεις οτι δεν κανω τον εξυπνο... αλλα ειμαι.
σε σχεση με σενα που εισαι ντενεκες :eyebrows:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ασε τι κανουν οι αλλοι ρε αποτυχυμενε ροβινσωνα.
για σενα πεσμας, που πας και παιζεις μαλακια για 5 λεπτα ?
με ποια κιολας ?
δε βλεπω να γραφεις κατι εκτος απο κατι ασυναρτησιες και χαζοερωτησεις.
εγω ξερεις που παω και τι κανω, γιατι τα γραφω ολα δημοσια και παρακολουθεις με μανια... η' οχι μηπως ?
ουτε φοβαμαι κατι, ουτε ντρεπομαι για κατι.
αρα μπορεις να καταλαβεις οτι δεν κανω τον εξυπνο... αλλα ειμαι.
σε σχεση με σενα που εισαι ντενεκες :eyebrows:
Εγώ πάντως για πουλί νυκτός σε κόβω. Μπούφο.

Οκ.Κοβω . Βαρέθηκα να γράφω παπαριές.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Άργησες. Για σένα το λεγα. Μου την έλεγες συνέχεια,μπήκα να δω χτες και έγραφες κάτι σεντονάρες άσχετες φανφάρες.
9 μηνυματα σε μια σελιδα, ολα ασχετα, δεν ειχα ποτε.
Σε 7 μηνες εγγραφης εχεις 1500 μηνυματα, ΟΛΑ στην ημερησια ενημερωση, και το 99% ειναι πιπες.

Εγω το κοβω εδω, γιατι δεν αξιζεις το χρονο μου, εσυ ομως συνεχισε το σπαμ και δες ποσο καλα θα παει ...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μετάξι: Η 18χρονη Έλενα που δουλεύει τελικά και τι ώρες??? Δεν την βρίσκω

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τσέκαρα χθες απόγευμα Ιονελλα στο Μαραθώνος υπόγειο...όμορφο κορίτσι ωραίο σωματάκι... απλό ανακοινώθηκε..βγήκε με πολύ νάζι...κάτι μου θυμίζει...... τσατσά η Κλεοπάτρα η τσιμπουκλού πρώην γνωστή πόρνη των Αθηνών με τις βυζάρες.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Γιατι στην Φυλης εν τω μεταξυ ποιες χρυσωνουνε; Πανε και ερχονται λιγα μοντελακια με απλο προγραμμα, και στο τελος τα χοντρα λεφτα τα μαζευει η μπαρμπορα η φακλανα, η αλιονα η κωλογρια και λοιπες μιλφογκιλφ που πρεπει να κλεισεις ραντεβου απτην προηγουμενη μερα για να βρεις δωματιο.
Οχι οτι δεν αξιζουν τα χρηματα που παιρνουν για τις υπηρεσιες που προσφερουν, αλλα στο κομματι της εμφανισης τους γελανε και οι πετρες...

Απλα μπαινει το καθε πικραμενο ναυαγιο εδω μεσα να κραξει το μεταξι λες και θα παρει μπονους διαφημισης απο την Φυλης. Και στην τελικη ολοι αυτοι, πανε μια βολτουλα στο μεταξι να δουν τι παιζει, ακομα κι αν κραζουν.... Αν πετυχουν καμια απτις μουνιτσες που αναφερεις, οχι απλα θα μπουν στο δωματιο, αλλα θα ειναι και αυτοι που θα τους περιμενουμε ολο το σαλονι γιατι εκλεισαν μισαωρο προγραμμα.... :2funny:
κοίτα άμα μου λες τη Μπάρμπορα φακλάνα νομίζω πως είσαι στο λάθος θρεντ καθώς στα μπουρδέλα των 10-20ευρώ δεν νομίζω πως υπάρχει ή θα υπάρξει κάποια Στικούδη/Παναγιώταρου κτλ! Καλύτερα στα στούντιο ή στα call girl φίλε μου!
και να θυμάσαι...όταν εγώ ΣΚΙΖΩ την Μπάρμπορα και την κάθε Μπάρμπορα μπρος πίσω και της τα δίνω στο στόμα, χέστηκα αν δεν είναι μοντέλο! Για μένα πρώτα υπηρεσίες μετά εμφάνιση.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Προ τριημέρου η Φολίζα στο Φολής 74 ήταν κλεισμένη για μισάωρο. Ποιος γαμίκος ήτανε; Πώς πέρασε;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.177
Πόντοι
2.477
Παιδες καλησπερα!Βρεθηκα στη Διδυμου και στο 27 για να αρπαξω την κυρια Αλιονα αλλα δεν ηταν εκει..ηταν η Τανια την οποια και εχω δοκιμασει με μετριες εντυπωσεις -τις ημερες που ελεγαν ολοι ποσο καλη ειναι- και η Αναστασια για την οποια εχω διαβασει θετικα...αλλα ηθελα την Αλιονα να τεσταρω αν με θυμαται και αν ειναι τοσο καφτη οσο την προηγουμενη Τριτη.Η κυρια της ρεσεψιον γλυκητατη και ευγενεστατη...με ρωτησε εαν ηθελα να μεινω λιγη ωρα να σκεφτω αν θελω να παω με καποια απο τις δυο κοπελες!!!!Σκεφτηκα να παω με Αγγελα απο το αλλο της Διδυμου το 22? κατι ομως με σταματησε και κατηφορισα προς μεταξουργειο να τεσταρω την Παολα απο Ιασ 39 το πρωτο δεξια με τα σκαλακια!Με θυμηθηκε..και μεσα στο δωματιο - ισως να ηταν απο τη ζεστη- ητανα βαριεστημενη..α,μου εκανε και χαρη - μου ειπε- εβγαλε το σουτιεν της γιατι περιμενει περιοδο και της τα ζουλανε,αλλα ξερει οτι εγω ειμαι ηρεμος και με αφηνει...Στον αγωνα λιγακι βαριοταν-ή ηταν κουρασμενη...πιπα κλασσικη αλλα οχι με λαχταρα...στησιμο στα 4 και χλουπ μεσα....κραυγες οπου σταματησαν ξαφνικα...πρε το μαξιλαρι και ειχε αραξει τη μαπα της...και μαλλον αποκοιμηθηκε...την ξυπνησε η τσατσα που χτυπησε στο 5λεπτο και την φωναξε...προοριζοταν για στανταρακι αλλα κανε μου ακομη μια χαρη Παολα...

Καλες διακοπες και καλα γαμησια οπου να τον "χλουπ"!

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Μετάξι: Η 18χρονη Έλενα που δουλεύει τελικά και τι ώρες??? Δεν την βρίσκω
Πρώτον δεν είναι 18χρονη και δεύτερον είναι μεγάλη φόλα και αυτό γιατί της δώσατε μεγάλη αξία όλοι εδώ μέσα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Τσέκαρα χθες απόγευμα Ιονελλα στο Μαραθώνος υπόγειο...όμορφο κορίτσι ωραίο σωματάκι... απλό ανακοινώθηκε..βγήκε με πολύ νάζι...κάτι μου θυμίζει...... τσατσά η Κλεοπάτρα η τσιμπουκλού πρώην γνωστή πόρνη των Αθηνών με τις βυζάρες.
Δουλευε σε στουντιο.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Καλησπερα αλανια ! Η μερα σημερα δεν προσφερονταν για τσαρκα και για ερευνα αγορας λογο ζεστης, οποτε πηγα ντουγρου Διδυμου 27, ημουν σιγουρος οτι θα πετυχω καποια καταπιολα. Η υπηρεσια του οικου, ευγενεστατη κυρια, μου παρουσιασε Αναστασια και μια αλλη που δεν θυμαμε πως την ελεγαν.
Πηρα Αναστασια, ηταν η δευτερη φορα που πηγα μαζι τις, και ηταν καλυτερη απο την πρωτη, αψωγο τσιμπουκι, πολυ καλη αισθηση του μουνιου τις και τελιωμα στο στομα τις. Το κοριτσι με κανει να περναω πολυ καλα, ειναι καλο παιδι και εχει χιουμορ.

Θα συμφωνισω με τον EvilPlasma, οτι η εμφανιση παιζει δευτερευοντα ρολο, πρωτα η συμετοχη. Εχω υποσχεθη στον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναφαω φολα απο αποστηρωμενη ομορφη. Μιλαω παντα για φυλης και περιξ, γιατι εκει πηγαινω ολα τα χρονια.

Καλο πορνομηνα σε ολους !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom