Θέλω να αναφερθώ λίγο σε αυτούς που πάνε αποκλειστικά Φυλής ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Παιδιά μια χαρά είναι η Φυλής ακόμα και με τις ελλείψεις που υπάρχουν.
Πήγα
Μεταξουργείο "διαβασμένος" για αλλαγή καθώς βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια στη Φυλής, δυστυχώς η περιοχή είναι για κλάματα
1) Άπειρα αποκρουστικά μπάζα που δεν είναι ούτε για τσάμπα. Δλδ πραγματικά αν θέλετε χοντρή 50άρα απλά δείτε μια και κάντε κίνηση θα σας κάτσει τσάμπα, αν δεν σας την πέσει η ίδια και γούστα να θέλετε να βγάλετε θα τα κάνει να μην σας χάσει.
2) Ελάχιστες όμορφες ή και πολύ όμορφες που στο δωμάτιο είναι για κλάματα με ελάχιστο χρόνο, που σε κάνουν και νιώθεις λες και τον παίζεις και αντί για το χέρι σου έχεις γκόμενα γύρω από τον πούτσο.
3) Πενταβρόμικα μπουρδέλα.
4) Κόσμος για τον πούτσο, πακιστανοί, αλβανάκια που κάνουν όλο μαλάκιες και όλοι οι Έλληνες εμφανώς ναυάγια σε σημείο που σκέφτεσαι τι πήγε στραβά στη ζωή σου και κατέληξες εκεί.
5) Όλες οι νέες κοπέλες θλιμμένες και ταλαίπωρες με μια θλίψη να φαίνεται στο πρόσωπό τους. Και εδώ θέλω να σταθώ και να πω ότι μου αρέσει να γαμάω πουτάνες που τους αρέσει που είναι πουτάνες (γιατί κονομάνε προφανώς) και όχι 20άχρονα ναυάγια που τα βάζουν να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.
Στη Φυλής και από εμφάνιση είναι κλάσεις ανώτερες και σε υπηρεσίες και σαν σπίτια και το κυριότερο βλέπεις κοπέλες που μπορεί να είναι πουτάνες αλλά το θέλουν και δεν είναι κακομοίρες. Και τέλος οι συναγωνιστές είναι άτομα που είναι νορμάλ, προφανώς έχει ναυάγια αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό. Στο Μετάξυ ένιωθα ότι είμαι σε ίδρυμα!!
Δλδ για 10€ παραπάνω πραγματικά δεν αξίζει να πας Μετάξυ αλλά και λεφτά να μην έχεις καλύτερα να κάτσεις σπίτι να τον παίξεις. Κάποτε και εγώ πήγαινα μετάξυ αλλά ήταν αλλιώς, όχι αυτή η κατάντια.
Γράφω τα παραπάνω για να μην κάτσει και ασχοληθεί κανένας, βέβαια όσοι πάνε συχνά και έχουν συνηθίσει προφανώς να τους φαίνονται μαλακίες αυτά που γράφω αλλά μετά από 15 χρόνια στα μπουρδέλα μπορώ να καταλάβω τι αξίζει για άτομα που βλέπουν τα μπουρδέλα σαν διασκέδαση όπως εγώ.