You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Λοιπόν μύστες..βαθιά επηρεασμένος από την επίσκεψη του Τόνυ σε Ραμόνα και Αγγέλα..πετάχτηκα μια και τις πήρα παρτούζα στα 30 ευρώ... Μάγκες κόλαση μέσα πάρτε τες παρτούζα μόνο αυτό σας λέω τι διπυρηνα τσιμπούκια τι γλωσσόφιλα τι γλυφομουνια handjob γλώσσες παντού κωλοχαστουκα δάχτυλα τριπλό γλωσσόφιλο και τέλος χύσιμο με διπλό τσιμπούκωτό αριστερά και δεξιά η κάθε μία..έχυσα σα βόδι.
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Κατάθεση βικη Κολωνού 32 υπόγειο ισχύει ότι λέει ο χυστης μου. Με το που μπαίνω στην ρασιεψιον βλεπω την μουναρα την βικη να βγαίνει.Ξανθο μουνάκι με ωραία μικρά βυζάκια για τρελό γλυψιμο,ωραίο δερματακι και πολύ καβλοφατσα όντως δεν αξίζει 10 ευρώ αλλά ούτε και 20 γιατί φυλής έχει καλύτερα κομμάτια αλλά είναι πολύ δυνατό. Με το που με είδε όμως μου κάνει τα ναζακια της και μου λέει 20 ευρώ όχι 10,πριν προλάβω να μιλήσω βγαίνει η υπηρέτρια και μου λέει "Η Κοπελα μπαίνει μόνο με όποιον θέλει αυτή"με άγριο βλέμμα και της απαντάω "Μα με εμένα θέλει"...Λέω δεν γαμιεται θα μπω ένω πριν είχα κατάθεσει σε ένα ψιλοασχημο κοριτσάκι μελαχρινό στο κωλονου 30 μόνο πίπα. Είσοδος Βίκης στον δωμάτιο που ήταν ότι πιο χάλια έχω δει με κομμάτια γλιτσας στο κρεβάτι και ένα βράκι καβατζομενο κάτω από την καρέκλα,πολύ ευδιάθετο πουτανακι και με το που το έπιασε λίγο με το χέρακι της καυλωσα τόσο που της είπα να ξαπλώσει δίπλα μου και να μου τον παίξει μόνο ένω της παίζω και εγώ το μουνακι, το κάναμε αυτό ασταμάτητα για 5 λεπτά, μέχρι που χύσαμε και οι 2. Εφτασα στο όρια μου. Πολυ γλυκιά αύριο θα πάω να την ξεζουμισω κανονικότατα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Δεν κατάλαβες πολλές τσατσαδες το παίζουν έτσι ..σκόπιμα επισης σκόπιμα έχουν βάλει τις κοπέλες να το παίζουν καλές ποσώς κάθονται ώρα στο δωμάτιο και καλά …όταν βαράει η τσα καθετε μαζί σου λίγο παραπανο και εσυ λες α το μωρό μου τι καλό πλάσμα ..ενώ στην ουσία είναι συνενοημενες ….εσυ λες α με γουσταρη ….και τα βάζεις με την τσα ..αυτό επισης σου δηνθουργει την ψευδέ αίσθηση πως η τσα μπαίνει ανάμεσα σας και εσυ θες να πηγαίνεις όλο και πιο πολύ ….δεν το λέω προσωπικά για σένα γενικά μειλαω …..Φαίνεται τελικά ότι είναι πολύ συνηθισμένος ο συνδυασμός αστέρι κοπέλα με μαλακισμένη τσατσά...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Δεν αξίζει 20 για ένα άλληλοπεξιμο γενετικών οργάνων και ειδικά με ψεύτικο χυσιμο από την κοπέλα ..Να μου έλεγες μια ακα πίπα τελειωτική να πω μάλιστα !!! Δεν σε κρίνω όπως καβλωνει ο καθένας απλ λέω την άποψη μου φιλικά πάνταΚατάθεση βικη Κολωνού 32 υπόγειο ισχύει ότι λέει ο χυστης μου. Με το που μπαίνω στην ρασιεψιον βλεπω την μουναρα την βικη να βγαίνει.Ξανθο μουνάκι με ωραία μικρά βυζάκια για τρελό γλυψιμο,ωραίο δερματακι και πολύ καβλοφατσα όντως δεν αξίζει 10 ευρώ αλλά ούτε και 20 γιατί φυλής έχει καλύτερα κομμάτια αλλά είναι πολύ δυνατό. Με το που με είδε όμως μου κάνει τα ναζακια της και μου λέει 20 ευρώ όχι 10,πριν προλάβω να μιλήσω βγαίνει η υπηρέτρια και μου λέει "Η Κοπελα μπαίνει μόνο με όποιον θέλει αυτή"με άγριο βλέμμα και της απαντάω "Μα με εμένα θέλει"...Λέω δεν γαμιεται θα μπω ένω πριν είχα κατάθεσει σε ένα ψιλοασχημο κοριτσάκι μελαχρινό στο κωλονου 30 μόνο πίπα. Είσοδος Βίκης στον δωμάτιο που ήταν ότι πιο χάλια έχω δει με κομμάτια γλιτσας στο κρεβάτι και ένα βράκι καβατζομενο κάτω από την καρέκλα,πολύ ευδιάθετο πουτανακι και με το που το έπιασε λίγο με το χέρακι της καυλωσα τόσο που της είπα να ξαπλώσει δίπλα μου και να μου τον παίξει μόνο ένω της παίζω και εγώ το μουνακι, το κάναμε αυτό ασταμάτητα για 5 λεπτά, μέχρι που χύσαμε και οι 2. Εφτασα στο όρια μου. Πολυ γλυκιά αύριο θα πάω να την ξεζουμισω κανονικότατα.
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Άμα την γαμησω από το πρώτο ραντεβού θα χαθεί το μυστήριο και ο ρομαντιμος αξιότιμε χυστη μου.Δεν αξίζει 20 για ένα άλληλοπεξιμο γενετικών οργάνων και ειδικά με ψεύτικο χυσιμο από την κοπέλα ..Να μου έλεγες μια ακα πίπα τελειωτική να πω μάλιστα !!! Δεν σε κρίνω όπως καβλωνει ο καθένας απλ λέω την άποψη μου φιλικά πάντα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Κατάθεση βικη Κολωνού 32 υπόγειο ισχύει ότι λέει ο χυστης μου. Με το που μπαίνω στην ρασιεψιον βλεπω την μουναρα την βικη να βγαίνει.Ξανθο μουνάκι με ωραία μικρά βυζάκια για τρελό γλυψιμο,ωραίο δερματακι και πολύ καβλοφατσα όντως δεν αξίζει 10 ευρώ αλλά ούτε και 20 γιατί φυλής έχει καλύτερα κομμάτια αλλά είναι πολύ δυνατό. Με το που με είδε όμως μου κάνει τα ναζακια της και μου λέει 20 ευρώ όχι 10,πριν προλάβω να μιλήσω βγαίνει η υπηρέτρια και μου λέει "Η Κοπελα μπαίνει μόνο με όποιον θέλει αυτή"με άγριο βλέμμα και της απαντάω "Μα με εμένα θέλει"...Λέω δεν γαμιεται θα μπω ένω πριν είχα κατάθεσει σε ένα ψιλοασχημο κοριτσάκι μελαχρινό στο κωλονου 30 μόνο πίπα. Είσοδος Βίκης στον δωμάτιο που ήταν ότι πιο χάλια έχω δει με κομμάτια γλιτσας στο κρεβάτι και ένα βράκι καβατζομενο κάτω από την καρέκλα,πολύ ευδιάθετο πουτανακι και με το που το έπιασε λίγο με το χέρακι της καυλωσα τόσο που της είπα να ξαπλώσει δίπλα μου και να μου τον παίξει μόνο ένω της παίζω και εγώ το μουνακι, το κάναμε αυτό ασταμάτητα για 5 λεπτά, μέχρι που χύσαμε και οι 2. Εφτασα στο όρια μου. Πολυ γλυκιά αύριο θα πάω να την ξεζουμισω κανονικότατα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Οκ ΠΑΟ πάσο κατάλαβα ακριβοσ Τι θες και είσαι μέγας χύστης !!Άμα την γαμησω από το πρώτο ραντεβού θα χαθεί το μυστήριο και ο ρομαντιμος αξιότιμε χυστη μου.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Α ωραια θα της δωσεις κιαλλο εικοσαρικο. Καλη φαση. Ετσι χαλαστε κι αλλο τη πιατσα να γαμαμε με 50ρικο στη φυληςΆμα την γαμησω από το πρώτο ραντεβού θα χαθεί το μυστήριο και ο ρομαντιμος αξιότιμε χυστη μου.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Κατάθεση απογευματινή με την Ναταλία από Ιωαννίνων 3, ξανθό Ρωσικο μίλφ με πιασιματα...
Η τυπισσα μου το έπαιζε σκληρός αντίπαλος στο σαλόνι καθώς μου το έβγαλε έξω και μου τον έπαιζε μπροστά στα μάτια της ποντικομαμής τσατσας, η φουκαριαρα η τσατσα κρύφτηκε με μιάς στο κουζινακι καθώς είχε χρόνια να αντικρίσει τέτοιο θεαμα, πολύ πιθανόν και τέτοια μαλαπέρδα...
Με τα πολλά με έπεισε η Ναταλία, κι ας ήμουν ψημένος να πάρω την Ιρις από Ιωαννίνων 5 , ελειπε βέβαια απόψε.
Στο δωμάτιο μπήκε με τρελές καυλες, εγώ δήθεν αθώος δεν έκανα τίποτα, έπιανα λίγο βυζάκι, άντε έχωνα καμιά φαπίτσα στο κωλομέρι να λιώσει ο πάγος.
Όταν άρχισε την πίπα εκεί της έδειξα τι εστί Τόνυ , της πιάνω φιόγκο το μαλλι και της γαμαω το στόμα, αυτή κάτι ήθελε να πει αλλά έμεινε στο ησιδηηδσξγκλουχγκλουχγκλουχ...
-Τι έγινε κυρία μου; τι πάθατε;
-Εσύ τρελό αγκορι....
-Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα καυλιαρα έλα στα 4....
Μάγκες της αρχίζω ένα γαμησι, σφυροκόπημα κανονικό , πως ακούγονται οι σαγιονάρες στις πατούσες όταν τρέχετε; κάτι τέτοιο...
η τύπισσα να σαστίζει και εγώ να της δίνω πόνο, στο μεταξύ δεν έχυνα με τίποτα καθώς είχα γαμησει το μεσημέρι,....
Αφού τραβήχτηκε μετά από 6-7 λεπτα καταϊδρωμένο το Ναταλάκι , μου λέει "πίπα μουρό μου θα πιεθάνου"
Της τα έδωσα όλα στο στόμα βλέποντας τη κωλάρα της στο καθρέφτη στημένη στα 4...
Ακολουθεί ο εξής διάλογος
- Ιεσυ μουρό μου αλμπανό;
- Όχι Καυλιαρα μου γιατί;
- Ιεσύ μιγάλο πολύ big.
- Αμ, εσύ επέμενες στο σαλόνι, με είδες φρόνιμο και με εκμεταλλεύτηκες ε;
-Ιγω φταιου.
-Καλο βράδυ, μη περιφρονείς τα ηρεμa ρυάκια γιατί μεταμορφώνονται σε χείμαρροι. (ανάθεμα αν με κατάλαβε) καλό βράδυ Καυλιαρα.
Η τυπισσα μου το έπαιζε σκληρός αντίπαλος στο σαλόνι καθώς μου το έβγαλε έξω και μου τον έπαιζε μπροστά στα μάτια της ποντικομαμής τσατσας, η φουκαριαρα η τσατσα κρύφτηκε με μιάς στο κουζινακι καθώς είχε χρόνια να αντικρίσει τέτοιο θεαμα, πολύ πιθανόν και τέτοια μαλαπέρδα...
Με τα πολλά με έπεισε η Ναταλία, κι ας ήμουν ψημένος να πάρω την Ιρις από Ιωαννίνων 5 , ελειπε βέβαια απόψε.
Στο δωμάτιο μπήκε με τρελές καυλες, εγώ δήθεν αθώος δεν έκανα τίποτα, έπιανα λίγο βυζάκι, άντε έχωνα καμιά φαπίτσα στο κωλομέρι να λιώσει ο πάγος.
Όταν άρχισε την πίπα εκεί της έδειξα τι εστί Τόνυ , της πιάνω φιόγκο το μαλλι και της γαμαω το στόμα, αυτή κάτι ήθελε να πει αλλά έμεινε στο ησιδηηδσξγκλουχγκλουχγκλουχ...
-Εσύ τρελό αγκορι....
Μάγκες της αρχίζω ένα γαμησι, σφυροκόπημα κανονικό , πως ακούγονται οι σαγιονάρες στις πατούσες όταν τρέχετε; κάτι τέτοιο...
η τύπισσα να σαστίζει και εγώ να της δίνω πόνο, στο μεταξύ δεν έχυνα με τίποτα καθώς είχα γαμησει το μεσημέρι,....
Αφού τραβήχτηκε μετά από 6-7 λεπτα καταϊδρωμένο το Ναταλάκι , μου λέει "πίπα μουρό μου θα πιεθάνου"
Της τα έδωσα όλα στο στόμα βλέποντας τη κωλάρα της στο καθρέφτη στημένη στα 4...
- Ιεσύ μιγάλο πολύ big.
-Ιγω φταιου.
-Καλο βράδυ, μη περιφρονείς τα ηρεμa ρυάκια γιατί μεταμορφώνονται σε χείμαρροι. (ανάθεμα αν με κατάλαβε) καλό βράδυ Καυλιαρα.
Τελευταία τροποποίηση:
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Περιμένουμε με αγωνία να διαβάσουμε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς "Η Βίκυ στο Μεταξουργείο".Άμα την γαμησω από το πρώτο ραντεβού θα χαθεί το μυστήριο και ο ρομαντιμος αξιότιμε χυστη μου.
Πότε προβλέπεται να κυκλοφορήσει;
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Live
Κολωνού 27 Πάμελα, ομορφη 25αρα λατίνα με ωραία γυμνασμενη κωλαρα κβυζι 1.5αρι..
Κολωνού 23 υπογα η νεαρή τσαμπί βυζαρου από τα πρώτα νούμερα της Jason προcovid με 4αρι ψιλοσαγκι..δεν θυμάμαι όνομα..
Κολωνού 27 Πάμελα, ομορφη 25αρα λατίνα με ωραία γυμνασμενη κωλαρα κβυζι 1.5αρι..
Κολωνού 23 υπογα η νεαρή τσαμπί βυζαρου από τα πρώτα νούμερα της Jason προcovid με 4αρι ψιλοσαγκι..δεν θυμάμαι όνομα..
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Κατάθεση απογευματινή με την Ναταλία από Ιωαννίνων 3, ξανθό Ρωσικο μίλφ με πιασιματα...
-Εσύ τρελό αγκορι....
- Ιεσύ μιγάλο πολύ big.
-Ιγω φταιου.
Και πολύ καλά έκανες που δε νοίκιασες τη φολάρα Ίρις...Η Ναταλία γνωστή για την επιθετικότητα της στο σαλόνι..αλλά και μέσα δίνει ρέστα και έχει μια κωλάρα μουρλια.Απο τα καλύτερα μιλφ που παίζουν εκεί έξω.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ωραίος μύστη Τόνυ! Πέρασα κι εγώ σήμερα από το μαγαζί, αλλά για να πάρω από κώλο τη Λυδία, η οποία θα απουσιάζει
με ρεπό για κανά 3ημερο κατά τα λεγόμενα της τσα2.
Αξίζει να προστεθεί ότι παρτούζα με 2 κοπέλες κοστίζει 30 ευρώ, ενώ για τρεις 50 ευρώ...
Υ.Γ. Καλά να πάθει η Ρενάτα! Το κάρμα από τα πολλά φωλιάσματα της επέστρεψε...
Η Λυδία εκεί ήτανε πριν κάνα δύωρο.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε μου από χθες που είδα αυτή την εικόνα της Ιρις με έφτιαξε η ιδεα να τη γαμησω...Και πολύ καλά έκανες που δε νοίκιασες τη φολάρα Ίρις...Η Ναταλία γνωστή για την επιθετικότητα της στο σαλόνι..αλλά και μέσα δίνει ρέστα και έχει μια κωλάρα μουρλια.Απο τα καλύτερα μιλφ που παίζουν εκεί έξω.
Δεν την έχω πάρει ποτέ βέβαια, και επίσης δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτήν, δυστυχώς ....
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ήρθα για Ραμόνα και την έχετε ταράξει στον πούτσο...
Ένας μπάρμπας γύρω στα 55-60 ήθελε παρτουζα...
Θυμάσαι τι φορούσε ο μπάρμπας τύπε?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Τύπε μου από χθες που είδα αυτή την εικόνα της Ιρις με έφτιαξε η ιδεα να τη γαμησω...
Δεν την έχω πάρει ποτέ βέβαια, και επίσης δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτήν, δυστυχώς ....
Μπα όχι..θα κλάψεις το 20αρικο.. βαριέται.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Αλίσια λέγεται η chubby βυζαρού.Live
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα!!
Μετά από αρκετό καιρό, είπα να συνδράμω έστω και ελάχιστα στην μπουρδελοενημέρωση....
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, απ όλα όσα γύρισα στο Μετάξι λίγο άξιζαν Στο Μ. Αλεξάνδρου με την ξύλινη πόρτα, το μεγάλο σαλόνι δύο και καλά λατίνες και μία Μπιάνκα στο Περδίκας, σε ότι άλλο μπήκα πολύ χάλι, πολλές φορές περιμέναμε να βγει η κοπέλα και μας έλεγαν: τι περιμένετε; εγώ είμαι... βρωμερά πάκια αλώνιζαν με αποτέλεσμα η μπόχα να γίνεται όλο και ποιο ανυπόφορη.
Είχα να πάω Μετάξι από 2000 κάτι, αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι έχει αυξηθεί η ποσότητα και έχει μειωθεί η ποιότητα.
Μετά από αρκετό καιρό, είπα να συνδράμω έστω και ελάχιστα στην μπουρδελοενημέρωση....
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, απ όλα όσα γύρισα στο Μετάξι λίγο άξιζαν Στο Μ. Αλεξάνδρου με την ξύλινη πόρτα, το μεγάλο σαλόνι δύο και καλά λατίνες και μία Μπιάνκα στο Περδίκας, σε ότι άλλο μπήκα πολύ χάλι, πολλές φορές περιμέναμε να βγει η κοπέλα και μας έλεγαν: τι περιμένετε; εγώ είμαι... βρωμερά πάκια αλώνιζαν με αποτέλεσμα η μπόχα να γίνεται όλο και ποιο ανυπόφορη.
Είχα να πάω Μετάξι από 2000 κάτι, αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι έχει αυξηθεί η ποσότητα και έχει μειωθεί η ποιότητα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
Ναι έχει περίπου 4 χρόνια που τα έκοψε, φαντάζομαι ο μύστης που σε ενημέρωσε θα σου έδωσε ραπορτο και για κάποιες στη Φυλής υπεράνω υποψίας οι οποίες γαμιοντουσαν άκαποτα με το σωστό αντίτιμο και ανάλογα τον γαμια.Μύστη Διανοούμενε, δυστυχώς για κάποιους, η Μπάρμπορα έκοψε τα ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
τα οποία έκανε προ αρκετών ετών γιατί είχε κολλήσει αφροδίσιο.
Με πήρε τηλέφωνο χτες παλιός μύστης και ΑΚΑΠΟΤΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ και
μου εξήγησε τη φάση.
Οπότε μην τρώτε φρίκες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58