Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (29 μέλη και 226 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Τι μου θύμησες τώρα.... καυτές αναμνήσεις.... :smiling-face-with-heart-eyes:

Την είχα πάρει τελευταία φορά τον φθινόπωρο του 19'.....

Εντάξει περιπτωσαρα τρελή η γκόμενα.... ζούσε και ανεπνεε για την μπουτσα....:alivedick:

Στο σεξ ήταν κάτι μεταξύ ηφαίστειο & 12ριχτερ εγκέλαδος...!!!:headbang2:

ΥΓ: Κάθε φορά τελείωνα στο πρόσωπο της:pipa2:....και επιτόπου τον έβαζε στο στόμα της για να τον στραγκιξει...!!!:pipa1:.........................

ΝΙΚΗ ΚΑΒΛΟΥΣΚΑ 4EVER....!!!!!!

:respect::heavymetalbig:

Σούπερ φάση το χυσομαπίδι!
Προσωπικά την έγλυφα μέχρι να λιώσει και μετά της τα πέταγα μέσα στο λαρύγγι
και περίμενα το χαρακτηριστικό γκλουκ! :pipa1:
Μου είχε δώσει και το κινητό της για να βρεθούμε κι έξω, καθώς
γούσταρε πολύ ότι μιλούσαμε στα ρώσσικα, αλλά την απαξίωσα
γιατί γνωστός μύστης την είδε και την φωτογράφησε με τον κερατά
και το παιδάκι της... Σιγά μην έμπλεκα... :jerking:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλησπερα σας. EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Δευτέρα 19/07/2021 στη διαρκεια τής Β’ Βάρδιας στή Φυλής, σε δυο φασεις [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

Εχουμε και λεμε. Μεταξυ 19:00 -19:30 περασα στους κατωθι οικους:
-Φυλής 65 ισογειο: η Σιμόνα. Η γνωστη όμορφη με την κωλαρα. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 65 όροφος, 67 και 69Α-Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. [Τα Φ69 είναι μονίμως κλειστά και με ξηλωμενα φωτα. Εχει καταντησει αηδία να τα αναφερουμε).

-Φυλής 71Β: Η Γεύα. Ξανθιά τσουπωτή με κοκκινο κομπινεζον.

-Φ 71Α: Το γνωστό διδυμο Μαίρη και Ελλη. Σε δωματια.

-Φ 86Β: Η Στελλα. Η γνωστη ξανθια αλλήθωρη Αλβανιδα με τα γυαλιά. Περυσι δουλευε απέναντι στο 71Α. Πηγε σε γραφειο και πρόκοψε. Τον Ιουνιο ηλθε για λιγο στο Φωκ 13. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φ 86Α: το διδυμο Λαουρα και Αντζελα, όπως ανεφερα και προχθες. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 84Α και Β: ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Φιλιππίδου 11Β: Η Τζούλια. Μικροκαμωμένη αδυνατη με μαυρα ισια μακρια μαλλιά.

-Φιλπ 11Α: κλασικά η Λιζα. Σε owo & cob. Με τον τσατσο μπαρμπα-Χρηστο με το κομπολόι.

-Στην όδο Φωκαίας ηταν όλα ανοικτά πλην του 13. Στα 7, 7Α, 9, 19 και 25 δεν μπήκα.

-Φωκαίας 17Α: κλασικά η Μικαελα (σε δωματιο). Τσατσα η Ευα με βαμμένο ξανθο καρέ μαλλί. Μου τονισε τι κελεπουρι χανω που δεν μπαινω.

-Φωκ 17 όροφος: σημερα μόνο η Αννα. Ξανθιά όμορφη κοπελα μετριου αναστηματος με καλο στηθος. Με κακκινα καυλωτικα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φωκ 27Α: Καρολίνα και Εμμανουελα. Η πρωτη δουλευει το πρωι διπλα στο ισογειο. Η γνωστη ομορφη ρωσσιδα με τις βυζαρες (εγραψα χθες αναλυτικα για τη συνεύρεσή μας). Αμφοτερες σε owo, 69 & cim. Ηταν κλεισμένες σε προγραμμα μιας ωρας και θα έβγαιναν στις 20:00. Εφυγα.

-Φωκ 27Β ισογειο: η Αννα Kou. Σε απλο. Στον οροφο δεν πηγα.

-Φωκ 24: η εργαζόμενη ηταν σε δωματιο. Η τσατσα ειπε ότι εχει την Λόρα. Τετοιο όνομα δεν εχω ξανακουσει εδώ. Εφυγα.

Επέστρεψα στην περιοχη στις 21:30. Στην Πλατεια Βικτωρίας στα παγκάκια ολες με τις μαντιλες χασκογελούσαν και συζητούσαν. Άλλες είχαν στρώσει κουρελια στα πλακακια και αραζαν. Ελληνες ουτε για δείγμα εκεί.. Σημειώνω ότι και σημερα τα πρεζονια ηταν ξαπλωμένα στο υψος τού Φυλής 48. Η εικονα στους οικους εκεινη την ώρα, ενας 22:50, ειχε ως εξής:

-Διδύμου 8Β: η Λιλιαν. Γνωστή ξανθιά μιλφ με το απαλο δερμα. Σε απλό. Εχει παχυνει όμως και πρεπει να χασει κιλά.

-Τα Διδ 7Β, 16 και 18Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. Το 18Α ανοικτο, λογικα με Αλιόνα.

-Το Διδ 20 ανοικτο. Φυσικα απεναντι καθημενος ο τσατσος Περικλής Περάκης με ένα φιλαρακι του. Μεσα την Νικόλ θα ειχε. Καληνύκτα.

-Διδ 22 τωρα, μιας και εγινε συζητηση. Ηρθαν από χθες νεες πορνες: Ραμόνα, Σοφια και Μαρινα (αυτή δεν την ειδα ακομη). Υπαρχει στο ροστερ Λυδια και Αγγέλα. Στο ισόγειο ηταν μόνο η Ραμόνα, προφανως σε διπλοβαρδια. Με την γρια τσατσα που ειδα χθες στον όροφο. Αλλαζουν οροφους αυτές. Στον οροφο ηταν Σοφια και Αγγελα με την μελαχρινη τσατσα. Παροτι υπαρχουν δυο δωματια υπηρχε κινηση κατω. Η ΡΑΜΟΝΑ είναι μια κανονικη κοπελα γυρω στα 30-31 με ξανθα σγουρα μαλλιά, όχι μακρια, χαλαρο σωμα και 2ρι φυσικο στηθος. Και τατου γατας στα οπισθια. Σε owo, 69, cob & Cim. Εχει δουλεψει στο ιδιο μαγαζι το 2019, και φυσικα δεν εχει σχεση με Ραμονα του Φυλής 66Δ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: πέρασα μεσα και η δουλεια χάλασε διοτι η γριά καρακάξα χτυπάει πόρτα στο 7ο λεπτό. Ισχυει ό,τι εγραψε νωριτερα ο John Smith. Ενώ ειπα της γριας μην χτυπησει πριν το 10λεπτο κ συμφωνησε. Χθες το ιδιο ελεγε σε συναδελφο πανω. Όταν συνουσιαστηκα προχθες με την Αγγέλα η μελαχρινη υπηρετρια δεν ενοχλησε (11 λεπτα καθισα). Γι’αυτό όποτε βλεπετε την γριά με το βαμενο καρε μαλλί, κράξιμο και μεταβολή.
Στα ενδοτερα τωρα: η Ραμονα είναι επιθετικη. Ξεκιναει αμεσως μπαλαμουτια και φιλια σε σωμα και στομα. Ανταλλαξαμε μερικα γλωσσοφιλα, ισπανικο, εκανα αιδοιολειχια και 69. Σεξ όχι διοτι η γρια χτυπησε πορτα και η πορνη ειπε (αγγλιστί) να βιαστώ και να χυσω στο στομα. Σηκωθηκα ορθιος και με αυνανισμο εχυσα στο στομα της. Η ακα πιπα της είναι καλη, όχι σουπερ, παρομοια σαν της Αγγέλας. Δεν καταλαβα γιατι καποιοι εδώ εκθειαζετε τοσο την Ραμόνα. Εγω κανονικη την ειδα σε εμφανιση και επιδοση (οσα καναμε). Κυριως με ξενερωσε η απατη της γριάς, αν και το ενστικτο με απωθησε να περασω. Πληρωσα δηλ 20€ για γλωσσοφιλα, owo, 69 και cim. Πεταμενα λεφτά.
Κινηση ειχε το κωλομαγαζο, παροτι δεν μας ειχε συνηθισει σε χτυπημα πορτας τοσο νωρις. Η γρια στην απαγγελια αφιξης νεας κοπελας Ραμονας, ειπε και το εξης: «πολύ καλη κοπελα. Στα ιντερνετ γραφουν τα καλυτερα». Εννοούσε υμάς και τους αργυρώνητους των διπλα. Εγώ την εκραξα ότι είναι απατεωνισα και θα μαθευτει στο διαδικτυο η αθλία συμπεριφορά της. Τουλαχιστον οσοι πατε στο Διδ 22 και βλεπετε την γρια να φευγετε & μην ρωτατε χρονο παραμονης. Και να μην σπαμαρετε το νημα ώστε να πληροφορηθεί κανενας αδαής. Κραξιμο στη γριά και μαυρο όπου την δειτε. Να μαθει την δύναμη του διαδικτυου. Όλα στο φως.

-Το Διδ 27 ανοικτο, αλλα προσπερασα. Το Λιοσιων 76Β κλειστο. Το 79 ανοικτο. Λογικα η μιλφ Αντζελα, όπως προχθες.
Στο 73 κατω δεν μπηκα, αλλα ηταν Καίτη και Ιωννα (βλέπε προχθεσινη βολτα μου). Στον όροφο του 73 ηταν η Ναταλί. Ολίγον τουπωτη, όμορφη με γαλανα ματια, καλο στηθος (αν και φορουσε μαυρο ριχταρι) και μακρια μαυρα μαλιά. Με υπερβολή τολμω να πω ότι στο προσωπο φερνει λιγο στην Βικυ Κουλιανού. Αν και μου θυμισε τη Ναταλία του ομίλου Φωκ 27Β -Φιλιππίδου 11Β. Προγραμμα: owo & 69.

-Εξηκίου 18: στο πεζουλι εξω καθοταν η τσατσα με την Ελλη. Ξανθια μιλφ τσουπωτη. Μονιμη εκει. Απλο προγραμμα.

-Εξηκίου 18Α (δηλ οροφος): η Μιλένα. Ριζωσε εδώ κι αυτή. Καστανη χοντρη μιλφογκιλφ. Σε owo & cob.

-Εξηκίου 18Γ: η Ειρηνη. Ψηλη ξανθια προμιλφ. Κανονικο προσωπο και μικρο στηθος. Σε owo, cob & cim.

-Βέργας 3 ισογειο. ΔΕΞΙΑ ηταν η Ειρηνη. Καστανη μετρίου αναστηματος. ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αλίσια. Αδυνατη νεαρα συμπαθητικη μαυρομμαλα. Καιρο εδώ και οι δυο. Στον ΟΡΟΦΟ με τον τσατσο σωσία τού Χάρη Ρώμα ηταν η Αννα. Μιλφ με owo. Γνωστη κι αυτή.

-Βέργας 2: η Βίκυ. Γνωστη χοντρη μιλφογκιλφ. Η τσατσα σκουπιζε και μας εγραψε 4 ατομα στο σαλονι μεχρι να βγει η Βικυ από δωματιο… Ενας συναδελφος με ρωτησε εξω που θα βρει χοντρες και τον εστειλα Τροφωνιου, μιας και δεν του άρεσε η Βικυ…

-Τα Βέργας 6 ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Σιγουρα η Μπάρμπορα στο ένα.

-Βέργας 7: εδώ επεσα στην αλλαγη βαρδιας. Απογευμα ηταν η Αναστασία. Η τσατσα τωρα ανεμενε την Τατιάνα (προφανώς την γνωστη πορνη από μοντελαδικα με την κωλάρα)!

ΥΓ 1: @vril, επειδη με ρωτησες την Κυριακη για το σπαμαρισμα εδώ (λυπηρό θέαμα όντως) & τους «σοβαρούς δίπλα», να σε ενημερωσω οτι εκει τρεις κι ο κουκος είναι. Το 80% των μελων είναι κλωνοι του διαχειριστη και των παρατρεχαμένων. Τα περι «βόθρου» τα λενε καποιοι που δικαίως διεγραφησαν από εδώ. Ο ενας εξ αυτων κραδαίνει το Μακελειό τού Χίου για ενημερωση. Καταλαβαινεις ότι προκειται για ψεκασμένον και φαιδρό υποκειμενο. Οι δε ενημερωσεις προγραμματος στουντιο και μασαζ είναι άλλα ντι άλλων. Οι δε κριτικές αυτων ψευτικες και στημένες. Φυσικα δεν δεχονται αντίλογο, όπως εκαναν με μενα για την Αντριανα του Χωμ 11Β (Delete). Μονο ενημερωσεις οικων κοιταζω (λίστα σουπερ μάρκετ), αλλα συχνά συναντώ λάθη σε ονοματα ή σε κλειστα, όπως σημερα. Και ακομη ψαχνονται πόσες Ραμόνες εχουμε στο Διδ 22, Φ 66Δ κλπ. Οι δε διαχειριστές ηταν εδώ μέλη και εκδιώχθηκαν κλωτσηδόν. Κατσε τωρα εσυ και προσκύνα τους προδότες.

ΥΓ 2 ως προτροπή. Η κατασταση με τον covid χειροτερευει. Το στελεχος Δ είναι πιο μεταδοτικο και σαφως πιο φονικο. Μην ακουτε τους ψέκες που λενε για νοσηλειες εμβολιασμενων σε ΜΕΘ σε Ισραηλ και Βρετανια. Στα εμβολια οφειλεται που δεν πεθαινουν οι εμβολιασμενοι. Γι’αυτό να το κανετε. Εκαναν ζημια τα ΜΜΕ τοτε εδώ με το ΑΖ και περασε σε όλα τα εμβολια ο φοβος των δυσπίστων. Στην πραγματικοτητα ηταν πολεμος της ΕΕ στη Βρετανία λογω Βρεξιτ. Μονο 9 θανατοι επιβεβαιωθηκαν στο Αστρα Ζενεκα στη ΜΒρετανια σε 50 εκατομμυρια εμβολιασμούς (από κοβιντ εχουν χαθει όμως 129000 ατομα). Στη δε Ρωσσία με το φολο Sputnik πεθαναν μόνο χθες από κοβιντ 719 ανθρωποι.
Πριν 3 εβδομαδες, σε αγωνα στο Wimbledon βρεθηκε στους θεατές η καθηγήτρια της Οξφόρδης, Σάρα Γκίλμπερτ. Μολις το ανακοινωσαν απο τα μεγαφωνα, έγινε standing ovation απο τους θεατες προς τιμην της. Ποία είναι η Δρ. Gilbert; Η επικεφαλής της ομάδος επιστημόνων στο Oxford Vaccine Group που δημιούργησαν το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορωνοϊού. Σε ελληνικο γηπεδο θα την γιούχαραν. Η αφεντιά μου, αλλα και οσοι εμβολιαστηκαμε με ΑΖ την ευγνωμονούμε!

Αχέμ. Η Τζένη στο Φ17 ,στον όροφο, γενικά δουλεύει; Γιατί την έβαλα στο μάτι όταν γυρίσω.

Όσο για το εμβόλιο. Δεν κάνουμε τίποτα. Στα παπάρια μας.

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Ναι έχει περίπου 4 χρόνια που τα έκοψε, φαντάζομαι ο μύστης που σε ενημέρωσε θα σου έδωσε ραπορτο και για κάποιες στη Φυλής υπεράνω υποψίας οι οποίες γαμιοντουσαν άκαποτα με το σωστό αντίτιμο και ανάλογα τον γαμια.
Μύστη Σμύρνη, χαίρομαι που επιβεβαιώνεις του λόγου το αληθές, καθώς όχι μόνο ενημερώνεις
ανελλιπώς αλλά πραγματικά περνάς στα ενδότερα και γαμάς! :rockon:
Για Φυλής δεν πήρα ραπόρτο, αλλά αν θυμάμαι καλά η Κρίστυ από Φυλής 74
η οποία έχει εξαφανιστεί πια έκανε τρομερό ΑΚΑΠΟΤΟ πρωκτικό.:zfuck:
Επίσης, η γνωστή Ηλέκτρα κάνει ΑΚΑΠΟΤΟ κάτι που με άφησε να κάνω σε
χοτέλι που την πήρα εν μέσω καραντίνας, αλλά δεν ενέδωσα με τη συγκεκριμένη. :birdman:
Σήμερα που πέρασα από Αλκιβιάδου 16 αριστερό ανακοινώθηκαν τα πάντα όλα Αλέφαντος :rockon:
και για τα ΑΚΑΠΟΤΑ υπάρχει συνεννόηση εντός του ρομαντικού δωματίου με την μιλφ (Στέλλα νομίζω).
Αν έχεις κάποια ενεργή κοπέλα στο νου σου, είτε από κεντρικά, είτε από Ντίσνεϋ
ας επεκταθούμε σε π.μ... :rolleyes:
Το έχω πελώρια ανάγκη!!! :rockon:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Θυμάμαι πρόπερσι (το '19) μια περίπτωση στο Διδύμου 20.
Ήταν ένα κοντό πετιτ τσιγγανάκι, μέτρια φάτσα αλλά πολύ ωραίο σώμα και φαινόταν πολύ καθαρη...
Έτσι όπως μου έλεγε το πρόγραμμα της μου λέει ελεύθερο...σκέτο , χωρίς το στοματικό μαζι.
Μπαίνω μαζί της, και η τύπισσα είχε βαλθεί να το κάνουμε ακάποτα, ρε έλα να βάλουμε καποτα της λέω, ρε όχι, ρε έλα, ρε όχι, αναγκαστηκα να φύγω χωρίς να γαμησω.
Η μόνη φορά που μου συνεβη κάτι τέτοιο, να παρακαλάει η άλλη για ακάποτο, που ακούστηκε....
Απασφάλισες μύστη Τόνυ! Κι εγώ έχω περάσει 3 φορές μαζί της και τις 3 την έχω πάρει ΑΚΑΠΟΤΑ! :rockon:
Το επιβεβαιώνω! Αλλά δυστυχώς μου πήρε εξτράκι και τις 3 φορές... :headbang: Μάλλον έπρεπε να το
παίξω δύσκολος για να μου το κάνει τσάμπα, όπως προσπάθησε σε εσένα!
Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερα να μπω και να κρεμπιάσω το κωλί της γιατί το έσφιγγε το βλαμμένο! :birdman:
Αλλά που θα πάει, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί είτε Αλκιβιάδου, είτε Διδύμου και θα
το πληρώσει! :2funny:
Πέρα απ' την πλάκα μην τολμήσετε να περάσετε ΑΚΑΠΟΤΑ μαζί της γιατί το μουνί της έχει
μύκητες και το καυλί μου άρπαξε ''ψαρίλα'' την τελευταία φορά. Οπότε αφού γλύτωσα
στο παρατσάκ το παράσημο, θα την αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι... :priest:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.131
Πόντοι
2.477
η καργιολα η Αγγέλα πάλι δεν έκατσε στα 4, μόνο σε ιεραποστολικό τη πήρα...
Υπαρχει περιπτωση να μην καθετε στα 4 ,διοτι ξερει οτι εχει καυλοφατσα και το πλασσαρει ετσι,να την γαμαμε ιεραποστολικα και να χυνουμε με την πορνοφατσα της

1

John paok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2021
Like
15
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιο που να είναι ανοιχτό μεταξύ 05:00 έως 07:00 τα ξημερώματα;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλημέρα πάλι. Πήγα και σήμερα καταδρομικό στην βύκη και αυτή τη φορά ήταν εκεί. Τα καλά όμως τελιώνουν εδώ. Πρώτον πολυ πριξαρχίδα τσατσά. Βασικά με τεράστια διαφορά η πιο ενοχλητική που έχω δει. Όλη την ώρα σπάμαρε το εξίς: Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΟ ΟΧΙ 10. 20 ΕΥΡΟ ΟΧΙ 10. Ξανα. Και ξανα. Και ξανα. Ρε το έλεγε σε ΟΛΟΥΣ όσουν μπαίνανε 2-3 φορες. Μου έσπασε τα νεύρα. Βλέπω την Βικάρα δίνω 50ρικο να περάσω με κοιτάει... Δεν είμαστε τράπεζα εδώ. Καλό να σκεφτόμαστε λίγο πριν έρθουμε έτσι. Τι να σε κάνω εγώ τώρα που δεν έχω ρέστα. Τέσπα πήγενε μέσα θα στα φέρω σε λιγο. Σε 30 σεκς μου τα είχε φέρει. Που να είχε κιολας... Το δωμάτιο ΣΚΑΤΑ. Γεμάτο νερά κάτω δεν μπορούσες να πατίσεις πουθενά, η πόρτα δεν έκλεινε καλά, άκουγες τα πάντα απο έξω, το αιρκοντ ήταν κλειστό, δεν είχε μαντιλάκια μέσα και τα σεντόνια και το μαξιλάρι μες την μπήχλα. Σιχάθηκα την ζώη μου. Μπαίνει μέσα η βύκη ξυπόλυτη (αν είναι δυνατόν) και πάει να φάει σαβούρα στα νερά... Στο τσάκ την γλήτωσε. Έβγαλε κάτι κραβγούλες αΐδιας και μετά γδυθηκε και ήρθε πάνω μου. Εντομεταξί απο έξω άκουγα συνέχια το σπαμ λες και είναι δίπλα στο αυτί μου. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ 20 ΕΥΡΟ. 20 ΟΧΙ 10. 20 ΕΥΡΟ. Έρχεται πάνω μου η βίκυ και αρχίζει γλύφει όπου βρεί, ρόγες, λαιμό, στομάχι, μπούτια και στο τέλος και τα @@ρια μου χωρίς να πώ τίποτα εγώ! Παρόλαυτα να τονίσω ότι η κοπέλα ήταν ιδρωμένη και μπείκε σε εμένα μέσα σε 2 λεπτά αφού είχε τελιώσει με το προιγούμενο δωμάτιο. Τεσπά πάει για πίπα και αφού μου έγλυψε απο μόνη της τα παπάρια ήμουνα σίγουρος ότι θα κάνει ελευθερό αλλά δεν. Της το ζήτησα αλλά έφαγα άκυρο. Πίπα με καπότα για εμένα είναι χαμένος χρόνος οπώτε στο 1 λεπτό την σταμάτησα για να την γλύψω εγώ. 2ρο άκυρο εκεί παίζει να μην πέρασε ουτε 1 λεπτό πάλι και μου λέει φτάνει έλα για σεξ. Κάναμε λίγο νορμάλ και μετά της λέω για ντόγκι, στήθηκε λίγο αλλά δεν μπορούσα να τελιώσω με τίποτα. Της ξαναλέω να πάμε νορμαλ και τσαντίστηκε... Δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε καθηση 10λεπτο στο δωμάτιο και η τσατσά παρόλο που έπριζε μπάλες με τα 20 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ 10 ΝΟΝ ΣΤΟΠ δεν είχε χτιπήσει πόρτα ούτε φώναξε όνομα. εν τέλη γύρισε αλλά ήταν πολύ σπασμένη και εγώ δεν μπορώ να λειτουργίσω έτσι. Άμα η άλλα δεν μπορεί τουλάχιστον να προσποιήται όι της αρέσει ξενερώνω. οπώτε απλά σηκώθηκα και πείγα να φύγω. Έρχεται η βίκη και κοιτάει την καπότα και βλέπει ότι δεν έχυσα και μου λέει "Μα έσυ δεν τέλιωσες... άχυστος θα φύγεις?" Της λέω δεν πειράζει αφού δεν έχουμε χρόνο. Άλλη φορά. Και μου λέει θες να σου πάρω μια πίπα να τελείωσεις? Της λέω άμα μπορείς. Τεσπά μου έβγαλε την καπότα και έκανε ενα ΓΑΜΑΤΟ τσιμπούκι για 1 λεπτό που μου τον έκανε κάγκελο αλλά μόλις έιδε ότι κάβλωσα για τα καλά σταμάτησε και ξεκίνησε να μου την παίζει και κρατούσε το πουλί μου σε γωνία να πέσουν όλα τα φλόκια στο κρεβάτι... Έβαλα το χέρι μου μπροστά πριν το τέλος γιατι δεν ήθελα να βρομίσω ακόμα περισσότερο το ίδι σάπιο δωμάτιο. Είπε απλά μια καλημέρα, μου είπε να προσέχω στα νερά και έφυγε.

Γενικά για τους παλιούς πιστεύω άμα την κάνετε στανταράκι και περάσετε 3-4 φορές μαζί της θα κάνει πρόγραμμα που έκανε Πιπίνου. Αλλά δεν έχει σημασία. Το μπουρδέλο είναι άθλιο, η τσατσά ειναι άθλια, η περιοχή είναι άθλια και εν τέλη δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνει στον καθένα. Εγώ έφυγα και σιχαινόμουνα την ζωή μου. Βάλε ότι στην έξοδο περίμεναν καμία 5-6αρια πακιστανοί...

Τόσο πολύ σου περίσσευαν τα 20€ ρεεέεεεε τύπε μου;;;; ?
Καλύτερα να τράβαγες μια μαλακία και να τα έτρωγες σε σουβλάκια....
*ΔΕΝ σου κρύβω πως μόλις τελείωσα την ανάγνωση της ανάρτησής σου έτρεξα κατευθείαν να κάνω ντους....
:confused: :confused::confused::confused:

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.178
Πόντοι
1.651
Καλησπερα σας. EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Δευτέρα 19/07/2021 στη διαρκεια τής Β’ Βάρδιας στή Φυλής, σε δυο φασεις [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

Εχουμε και λεμε. Μεταξυ 19:00 -19:30 περασα στους κατωθι οικους:
-Φυλής 65 ισογειο: η Σιμόνα. Η γνωστη όμορφη με την κωλαρα. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 65 όροφος, 67 και 69Α-Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. [Τα Φ69 είναι μονίμως κλειστά και με ξηλωμενα φωτα. Εχει καταντησει αηδία να τα αναφερουμε).

-Φυλής 71Β: Η Γεύα. Ξανθιά τσουπωτή με κοκκινο κομπινεζον.

-Φ 71Α: Το γνωστό διδυμο Μαίρη και Ελλη. Σε δωματια.

-Φ 86Β: Η Στελλα. Η γνωστη ξανθια αλλήθωρη Αλβανιδα με τα γυαλιά. Περυσι δουλευε απέναντι στο 71Α. Πηγε σε γραφειο και πρόκοψε. Τον Ιουνιο ηλθε για λιγο στο Φωκ 13. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φ 86Α: το διδυμο Λαουρα και Αντζελα, όπως ανεφερα και προχθες. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 84Α και Β: ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Φιλιππίδου 11Β: Η Τζούλια. Μικροκαμωμένη αδυνατη με μαυρα ισια μακρια μαλλιά.

-Φιλπ 11Α: κλασικά η Λιζα. Σε owo & cob. Με τον τσατσο μπαρμπα-Χρηστο με το κομπολόι.

-Στην όδο Φωκαίας ηταν όλα ανοικτά πλην του 13. Στα 7, 7Α, 9, 19 και 25 δεν μπήκα.

-Φωκαίας 17Α: κλασικά η Μικαελα (σε δωματιο). Τσατσα η Ευα με βαμμένο ξανθο καρέ μαλλί. Μου τονισε τι κελεπουρι χανω που δεν μπαινω.

-Φωκ 17 όροφος: σημερα μόνο η Αννα. Ξανθιά όμορφη κοπελα μετριου αναστηματος με καλο στηθος. Με κακκινα καυλωτικα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φωκ 27Α: Καρολίνα και Εμμανουελα. Η πρωτη δουλευει το πρωι διπλα στο ισογειο. Η γνωστη ομορφη ρωσσιδα με τις βυζαρες (εγραψα χθες αναλυτικα για τη συνεύρεσή μας). Αμφοτερες σε owo, 69 & cim. Ηταν κλεισμένες σε προγραμμα μιας ωρας και θα έβγαιναν στις 20:00. Εφυγα.

-Φωκ 27Β ισογειο: η Αννα Kou. Σε απλο. Στον οροφο δεν πηγα.

-Φωκ 24: η εργαζόμενη ηταν σε δωματιο. Η τσατσα ειπε ότι εχει την Λόρα. Τετοιο όνομα δεν εχω ξανακουσει εδώ. Εφυγα.

Επέστρεψα στην περιοχη στις 21:30. Στην Πλατεια Βικτωρίας στα παγκάκια ολες με τις μαντιλες χασκογελούσαν και συζητούσαν. Άλλες είχαν στρώσει κουρελια στα πλακακια και αραζαν. Ελληνες ουτε για δείγμα εκεί.. Σημειώνω ότι και σημερα τα πρεζονια ηταν ξαπλωμένα στο υψος τού Φυλής 48. Η εικονα στους οικους εκεινη την ώρα, ενας 22:50, ειχε ως εξής:

-Διδύμου 8Β: η Λιλιαν. Γνωστή ξανθιά μιλφ με το απαλο δερμα. Σε απλό. Εχει παχυνει όμως και πρεπει να χασει κιλά.

-Τα Διδ 7Β, 16 και 18Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. Το 18Α ανοικτο, λογικα με Αλιόνα.

-Το Διδ 20 ανοικτο. Φυσικα απεναντι καθημενος ο τσατσος Περικλής Περάκης με ένα φιλαρακι του. Μεσα την Νικόλ θα ειχε. Καληνύκτα.

-Διδ 22 τωρα, μιας και εγινε συζητηση. Ηρθαν από χθες νεες πορνες: Ραμόνα, Σοφια και Μαρινα (αυτή δεν την ειδα ακομη). Υπαρχει στο ροστερ Λυδια και Αγγέλα. Στο ισόγειο ηταν μόνο η Ραμόνα, προφανως σε διπλοβαρδια. Με την γρια τσατσα που ειδα χθες στον όροφο. Αλλαζουν οροφους αυτές. Στον οροφο ηταν Σοφια και Αγγελα με την μελαχρινη τσατσα. Παροτι υπαρχουν δυο δωματια υπηρχε κινηση κατω. Η ΡΑΜΟΝΑ είναι μια κανονικη κοπελα γυρω στα 30-31 με ξανθα σγουρα μαλλιά, όχι μακρια, χαλαρο σωμα και 2ρι φυσικο στηθος. Και τατου γατας στα οπισθια. Σε owo, 69, cob & Cim. Εχει δουλεψει στο ιδιο μαγαζι το 2019, και φυσικα δεν εχει σχεση με Ραμονα του Φυλής 66Δ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: πέρασα μεσα και η δουλεια χάλασε διοτι η γριά καρακάξα χτυπάει πόρτα στο 7ο λεπτό. Ισχυει ό,τι εγραψε νωριτερα ο John Smith. Ενώ ειπα της γριας μην χτυπησει πριν το 10λεπτο κ συμφωνησε. Χθες το ιδιο ελεγε σε συναδελφο πανω. Όταν συνουσιαστηκα προχθες με την Αγγέλα η μελαχρινη υπηρετρια δεν ενοχλησε (11 λεπτα καθισα). Γι’αυτό όποτε βλεπετε την γριά με το βαμενο καρε μαλλί, κράξιμο και μεταβολή.
Στα ενδοτερα τωρα: η Ραμονα είναι επιθετικη. Ξεκιναει αμεσως μπαλαμουτια και φιλια σε σωμα και στομα. Ανταλλαξαμε μερικα γλωσσοφιλα, ισπανικο, εκανα αιδοιολειχια και 69. Σεξ όχι διοτι η γρια χτυπησε πορτα και η πορνη ειπε (αγγλιστί) να βιαστώ και να χυσω στο στομα. Σηκωθηκα ορθιος και με αυνανισμο εχυσα στο στομα της. Η ακα πιπα της είναι καλη, όχι σουπερ, παρομοια σαν της Αγγέλας. Δεν καταλαβα γιατι καποιοι εδώ εκθειαζετε τοσο την Ραμόνα. Εγω κανονικη την ειδα σε εμφανιση και επιδοση (οσα καναμε). Κυριως με ξενερωσε η απατη της γριάς, αν και το ενστικτο με απωθησε να περασω. Πληρωσα δηλ 20€ για γλωσσοφιλα, owo, 69 και cim. Πεταμενα λεφτά.
Κινηση ειχε το κωλομαγαζο, παροτι δεν μας ειχε συνηθισει σε χτυπημα πορτας τοσο νωρις. Η γρια στην απαγγελια αφιξης νεας κοπελας Ραμονας, ειπε και το εξης: «πολύ καλη κοπελα. Στα ιντερνετ γραφουν τα καλυτερα». Εννοούσε υμάς και τους αργυρώνητους των διπλα. Εγώ την εκραξα ότι είναι απατεωνισα και θα μαθευτει στο διαδικτυο η αθλία συμπεριφορά της. Τουλαχιστον οσοι πατε στο Διδ 22 και βλεπετε την γρια να φευγετε & μην ρωτατε χρονο παραμονης. Και να μην σπαμαρετε το νημα ώστε να πληροφορηθεί κανενας αδαής. Κραξιμο στη γριά και μαυρο όπου την δειτε. Να μαθει την δύναμη του διαδικτυου. Όλα στο φως.

-Το Διδ 27 ανοικτο, αλλα προσπερασα. Το Λιοσιων 76Β κλειστο. Το 79 ανοικτο. Λογικα η μιλφ Αντζελα, όπως προχθες.
Στο 73 κατω δεν μπηκα, αλλα ηταν Καίτη και Ιωννα (βλέπε προχθεσινη βολτα μου). Στον όροφο του 73 ηταν η Ναταλί. Ολίγον τουπωτη, όμορφη με γαλανα ματια, καλο στηθος (αν και φορουσε μαυρο ριχταρι) και μακρια μαυρα μαλιά. Με υπερβολή τολμω να πω ότι στο προσωπο φερνει λιγο στην Βικυ Κουλιανού. Αν και μου θυμισε τη Ναταλία του ομίλου Φωκ 27Β -Φιλιππίδου 11Β. Προγραμμα: owo & 69.

-Εξηκίου 18: στο πεζουλι εξω καθοταν η τσατσα με την Ελλη. Ξανθια μιλφ τσουπωτη. Μονιμη εκει. Απλο προγραμμα.

-Εξηκίου 18Α (δηλ οροφος): η Μιλένα. Ριζωσε εδώ κι αυτή. Καστανη χοντρη μιλφογκιλφ. Σε owo & cob.

-Εξηκίου 18Γ: η Ειρηνη. Ψηλη ξανθια προμιλφ. Κανονικο προσωπο και μικρο στηθος. Σε owo, cob & cim.

-Βέργας 3 ισογειο. ΔΕΞΙΑ ηταν η Ειρηνη. Καστανη μετρίου αναστηματος. ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αλίσια. Αδυνατη νεαρα συμπαθητικη μαυρομμαλα. Καιρο εδώ και οι δυο. Στον ΟΡΟΦΟ με τον τσατσο σωσία τού Χάρη Ρώμα ηταν η Αννα. Μιλφ με owo. Γνωστη κι αυτή.

-Βέργας 2: η Βίκυ. Γνωστη χοντρη μιλφογκιλφ. Η τσατσα σκουπιζε και μας εγραψε 4 ατομα στο σαλονι μεχρι να βγει η Βικυ από δωματιο… Ενας συναδελφος με ρωτησε εξω που θα βρει χοντρες και τον εστειλα Τροφωνιου, μιας και δεν του άρεσε η Βικυ…

-Τα Βέργας 6 ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Σιγουρα η Μπάρμπορα στο ένα.

-Βέργας 7: εδώ επεσα στην αλλαγη βαρδιας. Απογευμα ηταν η Αναστασία. Η τσατσα τωρα ανεμενε την Τατιάνα (προφανώς την γνωστη πορνη από μοντελαδικα με την κωλάρα)!

ΥΓ 1: @vril, επειδη με ρωτησες την Κυριακη για το σπαμαρισμα εδώ (λυπηρό θέαμα όντως) & τους «σοβαρούς δίπλα», να σε ενημερωσω οτι εκει τρεις κι ο κουκος είναι. Το 80% των μελων είναι κλωνοι του διαχειριστη και των παρατρεχαμένων. Τα περι «βόθρου» τα λενε καποιοι που δικαίως διεγραφησαν από εδώ. Ο ενας εξ αυτων κραδαίνει το Μακελειό τού Χίου για ενημερωση. Καταλαβαινεις ότι προκειται για ψεκασμένον και φαιδρό υποκειμενο. Οι δε ενημερωσεις προγραμματος στουντιο και μασαζ είναι άλλα ντι άλλων. Οι δε κριτικές αυτων ψευτικες και στημένες. Φυσικα δεν δεχονται αντίλογο, όπως εκαναν με μενα για την Αντριανα του Χωμ 11Β (Delete). Μονο ενημερωσεις οικων κοιταζω (λίστα σουπερ μάρκετ), αλλα συχνά συναντώ λάθη σε ονοματα ή σε κλειστα, όπως σημερα. Και ακομη ψαχνονται πόσες Ραμόνες εχουμε στο Διδ 22, Φ 66Δ κλπ. Οι δε διαχειριστές ηταν εδώ μέλη και εκδιώχθηκαν κλωτσηδόν. Κατσε τωρα εσυ και προσκύνα τους προδότες.

ΥΓ 2 ως προτροπή. Η κατασταση με τον covid χειροτερευει. Το στελεχος Δ είναι πιο μεταδοτικο και σαφως πιο φονικο. Μην ακουτε τους ψέκες που λενε για νοσηλειες εμβολιασμενων σε ΜΕΘ σε Ισραηλ και Βρετανια. Στα εμβολια οφειλεται που δεν πεθαινουν οι εμβολιασμενοι. Γι’αυτό να το κανετε. Εκαναν ζημια τα ΜΜΕ τοτε εδώ με το ΑΖ και περασε σε όλα τα εμβολια ο φοβος των δυσπίστων. Στην πραγματικοτητα ηταν πολεμος της ΕΕ στη Βρετανία λογω Βρεξιτ. Μονο 9 θανατοι επιβεβαιωθηκαν στο Αστρα Ζενεκα στη ΜΒρετανια σε 50 εκατομμυρια εμβολιασμούς (από κοβιντ εχουν χαθει όμως 129000 ατομα). Στη δε Ρωσσία με το φολο Sputnik πεθαναν μόνο χθες από κοβιντ 719 ανθρωποι.
Πριν 3 εβδομαδες, σε αγωνα στο Wimbledon βρεθηκε στους θεατές η καθηγήτρια της Οξφόρδης, Σάρα Γκίλμπερτ. Μολις το ανακοινωσαν απο τα μεγαφωνα, έγινε standing ovation απο τους θεατες προς τιμην της. Ποία είναι η Δρ. Gilbert; Η επικεφαλής της ομάδος επιστημόνων στο Oxford Vaccine Group που δημιούργησαν το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορωνοϊού. Σε ελληνικο γηπεδο θα την γιούχαραν. Η αφεντιά μου, αλλα και οσοι εμβολιαστηκαμε με ΑΖ την ευγνωμονούμε!
Αγαπητέ συναγωνιστή μας τιμά η ενημέρωση σου .
Θυμήθηκα λοιπόν στο Φυλής κ Φυλής (έτσι το λέγαμε τότε) στο αδιέξοδο στο πρώτο σπιτάκι , όχι το πίσω που λέει 104 ,μια καστανή θεά με μαλλί μακρύ ίσιο που μας θύμιζε Μόνικα Μπελούτσι .
Το χαρακτηριστικό της ήταν το στρογγυλό τατουάζ δεξιά (της) του αφαλού , πιθανότατα για να καλύψει ένα μικρό σημάδι .
Μιλάμε για ομορφιά αγγελικού πλασματος !
Χαμογελαστή πρόθυμη , ειδικά με προσεγμένους στην υγιεινή τους έκανε ακα πίπα.
Τι ακα δλδ που με το που ακουμπούσαν τα μακριά μαλλιά της στην κοιλιακή χώρα και με το βλέμμα της έχυνες σε ελάχιστο χρόνο εάν δεν την σταματούσες.
Κορμάρα , δέρμα μωρού με αμυγδαλωτα μάτια .
ΈΡΩΤΑΣ πολλών τότε .
Μιλάω για αρχές 90 περίπου.
Αν κάποιος παλιός μπορεί να θυμηθεί αυτό το πλάσμα να μου το πει .
Επίσης το κορίτσι αυτό ήταν κωφάλαλο , πράγμα που έκανε μεγάλη αίσθηση για το νεαρό της ηλικίας της και για το ότι δούλευε εκεί.
Δεν κάθισε πολύ . Μετά την χάσαμε προς μεγάλη μας απογοήτευση .
Στο πίσω δε το 104 θυμάμαι πως ήταν το πρώτο που είχε βάλει πινακίδα στην έσω πόρτα ONLY GREEKS ? τότε.

Καλη συνέχεια σε όλους και προσοχή στην υγεία μας .

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ήταν ένα κοντό πετιτ τσιγγανάκι, μέτρια φάτσα αλλά πολύ ωραίο σώμα και φαινόταν πολύ καθαρη...
Έτσι όπως μου έλεγε το πρόγραμμα της μου λέει ελεύθερο...σκέτο , χωρίς το στοματικό μαζι.
Μπαίνω μαζί της, και η τύπισσα είχε βαλθεί να το κάνουμε ακάποτα, ρε έλα να βάλουμε καποτα της λέω, ρε όχι, ρε έλα, ρε όχι, αναγκαστηκα να φύγω χωρίς να γαμησω.
Η μόνη φορά που μου συνεβη κάτι τέτοιο, να παρακαλάει η άλλη για ακάποτο, που ακούστηκε....
Δεν ήταν ένα απλό τσιγγανακι ήταν η Ελένη από αλκιβιαδου ..δούλευε και εκεί …

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Είχα περάσει και εγώ μαζί της, όμως φαίνεται πως εσύ είσαι ομορφαντρας μιας και σε εμένα μου ζήτησε 5 ευρώ. Πρόσφερε ακαποτο χύσιμο και στις 2 τρύπες, ενώ γουσταρε το τσοκινγκ. Επίσης είχε ωραία βυζάκια αναλογικά με το μικρό της μέγεθος.
Τέλος, δεν ξέρω που την είδες την καθαριότητα, εγώ δεν έκανα κίνηση να μπω χωρίς ακόμη και αν με πλήρωνες, μιας και είδα κάτι καντήλες στη μούνα της (κονδυλώματα).

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Είχα περάσει και εγώ μαζί της, όμως φαίνεται πως εσύ είσαι ομορφαντρας μιας και σε εμένα μου ζήτησε 5 ευρώ. Πρόσφερε ακαποτο χύσιμο και στις 2 τρύπες, ενώ γουσταρε το τσοκινγκ. Επίσης είχε ωραία βυζάκια αναλογικά με το μικρό της μέγεθος.
Τέλος, δεν ξέρω που την είδες την καθαριότητα, εγώ δεν έκανα κίνηση να μπω χωρίς ακόμη και αν με πλήρωνες, μιας και είδα κάτι καντήλες στη μούνα της (κονδυλώματα).
Ευτυχώς επικράτησε η λογική δηλαδή...
Την πέτυχα με το που έπιασε δουλειά...στις 17:00 νομίζω, γι αυτό και ήταν καθαρή...
Βρε το Ελενάκι, υγειονομική βόμβα....ποιος ξέρει πόσοι κόλλησαν παράσημο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Υπαρχει περιπτωση να μην καθετε στα 4 ,διοτι ξερει οτι εχει καυλοφατσα και το πλασσαρει ετσι,να την γαμαμε ιεραποστολικα και να χυνουμε με την πορνοφατσα της

1
Δε νομίζω για αυτό το λογο μύστη, την μπρούμυτη στάση και ο γαμιας της από πάνω την κάνει ευχαρίστως ,

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Αγαπητέ συναγωνιστή μας τιμά η ενημέρωση σου .
Θυμήθηκα λοιπόν στο Φυλής κ Φυλής (έτσι το λέγαμε τότε) στο αδιέξοδο στο πρώτο σπιτάκι , όχι το πίσω που λέει 104 ,μια καστανή θεά με μαλλί μακρύ ίσιο που μας θύμιζε Μόνικα Μπελούτσι .
Το χαρακτηριστικό της ήταν το στρογγυλό τατουάζ δεξιά (της) του αφαλού , πιθανότατα για να καλύψει ένα μικρό σημάδι .
Μιλάμε για ομορφιά αγγελικού πλασματος !
Χαμογελαστή πρόθυμη , ειδικά με προσεγμένους στην υγιεινή τους έκανε ακα πίπα.
Τι ακα δλδ που με το που ακουμπούσαν τα μακριά μαλλιά της στην κοιλιακή χώρα και με το βλέμμα της έχυνες σε ελάχιστο χρόνο εάν δεν την σταματούσες.
Κορμάρα , δέρμα μωρού με αμυγδαλωτα μάτια .
ΈΡΩΤΑΣ πολλών τότε .
Μιλάω για αρχές 90 περίπου.
Αν κάποιος παλιός μπορεί να θυμηθεί αυτό το πλάσμα να μου το πει .
Επίσης το κορίτσι αυτό ήταν κωφάλαλο , πράγμα που έκανε μεγάλη αίσθηση για το νεαρό της ηλικίας της και για το ότι δούλευε εκεί.
Δεν κάθισε πολύ . Μετά την χάσαμε προς μεγάλη μας απογοήτευση .
Στο πίσω δε το 104 θυμάμαι πως ήταν το πρώτο που είχε βάλει πινακίδα στην έσω πόρτα ONLY GREEKS ? τότε.

Καλη συνέχεια σε όλους και προσοχή στην υγεία μας .
τι μου θυμισες τωρα!! απιστευτης ομορφιας πλασμα, που οταν ξεπερνουσες το αρχικο σοκ της καταστασης της (κωφαλαλη) εκανες ανεπαναληπτο σεξ..στην αρχη ημουν κουμπωμενος αλλα μετα που την εκανα στανταρακι ηταν σαν να ησουν με γκομενα.υπεροχα μαλλια (χαιτη λιονταριου), εκφραστικα ματια και με μια περιφερεια αξιοζηλευτη. μετα απο το φυλης και φυλης χαθηκε και την βρηκα μετα απο 2-3 χρονια στο αειμνηστο φυλης 80 που για να σαλοναρει εμπαινε-εβγαινε απο το πρωτο δωματιο δεξια. χαμογελαστη και παντοτε καθαρη και ευχαριστη. περασμενα μεγαλεια. για παρτη της ειχα μαθει και μερικες κινησεις στην νοηματικη και οποτε με εβλεπε αστραφτε γιατι μεσα στην μοναξια της ενοιωθε οτι επικοινωνουσε..αυτα για να μαθαινουν οι νεοι.

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Καλημερα, η Αννυ η πορνοσταρ δουλευει καπου αυτο τον καιρο?

Maximos88

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Παιδια υπάρχει τηλέφωνο στο Βεργας 3 να μαθαίνω πότε δουλευει η Σοφια;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.444
Πόντοι
27.261
Παιδια υπάρχει τηλέφωνο στο Βεργας 3 να μαθαίνω πότε δουλευει η Σοφια;
πανω 210. 88 39 566
κατω 210. 88 39 568

τα δινανε σε χαρτακι, αλλα αν ισχυουν ακομα δε ξερω.
επισης αν απαγορευεται η δημοσιευση, να σβηστει απο διοικηση.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Η Αννα Ιλονα συνταξιοδοτηθηκε ξερει κανενας?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.829
Πόντοι
456
Καλημερα, η Αννυ η πορνοσταρ δουλευει καπου αυτο τον καιρο?
Φιλιππιδου 11 όροφος παίκτη, μέχρι πριν 2 βδομάδες περίπου εκεί την πετύχαινα βραδυνή βάρδια μαζί με Αλινα συνήθως .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom