Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (35 μέλη και 240 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χωρίς να μπορώ να είμαι 100%σίγουρος θα πω το εξής...
Ας πούμε για την προστασία 2 λόγια
η "προστασία" είναι σπορ των νοτίων προαστίων! στο τέλος κάποιος παραγγέλνει ένα συμβόλαιο θανάτου και μετά κανα 2 παλικαράδες πάνε σαν χεσμένοι στην αστυνομία και τα παραδέχονται όλα για να σωθούν ή γεμίζουν την πιάτσα ότι σταμάτησαν για να σταματήσει το όποιο συμβόλαιο τρέχει εναντίον τους και κάθονται παναγίες.
Προστασία έχουν και στη Λάρισα γνωστή οικογένεια τσιγγάνων η οποία έκανε και μια σύντομη απόπειρα να κατέβει και προς Αθήνα αλλά τελικά επικράτησε το "κάλλιο πρώτος στο χωριό σου παρά έσχατος στην πόλη" για να μην αναφέρω το πως τα 2/3 από αυτήν την οικογένεια είναι φυλάκα και πλέον δεν έχουν την παλιά τους αίγλη και τελικά μείνανε στα ναρκωτικά.
Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι γίνεται!
Μύκονο κάποια καλόπαιδα από Νότια κτλ κατηφορίζουν και εκεί αλλά στο τέλος καταλήγουν περισσότερο ως "σωματοφύλακες" και "πόρτες" μαγαζιών καθώς εκεί παίζει πολύ χρήμα και αν κάποιος πιεστεί πολύ μπορεί έυκολα να βρει μπράβους να κάνουν "ντα" τους άλλους μπράβους (φτηνά Ρώσσικα χέρια)
Κρήτη κάτι πήγε να γίνει με τα κωλόμπαρα αλλά πλάκωσε η αστυνομία που μυρίστηκε το χρήμα και τελικά μείνανε στα "καπνά" τα παλικάρια.

Ας πάμε στο Μετάξι τώρα...
Όταν είχαμε καραντίνα όλο το Μετάξι δούλευε στο φουλ! Πιάσανε (τυχαίο? αχχαχαχ) ΜΟΝΟ κανα 2-3 σπίτια που δεν πλήρωναν. Η αστυνομία έχοντας πλήρη επίγνωση και όντας καλοταϊσμένη δεν έκανε τίποτα! Αντίθετα εγώ εκεί γνωρίζοντας κόσμο πάντα μου έλεγαν να μη φοβάμαι να πάω να γαμήσω επειδή ήξεραν από την ίδια την αστυνομία τα ντου.
Σας έχω ξαναπεί πως την προστασία την "τελειώνει" η αστυνομία πλέον, η οποία και απλά πληρώνεται για να μην ενοχλούν τέτοια φυντάνια τους οίκους.
Τώρα αν κανα 2-3 μάγκες πάνε να πιάσουν κότσο κανα 2 σπίτια δεν είναι σοβαρά περιστατικά!
Αν πούμε ότι είναι αλήθεια τότε συμβαίνει/θα συμβεί αυτό....
1) το σπίτι/σπίτια για τα οποία έγινε λόγος για λόγους μεγιστοποίησης του κέρδους δεν είχαν δική τους προστασία/πλήρωναν την αστυνομία ΘΑ πάρουν δικά τους άτομα/θα γνωριστούν με την αστυνομία
2) τα σπίτια έχουν κάμερες, μια απλή καταγγελία στο τμήμα εκβιαστών μαζί με ένα καλό λάδωμα και άντε γεια τα παλικάρια
3) απλά μην θορυβείστε από τέτοια περιστατικά.
Σόδομα και Γόμορρα !!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μου είπε από την Αλβανία.
Και που είναι το Ελληνικό Κράτος του Κούλη και του Χρυσοχοϊδη για να προστατέψει το Μεταξουργείο από τους ξένους εισβολείς και κατακτητές;

Τους φόρους γιατί τους πληρώνουν οι Έλληνες; Επειδή είναι ομορφόπαιδα ο Κούλης και ο Χρυσοχοϊδης;

Με το κράτος νταβατζή που έχουμε, αφού πληρώνουμε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που όλη την ημέρα δεν κάνουν τίποτα, επόμενο είναι να πάρουν θάρρος και οι Αλβανοί και να προσπαθούν να γίνουν και αυτοί νταβατζήδες στον τόπο μας.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Βάλε και ερπη να είσαι μέσα. Αυτές όλες από τις ακαποτες πιπες κάνουν υπερηχο στον φάρυγγα επιπλεον από κάθε άλλη εξεταση. Φαίνονται πολλα με αυτό.
Αυτές βγάζουν φράγκα και σταματάνε 5-10 μέρες πάνε σε γιατρούς κάνουν θεραπείες και ξανά στην δουλειά …εμείς όμως τραβάμε φλεγμονές για μήνα ( μου έχει συμβεί ) και έπεισε να από μόνος μου αντιφλεγμονώδει και ποναγα τρέλα 1 μήνα μετά πήγα σε γιατρό γαιτι δεν υποχωρούσε η φλεγμονή και μου έδωσε αντιβίωση συν κορτιζόνη …10 μέρες και ηρέμησα !!! Από γλωσσόφιλα όλα αυτά !!! Χίλιες φορές με κολ γκιρλ μια το μήνα ένα δυο ώρο και να παιρνας καλά και να είσαι γεμάτος και πιο ασφάλεια παρά στο μπουρδελο που πάνε 10 άτομα ανα μια ώρα και τους κάνει ακαποτα τσιμπουκια και χυσημο στο στόμα και να βάζουν μόνο λιστεριν οι βρομιάρες !!! Το έχω ξαναπεί το μπουρδελο είναι μόνο στα 4 και τέλος και όλα με καποτα αντε κανα ακα τσιμπουκι και παλυ βγάζεις κοκκινίλες κτλ …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και που είναι το Ελληνικό Κράτος του Κούλη και του Χρυσοχοϊδη για να προστατέψει το Μεταξουργείο από τους ξένους εισβολείς και κατακτητές;

Τους φόρους γιατί τους πληρώνουν οι Έλληνες; Επειδή είναι ομορφόπαιδα ο Κούλης και ο Χρυσοχοϊδης;

Με το κράτος νταβατζή που έχουμε, αφού πληρώνουμε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που όλη την ημέρα δεν κάνουν τίποτα, επόμενο είναι να πάρουν θάρρος και οι Αλβανοί και να προσπαθούν να γίνουν και αυτοί νταβατζήδες στον τόπο μας.
Έχουμε χούντα με το γάντι καταλαβαιτετο αδέρφια μου!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Επισης θέλω να ευχαριστήσω όλους και του θετικούς και τους αρνητικούς σε σχολιασμούς γιατί πείρα πριν λίγο μεγάλη βαθμολογία σαν χρήστης !!!με συγκίνησε πραγματικα !! Θα συνεχίσω έτσι και ακόμα πιο ώριμος στα λεγόμενα μου !!!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Καλησπερα σας. EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Δευτέρα 19/07/2021 στη διαρκεια τής Β’ Βάρδιας στή Φυλής, σε δυο φασεις [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

Εχουμε και λεμε. Μεταξυ 19:00 -19:30 περασα στους κατωθι οικους:
-Φυλής 65 ισογειο: η Σιμόνα. Η γνωστη όμορφη με την κωλαρα. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 65 όροφος, 67 και 69Α-Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. [Τα Φ69 είναι μονίμως κλειστά και με ξηλωμενα φωτα. Εχει καταντησει αηδία να τα αναφερουμε).

-Φυλής 71Β: Η Γεύα. Ξανθιά τσουπωτή με κοκκινο κομπινεζον.

-Φ 71Α: Το γνωστό διδυμο Μαίρη και Ελλη. Σε δωματια.

-Φ 86Β: Η Στελλα. Η γνωστη ξανθια αλλήθωρη Αλβανιδα με τα γυαλιά. Περυσι δουλευε απέναντι στο 71Α. Πηγε σε γραφειο και πρόκοψε. Τον Ιουνιο ηλθε για λιγο στο Φωκ 13. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φ 86Α: το διδυμο Λαουρα και Αντζελα, όπως ανεφερα και προχθες. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 84Α και Β: ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Φιλιππίδου 11Β: Η Τζούλια. Μικροκαμωμένη αδυνατη με μαυρα ισια μακρια μαλλιά.

-Φιλπ 11Α: κλασικά η Λιζα. Σε owo & cob. Με τον τσατσο μπαρμπα-Χρηστο με το κομπολόι.

-Στην όδο Φωκαίας ηταν όλα ανοικτά πλην του 13. Στα 7, 7Α, 9, 19 και 25 δεν μπήκα.

-Φωκαίας 17Α: κλασικά η Μικαελα (σε δωματιο). Τσατσα η Ευα με βαμμένο ξανθο καρέ μαλλί. Μου τονισε τι κελεπουρι χανω που δεν μπαινω.

-Φωκ 17 όροφος: σημερα μόνο η Αννα. Ξανθιά όμορφη κοπελα μετριου αναστηματος με καλο στηθος. Με κακκινα καυλωτικα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φωκ 27Α: Καρολίνα και Εμμανουελα. Η πρωτη δουλευει το πρωι διπλα στο ισογειο. Η γνωστη ομορφη ρωσσιδα με τις βυζαρες (εγραψα χθες αναλυτικα για τη συνεύρεσή μας). Αμφοτερες σε owo, 69 & cim. Ηταν κλεισμένες σε προγραμμα μιας ωρας και θα έβγαιναν στις 20:00. Εφυγα.

-Φωκ 27Β ισογειο: η Αννα Kou. Σε απλο. Στον οροφο δεν πηγα.

-Φωκ 24: η εργαζόμενη ηταν σε δωματιο. Η τσατσα ειπε ότι εχει την Λόρα. Τετοιο όνομα δεν εχω ξανακουσει εδώ. Εφυγα.

Επέστρεψα στην περιοχη στις 21:30. Στην Πλατεια Βικτωρίας στα παγκάκια ολες με τις μαντιλες χασκογελούσαν και συζητούσαν. Άλλες είχαν στρώσει κουρελια στα πλακακια και αραζαν. Ελληνες ουτε για δείγμα εκεί.. Σημειώνω ότι και σημερα τα πρεζονια ηταν ξαπλωμένα στο υψος τού Φυλής 48. Η εικονα στους οικους εκεινη την ώρα, ενας 22:50, ειχε ως εξής:

-Διδύμου 8Β: η Λιλιαν. Γνωστή ξανθιά μιλφ με το απαλο δερμα. Σε απλό. Εχει παχυνει όμως και πρεπει να χασει κιλά.

-Τα Διδ 7Β, 16 και 18Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. Το 18Α ανοικτο, λογικα με Αλιόνα.

-Το Διδ 20 ανοικτο. Φυσικα απεναντι καθημενος ο τσατσος Περικλής Περάκης με ένα φιλαρακι του. Μεσα την Νικόλ θα ειχε. Καληνύκτα.

-Διδ 22 τωρα, μιας και εγινε συζητηση. Ηρθαν από χθες νεες πορνες: Ραμόνα, Σοφια και Μαρινα (αυτή δεν την ειδα ακομη). Υπαρχει στο ροστερ Λυδια και Αγγέλα. Στο ισόγειο ηταν μόνο η Ραμόνα, προφανως σε διπλοβαρδια. Με την γρια τσατσα που ειδα χθες στον όροφο. Αλλαζουν οροφους αυτές. Στον οροφο ηταν Σοφια και Αγγελα με την μελαχρινη τσατσα. Παροτι υπαρχουν δυο δωματια υπηρχε κινηση κατω. Η ΡΑΜΟΝΑ είναι μια κανονικη κοπελα γυρω στα 30-31 με ξανθα σγουρα μαλλιά, όχι μακρια, χαλαρο σωμα και 2ρι φυσικο στηθος. Και τατου γατας στα οπισθια. Σε owo, 69, cob & Cim. Εχει δουλεψει στο ιδιο μαγαζι το 2019, και φυσικα δεν εχει σχεση με Ραμονα του Φυλής 66Δ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: πέρασα μεσα και η δουλεια χάλασε διοτι η γριά καρακάξα χτυπάει πόρτα στο 7ο λεπτό. Ισχυει ό,τι εγραψε νωριτερα ο John Smith. Ενώ ειπα της γριας μην χτυπησει πριν το 10λεπτο κ συμφωνησε. Χθες το ιδιο ελεγε σε συναδελφο πανω. Όταν συνουσιαστηκα προχθες με την Αγγέλα η μελαχρινη υπηρετρια δεν ενοχλησε (11 λεπτα καθισα). Γι’αυτό όποτε βλεπετε την γριά με το βαμενο καρε μαλλί, κράξιμο και μεταβολή.
Στα ενδοτερα τωρα: η Ραμονα είναι επιθετικη. Ξεκιναει αμεσως μπαλαμουτια και φιλια σε σωμα και στομα. Ανταλλαξαμε μερικα γλωσσοφιλα, ισπανικο, εκανα αιδοιολειχια και 69. Σεξ όχι διοτι η γρια χτυπησε πορτα και η πορνη ειπε (αγγλιστί) να βιαστώ και να χυσω στο στομα. Σηκωθηκα ορθιος και με αυνανισμο εχυσα στο στομα της. Η ακα πιπα της είναι καλη, όχι σουπερ, παρομοια σαν της Αγγέλας. Δεν καταλαβα γιατι καποιοι εδώ εκθειαζετε τοσο την Ραμόνα. Εγω κανονικη την ειδα σε εμφανιση και επιδοση (οσα καναμε). Κυριως με ξενερωσε η απατη της γριάς, αν και το ενστικτο με απωθησε να περασω. Πληρωσα δηλ 20€ για γλωσσοφιλα, owo, 69 και cim. Πεταμενα λεφτά.
Κινηση ειχε το κωλομαγαζο, παροτι δεν μας ειχε συνηθισει σε χτυπημα πορτας τοσο νωρις. Η γρια στην απαγγελια αφιξης νεας κοπελας Ραμονας, ειπε και το εξης: «πολύ καλη κοπελα. Στα ιντερνετ γραφουν τα καλυτερα». Εννοούσε υμάς και τους αργυρώνητους των διπλα. Εγώ την εκραξα ότι είναι απατεωνισα και θα μαθευτει στο διαδικτυο η αθλία συμπεριφορά της. Τουλαχιστον οσοι πατε στο Διδ 22 και βλεπετε την γρια να φευγετε & μην ρωτατε χρονο παραμονης. Και να μην σπαμαρετε το νημα ώστε να πληροφορηθεί κανενας αδαής. Κραξιμο στη γριά και μαυρο όπου την δειτε. Να μαθει την δύναμη του διαδικτυου. Όλα στο φως.

-Το Διδ 27 ανοικτο, αλλα προσπερασα. Το Λιοσιων 76Β κλειστο. Το 79 ανοικτο. Λογικα η μιλφ Αντζελα, όπως προχθες.
Στο 73 κατω δεν μπηκα, αλλα ηταν Καίτη και Ιωννα (βλέπε προχθεσινη βολτα μου). Στον όροφο του 73 ηταν η Ναταλί. Ολίγον τουπωτη, όμορφη με γαλανα ματια, καλο στηθος (αν και φορουσε μαυρο ριχταρι) και μακρια μαυρα μαλιά. Με υπερβολή τολμω να πω ότι στο προσωπο φερνει λιγο στην Βικυ Κουλιανού. Αν και μου θυμισε τη Ναταλία του ομίλου Φωκ 27Β -Φιλιππίδου 11Β. Προγραμμα: owo & 69.

-Εξηκίου 18: στο πεζουλι εξω καθοταν η τσατσα με την Ελλη. Ξανθια μιλφ τσουπωτη. Μονιμη εκει. Απλο προγραμμα.

-Εξηκίου 18Α (δηλ οροφος): η Μιλένα. Ριζωσε εδώ κι αυτή. Καστανη χοντρη μιλφογκιλφ. Σε owo & cob.

-Εξηκίου 18Γ: η Ειρηνη. Ψηλη ξανθια προμιλφ. Κανονικο προσωπο και μικρο στηθος. Σε owo, cob & cim.

-Βέργας 3 ισογειο. ΔΕΞΙΑ ηταν η Ειρηνη. Καστανη μετρίου αναστηματος. ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αλίσια. Αδυνατη νεαρα συμπαθητικη μαυρομμαλα. Καιρο εδώ και οι δυο. Στον ΟΡΟΦΟ με τον τσατσο σωσία τού Χάρη Ρώμα ηταν η Αννα. Μιλφ με owo. Γνωστη κι αυτή.

-Βέργας 2: η Βίκυ. Γνωστη χοντρη μιλφογκιλφ. Η τσατσα σκουπιζε και μας εγραψε 4 ατομα στο σαλονι μεχρι να βγει η Βικυ από δωματιο… Ενας συναδελφος με ρωτησε εξω που θα βρει χοντρες και τον εστειλα Τροφωνιου, μιας και δεν του άρεσε η Βικυ…

-Τα Βέργας 6 ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Σιγουρα η Μπάρμπορα στο ένα.

-Βέργας 7: εδώ επεσα στην αλλαγη βαρδιας. Απογευμα ηταν η Αναστασία. Η τσατσα τωρα ανεμενε την Τατιάνα (προφανώς την γνωστη πορνη από μοντελαδικα με την κωλάρα)!

ΥΓ 1: @vril, επειδη με ρωτησες την Κυριακη για το σπαμαρισμα εδώ (λυπηρό θέαμα όντως) & τους «σοβαρούς δίπλα», να σε ενημερωσω οτι εκει τρεις κι ο κουκος είναι. Το 80% των μελων είναι κλωνοι του διαχειριστη και των παρατρεχαμένων. Τα περι «βόθρου» τα λενε καποιοι που δικαίως διεγραφησαν από εδώ. Ο ενας εξ αυτων κραδαίνει το Μακελειό τού Χίου για ενημερωση. Καταλαβαινεις ότι προκειται για ψεκασμένον και φαιδρό υποκειμενο. Οι δε ενημερωσεις προγραμματος στουντιο και μασαζ είναι άλλα ντι άλλων. Οι δε κριτικές αυτων ψευτικες και στημένες. Φυσικα δεν δεχονται αντίλογο, όπως εκαναν με μενα για την Αντριανα του Χωμ 11Β (Delete). Μονο ενημερωσεις οικων κοιταζω (λίστα σουπερ μάρκετ), αλλα συχνά συναντώ λάθη σε ονοματα ή σε κλειστα, όπως σημερα. Και ακομη ψαχνονται πόσες Ραμόνες εχουμε στο Διδ 22, Φ 66Δ κλπ. Οι δε διαχειριστές ηταν εδώ μέλη και εκδιώχθηκαν κλωτσηδόν. Κατσε τωρα εσυ και προσκύνα τους προδότες.

ΥΓ 2 ως προτροπή. Η κατασταση με τον covid χειροτερευει. Το στελεχος Δ είναι πιο μεταδοτικο και σαφως πιο φονικο. Μην ακουτε τους ψέκες που λενε για νοσηλειες εμβολιασμενων σε ΜΕΘ σε Ισραηλ και Βρετανια. Στα εμβολια οφειλεται που δεν πεθαινουν οι εμβολιασμενοι. Γι’αυτό να το κανετε. Εκαναν ζημια τα ΜΜΕ τοτε εδώ με το ΑΖ και περασε σε όλα τα εμβολια ο φοβος των δυσπίστων. Στην πραγματικοτητα ηταν πολεμος της ΕΕ στη Βρετανία λογω Βρεξιτ. Μονο 9 θανατοι επιβεβαιωθηκαν στο Αστρα Ζενεκα στη ΜΒρετανια σε 50 εκατομμυρια εμβολιασμούς (από κοβιντ εχουν χαθει όμως 129000 ατομα). Στη δε Ρωσσία με το φολο Sputnik πεθαναν μόνο χθες από κοβιντ 719 ανθρωποι.
Πριν 3 εβδομαδες, σε αγωνα στο Wimbledon βρεθηκε στους θεατές η καθηγήτρια της Οξφόρδης, Σάρα Γκίλμπερτ. Μολις το ανακοινωσαν απο τα μεγαφωνα, έγινε standing ovation απο τους θεατες προς τιμην της. Ποία είναι η Δρ. Gilbert; Η επικεφαλής της ομάδος επιστημόνων στο Oxford Vaccine Group που δημιούργησαν το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορωνοϊού. Σε ελληνικο γηπεδο θα την γιούχαραν. Η αφεντιά μου, αλλα και οσοι εμβολιαστηκαμε με ΑΖ την ευγνωμονούμε!
Για να τη Ναταλία
να πω οτι στη θύμησε επειδή είναι η ίδια! Το επιβεβαίωσα και χθες που πήγα μαζί της, απλά
έχει χαλαρώσει ελαφρώς το σώμα της και νομίζω έχει σπάσει λίγο στο πρόσωπο...

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Πουτσαραδες μου,γάμησα το μελινακι από Κολωνού 32 χθες . Ωραίο πορνιδιο στα γούστα μου με καυλοφατσα και λεπτό σωματακι. Πέρασμα μετάξι στης 7 το απόγευμα και μετά από 2ωρο κυνήγι θησαυρού κατέληξα εκεί. Η κοπέλα δεν μπήκε με πολύ όρεξη στο δωμάτιο και δυστυχώς για αυτήν, αυτό με καύλωσε πιο πολύ και μετά από λίγη πίπα την γύρισα πισωκολλητα και την λεηλάτησα για τουλάχιστον 10 λεπτά χωρίς η υπηρέτρια να υπάρχει. Μετά το ξέσκισμα που της έριξα δεν έβλεπα μπροστά μου εχυνα αργά και σταθερά για περίπου 1 λεπτό μέσα στο ζεστό μουνακι της κάνοντας κραυγές άγριου ζώου..Η Μελίνα αποχώρησε αηδιασμένη. Πιστεύω εμφανιακα αξίζει το δεκαρικο και το σφυροκόπημα το δέχτηκε με αρκετή ευχαριστίση χωρίς να κλέψει.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Ξέρουμε πότε δουλεύει το καβλοράπανο η Αλεξάνδρα στο Βέργας 7;

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
802
Πόντοι
361
Καλημέρα πάλι. Πήγα και σήμερα καταδρομικό στην βύκη και αυτή τη φορά ήταν εκεί. Τα καλά όμως τελιώνουν εδώ. Πρώτον πολυ πριξαρχίδα τσατσά. Βασικά με τεράστια διαφορά η πιο ενοχλητική που έχω δει. Όλη την ώρα σπάμαρε το εξίς: Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΟ ΟΧΙ 10. 20 ΕΥΡΟ ΟΧΙ 10. Ξανα. Και ξανα. Και ξανα. Ρε το έλεγε σε ΟΛΟΥΣ όσουν μπαίνανε 2-3 φορες. Μου έσπασε τα νεύρα. Βλέπω την Βικάρα δίνω 50ρικο να περάσω με κοιτάει... Δεν είμαστε τράπεζα εδώ. Καλό να σκεφτόμαστε λίγο πριν έρθουμε έτσι. Τι να σε κάνω εγώ τώρα που δεν έχω ρέστα. Τέσπα πήγενε μέσα θα στα φέρω σε λιγο. Σε 30 σεκς μου τα είχε φέρει. Που να είχε κιολας... Το δωμάτιο ΣΚΑΤΑ. Γεμάτο νερά κάτω δεν μπορούσες να πατίσεις πουθενά, η πόρτα δεν έκλεινε καλά, άκουγες τα πάντα απο έξω, το αιρκοντ ήταν κλειστό, δεν είχε μαντιλάκια μέσα και τα σεντόνια και το μαξιλάρι μες την μπήχλα. Σιχάθηκα την ζώη μου. Μπαίνει μέσα η βύκη ξυπόλυτη (αν είναι δυνατόν) και πάει να φάει σαβούρα στα νερά... Στο τσάκ την γλήτωσε. Έβγαλε κάτι κραβγούλες αΐδιας και μετά γδυθηκε και ήρθε πάνω μου. Εντομεταξί απο έξω άκουγα συνέχια το σπαμ λες και είναι δίπλα στο αυτί μου. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ 20 ΕΥΡΟ. 20 ΟΧΙ 10. 20 ΕΥΡΟ. Έρχεται πάνω μου η βίκυ και αρχίζει γλύφει όπου βρεί, ρόγες, λαιμό, στομάχι, μπούτια και στο τέλος και τα @@ρια μου χωρίς να πώ τίποτα εγώ! Παρόλαυτα να τονίσω ότι η κοπέλα ήταν ιδρωμένη και μπείκε σε εμένα μέσα σε 2 λεπτά αφού είχε τελιώσει με το προιγούμενο δωμάτιο. Τεσπά πάει για πίπα και αφού μου έγλυψε απο μόνη της τα παπάρια ήμουνα σίγουρος ότι θα κάνει ελευθερό αλλά δεν. Της το ζήτησα αλλά έφαγα άκυρο. Πίπα με καπότα για εμένα είναι χαμένος χρόνος οπώτε στο 1 λεπτό την σταμάτησα για να την γλύψω εγώ. 2ρο άκυρο εκεί παίζει να μην πέρασε ουτε 1 λεπτό πάλι και μου λέει φτάνει έλα για σεξ. Κάναμε λίγο νορμάλ και μετά της λέω για ντόγκι, στήθηκε λίγο αλλά δεν μπορούσα να τελιώσω με τίποτα. Της ξαναλέω να πάμε νορμαλ και τσαντίστηκε... Δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε καθηση 10λεπτο στο δωμάτιο και η τσατσά παρόλο που έπριζε μπάλες με τα 20 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ 10 ΝΟΝ ΣΤΟΠ δεν είχε χτιπήσει πόρτα ούτε φώναξε όνομα. εν τέλη γύρισε αλλά ήταν πολύ σπασμένη και εγώ δεν μπορώ να λειτουργίσω έτσι. Άμα η άλλα δεν μπορεί τουλάχιστον να προσποιήται όι της αρέσει ξενερώνω. οπώτε απλά σηκώθηκα και πείγα να φύγω. Έρχεται η βίκη και κοιτάει την καπότα και βλέπει ότι δεν έχυσα και μου λέει "Μα έσυ δεν τέλιωσες... άχυστος θα φύγεις?" Της λέω δεν πειράζει αφού δεν έχουμε χρόνο. Άλλη φορά. Και μου λέει θες να σου πάρω μια πίπα να τελείωσεις? Της λέω άμα μπορείς. Τεσπά μου έβγαλε την καπότα και έκανε ενα ΓΑΜΑΤΟ τσιμπούκι για 1 λεπτό που μου τον έκανε κάγκελο αλλά μόλις έιδε ότι κάβλωσα για τα καλά σταμάτησε και ξεκίνησε να μου την παίζει και κρατούσε το πουλί μου σε γωνία να πέσουν όλα τα φλόκια στο κρεβάτι... Έβαλα το χέρι μου μπροστά πριν το τέλος γιατι δεν ήθελα να βρομίσω ακόμα περισσότερο το ίδι σάπιο δωμάτιο. Είπε απλά μια καλημέρα, μου είπε να προσέχω στα νερά και έφυγε.

Γενικά για τους παλιούς πιστεύω άμα την κάνετε στανταράκι και περάσετε 3-4 φορές μαζί της θα κάνει πρόγραμμα που έκανε Πιπίνου. Αλλά δεν έχει σημασία. Το μπουρδέλο είναι άθλιο, η τσατσά ειναι άθλια, η περιοχή είναι άθλια και εν τέλη δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνει στον καθένα. Εγώ έφυγα και σιχαινόμουνα την ζωή μου. Βάλε ότι στην έξοδο περίμεναν καμία 5-6αρια πακιστανοί...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αυτές βγάζουν φράγκα και σταματάνε 5-10 μέρες πάνε σε γιατρούς κάνουν θεραπείες και ξανά στην δουλειά …εμείς όμως τραβάμε φλεγμονές για μήνα ( μου έχει συμβεί ) και έπεισε να από μόνος μου αντιφλεγμονώδει και ποναγα τρέλα 1 μήνα μετά πήγα σε γιατρό γαιτι δεν υποχωρούσε η φλεγμονή και μου έδωσε αντιβίωση συν κορτιζόνη …10 μέρες και ηρέμησα !!! Από γλωσσόφιλα όλα αυτά !!! Χίλιες φορές με κολ γκιρλ μια το μήνα ένα δυο ώρο και να παιρνας καλά και να είσαι γεμάτος και πιο ασφάλεια παρά στο μπουρδελο που πάνε 10 άτομα ανα μια ώρα και τους κάνει ακαποτα τσιμπουκια και χυσημο στο στόμα και να βάζουν μόνο λιστεριν οι βρομιάρες !!! Το έχω ξαναπεί το μπουρδελο είναι μόνο στα 4 και τέλος και όλα με καποτα αντε κανα ακα τσιμπουκι και παλυ βγάζεις κοκκινίλες κτλ …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχουμε χούντα με το γάντι καταλαβαιτετο αδέρφια μου!!
Συναγωνιστή ISINAS δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω σε όλα τα λεγόμενα σου.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα πάλι. Πήγα και σήμερα καταδρομικό στην βύκη και αυτή τη φορά ήταν εκεί. Τα καλά όμως τελιώνουν εδώ. Πρώτον πολυ πριξαρχίδα τσατσά. Βασικά με τεράστια διαφορά η πιο ενοχλητική που έχω δει. Όλη την ώρα σπάμαρε το εξίς: Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΟ ΟΧΙ 10. 20 ΕΥΡΟ ΟΧΙ 10. Ξανα. Και ξανα. Και ξανα. Ρε το έλεγε σε ΟΛΟΥΣ όσουν μπαίνανε 2-3 φορες. Μου έσπασε τα νεύρα. Βλέπω την Βικάρα δίνω 50ρικο να περάσω με κοιτάει... Δεν είμαστε τράπεζα εδώ. Καλό να σκεφτόμαστε λίγο πριν έρθουμε έτσι. Τι να σε κάνω εγώ τώρα που δεν έχω ρέστα. Τέσπα πήγενε μέσα θα στα φέρω σε λιγο. Σε 30 σεκς μου τα είχε φέρει. Που να είχε κιολας... Το δωμάτιο ΣΚΑΤΑ. Γεμάτο νερά κάτω δεν μπορούσες να πατίσεις πουθενά, η πόρτα δεν έκλεινε καλά, άκουγες τα πάντα απο έξω, το αιρκοντ ήταν κλειστό, δεν είχε μαντιλάκια μέσα και τα σεντόνια και το μαξιλάρι μες την μπήχλα. Σιχάθηκα την ζώη μου. Μπαίνει μέσα η βύκη ξυπόλυτη (αν είναι δυνατόν) και πάει να φάει σαβούρα στα νερά... Στο τσάκ την γλήτωσε. Έβγαλε κάτι κραβγούλες αΐδιας και μετά γδυθηκε και ήρθε πάνω μου. Εντομεταξί απο έξω άκουγα συνέχια το σπαμ λες και είναι δίπλα στο αυτί μου. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ 20 ΕΥΡΟ. 20 ΟΧΙ 10. 20 ΕΥΡΟ. Έρχεται πάνω μου η βίκυ και αρχίζει γλύφει όπου βρεί, ρόγες, λαιμό, στομάχι, μπούτια και στο τέλος και τα @@ρια μου χωρίς να πώ τίποτα εγώ! Παρόλαυτα να τονίσω ότι η κοπέλα ήταν ιδρωμένη και μπείκε σε εμένα μέσα σε 2 λεπτά αφού είχε τελιώσει με το προιγούμενο δωμάτιο. Τεσπά πάει για πίπα και αφού μου έγλυψε απο μόνη της τα παπάρια ήμουνα σίγουρος ότι θα κάνει ελευθερό αλλά δεν. Της το ζήτησα αλλά έφαγα άκυρο. Πίπα με καπότα για εμένα είναι χαμένος χρόνος οπώτε στο 1 λεπτό την σταμάτησα για να την γλύψω εγώ. 2ρο άκυρο εκεί παίζει να μην πέρασε ουτε 1 λεπτό πάλι και μου λέει φτάνει έλα για σεξ. Κάναμε λίγο νορμάλ και μετά της λέω για ντόγκι, στήθηκε λίγο αλλά δεν μπορούσα να τελιώσω με τίποτα. Της ξαναλέω να πάμε νορμαλ και τσαντίστηκε... Δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε καθηση 10λεπτο στο δωμάτιο και η τσατσά παρόλο που έπριζε μπάλες με τα 20 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ 10 ΝΟΝ ΣΤΟΠ δεν είχε χτιπήσει πόρτα ούτε φώναξε όνομα. εν τέλη γύρισε αλλά ήταν πολύ σπασμένη και εγώ δεν μπορώ να λειτουργίσω έτσι. Άμα η άλλα δεν μπορεί τουλάχιστον να προσποιήται όι της αρέσει ξενερώνω. οπώτε απλά σηκώθηκα και πείγα να φύγω. Έρχεται η βίκη και κοιτάει την καπότα και βλέπει ότι δεν έχυσα και μου λέει "Μα έσυ δεν τέλιωσες... άχυστος θα φύγεις?" Της λέω δεν πειράζει αφού δεν έχουμε χρόνο. Άλλη φορά. Και μου λέει θες να σου πάρω μια πίπα να τελείωσεις? Της λέω άμα μπορείς. Τεσπά μου έβγαλε την καπότα και έκανε ενα ΓΑΜΑΤΟ τσιμπούκι για 1 λεπτό που μου τον έκανε κάγκελο αλλά μόλις έιδε ότι κάβλωσα για τα καλά σταμάτησε και ξεκίνησε να μου την παίζει και κρατούσε το πουλί μου σε γωνία να πέσουν όλα τα φλόκια στο κρεβάτι... Έβαλα το χέρι μου μπροστά πριν το τέλος γιατι δεν ήθελα να βρομίσω ακόμα περισσότερο το ίδι σάπιο δωμάτιο. Είπε απλά μια καλημέρα, μου είπε να προσέχω στα νερά και έφυγε.

Γενικά για τους παλιούς πιστεύω άμα την κάνετε στανταράκι και περάσετε 3-4 φορές μαζί της θα κάνει πρόγραμμα που έκανε Πιπίνου. Αλλά δεν έχει σημασία. Το μπουρδέλο είναι άθλιο, η τσατσά ειναι άθλια, η περιοχή είναι άθλια και εν τέλη δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνει στον καθένα. Εγώ έφυγα και σιχαινόμουνα την ζωή μου. Βάλε ότι στην έξοδο περίμεναν καμία 5-6αρια πακιστανοί...
Μακρυά για το καλό μας η κοπέλα είναι πιεσμένη με τον χρόνο την πιέζουν να τελειωνη γρήγορα επισης έχει χάσει την μπάλα με αυτά που έκανε στον έναν φιλάκια στον αλλον όχι στον άλλο ακα τσιμπουκι τελειωτικό στον αλλον ακα σκέτο στον αλλον με καποτα … ο άλλος εγλυφε 10 λεπτά τον αλλον τον σταμάταγε στο 2 λεπτό ……. Θα ήταν καλή σε ένα καλό μαγαζί με έναν καλό νταβα που δεν της τα αρπάζει όλα τα φράγκα και με μια καλή τσατσα τέλος σε μια και μόνο καλή βάρδια οποία γουσταρη αυτή πιο πολύ ….μόνο στα όνειρα …. Λοιπόν !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνιστή ISINAS δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω σε όλα τα λεγόμενα σου.
Συναγωνηστη Διανοούμενος σε ευχαριστώ και παλυ , Δυστηχος ναι αυτή είναι η πικρή αλήθεια !! Τώρα αν ένας έχει φράγκα δεν εργάζεται και έχει έναν πατέρα να του καλύπτει οποία μαλακια κάνει οκ!!!!!!για εμάς που είμαστε στο μεροκάματο με αφεντικά αριθμούς επειχηρημτιες που απειλούν με απολύσεις χρόνια τώρα δεν μας παίρνει …… ειδικά στο σήμερα με τον άχρηστο αυτό κορονοιο !!! Το εκβολιο μας έχει διάλυση στην κούραση ακόμα πιο πολύ το φλεβικο πλέγμα μας είναι σαν την Βοσνία εζεργοβινη …. Αν αρρωστήσουμε κιόλας και σε υποχρεώνουν να εργάζεσαι και άρρωστος …είναι το σχοινί που θα σπάσει !!! Τα λέω χύμα γιατί έτσι πρέπει δεν ξέρω αν αύριο θα αναπνεο όποτε οφείλω εδώ που έχω το βήμα να αναφέρω όλα όσα ξέρω βιωνο και βλέπω !!!!! Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους και να ξεπεράσουμε τα πάντα οι εμβολιασμενοι να μην πάθουν τίποτα και οι ανεμβολιαστοι επισης να έχουν υγεία και να μην κινδυνέψουν από τον άχρηστο αυτό ιο !!! Με εκτιμιση ο συναγωνιστής σας ισινας !!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Σε ποιο πήγες μύστη?

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Μυστη μου υπαρχουν νεότερες, ομορφότερες, και φτηνότερες για ακα κρεμπιε απο μουνι και απο κωλομουνο. :sunglasses::hi:
Στείλε π.μ. μύστη μου! Γουστάρω το ΑΚΑ να το ψωνίζω με κέρματα... :zfuck:

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Στο Κολ32 υπόγα εννοεί ο μύστης...
Εκεί που γαμάγαμε Νίκη Καυλιούσκα που με έξτρα ταληράκι εντός του δωματίου
σου έκανε τα πάντα όλα...
aka Βικτώρια από Φωκαίας υπόγειο.

Πολύ δυνατό γαμήσι, αν και εντελώς καμμένη από τα drugia.

Επίσης μην γράφεις ''τα πάντα όλα'' διότι θα σοκαριστούν οι αγαθοί του forum.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Διάβασα δυο σελίδες πισω και συγκεκριμένα από τον συναγωνιστή Zurax ότι υπάρχουν φήμες ότι η Μπάρμπαρα τον επερνε ακαποτα. Εγώ δεν εχω ξανά ακουσει ποτε και δεν το έχει αναφερει κανεις σε αυτό το site. Αν υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες από συναγωνιστές που την έχουν παρει ακαποτα θα τους πιστεψω, αν ΕΝΑΣ γράψει "ναι ρε φίλε την έχω παρει ακαποτα" θα τον πιστεψω. Εγώ τόσα χρόνια σε τόσους οίκους που έχει παει η Μπάρμπορα δεν έχω ακουσει το παραμικρο ΣΜΝ ερχόμενο από αυτήν και όσες φορές την έχω παρει, το στόμα της, τα ποδια της , ο κωλος και το μουνι της μοσχοβολουσε. (παντα το στόμα της μυριζε Listerine). Ποτέ δεν μου δώθηκε η εντύπωση ότι κάνει ακαποτο γαμησι. Αν ισχύει πειτε το να σωθεί κόσμος, αν δεν ισχύει μη λέτε παπαριες ουτε για πλακα για μια γυναίκα που έχει παρα πολλες θετικές κριτικές κι ελάχιστες έως καθόλου αρνητικες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΠΑΡΜΠΟΡΑ, ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!
Μύστη Διανοούμενε, δυστυχώς για κάποιους, η Μπάρμπορα έκοψε τα ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
τα οποία έκανε προ αρκετών ετών γιατί είχε κολλήσει αφροδίσιο. :zfuck:
Με πήρε τηλέφωνο χτες παλιός μύστης και ΑΚΑΠΟΤΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ και
μου εξήγησε τη φάση. :woldman:
Οπότε μην τρώτε φρίκες! :hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
aka Βικτώρια από Φωκαίας υπόγειο.

Πολύ δυνατό γαμήσι, αν και εντελώς καμμένη από τα drugia.

Επίσης μην γράφεις ''τα πάντα όλα'' διότι θα σοκαριστούν οι αγαθοί του forum.
Σωστός μύστη!
Με τα ''πάντα όλα'' εννοώ ΑΚΑ τελειωτική κατάποση και κουλούρι. :zfuck:
Ας είμαστε συγκεκριμένοι! :woldman:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μύστη Διανοούμενε, δυστυχώς για κάποιους, η Μπάρμπορα έκοψε τα ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ
τα οποία έκανε προ αρκετών ετών γιατί είχε κολλήσει αφροδίσιο. :zfuck:
Με πήρε τηλέφωνο χτες παλιός μύστης και ΑΚΑΠΟΤΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ και
μου εξήγησε τη φάση. :woldman:
Οπότε μην τρώτε φρίκες! :hi:
Για πες συνάδελφε γενικά τι έπαιζε με την Μπάρμπαρα δηλαδή; πότε έκανε τα ακαποτα; επί φυλής όταν ήταν; ή μετά στο αδανων;; ξέρουμε τι αφροδησιο; θέλω να πω τα είπε η ίδια;;; πως μαθεύτηκε;;;

• Like
Αντιδράσεις: Junax
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom