Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (16 μέλη και 187 επισκέπτες)

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Ιάσωνος 46 με την εξωτερική σκάλα..
Κοπέλα η Ελένη κ τα δωμάτια γεμάτα...
Πολύς κόσμος στο σαλόνι..
Τσάτσος ένας Ρώσος μεθύστακας που δουλεύει πολλά χρόνια..
Περιμένουμε ήδη κανα 20λεπτο κ ο πελάτης ξαναπληρώνει γιατί δεν τελείωσε..
Η κοπέλα δεν βγήκε από το δωμάτιο..
Έδωσε τα λεφτά στον τσάτσο κ ξανακλείστηκε στο δωμάτιο χωρίς να την δούμε..
Εκείνη την στιγμή ο τσάτσος μας λέει παιδιά κάντε μια βόλτα κ ξαναρθείτε..
Ήτανε η ώρα του να τα ακούσει κ του λέω..
-καλά δεν ντρέπεσαι ρε μεγάλε..
Δουλεύεις κ τόσα χρόνια στα μαγαζιά..
Αφήνεις την κοπέλα μέσα κ γαμιέται για 5 ευρω 20 λεπτά κ μετά επειδή ξαναπλήρωσε ο πελάτης, εσύ διώχνεις όλο το σαλόνι χωρίς να δει την κοπέλα..
Έχεις καταλάβει τι ζημιά έχεις κάνει τώρα στην κοπέλα?
Κ την αφήνεις πόση ώρα στο δωμάτιο κ της διώχνεις κ τους πελάτες...

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Κι εγώ το ίδιο, δεν θέλω γκόμενα και σχέση αλλά μια γκόμενα να με γουστάρει τρελά..
Ρε μεγάλε αυτό μπορείς να το βρεις και εκτός δελου μη καίτε το μυαλό σας ρε μάγκες ανοιχτέ λίγο τους ορίζοντες μη κλεινεστε σε ένα κύκλο

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Όπως είπε και ένας συναγωνιστής πάνω στα μπουρδέλα όπως και εγώ πηγαίνουμε να γαμησουμε κάτι διαφορετικό από τις γκόμενες μας να ξεφύγουμε λίγο

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Και μενα μου πηρε τηλεφωνικο τσιμπουκι μεχρι που χυσαμε μαζι. Σιγουρα εχυσε την ακουσα υγρη.
cellular-with-condom-mobile-phone-security-CW6YM4.jpg

Η Καποτά για τους τηλεφωνογαμησακιδες χαχαχ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Ανοίγω μεγάλο θέμα το ξέρω...
Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο..
Ο πελάτης δεν τελειώνει κ ξαναπληρώνει..
Στο δίπλα δωμάτιο περιμένει κ άλλος πελάτης όμως..
Ο τσάτσος τι πρέπει να κάνει...
Να στείλει την κοπέλα στον άλλο πελάτη πρώτα που περιμένει τόση ώρα ή να την στείλει στον πελάτη που ξαναπλήρωσε..???
νιωθεις αδικημενος και το καταλαβαινω γιατι εισαι στη θεση αυτου που ειναι απεξω απτο δωματιο. Αν ησουν ο μεσα στο δωματιο με την κοπελα ομως, ισως να εκανες το ιδιο. ή μηπως θα ελεγες στην πουτανα, πηγαινε σαλοναρισε, πηγαινε στο διπλα πελατη, ξανασαλοναρισε, και ξαναελα, αν δεν σκασει και κανενας τριτος πελατης στα 2 σαλοναρισματα;

Και γενικα ποτε υπαρχουν κανονες στο μπουρδελο; Γιατι λεμε οταν κατι κατανταει αναρχο οτι εγινε μπουρδελο;

Και ενα τελευταιο, ειναι η κοπελα στο δωματιο. Σκαει ενας πελατης σαλονι, μετα απο 2 λεπτα κι αλλος μετα κιαλλος, στο τελος εχουν μαζευτει 5 ατομα στο σαλονι (κανενας δεν εχει προπληρωσει). Βγαινει η κοπελα, σαλοναρει, και παει κουζινακι. Ποιος γαμαει πρωτος; αυτος που πηγε πρωτος και περιμενει περισσοτερη ωρα, αυτος που λεει στο τσατσο "εγω θα περασω" ή αυτος που βγαζει τα λεφτα και τα δινει στον τσατσο πρωτος;;;;

Αν απαντησεις κατι αλλο εκτος του τελευταιου, λυπαμαι εχασες. Εγω οποτε μπαινω σε φουλ σαλονι, και θελω να γαμησω, εχω το δεκαρικο "στα δοντια". Αν μπορεις, προλαβε με. Money talks

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
782
Πόντοι
361
Αχαρνων 85 ανοιχτό σήμερα. Τέλεια λέω μπαίνω μέσα. Η τσατσά μου λέει ότι είναι η Εβελίνα! Ώπα λέω εδώ είμαστε. Μου λέει το πρόγραμμα. Απλό... Ρωτάω εγώ: Ελευθερο δεν κάνει η κοπέλα? ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Μονο που δεν έβγαλε κανά ρόπαλο να μου σπάει το κεφάλι. Περίμενα να δω την κοπέλα και ενώ ήταν μεγάλη και δεν μου αρέσουν τα μιλφ καθόλου η συγκεκριμένη ήταν πανέμορφη ακόμα και για εμένα. Αλλά δεν πέρασα. Όλη η κουβέντα για το αχαρνων ξεκίνησε από τα καλά τσιμπούκια. Αν τα έκοψαν και αυτά τότε πιο το νόημα....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Αχαρνων 85 ανοιχτό σήμερα. Τέλεια λέω μπαίνω μέσα. Η τσατσά μου λέει ότι είναι η Εβελίνα! Ώπα λέω εδώ είμαστε. Μου λέει το πρόγραμμα. Απλό... Ρωτάω εγώ: Ελευθερο δεν κάνει η κοπέλα? ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Μονο που δεν έβγαλε κανά ρόπαλο να μου σπάει το κεφάλι. Περίμενα να δω την κοπέλα και ενώ ήταν μεγάλη και δεν μου αρέσουν τα μιλφ καθόλου η συγκεκριμένη ήταν πανέμορφη ακόμα και για εμένα. Αλλά δεν πέρασα. Όλη η κουβέντα για το αχαρνων ξεκίνησε από τα καλά τσιμπούκια. Αν τα έκοψαν και αυτά τότε πιο το νόημα....
μια φορα ενας τσατσος μου εκανε κηρυγμα επειδη ρωτησα αν η κοπελα εδινε κωλο. Τι την περασες την κοπελα και τετοια. :2funny:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Διάβασα το ΦΕΚ που ψήφισε την Παρασκευή9 Ιουλίου. Κάνει λόγο για σελφ τεστ που πρέπει να έχουν οι πελάτες μαζί τους. Λογικά τα μέτρα είναι πιο ελαστικά, αφού το τεστ πορεία να βγει οπότε να ναι και να ναι και χειρόγραφο. Παιδιά το θέμα δεν είναι τα μπουρδέλα, αλλά όλη η οικονομία. Απαγόρεψε πάλι την μουσική και έβαλε ένα σωρό περιορισμούς, το μουνόπανο. Αύριο απόγευμα θα τα εξειδικεύσουν.
Σήμερα πήγα με την Βαλέρια. Επειδή η χημεία μας ταιριάζει, την έχω στανταράκι. Κιεπειδή μιλάμε, την ρώτησα αν άκουσε κάτι για κλείσιμο και μου είπε όχι. Τι να πω ρε παιδιά με τους μαλάκες που μπλέξαμε. Πάνε να γαμήσουν ο,τι έμεινε στον τόπο. Θα προσπαθήσω να πάρω κανένα τηλέφωνο από τώρα για καβάντζα, από διάφορες κοπέλες. Κι αυτό το πράγμα στο Μετάξι που γινόταν, να γαμάς με την ψυχή στο στόμα μην κάνουν ντου δεν είναι κατάσταση. Δεν το μπορώ.
Την καλημέρα μου σε όλους.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ανοίγω μεγάλο θέμα το ξέρω...
Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο..
Ο πελάτης δεν τελειώνει κ ξαναπληρώνει..
Στο δίπλα δωμάτιο περιμένει κ άλλος πελάτης όμως..
Ο τσάτσος τι πρέπει να κάνει...
Να στείλει την κοπέλα στον άλλο πελάτη πρώτα που περιμένει τόση ώρα ή να την στείλει στον πελάτη που ξαναπλήρωσε..???
Βγαίνει πάει στον επόμενο και μετά ξαναγυρίζει στον άχυστο.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Καλημέρα χυστες μου,μόλις γύρισα από το σηχαμερο Μεταξουργείο, διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Ιάσωνος εγώ και ο συναγωνιστής και καυλωμένος φίλος μου ξαφνικά βλέπουμε ένα μουνακι καλό βαμενο κοκκινο νυχακι,με το ποδήλατο της να μπαίνει στην σπηλιά την μαύρη μετά από το μολ, που συνήθως έχει τέρατα και ένα χοντρό κτήνος που δεν σε αφήνει να μπεις καλύπτοντας την πόρτα με την μορφή της.Η ανναμπελ έλειπε κλασικά αν και πήγαμε 6 που και να είναι φεύγει,στην θέση της ήταν το κλασικό γουρουνάκι το πρωινό που ούτε να με πλήρωνε δεν θα έμπαινα δεν πειράζει όμως φαίνεται καλή κοπέλα,ο φίλος μου επέμενε να μην γαμησω το μοντελακι που ήρθε το φρέσκο γιατί ήθελε να καυλώσει για τα καλά πριν με δει να πετάω το εισιτήριο μου,του κάνω την χάρη και του λέω να πάμε σε άλλο ένα, και αυτό ήταν το μεγάλου Αλεξάνδρου 28,που εχθές πήρα την γευα η κάτι τέτοιο,ρωσιδακι με ωραία βυζάκια ξανθό πρωσοπακι 20 χρόνο.Στην θέση της ήταν η Χριστίνα,όχι αυτή με τα μανιτάρια στο μολ που ανεφερε άλλος συνάδελφος αλλά ένα καυλωμένο ρωσιδακι (για Αλβανακι το έκοψα αν και μίλαγε ρωσικά)μελαχρινό με τατούαζ στο χέρι και καυλοφατσα άσχημη που σου βγάζει να την λεηλατισεις,πέρασμα το δωμάτιο βρώμικο λίγο δεν είχε αλλαχτεί το σεντόνι από όλο το βράδυ μου φαίνεται,μπήκε η Χριστίνα χαμογελαστή απλό πρόγραμμα με το αγαπημένο μου τέλος το κλασικό μου να χύνω στα χεράκια της από ωραία μαλακια πρωινή σε στάση έμβρυου,καυλώνω μόνο που γράφω τώρα πάω δουλειά και μόλις σχολάσω για να κοιμηθώ καλά θα πάω φυλής να δω τι παίζει απόγευματινη βάρδια γιατί πάω μόνο μετά της 12 το βράδυ παιδια έχετε να μου προτείνετε κάτι που μπορώ να χύσω?κοριτσάκι από 18 μέχρι 21?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.577
Πόντοι
27.261
εχεις χασει το νοημα τυπε.....
Δηλαδη πας στα μπουρδελα και ψαχνεις γκομενα; Γιατι δεν ψαχνεις...... γκομενα; :2funny:
υπαρχουν και χειροτεροι ναυαγοι απο βορδελο για να καταλαβεις :jerking2:
αλλα απο την αλλη ο τελευταιος η' ο πρωτος θα ειναι ?
η μπουϊστορια εχει αναδειξει τρελα υπερναυαγια απο την αρχη λειτουργιας της εδω και σχεδον 15-20 χρονια.
χρονο να εχεις να διαβαζεις.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ιάσωνος 46 με την εξωτερική σκάλα..
Κοπέλα η Ελένη κ τα δωμάτια γεμάτα...
Πολύς κόσμος στο σαλόνι..
Τσάτσος ένας Ρώσος μεθύστακας που δουλεύει πολλά χρόνια..
Περιμένουμε ήδη κανα 20λεπτο κ ο πελάτης ξαναπληρώνει γιατί δεν τελείωσε..
Η κοπέλα δεν βγήκε από το δωμάτιο..
Έδωσε τα λεφτά στον τσάτσο κ ξανακλείστηκε στο δωμάτιο χωρίς να την δούμε..
Εκείνη την στιγμή ο τσάτσος μας λέει παιδιά κάντε μια βόλτα κ ξαναρθείτε..
Ήτανε η ώρα του να τα ακούσει κ του λέω..
-καλά δεν ντρέπεσαι ρε μεγάλε..
Δουλεύεις κ τόσα χρόνια στα μαγαζιά..
Αφήνεις την κοπέλα μέσα κ γαμιέται για 5 ευρω 20 λεπτά κ μετά επειδή ξαναπλήρωσε ο πελάτης, εσύ διώχνεις όλο το σαλόνι χωρίς να δει την κοπέλα..
Έχεις καταλάβει τι ζημιά έχεις κάνει τώρα στην κοπέλα?
Κ την αφήνεις πόση ώρα στο δωμάτιο κ της διώχνεις κ τους πελάτες...
Ωραίος, είσαι ακριβώς ο τύπος που δεν γουστάρουμε.

Όταν την άλλη φορά ο τσάτσος θα σου χτυπήσει στο 5λεπτο μην κλαίγεσαι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.577
Πόντοι
27.261
Ωραίος, είσαι ακριβώς ο τύπος που δεν γουστάρουμε.

Όταν την άλλη φορά ο τσάτσος θα σου χτυπήσει στο 5λεπτο μην κλαίγεσαι.
γιατι ποιος καθεται να περιμενει 20+ λεπτα σαλονι ?
πας παρακατω και ξαναερχεσαι αν ειναι.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
γιατι ποιος καθεται να περιμενει 20+ λεπτα σαλονι ?
πας παρακατω και ξαναερχεσαι αν ειναι.
Ακριβώς..
Εγώ πάντα όταν ακούω τσατσά να λέει "έλα έξω κορίτσι μου έχει κόσμο" και είμαι μόνος τους λέω δεν πειράζει να μην βιαστεί, περιμένω.

Κάνουμε αυτά που θέλουμε να μας κάνουν όχι το αντίθετο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.577
Πόντοι
27.261
Ακριβώς..
Εγώ πάντα όταν ακούω τσατσά να λέει "έλα έξω κορίτσι μου έχει κόσμο" και είμαι μόνος τους λέω δεν πειράζει να μην βιαστεί, περιμένω.

Κάνουμε αυτά που θέλουμε να μας κάνουν όχι το αντίθετο.
και εγω τα ιδια.
και οποτε παει να βαρεσει πορτα για τους αλλους που ειναι ηδη μεσα, της βαζω και χερι.
μη διακοπτεις το παιδι της λεω, δε βιαζομαστε, ασε να κανει τη δουλεια της και του.
αν μπω και εγω, τα ιδια θα μου κανεις ? ...και μαζευονται.
σε αυτες που δε ξερω εννοειται.
με αυτες που ξερω εχουμε αλλη επαφη.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Ο ΑΚΟΥΣΙΟΣ ΚΡΕΜΠΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΙΦΟΛΑΣ

Τυχαίο πέρασμα από σιχαμερό Μετάξι προς τα ξημερώματα:
Στο Κολωνού 45 πέτυχα την Εύα, ένα κοντό 25χρονο Μολδαβικό ζυμαράκι (όπως λέει και ο Σμύρνης).
Με το που με είδε έκλασε στο γέλιο για κάτι που έγραφε η μπλούζα μου στα Ρώσσικα.
Συγκεκριμένα, έγραφε σε ελεύθερη μετάφραση :''Θα σε σκίσω''.
Λέω εδώείμαστε! Στα συν ότι ανακοινώθηκε και ΑΚΑΠΟΤΟ στοματικό.
Μπαίνει η κοπέλα και μου λέει να μην τη σκίσω :rolleyes: ενώ πήγε να μου περάσει
τη σιχαμερή καπότα χωρίς προκαταρκτικά. Της λέω για ΑΚΑΠΟΤΟ στοματικό
και πλησιάζει τον πούτσο τον φρεσκοπλυμμένο και κάνει μια ψεύτικη φάτσα αηδίας! :headbang:
ΤΟ ΖΩΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΚΑΠΟΤΟ!!! :headbang:
Της έσπρωξα το κεφάλι και τελικά τον πήρε ΑΚΑ στο στόμα, αλλά ούτε καν για 1 λεπτό.
Είχα σκοπό να τη χύσω ΑΚΑ για τιμωρία, αλλά σταμάτιησε την πίπα γρήγορα.
Πάω να γλύψω μουνί και μου κάνει ότι δεν ανακοινώθηκε 69, ενώ είμαι σχεδόν
σίγουρος ότι ανακοινώθηκε! :headbang:

Ξεκινάω το ιεραποστολικό γαμήσι και σύντομα τη γυρνάω για σκίσιμο στα 4. :rockon:
Και τί κάνει η Φόλα? Βάζει το χέρι και πίεζε μέσα το κωλοτρυπίδι της! :2funny:
Ήμαρτον! Μου έκοβε τη θέα το ΖΩΟ! Με το άλλο έτριβε την κλειτορίδα της.
Λέω θα καύλωσε και έσκιψα να της φιλήσω το σβέρκο, αλλά ενώ γούσταρε
καθώς υγράνθηκε μου έκανε ότι γαργαλιέται! ΖΩΟ! Χύνω και συνεχίζω το γαμήσι :zfuck:
μέχρι να εξαντληθεί το 10λεπτο. Τελικά βγαίνω από μέσα της και την κάνει με ελαφρά.
Κοιτάζω την καπότα και βλέπω ότι δεν είχε σχεδόν καθόλου χύσι. Κόβω λίγο κωλόχαρτο
να την βγάλω και να την πιέσω στο νυπτηράκι. Τελικά είχε σπάσει το ''κεφαλάκι''! :rockon:
''Παρ' τον κρεμπιέ ΚΩΛΟΖΩΟ!'', είπα από μέσα μου! :tooth:
Τελικά έφυγα περιχαρής και συνέχισα τη βόλτα μου προς την ρομαντική Ακρόπολη! :smitten:
Αυτά.... :hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααααλος. θα με πουν πάλι ότι έχω κόλλημα. Για νταβά άντρα πατέρα των παιδιών της το έψαξες μήπως υπάρχει;
Περνάω 2η Εφηβεία, τι ακριβώς να ψάξω? Οργώνω ευθεία σαν το τρακτέρ..

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Επειδή δηλαδή κάθεται δωρεάν άλλα 10 λεπτά μαζί σου στο δωμάτιο, σύνολο 20; Έτσι είναι σαν να σου δίνει τα μισά πίσω, όχι όλα. :P
Συμφωνώ τα βάζουμε μισά μισά , 2,5 ευρώ ο καθένας για το κάθε δεκάλεπτο:P:P

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.781
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Βικτώρια καστανή κοπέλα κοντή με ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β, 69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β Άντζελα Formet καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στις βυζαρες.

Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65α κλειστό.

Φιλιππιδου 11β Μελίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Σονια καστανή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Φυλής 61, 59 & 74 αριστερά κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά η Αννουλα μελαχρινή μιλφ παχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 66δ & 66α κλειστά.

Φυλής 56 Αλεξάνδρα μελαχρινή με πολύ λεπτό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Φυλής 54β & 54α κλειστά.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κοροϊδευόμαστε ; Έχει ανεβεί πρόσφατη κριτική που λέει ελεύθερο στοματικό γλωσσόφιλα πως του έκανε και ισπανικό !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom