paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
εχεις χασει το νοημα τυπε.....Aυτές τις μέρες παράλληλα με τα μπυρόνια που έπινα με απασχόλησε ένα θέμα: Σχέση με κοπέλα από μπουρδέλο. Μια η κουβεντούλα με τον Συνουσιαστή EvilPlasma, Λίγο το αλκοόλ , λίγο κάτι συμπάθειες που έχω κάνει στο μετάξι με βάλανε σε επιστημονική αναζήτηση. Έβαλα κάτω λοιπόν κάποιες σκέψεις λεπτομέρειες αναλύσεις ΚΑΙ έχω ένα πρώτο Συμπέρασμα: Ακόμα και να μην βρεθείς κάπου έξω με την κορασίδα δηλαδή να πιείτε καφέ να φάτε κτλ και να συναντιόσαστε στο μπουρδέλο αποκλειστικά αν σε γουστάρει και την γουστάρεις μπορεί να κατοχυρωθεί ως σχέση! Γουστάρει το σώμα σου , σε κοιτάει στα μάτια, φιλιόσαστε με γλώσσα, χύνει μαζί σου, όλα αυτά συνθέτουν κάποιο παζλ...Το μόνο που λείπει -κατά τη γνώμη μου- είναι το να κοιμηθείτε για ώρες στο ίδιο κρεβάτι και να ξυπνήσετε μαζί ,ναι αυτό είναι σημαντικό για μένα, όπως και να δείτε αγκαλιά μια ταινία μαζί πίνοντας λίγο αλκοόλ. Κατά τα άλλα όμως υπάρχει σχέση και υπάρχουν σημάδια που μπορούν να το επιβεβαιώσουν: Φιλί με γλώσσα, περισσότερος χρόνος στο δωμάτιο σταθερά για πάντα (π.χ πάντα πάνω από 12λεπτο) και φυσικά οι εκφράσεις του προσώπου της όταν σε βλέπει. Το πρόσωπο δε λέει ποτέ ψέμματα όσο καλοδουλεμένη ηθοποιός και να είναι, κάποια στιγμή την πιάνεις στα πράσσα αν π.χ παίξει θέατρο ότι χάρηκε που σε είδε. Αυτά μέχρι στιγμής , κρατάω το βασικό, ΝΑΙ υφίσταται σχέση ακόμα κι αν δεν υπάρξει έξοδος έξω...
Δηλαδη πας στα μπουρδελα και ψαχνεις γκομενα; Γιατι δεν ψαχνεις...... γκομενα;
Εμεις παντως παμε στα μπουρδελα για να γλιτωσουμε απ'τη γκομενα.