Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ναι μπορώ να το βρω, αλλά το ψυχικό κόστος του να γνωρίσω μια εξω-γκόμενα λόγω χάσματος ανάμεσα στις ιδεολογίες μας για τη ζωή είναι απροσμέτρητο. Έχω ανοίξει ήδη αυτό το κεφάλαιο πριν κάτι μήνες οπότε συνοπτικά θα σού δώσω μια εικόνα: Μια κανονική κοπέλα απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες για να προχωρήσει σε μια σχέση. Μια κοπέλα που εργάζεται σε οίκο είναι πολύ πιο απλή, το πιο πιθανό μετά τη δουλειά -κομμάτια όπως θα 'ναι- είναι να σού ζητήσει από μόνη της να πάτε κατ'ευθείαν για αγκαλιές στο κρεβάτι. Μια γκόμενα εξωθεσμική κατά 99% τοις εκατό θα σου πει τα παρακάτω: ''Λοιπόν μωρό μου μόλις μίλησα με Ηλέκτρα ,είναι για καφέ με τον Λεωνίδα , πάμε από κει να τούς δούμε? Θέλω να πω ότι μια κανονική κοπέλα με το καλημέρα θέλει να σε σπρώξει σε παρέες που δεν έχουν κανένα νόημα. Κρέατα τα οποία δεν έχουν τίποτα σημαντικό να πουν , πού θα σου πιουν τον πολύτιμο χρόνο σου όπως τα κουνούπια το αίμα. Ξέρω τι θα μού πεις, να τής πω ότι δεν θέλω να πάμε. Αυτό θα κάνω, αλλά μετά τα 3-4 άκυρα που θα ρίξω στις παρέες της θα φάω το τελικό άκυρο από εκείνη. Γιατί μια νορμάλ κοπέλα στον έξω κόσμο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνάψει σχέση μαζί σου -όχι- σε χρειάζεται στην ουσία ως Επικυρωτή της κανονικότητάς της: 'Να σάς γνωρίσω από δω τον Carl... Αυτόματα γνωρίζοντάς σε στους κολλητούς-κολλητές της παίρνει την έγκριση ότι είναι ισάξιο κοινωνικά άτομο με τους υπόλοιπους -που κι αυτοί έχουν σχέση- νοιώθωντας έτσι δίκαιο πλέον το να ανήκει στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Η κοπέλα από το μπουρδέλο ψάχνει για αληθινή θαλπωρή όμως , γιατί η ανασφάλειά της επικεντρώνεται στο ερώτημα 'Υπάρχει κάποιος που να με θέλει γι 'αυτό που είμαι κι όχι μόνο για το μουνί μου??'' Σού βάζω δύσκολα το ξέρω αλλά πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε πιο σκληροτράχηλες αναλύσεις-αρχιτεκτονικές μέχρι να βρούμε την ατόφια αλήθεια: Πότε πιστοποιείται ότι 2 άνθρωποι λατρεύονται μεταξύ τους στο 1000% ?????? Αυτός θα είναι ο αιώνιος γρίφος...............Ρε μεγάλε αυτό μπορείς να το βρεις και εκτός δελου μη καίτε το μυαλό σας ρε μάγκες ανοιχτέ λίγο τους ορίζοντες μη κλεινεστε σε ένα κύκλο
Τελευταία τροποποίηση: