Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (15 μέλη και 255 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε μεγάλε αυτό μπορείς να το βρεις και εκτός δελου μη καίτε το μυαλό σας ρε μάγκες ανοιχτέ λίγο τους ορίζοντες μη κλεινεστε σε ένα κύκλο
Ναι μπορώ να το βρω, αλλά το ψυχικό κόστος του να γνωρίσω μια εξω-γκόμενα λόγω χάσματος ανάμεσα στις ιδεολογίες μας για τη ζωή είναι απροσμέτρητο. Έχω ανοίξει ήδη αυτό το κεφάλαιο πριν κάτι μήνες οπότε συνοπτικά θα σού δώσω μια εικόνα: Μια κανονική κοπέλα απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες για να προχωρήσει σε μια σχέση. Μια κοπέλα που εργάζεται σε οίκο είναι πολύ πιο απλή, το πιο πιθανό μετά τη δουλειά -κομμάτια όπως θα 'ναι- είναι να σού ζητήσει από μόνη της να πάτε κατ'ευθείαν για αγκαλιές στο κρεβάτι. Μια γκόμενα εξωθεσμική κατά 99% τοις εκατό θα σου πει τα παρακάτω: ''Λοιπόν μωρό μου μόλις μίλησα με Ηλέκτρα ,είναι για καφέ με τον Λεωνίδα , πάμε από κει να τούς δούμε? Θέλω να πω ότι μια κανονική κοπέλα με το καλημέρα θέλει να σε σπρώξει σε παρέες που δεν έχουν κανένα νόημα. Κρέατα τα οποία δεν έχουν τίποτα σημαντικό να πουν , πού θα σου πιουν τον πολύτιμο χρόνο σου όπως τα κουνούπια το αίμα. Ξέρω τι θα μού πεις, να τής πω ότι δεν θέλω να πάμε. Αυτό θα κάνω, αλλά μετά τα 3-4 άκυρα που θα ρίξω στις παρέες της θα φάω το τελικό άκυρο από εκείνη. Γιατί μια νορμάλ κοπέλα στον έξω κόσμο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνάψει σχέση μαζί σου -όχι- σε χρειάζεται στην ουσία ως Επικυρωτή της κανονικότητάς της: 'Να σάς γνωρίσω από δω τον Carl... Αυτόματα γνωρίζοντάς σε στους κολλητούς-κολλητές της παίρνει την έγκριση ότι είναι ισάξιο κοινωνικά άτομο με τους υπόλοιπους -που κι αυτοί έχουν σχέση- νοιώθωντας έτσι δίκαιο πλέον το να ανήκει στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Η κοπέλα από το μπουρδέλο ψάχνει για αληθινή θαλπωρή όμως , γιατί η ανασφάλειά της επικεντρώνεται στο ερώτημα 'Υπάρχει κάποιος που να με θέλει γι 'αυτό που είμαι κι όχι μόνο για το μουνί μου??'' Σού βάζω δύσκολα το ξέρω αλλά πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε πιο σκληροτράχηλες αναλύσεις-αρχιτεκτονικές μέχρι να βρούμε την ατόφια αλήθεια: Πότε πιστοποιείται ότι 2 άνθρωποι λατρεύονται μεταξύ τους στο 1000% ?????? Αυτός θα είναι ο αιώνιος γρίφος...............

Τελευταία τροποποίηση:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Στο τσιμπούκι δεν κάνει διάφορα. Η Αλιονα όμως δίνει κωλο αβέρτα που η Βικτώρια δεν δίνει
Επίσης το τσιμπούκι της Αλυόνας είναι πολύ ανωτέρω της Βικτώριας σε τέχνη με την γλώσσα και ένταση.
Στα υπόψιν και το αργό τσιμπούκι της Σόνιας από Φιλιππίδου που του κάνει και μασάζ....μια κατηγορία μόνη της

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
Κοροϊδευόμαστε ; Έχει ανεβεί πρόσφατη κριτική που λέει ελεύθερο στοματικό γλωσσόφιλα πως του έκανε και ισπανικό !!
παιδιά δεν κοροϊδευομαστε, πάντα επιλεκτικά το έκανε το ελεύθερο στοματικό, προφανώς τον τύπο δεν τον είχαν ξαναδεί και ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Φυλής 81 & 105 κλειστα.

Μαγνησίας 11 Σοφία ξανθιά χοντρουλα μιλφ με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαγνησίας 1 Ειρήνη καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πολλά πιασίματα 3αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Καλύμνου 48α Βαλερία λεπτή γκιλφ με ξανθό πλατινε κοντό μαλλί, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Καλύμνου 48β Πωλινα με το μωβ/μαύρο μαλλί, μιλφογκιλφ νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 109α Βικτόρια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Συλβια ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β, 134, 134α, 134β & 136 κλειστά.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
παιδιά δεν κοροϊδευομαστε, πάντα επιλεκτικά το έκανε το ελεύθερο στοματικό, προφανώς τον τύπο δεν τον είχαν ξαναδεί και ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Έχεις δίκιο φίλτατε συναγωνιστή Σμύρνη συμφωνώ , απλά υπέθεσα πως την γνώριζε από πριν και του φάνηκε περίεργο που του είπε απλό !!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
Ναι μπορώ να το βρω, αλλά το ψυχικό κόστος του να γνωρίσω μια εξω-γκόμενα λόγω χάσματος ανάμεσα στις ιδεολογίες μας για τη ζωή είναι απροσμέτρητο. Έχω ανοίξει ήδη αυτό το κεφάλαιο πριν κάτι μήνες οπότε συνοπτικά θα σού δώσω μια εικόνα: Μια κανονική κοπέλα απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες για να προχωρήσει σε μια σχέση. Μια κοπέλα που εργάζεται σε οίκο είναι πολύ πιο απλή, το πιο πιθανό μετά τη δουλειά -κομμάτια όπως θα 'ναι- είναι να σού ζητήσει από μόνη της να πάτε κατ'ευθείαν για αγκαλιές στο κρεβάτι. Μια γκόμενα εξωθεσμική κατά 99% τοις εκατό θα σου πει τα παρακάτω: ''Λοιπόν μωρό μου μόλις μίλησα με Ηλέκτρα ,είναι για καφέ με τον Λεωνίδα , πάμε από κει να τούς δούμε? Θέλω να πω ότι μια κανονική κοπέλα με το καλημέρα θέλει να σε σπρώξει σε παρέες που δεν έχουν κανένα νόημα. Κρέατα τα οποία δεν έχουν τίποτα σημαντικό να πουν , πού θα σου πιουν τον πολύτιμο χρόνο σου όπως τα κουνούπια το αίμα. Ξέρω τι θα μού πεις, να τής πω ότι δεν θέλω να πάμε. Αυτό θα κάνω, αλλά μετά τα 3-4 άκυρα που θα ρίξω στις παρέες της θα φάω το τελικό άκυρο από εκείνη. Γιατί μια νορμάλ κοπέλα στον έξω κόσμο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνάψει σχέση μαζί σου -όχι- σε χρειάζεται στην ουσία ως Επικυρωτή της κανονικότητάς της: 'Να σάς γνωρίσω από δω τον Carl... Αυτόματα γνωρίζοντάς σε στους κολλητούς-κολλητές της παίρνει την έγκριση ότι είναι ισάξιο κοινωνικά άτομο με τους υπόλοιπους -που κι αυτοί έχουν σχέση- νοιώθωντας έτσι δίκαιο πλέον το να ανήκει στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Η κοπέλα από το μπουρδέλο ψάχνει για αληθινή θαλπωρή όμως , γιατί η ανασφάλειά της επικεντρώνεται στο ερώτημα 'Υπάρχει κάποιος που να με θέλει γι 'αυτό που είμαι κι όχι μόνο για το μουνί μου??'' Σού βάζω δύσκολα το ξέρω αλλά πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε πιο σκληροτράχηλες αναλύσεις-αρχιτεκτονικές μέχρι να βρούμε την ατόφια αλήθεια: Πότε πιστοποιείται ότι 2 άνθρωποι λατρεύονται μεταξύ τους στο 1000% ?????? Αυτός θα είναι ο αιώνιος γρίφος...............
κανεις υποθεσεις γιατι απ'τα συμφραζομενα ακομα δεν εχεις συναψει σχεση με ιεροδουλη. Νομιζεις οτι θα ειστε 2 ελευθερες πεταλουδες που επειδη θα εχετε ενα κοινο (το οτι και οι 2 μπαινετε σε μπουρδελο), οτι ολα θα ειναι ανθηρα και θα λατρευει ο ενας τον αλλο; Δεν εχεις ιδεα ποσο τοξικη μπορει να γινει αυτη η σχεση, και επειδη φαινεσαι αρκετα ευαισθητος (οσο κι αν το αρνηθεις), για να το κλεισω εδω γιατι πραγματικα δεν εχει νοημα η συζητηση σε υποθετικα σεναρια και γιατι γιναμε κοσμοπολιταν, εγω σου λεω απο τωρα πως με αυτα τα μυαλα θα φας τα μουτρα σου. Οτι δεν επαθες απο γκομενα θα το παθεις απο πουτανα, δεν θα αλλαξει τιποτα απολυτως. Οχι γιατι θα φταιει η πουτανα αλλα γιατι ο τροπος σκεψης σου ειναι λαθος, αυτα τα πραγματα τυχαινουν, δεν τα κυνηγας. Λοιπον μην εχεις δικες σου ανασφαλειες και μην τα πολυαναλυεις εδω αυτα, οτι ειναι να κανεις καντο για παρτη σου, join the club, και μετα ισως, ελα πες μας την εμπειρια σου, αν "επιβιωσεις".

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Έχεις δίκιο φίλτατε συναγωνιστή Σμύρνη συμφωνώ , απλά υπέθεσα πως την γνώριζε από πριν και του φάνηκε περίεργο που του είπε απλό !!
Ένας είναι που ήρθε Ελλάδα πριν 5 μέρες και από τότε έχει δώσει ακάποτη πίπα σε καμμιά δεκαριά από ό,τι είπε..

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Τελικά με Αρίνα Ροντικα είχαμε νεώτερα?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
κανεις υποθεσεις γιατι απ'τα συμφραζομενα ακομα δεν εχεις συναψει σχεση με ιεροδουλη. Νομιζεις οτι θα ειστε 2 ελευθερες πεταλουδες που επειδη θα εχετε ενα κοινο (το οτι και οι 2 μπαινετε σε μπουρδελο), οτι ολα θα ειναι ανθηρα και θα λατρευει ο ενας τον αλλο; Δεν εχεις ιδεα ποσο τοξικη μπορει να γινει αυτη η σχεση, και επειδη φαινεσαι αρκετα ευαισθητος (οσο κι αν το αρνηθεις), για να το κλεισω εδω γιατι πραγματικα δεν εχει νοημα η συζητηση σε υποθετικα σεναρια και γιατι γιναμε κοσμοπολιταν, εγω σου λεω απο τωρα πως με αυτα τα μυαλα θα φας τα μουτρα σου. Οτι δεν επαθες απο γκομενα θα το παθεις απο πουτανα, δεν θα αλλαξει τιποτα απολυτως. Οχι γιατι θα φταιει η πουτανα αλλα γιατι ο τροπος σκεψης σου ειναι λαθος, αυτα τα πραγματα τυχαινουν, δεν τα κυνηγας. Λοιπον μην εχεις δικες σου ανασφαλειες και μην τα πολυαναλυεις εδω αυτα, οτι ειναι να κανεις καντο για παρτη σου, join the club, και μετα ισως, ελα πες μας την εμπειρια σου, αν "επιβιωσεις".
Nαι όντως δεν έχω συνάψει. Πωωω εσύ είσαι μες στη μιζέρια...Και το παίζεις και ο θαλασσόλυκος βετεράνος, ενώ πάω στοίχημα ότι είσαι ένα κεφτεδάκι με πόδια. Τίποτα δνε γνωρίζεις, ούτε τι είμαι ούτε τι δεν είμαι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
Nαι όντως δεν έχω συνάψει. Πωωω εσύ είσαι μες στη μιζέρια...Και το παίζεις και ο θαλασσόλυκος βετεράνος, ενώ πάω στοίχημα ότι είσαι ένα κεφτεδάκι με πόδια. Τίποτα δνε γνωρίζεις, ούτε τι είμαι ούτε τι δεν είμαι.
κεφτεδακι, μαλιστα :2funny: Τελος παντων, δεν το παιζω τιποτα, απλα σε βλεπω να κλαιγεσαι στην ημερησια για τις πουτανες που ΘΑ παντρευτεις, και απλα κανω μια προβλεψη οτι θα καταληξεις σαν κανενα Ορεστη Κου. Τουλαχιστον να μας ενημερωσεις ποια ειναι η λεγαμενη να την λεμε "Ελενη Barton" ή κατι τετοιο.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
782
Πόντοι
361
Παιδια εγώ έκανα μια ερώτηση. Που έχει καλό ακα μπουκι και πολύς κόσμος (2-3 ατομα) είπαν Εβελίνα. Κανείς δεν ανέφερε ότι το κάνει επιλεκτικά. Εγώ νόμιζα ότι αλλάξανε το πρόγραμμα οπως στο Πιπίνου. Που θέλετε να το ξέρω να μυρίσω τα νύχια μου???

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
Παιδια εγώ έκανα μια ερώτηση. Που έχει καλό ακα μπουκι και πολύς κόσμος (2-3 ατομα) είπαν Εβελίνα. Κανείς δεν ανέφερε ότι το κάνει επιλεκτικά. Εγώ νόμιζα ότι αλλάξανε το πρόγραμμα οπως στο Πιπίνου. Που θέλετε να το ξέρω να μυρίσω τα νύχια μου???
Τραβα πωλινα Καλύμνου να τα δεις ολα

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.913
Πόντοι
431
Αν έχει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο της Κωνσταντίνας (Βέργας 7) ,να μου το στείλει σε pm..Ευχαριστώ...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.859
Πόντοι
456
νιωθεις αδικημενος και το καταλαβαινω γιατι εισαι στη θεση αυτου που ειναι απεξω απτο δωματιο. Αν ησουν ο μεσα στο δωματιο με την κοπελα ομως, ισως να εκανες το ιδιο. ή μηπως θα ελεγες στην πουτανα, πηγαινε σαλοναρισε, πηγαινε στο διπλα πελατη, ξανασαλοναρισε, και ξαναελα, αν δεν σκασει και κανενας τριτος πελατης στα 2 σαλοναρισματα;

Και γενικα ποτε υπαρχουν κανονες στο μπουρδελο; Γιατι λεμε οταν κατι κατανταει αναρχο οτι εγινε μπουρδελο;

Και ενα τελευταιο, ειναι η κοπελα στο δωματιο. Σκαει ενας πελατης σαλονι, μετα απο 2 λεπτα κι αλλος μετα κιαλλος, στο τελος εχουν μαζευτει 5 ατομα στο σαλονι (κανενας δεν εχει προπληρωσει). Βγαινει η κοπελα, σαλοναρει, και παει κουζινακι. Ποιος γαμαει πρωτος; αυτος που πηγε πρωτος και περιμενει περισσοτερη ωρα, αυτος που λεει στο τσατσο "εγω θα περασω" ή αυτος που βγαζει τα λεφτα και τα δινει στον τσατσο πρωτος;;;;

Αν απαντησεις κατι αλλο εκτος του τελευταιου, λυπαμαι εχασες. Εγω οποτε μπαινω σε φουλ σαλονι, και θελω να γαμησω, εχω το δεκαρικο "στα δοντια". Αν μπορεις, προλαβε με. Money talks
Money talks bullshit walks
:hi:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.104
Πόντοι
31.618
Συνάντηση σήμερα μεσημέρι με Αλεξάνδρα στο φυλής 54 β.ουτε κρύο ούτε ζέστη . μετά από μια τεράστια βόλτα Μεταξουργείο όπου δεν βρήκα τίποτα η Αλεξάνδρα καλή ήταν αν και βαριεστιμενη βαριστιμενος και γω βεβεα.ειχε Πάντος καλυ συμπεριφορά και τρόπους.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
παντως ειναι εμφανες οτι σκληρυνε η ηδη βεβαρημενη οικονομικη κατασταση, οι πορνες δεν το κουνανε απο τα σπιτακια γιατι ξερουν οτι απο φθινοπωρο παλι θα μειωθει δραματικα η πελατεια/ελευθερια ασκησης του επαγγελματος. Οι καινουριες αφιξεις στα περισσοτερα μπουρδελα ειναι μηδενικες εως μετρημενες στα δαχτυλα, και οι περισσοτερες "καινουριες" ειναι ειτε ιεροδουλες απελπισιας ειτε περσινα ξινα σταφυλια με αλλο ονομα σε αλλο οικο.

Οι τσατσαδες ενω στην αρχη ηταν πιο μαζεμενες (πριν κανα διμηνο) γιατι δεν ηθελαν να χασουν ουτε μισο πελατη, τωρα εχουν τρελαθει και μπινελικωνουν με το παραμικρο αν δεν περασεις. Βαλε και την αφορητη ζεστη μεσα στο παιχνιδι, η πρωινη κυριως αλλα και λιγο η απογευματινη βαρδια βαρανε κυριολεκτικα μυγες (μιλαω για μεταξι, αλλα φανταζομαι δεν διαφερει πολυ η κατασταση και φυλης, περαν καποιων σταθερων αξιων). Ερχονται δυσκολες εποχες για το χομπυ μας, με αυτο το ρυθμο του καθε περσι και καλυτερα, και με τα υγιεινομικα θεματα που σημερα μαστιζουν και χτυπουν το χωρο του αγοραιου σεξ οσο ποτε, δεν ξερω ποσο αισιοδοξος μπορει να ειναι καποιος..... Η ελπιδα πεθαινει τελευταια ομως.

Σημερα ηταν απτις λιγες φορες που εκανα βολτα και δεν περασα ουτε σε κανα στανταρακι για να φυγουν τα χοντρα απτην ξενερα :alivedick:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Να περάσεις μέσα και θα σου κάνει..ποτέ δεν ανακοινώνεται ελεύθερο από αυτή τη τσατσά.αστη να λεει..να πας ξυρισμένος και καθαρός και θα το απολαύσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
Συνάντηση σήμερα μεσημέρι με Αλεξάνδρα στο φυλής 54 β.ουτε κρύο ούτε ζέστη . μετά από μια τεράστια βόλτα Μεταξουργείο όπου δεν βρήκα τίποτα η Αλεξάνδρα καλή ήταν αν και βαριεστιμενη βαριστιμενος και γω βεβεα.ειχε Πάντος καλυ συμπεριφορά και τρόπους.
Ωραίος, στο 56 δουλευε σήμερα η Αλεξάνδρα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.776
Πόντοι
7.195
δεύτερη φορά που πέρασα Περγάμου και πάλι έλειπε η Ειρήνη, το μπαζάκι που βγάζει γούστα, η Ναταλί έφυγε δουλεύει τσατσά στην Πωλίνα στο Καλύμνου (μπάι δε γουέι το Νανόσπιτο εκεί δεν ξανάνοιξε μετά την καραντίνα) η κυρά Εύα από περσι μετακόμισε στο δεκάρικο, ήτανε πάλι η Ζάνα το κοντοκουρεμένο γκιλφ που έχει βάλει και κοιλίτσα και κάποια Ελένη ψηλή ξανθιά θηριώδης και βαράγανε μύγες. Πέρασα με τη Ζάνα, καλό ακα μπούκι και ευλύγιστη στις στάσεις, το παλεύει, αλλά έμεινα με την εντύπωση ότι πλήρωσα εικοσάρικο για κατάσταση του δεκάρικου..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom