Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (41 μέλη και 316 επισκέπτες)

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Αχαρνων 85 ανοιχτό σήμερα. Τέλεια λέω μπαίνω μέσα. Η τσατσά μου λέει ότι είναι η Εβελίνα! Ώπα λέω εδώ είμαστε. Μου λέει το πρόγραμμα. Απλό... Ρωτάω εγώ: Ελευθερο δεν κάνει η κοπέλα? ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Μονο που δεν έβγαλε κανά ρόπαλο να μου σπάει το κεφάλι. Περίμενα να δω την κοπέλα και ενώ ήταν μεγάλη και δεν μου αρέσουν τα μιλφ καθόλου η συγκεκριμένη ήταν πανέμορφη ακόμα και για εμένα. Αλλά δεν πέρασα. Όλη η κουβέντα για το αχαρνων ξεκίνησε από τα καλά τσιμπούκια. Αν τα έκοψαν και αυτά τότε πιο το νόημα....

Αν εκανες μανουρα, ξαναπηγαινε μετα απο 2 χρονια. Εχει μνημη η τυπισσα...

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
δεύτερη φορά που πέρασα Περγάμου και πάλι έλειπε η Ειρήνη, το μπαζάκι που βγάζει γούστα, η Ναταλί έφυγε δουλεύει τσατσά στην Πωλίνα στο Καλύμνου (μπάι δε γουέι το Νανόσπιτο εκεί δεν ξανάνοιξε μετά την καραντίνα) η κυρά Εύα από περσι μετακόμισε στο δεκάρικο, ήτανε πάλι η Ζάνα το κοντοκουρεμένο γκιλφ που έχει βάλει και κοιλίτσα και κάποια Ελένη ψηλή ξανθιά θηριώδης και βαράγανε μύγες. Πέρασα με τη Ζάνα, καλό ακα μπούκι και ευλύγιστη στις στάσεις, το παλεύει, αλλά έμεινα με την εντύπωση ότι πλήρωσα εικοσάρικο για κατάσταση του δεκάρικου..
Η ειρήνη ναι, έβγαζε γούστα! Η Ελένη το θηρίο που λες;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.662
Πόντοι
456
Αχαρνων 85 ανοιχτό σήμερα. Τέλεια λέω μπαίνω μέσα. Η τσατσά μου λέει ότι είναι η Εβελίνα! Ώπα λέω εδώ είμαστε. Μου λέει το πρόγραμμα. Απλό... Ρωτάω εγώ: Ελευθερο δεν κάνει η κοπέλα? ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Μονο που δεν έβγαλε κανά ρόπαλο να μου σπάει το κεφάλι. Περίμενα να δω την κοπέλα και ενώ ήταν μεγάλη και δεν μου αρέσουν τα μιλφ καθόλου η συγκεκριμένη ήταν πανέμορφη ακόμα και για εμένα. Αλλά δεν πέρασα. Όλη η κουβέντα για το αχαρνων ξεκίνησε από τα καλά τσιμπούκια. Αν τα έκοψαν και αυτά τότε πιο το νόημα....

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.662
Πόντοι
456
Ολα αυτα ειναι τα τερτιπια τησ ξινισμενης αγαμητης τσα2.

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
δεύτερη φορά που πέρασα Περγάμου και πάλι έλειπε η Ειρήνη, το μπαζάκι που βγάζει γούστα, η Ναταλί έφυγε δουλεύει τσατσά στην Πωλίνα στο Καλύμνου (μπάι δε γουέι το Νανόσπιτο εκεί δεν ξανάνοιξε μετά την καραντίνα) η κυρά Εύα από περσι μετακόμισε στο δεκάρικο, ήτανε πάλι η Ζάνα το κοντοκουρεμένο γκιλφ που έχει βάλει και κοιλίτσα και κάποια Ελένη ψηλή ξανθιά θηριώδης και βαράγανε μύγες. Πέρασα με τη Ζάνα, καλό ακα μπούκι και ευλύγιστη στις στάσεις, το παλεύει, αλλά έμεινα με την εντύπωση ότι πλήρωσα εικοσάρικο για κατάσταση του δεκάρικου..
Η Ελένη τι λέει το θηρίο; Δώσε κάποιο στοιχείο παραπάνω..

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.662
Πόντοι
456
Αν εκανες μανουρα, ξαναπηγαινε μετα απο 2 χρονια. Εχει μνημη η τυπισσα...
Το κακο με την ξινισμενη τσα2 δεν τολμας οσο και ευγενικα να της μιλησεις αμα δεν σε γουσταρει , εχεις παει κατευθειαν στην απεξω , τρομαρα της η βλαμενη στο μιαλο που δεν ξερει ποσο κακο κανει στο μαγαζι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
κεφτεδακι, μαλιστα :2funny: Τελος παντων, δεν το παιζω τιποτα, απλα σε βλεπω να κλαιγεσαι στην ημερησια για τις πουτανες που ΘΑ παντρευτεις, και απλα κανω μια προβλεψη οτι θα καταληξεις σαν κανενα Ορεστη Κου. Τουλαχιστον να μας ενημερωσεις ποια ειναι η λεγαμενη να την λεμε "Ελενη Barton" ή κατι τετοιο.
Δεν πρόκειται να τα φτιάξω με κορασίδα ήδη φασώνομαι με μια κοπέλα απ' τη δουλειά.Λοιπόν στα καθέκαστα. Συνεύρεση με Ζήνα στο Ιάσωνος 37Β όπου εξεπλάγην πάρα πολύ ευχάριστα. Είχα καιρό να πάω με την κοπέλα και δεν θυμόμουν που είχαμε μείνει, που το είχαμε αφήσει το πράμα οπότε μπήκα χωρίς προσδοκίες , τίποτα. Η κοπέλα ήταν μέσα στη γλύκα , χαμογελάκι, θυμόταν ακριβώς τι ήθελα για ζέσταμα ΚΑΙ ...μού ρίχτηκε με στοματόφιλα από μόνη της τα οποία φυσικά έγιναν γλωσσόφιλα ένα λεπτό μετά. Να προσθέσω ότι αυτή η κοπέλα μού φτιάχνει σκληρή στύση λες και μπαίνει μέσα στον οργανισμό μου και τα ξέρει όλα και δεν έχει να κάνει με τα φιλιά αφού πρώτη φορά σήμερα δώσαμε γλωσσόφιλα. Με κράτησε γύρω στο 15λεπτο, όπου έχυσα και έμεινα νεκρός 1 λεπτό ξάπλα. Αυτά τα μαγουλάκια της δεν παίζονται , θα τα ζυμώνω μια ζωή...Μαλάκες ζω τ' όνειρό μου στο Μεταξουργείο πλέον..!

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ναι μπορώ να το βρω, αλλά το ψυχικό κόστος του να γνωρίσω μια εξω-γκόμενα λόγω χάσματος ανάμεσα στις ιδεολογίες μας για τη ζωή είναι απροσμέτρητο. Έχω ανοίξει ήδη αυτό το κεφάλαιο πριν κάτι μήνες οπότε συνοπτικά θα σού δώσω μια εικόνα: Μια κανονική κοπέλα απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες για να προχωρήσει σε μια σχέση. Μια κοπέλα που εργάζεται σε οίκο είναι πολύ πιο απλή, το πιο πιθανό μετά τη δουλειά -κομμάτια όπως θα 'ναι- είναι να σού ζητήσει από μόνη της να πάτε κατ'ευθείαν για αγκαλιές στο κρεβάτι. Μια γκόμενα εξωθεσμική κατά 99% τοις εκατό θα σου πει τα παρακάτω: ''Λοιπόν μωρό μου μόλις μίλησα με Ηλέκτρα ,είναι για καφέ με τον Λεωνίδα , πάμε από κει να τούς δούμε? Θέλω να πω ότι μια κανονική κοπέλα με το καλημέρα θέλει να σε σπρώξει σε παρέες που δεν έχουν κανένα νόημα. Κρέατα τα οποία δεν έχουν τίποτα σημαντικό να πουν , πού θα σου πιουν τον πολύτιμο χρόνο σου όπως τα κουνούπια το αίμα. Ξέρω τι θα μού πεις, να τής πω ότι δεν θέλω να πάμε. Αυτό θα κάνω, αλλά μετά τα 3-4 άκυρα που θα ρίξω στις παρέες της θα φάω το τελικό άκυρο από εκείνη. Γιατί μια νορμάλ κοπέλα στον έξω κόσμο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνάψει σχέση μαζί σου -όχι- σε χρειάζεται στην ουσία ως Επικυρωτή της κανονικότητάς της: 'Να σάς γνωρίσω από δω τον Carl... Αυτόματα γνωρίζοντάς σε στους κολλητούς-κολλητές της παίρνει την έγκριση ότι είναι ισάξιο κοινωνικά άτομο με τους υπόλοιπους -που κι αυτοί έχουν σχέση- νοιώθωντας έτσι δίκαιο πλέον το να ανήκει στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Η κοπέλα από το μπουρδέλο ψάχνει για αληθινή θαλπωρή όμως , γιατί η ανασφάλειά της επικεντρώνεται στο ερώτημα 'Υπάρχει κάποιος που να με θέλει γι 'αυτό που είμαι κι όχι μόνο για το μουνί μου??'' Σού βάζω δύσκολα το ξέρω αλλά πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε πιο σκληροτράχηλες αναλύσεις-αρχιτεκτονικές μέχρι να βρούμε την ατόφια αλήθεια: Πότε πιστοποιείται ότι 2 άνθρωποι λατρεύονται μεταξύ τους στο 1000% ?????? Αυτός θα είναι ο αιώνιος γρίφος...............
Εγώ ένα πιστεύω φίλε χωρίς παρεξηγήση καθόλου απλα η έχεις φάει άγριο πακέτο από γκόμενα στη ζωή σου η πολλά πακέτα και τα χεις πάρει κατάκαρδα η απλά έχεις το φετίχ σου και γουστάρεις μόνο γκόμενες οίκου γιατί φίλε δεν είναι όλες το ίδιο και επίσης όπως τη γκόμενα του οίκοι που αν σε σαρεσει πας στην άλλη έτσι και την κανονική γκόμενα αν δε σου κάνει η μία πας στην άλλη τι κάνω μαθήματα

είναι απλά πράγματα με λίγα λόγια για να μένει η ψυχολογία σου απείραχτη και οι εμπειρίες σου περισσότερες και δεν λέω κάνε μόνο το ένα η το άλλο και τα δύο σε βαθμό που το ένα δε θα επιρεαζει το άλλο

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εγώ ένα πιστεύω φίλε χωρίς παρεξηγήση καθόλου απλα η έχεις φάει άγριο πακέτο από γκόμενα στη ζωή σου η πολλά πακέτα και τα χεις πάρει κατάκαρδα η απλά έχεις το φετίχ σου και γουστάρεις μόνο γκόμενες οίκου γιατί φίλε δεν είναι όλες το ίδιο και επίσης όπως τη γκόμενα του οίκοι που αν σε σαρεσει πας στην άλλη έτσι και την κανονική γκόμενα αν δε σου κάνει η μία πας στην άλλη τι κάνω μαθήματα

είναι απλά πράγματα με λίγα λόγια για να μένει η ψυχολογία σου απείραχτη και οι εμπειρίες σου περισσότερες και δεν λέω κάνε μόνο το ένα η το άλλο και τα δύο σε βαθμό που το ένα δε θα επιρεαζει το άλλο
Όχι δνε έχω φάει πακέτα αλήθεια απλώς με έχει κουράσει αυτός ο Πλανήτης Γη. Αυτό το τουπέ που έχουν όλες οι γκόμενες με έχει εξουθενώσει με έχει αηδιάσει. Τι να σού πω βέβαια μπορεί σε 20 μέρες από τώρα να έχω και κοπέλα καθόλυο απίθανο αφού στη δουλειά μού έχουν αφήσει κινητό κάποιες εκ των οποίων και μια παντρεμένη. Θα δω τι θα κάνω αν και τις βαριέμαι ρε πούστη πάλι θα αρχίσουν αυτά τα ξενέρωτα και από γαμήσι είμαι φουλ χορτασμένος. Θα δω τι θα κάνω

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Πέρασμα πριν από 2-3 ώρες περίπου από τις εξής κοπέλες , για διαφορετικά γούστα η κάθε μια...
1) Κολωνου 27 ισόγειο- Μπέλα μελαχρινό λατινέ πουτανάκι ηλικία κοντά στα 28 σε απλό πρόγραμμα που μοιάζει πολύ με την τσοντάρα την Χριστίνα απο Big Brother για όποιον θυμάται!
2) Λιοσίων 73 πάνω - Katy σταθερή αξία ξανθό κοντοπούτανο ηλικία κοντά στα 24 με απίστευτα όμορφο σωματάκι και πίρσινγκ αφαλό, ελεύθερο στοματικό και πολύ καλά στησίματα αντέχει δυνατό γαμήσι την έχω πάρει πάνω από 10 φορές
3) Μεγαλέκου 28 αριστερό- Ντάσα μιλφάρα στα όρια του γκιλφ ηλικία κοντά στα 55 ελεύθερο στριφογυριστό στοματικό τελειωτικό στόμα κάνει και παρτούζα
με μια κακάσχημη ατσούμπαλη Βικτώρια

Τις προτείνω και τις τρεις είναι καλές περιπτώσεις

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Αδελφέ ποια είναι η καυλα που ακούγεται στο βιντεο και που τη βρισκουμε;
Όντως πανέμορφη είναι την βλεπω ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σοβαρευτείτε ρε

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
849
Πόντοι
81
Η αλήθεια είναι θέλω να πάω Καλύμνου και να ζητήσω να πάρω τη Ναταλί, κι ας κάνει την τσατσα. Να δω αν θα δεχτεί. Πιστεύω επειδη ήμουνα πελάτης της μπορεί και να ενδώσει.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οπότε έχουμε και λέμε.... Βιολέτα, Ζήνα , Νικολέττα , Κατερίνα είναι μια 4άδα που με κρατάει σε μια άλφα εγρήγορση στο Μετάξι. Το 5άρι λείπει...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Το κακο με την ξινισμενη τσα2 δεν τολμας οσο και ευγενικα να της μιλησεις αμα δεν σε γουσταρει , εχεις παει κατευθειαν στην απεξω , τρομαρα της η βλαμενη στο μιαλο που δεν ξερει ποσο κακο κανει στο μαγαζι.
Για τακλιν στο λαιμό είναι ακριβώς αυτό αν δε σε πάει δε γίνεται όπως κ να μιλήσεις μόνο τα νεύρα σου σπάει μετα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.303
Πόντοι
2.586
Επίσης να πω κάτι βασικό..Ψυχάκιας είμαι ...Βρίσκομαι σε θεραπεία με φάρμακα που χορηγούνται για σχιζοφρένεια. Αντιψυχωσικά συγκεκριμένα , αλλά σε μικρή δόση. Αντιλαμβάνομαι-φιλτράρω τον κόσμο και τη ζωή με πολύ διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Για παράδειγμα επιδιώκω να μένω μόνος ενώ έχω χίλιες προτάσεις για συναντήσεις. ''Θα μαζευτούμε σπίτι μου για γενέθλια, σε περιμένω'' ''Απόψε κερνάω γιατί έχει γιορτή το παιδί μου'' ''Πάμε για καφέ μετά τη δουλειά???'' ''Πάμε σε μια συναυλία που παίζει ντραμς ο ξαδερφός μου???'' Κι όλες αυτές τις πίπες.... όπου οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος θα τις έβλεπε ως ευκαιρίες για ψυχαγωγία, κοινωνικότητα , διασκέδαση, εμένα μού προκαλούν ξερατό..Πόσες δικαιολογίες έχω βρει για να γλιτώσω από δαύτους δεν λέγεται..Μέχρι κι ότι είχα μπει σε ψυχιατρική κλινική είχα πει σε κάποιον..και δεν τού το είπα φυσικά εγώ ο ίδιος αλλά είχα βάλει τη μάνα μου ως πληρεξούσια, να μεταδίδει την 'καραμέλα' ότι ο Carl αντιμετώπισε κάποια σοβαρά προβλήματα και για κάποιους μήνες τον έχουν κλείσει μέσα..Είμαι ψυχάκιας το ξέρω
Δεν χρειάζεται να δίνεις τόσες εξηγήσεις σε όλους. Το ξέρω ότι δεν έχεις θέμα αλλά πραγματικά όπως την βρίσκει ο καθένας.
Όλοι έχουμε τα βιώματά μας και τον ψυχισμό μας. Όσο μεγαλώνω και μαθαίνω περιπτώσεις ανθρώπων και εμπειριών τόσο πιο πολύ εκλογικεύω καταστάσεις..

Τώρα τα πειράγματα που γίνονται εδώ είναι για καλαμπούρι δεν είμαστε κριτής κανενός.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν χρειάζεται να δίνεις τόσες εξηγήσεις σε όλους. Το ξέρω ότι δεν έχεις θέμα αλλά πραγματικά όπως την βρίσκει ο καθένας.
Όλοι έχουμε τα βιώματά μας και τον ψυχισμό μας. Όσο μεγαλώνω και μαθαίνω περιπτώσεις ανθρώπων και εμπειριών τόσο πιο πολύ εκλογικεύω καταστάσεις..

Τώρα τα πειράγματα που γίνονται εδώ είναι για καλαμπούρι δεν είμαστε κριτής κανενός.
Θέλω να λέω πράγματα για μένα μέσα στο φόρουμ, το ξέρω ότι δνε χρειάζεται αλλά εγώ το χρειάζομαι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom