Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (14 μέλη και 217 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συνάδελφε, θα περάσω και τώρα από Καμπούλ να δω μήπως την προλάβω, αν δεν είναι εκεί θα κατηφορίσω προς Φυλής να ρίξω την βολή μου στα κυριλέ λημέρια.
Και πολύ καλά θα κάνεις, κι εγώ θέλω , από βδομάδα σίγουρα..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Έχουμε ενημέρωσης φυλής για σήμερα Απόγευμα και νυχτερινή κάνεις;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
πήρα Μελίνα Φιλιππίδου μετά από κάτι σχόλια κτλ γτπ καβαλα δε μαρεσε η φάση μηχανική πολύ βιαστική δε το χει..τίποτα πολύ σαβουρα στη φυλής,η Μαίρη από Αχαρνών στανταρακι μονιμο.. έλειπε..κ απόγευμα μόνο Μιχαέλα αξίζει..να πω ότι για πρωινή καλό καβλακι είναι κ η Ελένη από διδύμου 8β..κ Βικτώρια 27 για πιπα..γενικά το χαος με 2 στσνταρακια μόνο να παίζουν καλά για 3η βάρδια δε το συζητώ ότι χειρότερο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΊΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΛΕΜΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μάγκες έχω τρελές καυλες. Πείτε μου μουνακι ωραίο να πάω να το ξεσκίσω σε φυλης

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
πήρα Μελίνα Φιλιππίδου μετά από κάτι σχόλια κτλ γτπ καβαλα δε μαρεσε η φάση μηχανική πολύ βιαστική δε το χει..τίποτα πολύ σαβουρα στη φυλής,η Μαίρη από Αχαρνών στανταρακι μονιμο.. έλειπε..κ απόγευμα μόνο Μιχαέλα αξίζει..να πω ότι για πρωινή καλό καβλακι είναι κ η Ελένη από διδύμου 8β..κ Βικτώρια 27 για πιπα..γενικά το χαος με 2 στσνταρακια μόνο να παίζουν καλά για 3η βάρδια δε το συζητώ ότι χειρότερο
Μύστη Μπατζανάκη συγγνώμη που μπορεί να σε ξενερώσω, αλλά φιλαράκι μου που τις προάλλες πήρε την Μελίνα σήμερα έβγαλε κάτι περίεργα κόκκινα σημάδια πάνω στην βάλανο του πέους, και μιας που θα το διαβάσουν αρκετοί...
Μάγκες να προσέχετε , η διασπορά είναι πολύ εύκολη, κάποιος που σήμερα πήρε την Μελίνα αύριο μεθαύριο θα πάρει κάποια άλλη και θα γίνει το χάος!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Aυτές τις μέρες παράλληλα με τα μπυρόνια που έπινα με απασχόλησε ένα θέμα: Σχέση με κοπέλα από μπουρδέλο. Μια η κουβεντούλα με τον Συνουσιαστή EvilPlasma, Λίγο το αλκοόλ , λίγο κάτι συμπάθειες που έχω κάνει στο μετάξι με βάλανε σε επιστημονική αναζήτηση. Έβαλα κάτω λοιπόν κάποιες σκέψεις λεπτομέρειες αναλύσεις ΚΑΙ έχω ένα πρώτο Συμπέρασμα: Ακόμα και να μην βρεθείς κάπου έξω με την κορασίδα δηλαδή να πιείτε καφέ να φάτε κτλ και να συναντιόσαστε στο μπουρδέλο αποκλειστικά αν σε γουστάρει και την γουστάρεις μπορεί να κατοχυρωθεί ως σχέση! Γουστάρει το σώμα σου , σε κοιτάει στα μάτια, φιλιόσαστε με γλώσσα, χύνει μαζί σου, όλα αυτά συνθέτουν κάποιο παζλ...Το μόνο που λείπει -κατά τη γνώμη μου- είναι το να κοιμηθείτε για ώρες στο ίδιο κρεβάτι και να ξυπνήσετε μαζί ,ναι αυτό είναι σημαντικό για μένα, όπως και να δείτε αγκαλιά μια ταινία μαζί πίνοντας λίγο αλκοόλ. Κατά τα άλλα όμως υπάρχει σχέση και υπάρχουν σημάδια που μπορούν να το επιβεβαιώσουν: Φιλί με γλώσσα, περισσότερος χρόνος στο δωμάτιο σταθερά για πάντα (π.χ πάντα πάνω από 12λεπτο) και φυσικά οι εκφράσεις του προσώπου της όταν σε βλέπει. Το πρόσωπο δε λέει ποτέ ψέμματα όσο καλοδουλεμένη ηθοποιός και να είναι, κάποια στιγμή την πιάνεις στα πράσσα αν π.χ παίξει θέατρο ότι χάρηκε που σε είδε. Αυτά μέχρι στιγμής , κρατάω το βασικό, ΝΑΙ υφίσταται σχέση ακόμα κι αν δεν υπάρξει έξοδος έξω...

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Aυτές τις μέρες παράλληλα με τα μπυρόνια που έπινα με απασχόλησε ένα θέμα: Σχέση με κοπέλα από μπουρδέλο. Μια η κουβεντούλα με τον Συνουσιαστή EvilPlasma, Λίγο το αλκοόλ , λίγο κάτι συμπάθειες που έχω κάνει στο μετάξι με βάλανε σε επιστημονική αναζήτηση. Έβαλα κάτω λοιπόν κάποιες σκέψεις λεπτομέρειες αναλύσεις ΚΑΙ έχω ένα πρώτο Συμπέρασμα: Ακόμα και να μην βρεθείς κάπου έξω με την κορασίδα δηλαδή να πιείτε καφέ να φάτε κτλ και να συναντιόσαστε στο μπουρδέλο αποκλειστικά αν σε γουστάρει και την γουστάρεις μπορεί να κατοχυρωθεί ως σχέση! Γουστάρει το σώμα σου , σε κοιτάει στα μάτια, φιλιόσαστε με γλώσσα, χύνει μαζί σου, όλα αυτά συνθέτουν κάποιο παζλ...Το μόνο που λείπει -κατά τη γνώμη μου- είναι το να κοιμηθείτε για ώρες στο ίδιο κρεβάτι και να ξυπνήσετε μαζί ,ναι αυτό είναι σημαντικό για μένα, όπως και να δείτε αγκαλιά μια ταινία μαζί πίνοντας λίγο αλκοόλ. Κατά τα άλλα όμως υπάρχει σχέση και υπάρχουν σημάδια που μπορούν να το επιβεβαιώσουν: Φιλί με γλώσσα, περισσότερος χρόνος στο δωμάτιο σταθερά για πάντα (π.χ πάντα πάνω από 12λεπτο) και φυσικά οι εκφράσεις του προσώπου της όταν σε βλέπει. Το πρόσωπο δε λέει ποτέ ψέμματα όσο καλοδουλεμένη ηθοποιός και να είναι, κάποια στιγμή την πιάνεις στα πράσσα αν π.χ παίξει θέατρο ότι χάρηκε που σε είδε. Αυτά μέχρι στιγμής , κρατάω το βασικό, ΝΑΙ υφίσταται σχέση ακόμα κι αν δεν υπάρξει έξοδος έξω...
Αφού λοιπόν σου κάθεται ανιδιοτελώς επειδή σε γουστάρει και όχι για τα χρήματα, μπορείς να της πεις να σου δώσει τα 5 ευρώ που βγάζει από εσένα. ;)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αφού λοιπόν σου κάθεται ανιδιοτελώς επειδή σε γουστάρει και όχι για τα χρήματα, μπορείς να της πεις να σου δώσει τα 5 ευρώ που βγάζει από εσένα. ;)
Έξυπνη απάντηση αλλά είμαι πιο προχωρημένος: Μού τα δίνει τα 5 ευρώ αλλά σε χρόνο...που είναι το ίδιο πράγμα..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Έξυπνη απάντηση αλλά είμαι είμαι πιο προχωρημένος: Μού τα δίνει τα 5 ευρώ αλλά σε χρόνο...
Επειδή δηλαδή κάθεται δωρεάν άλλα 10 λεπτά μαζί σου στο δωμάτιο, σύνολο 20; Έτσι είναι σαν να σου δίνει τα μισά πίσω, όχι όλα. :P

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Επειδή δηλαδή κάθεται δωρεάν άλλα 10 λεπτά μαζί σου στο δωμάτιο, σύνολο 20; Έτσι είναι σαν να σου δίνει τα μισά πίσω, όχι όλα. :P
Διαφωνώ. Εγώ έχω άλλη οπτική: Το πρώτο δεκάλεπτο το κερνάω εγώ το δεύτερο η κοπέλα... Αυτό θα πει έρωτας..:sunglasses:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Eίναι αρκετά ψηλή, οπότε τα λίγα κιλά παραπάνω στην κοιλιά της δεν της πολυφαίνονται. Πρόσωπο τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είναι χαμογελαστή κι αυτό τη βοηθάει. Αλλά στην πίπα έχει διδακτορικό η άτιμη...
Τι διαφορα κανει με της Αλιονα την παροχη στο τσιμουκι ????

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αν υπήρχε φόρουμ όπου οι κορασίδες μιλούσαν για εμάς -όπως είναι φυσικό- κάποιες θα γουστάρουν κάποιους όπως και στο δικό μας φόρουμ κάποιοι θα γουστάρουν κάποιες. Έτσι πάει το πράμα κι έτσι θα συνεχίσει να πηγαίνει.. Σίγουρα δεν θα ήθελα ποτέ να ανήκω σε αυτούς που τρώνε χυλόπιτες...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Διαφωνώ. Εγώ έχω άλλη οπτική: Το πρώτο δεκάλεπτο το κερνάω εγώ το δεύτερο η κοπέλα... Αυτό θα πει έρωτας..:sunglasses:
Φίλε μου για να σ' το κεράσει, πρέπει να σου το πληρώσει, όχι απλά να σου "κάτσει" δωρεάν. Απορώ πως μιλάμε για έρωτα εντός μπουρδέλου όταν η κοπέλα καταδέχεται χρήματα από εμάς. Ακόμα και αν την αναγκάζει το μπουρδέλο, κανένας δε την εμποδίζει να μας δώσει πίσω τη δική της αμοιβή.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οπότε καταλήγουμε πάλι στα γνωστά. ΝΑΙ όλοι μας θέλουμε την αποδοχή από μια κοπέλα. Μπορεί όλοι να έχουμε τη δυνατότητα να τη γαμήσουμε με 10 ευρώ αλλά πάντα στο μυαλουδάκι όλων θα παίζει το ερώτημα: Να τής αρέσω έστω και λίγο γαμώ το μπελά μου..??? όποιος διαφωνεί να παραθέσει επιχείρημα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φίλε μου για να σ' το κεράσει, πρέπει να σου το πληρώσει, όχι απλά να σου "κάτσει" δωρεάν. Απορώ πως μιλάμε για έρωτα εντός μπουρδέλου όταν η κοπέλα καταδέχεται χρήματα από εμάς. Ακόμα και αν την αναγκάζει το μπουρδέλο, κανένας δε την εμποδίζει να μας δώσει πίσω τη δική της αμοιβή.
Είναι σαν το κέρασμα ..Ένας αληθινός άντρας ποτέ δεν θα δεχόταν τα λεφτά που κέρασε στο γεύμα πίσω..Όλοι δεν χαλάμε κάποια χρήματα για μια κοπέλα?? Το νόημα πάντα είναι αν όντως γαμιέται μαζί σου και γουστάρει ή αν λέει από μέσα της ''άντε να ξεκολλήσει αυτό το κρέας από επάνω μου..'' Έτσι λοιπόν γλιτώνεις τα χρήματα των εξόδων για φαγητό κτλ και τα έξοδά σου περιορίζονται στο 10ευρο που θα δώσεις.Εγώ είμαι οκ με αυτό ειλικρινά.. Υ.Γ ΑΝ ψάχνεις κοπέλα όπου δεν θα ξοδεύεις τίποτα για αυτή τότε άστο, δεν υπάρχουν αυτά , τζάμπα ψάχνεις..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όχι φίλε μου. ΣΜΝ, ουρηθρίτιδα. Πήγα στο γιατρό, έκανα θεραπεία, αλλά και αποχή 18 μέρες από την μέρα που ένιωσα τις ενοχλήσεις. Τώρα είναι όλα καλά. πήγα στο γιατρό πρώτα, πριν ξαναπάω με κοπέλα. Δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να μεταδώσω ότιδήποτε σε άλλους.
Ωραίος να είσαι καλά πάντα και καλή συνέχεια στα σοκάκια του έρωτα και της ηδονής τύπε μου

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γνώμη μου....

#Η Μελίνα είναι κρυοκολη, αγριόφατσα, και μεγάλη ΦΟΛΑ!

#Η Μαίρη έχει γίνει τόφαλος, πρέπει να χάσει πολλά κιλά!

#Η Μιχαέλα έχει βάλει στραβά βυζιά, το ένα κοιτάει στην Κρήτη και το άλλο στην Θεσσαλονίκη!

#Η Ελένη δεν μου αρέσει!

#Η Βικτώρια ούτε και αυτή μου αρέσει!

Δράμα η κατάσταση....:headbang::headbang::headbang::headbang: :headbang:
Τύπε υπαρχη η Εβελίνα ότι καλύτερο και παλιά αλλά και τώρα ειδικά τώρα με όλες τις φόλες που παίζουν η Εβελίνα αντίθετος είναι φοβερή ρουφάει και την τελευταία σταγόνα του σπέρματος σου και δίνει φανταστικά γλωσσόφιλα !!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Είναι σαν το κέρασμα ..Ένας αληθινός άντρας ποτέ δεν θα δεχόταν τα λεφτά που κέρασε στο γεύμα πίσω..Όλοι δεν χαλάμε κάποια χρήματα για μια κοπέλα?? Το νόημα πάντα είναι αν όντως γαμιέται μαζί σου και γουστάρει ή αν λέει από μέσα της ''άντε να ξεκολλήσει αυτό το κρέας από επάνω μου..'' Έτσι λοιπόν γλιτώνεις τα χρήματα των εξόδων για φαφητό κτλ και τα έξοδά σου περιορίζονται στο 10ευρο που θα δώσεις.Εγώ είμαι οκ με αυτό ειλικρινά..
Διαφωνώ. Έχει τύχει να κεράσω κοπέλα και για να μου δείξει την εκτίμησή της την επόμενη φορά να με κεράσει τα διπλάσια. Έτσι δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όντως με γούσταρε και δε με ήθελε για τα κεράσματά μου. Κάποιες κοπέλες του χώρου μπορεί φυσικά να σε γουστάρουν σαν άντρα και να βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν καλά στη δουλειά τους, αλλά πάντα θα γουστάρουν περισσότερο το χρήμα. Αλλιώς ας γαμηθούν δωρεάν απαρνούμενες την αμοιβή τους. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον σαν κοινωνικό πείραμα την επόμενη φορά που κάποια πουτάνα στη Φυλής μου δείξει ότι με γουστάρει να της πω να μου φέρει πίσω τα 10 ευρώ μου να κόψω αντιδράσεις. :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom