Ξαναπήγα σήμερα με Συλβια απο φιλιπιδου για να δω άμα θα βγει το σουπερ γαμήση που κάναμε την πρώτη φορά.
1η φορα τετάρτη ξημερώματα : Μπαίνει στο δωμάτιο έρχετε απο πάνω μου και αρχίζει και γλύφει ρώγες. Μετά έκανα και εγώ το ίδιο με τι σειρά μου και αυτή τριβότανε πάνω στον πούτσο μου. Σε κάποια φάση σταματάω και αυτή ήταν πολύ κοντά μου και είχε την γλώσσα έξω σαν φίδι. Την αρπάζω την φιλάω και δίναμε τρελά γλωσσόφιλα πόση ώρα. Στη συνέχεια την βάζω κάτω και αρχίζω γλιφομούνι χωρίς σταματιμό έσκουζε (εδω είναι που έλεγε "Είσαι ο καλύτερος. Είσαι πεμτος αλλά είσαι ο καλύτερος"). Με τραβάει απο μόνη της προς τα πάνω μετά απο λίγο γλωσσόφιλα τέρμα ξανά. Της πιάνω το χέρι και το βάζω στον πούτσο μου και αύτη αντι να μου τον παίζει τον έτριβε πάνω στο μουνι της. Σε κάποια φάση το αφήνει κάνω ένα τσακ εγώ μπαίνει μέσα. Ααααχ τι έκανες μώρο μου μπείκες χωρίς καποτα! Πετάχτηκε και ΓΕΛΑΓΕ. Της λέω δεν πειράζει μου κάνει και βέβαια πειράζει έλα εδώ καθώς άνοιγε να μου βάλει το προφυλακτικό. Μετά συνεχίσαμε ιεραποστολικό όπου και τέλιωσα. Την ώρα που μαζεύταν την φωνάζει η τσατσα και λέει η Σύλβια " Περίμενε έρχομαι. Άργησα γιατι παντρεύτηκα. Παντρεύτηκα και τώρα χωρίζω"
Σήμερα πριν απο λίγο: Μπαίνει μες το δωμάτιο και αρχίζει πάλι γλύψιμο ρώγες. Εκεί τελιώνουν οι ομοιότητες με την πρώτη φορά
Πάει να μου φορέσει καπότα σε πεσμένη πούτσα και την ρωτάω άμα κάνει ελευθερο. Οχι μου λέει το βάζει και ξεκινάει και γλύφει. Ταυτόχρονα έβγαζε ΠΟΛΥ σάλιο και μου το άπλωνε πάνω στα @@ρια. Σε κάποια φάση τα έγλειψε και λίγο. Μετά της λέω ξάπλωσε και εσύ και ξεκίνησα να γλύφω εγώ. Καμία απολύτος σχέση το μουνί της με την προηγούμενη φορά. Δεν ξέρω άμα είχε κατουρήσει και δεν είχε πλυθεί καλά, δεν ξέρω άμα είχε βάλει περίεργη κρέμα, δεν ξέρω αμα την έγλυφε άλλος πριν έρθει στο δωμάτιο αλλά 1) ήταν ΤΕΡΜΑ μούσκεμα πριν ξεκινήσω να κάνω τίποτα εγώ 2) και μύριζε και είχε περίεργη γεύση. Αυτη τη φορά δεν μίλησε καθόλου. Μετά ιεραποστολικό πείγενα να την φιλήσω τραβιόταν συνέχεια και στο τέλος μου έβαλε το χέρι σαν μουτζα μες την μούρι μου και σταμάτησα.
Γενικά η μέρα με την νύχτα. Μέσα σε 5 μέρες πήγα σε όλες τις βάρδιες σχεδόν σε όλα τα μπουρδέλα της περιοχής και χάλασα σίγουρα 200αρι (χωρίς να βάζω μέσα το 80αρι στο μασάζ).
Για εμένα αυτό είναι σαν hobby και από παλία γούσταρα να τρώω καμία φόλα που και που όταν αναζητούσα κάτι καινούργιο. Σε φάση "Έχασα 40 ευρο 2 μούφα γαμήσια αλλά αυτή το άξιζε την κάνω στανταράκι" Αλλά αυτό το πράγμα τώρα είναι ξεφτίλα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ αυτο που λεώ αλλά η πιο όμορφη πουτάνα που είδα ήταν η Aurora... Την οποία την έπερνα απο 2014-2015 όταν είχα ξεκινήσει στην φυλής.
Που είναι η Σόνυα ρε μάγκες που την παρουσίαζε πάντα ο ίδιος ο τσάτσος και σε έκανε να πεθάνεις στα γέλια στο σαλόνι?
"Ελα παλικάρι μου έχω μια φεράρι, μια λαμποργκίνη ένα πύραυλο που πάει με 300. Έλα να σε πάρει να πάτε στο φεγγάρι" και κάτι τέτοια. Βάζω στοίχημα ότι υπήρχε κόσμος που πείγενε μονο και μόνο για να τον ακούσει. Τον είδα βέβεα και ακόμα προσπαθεί αλλά αμα δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος... Δεν έχει το ιδιο effect. Με την Σόνυα ήξερε ότι αυτό που λέει αν και υπερβολικό είναι αλήθεια.... Η Aurora δεν ήταν η καλύτερη (ουτε καν μέτρια δεν την έλεγες) όταν ήταν στα 20-22 της. Τώρα πρέπει να είναι κοντά στα 30 και πατάει ΟΛΗ την φυλής κάτω για πλάκα. 0 ανταγωνισμός. Η μοντελοαλυσίδα ποτε δεν φημιζότανε για τις καλές υπηρεσίες αλλά για τα καλά μουνάκια που έφερνε. Η ρωσσιδούλα η Χριστήνα που το μισό φόρουμ την έλεγε κομωδίνο ήταν όμως τόσο κάβλα που την έπερνα όπωτε ήθελα να αλλάξω απο πιπίνου. Μετά απο λίγο καιρό που με έμαθε άρχισε να αλλάζει και στάση μες το δωμάτιο και να κάνει περισσότερα πράγματα. Η την Ντιάνα, την όλγα με τις βυζάρες, ενα ξανθο άγγελο 18 χρονών είναι το τελευτεο που θυμάμε πριν φύγω....
Τεσπά βαθμολογίες
Φιλιπίδου Συλβια 2 φορες. 10/10 και 5-6/10
Στο ίδιο Ντιάνα με ελεύθερο στοματικό 6/10
Η γνωστή στρουμπουλή Beaty ελέυθερο στοματικό αλλά ΟΧΙ 69 5/10
Μια ρωσσίδα γίαγια γύρω στα 40+ με μεγάλουτσικο βιζί και χειλάρες , κάπου τέρμα φωκαίας δεν θυμάμαι ακριβώς, ελευθερο στοματικό και κώλο 5/10
Αλεξάνδρα απο μοντελό 4-5/10
Όλγα απο πιπίνου 7-8/ 10 (αντικειμενικά. Όποιος έχει εμπειρία από παλία δεν θα το ευχαριστηθεί μιας και δεν κάνει πια την απίστευτη τσιμπουκάρα της)
Καρολίνα Ρωσίδα γύρο στα 28 ελεύθερο στοματικό πείγα 2 φορές και τις 2 τίμία ειναι στο τέλος της φωκαίας απο αρίστερα με τα 2 σκαλάκια 7/10
Μολδαβή ακριβώς απέναντι απο Καρόλινα στην φωκαίας 0/10 ουτε να σε καβλώσει δεν κάνει. Αλλά είναι καλή στο σαλονάρισμα οπότε προσοχή.
Θα κάνω αποχή για το επόμενο 10ημέρο με μοναδική εξέρεση αν διαβάσω ότι άνοιξε το αχαρνών 85 που από όταν μου το είπατε πάω κάθε μερα και είναι συνέχεια κλειστό. Αν δεν αλλάξουν στις επόμενες 2 βδομάδες τα πράγματα θα ξεκινήσω τα call girls 1 φορα την βδομάδα. Καλύτερα 1 και καλό παρά 10 και μούφα.