Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (9 μέλη και 111 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.213
Πόντοι
6.056
Αν μπορεί κάποιος να κάνει μια σούμα τί εστί Τζέσικα, εμφάνιση,που και πότε τραγουδάει για να μην διαβάσω 80 σελίδες πίσω.
απο εμφάνιση δεν λέει ,μέτρια, συνήθως τρίτη βαρδια

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μέσα έπεσες. Τώρα που έμεινε κι εγώ χωρίς μέσον,στα παπάρια μου. Άγχος μηδέν,μην τρακαρω ,μην το γρατσουνίσουν, μέσα μαζικής και πεζό 2.
Αυτό ακριβώς, πάρκινγκ , φθορά, βενζίνες και τρεχάματα, πεζό 2 για πάντα..! Και ξέρεις και κάτι? Έχω γράψει στ'αρχίδια μου όλες αυτές τις κλισέ ''ντροπές'' τού να παρουσιαστείς σε μια κοπέλα και να τής αναφέρεις ότι ''δεν έχω μεταφορικό μέσο''..Σε όποια αρέσουμε, -αλλά εδώ να πώ κάτι- μια κοπέλα που εργάζεται στους οίκους ποτέ δε θα την ένοιαζαν τέτοιες μαλακίες, το σκανάρισμα θα το φας από Ελλεηνίδα στάνταρ...

Τελευταία τροποποίηση:

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τι λες καλέ μου άνθρωπε! Πάμε καλά? Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλουδάκι του ο καθένας, σε νορμαλ συνθήκες πάντως αυτά τα κορίτσια δουλεύουν 6μέρες 6-8ώρες και πάνε σπίτι τους. Έχουν κάποια φίλη που μπορούν να βγουν, δεν μπορούν να χουν σχέση επειδή κάνουν τη δουλειά που κάνουν ή απλά βρίσκουν σχέση από τη δουλειά.
Απο κει και πέρα, αν τις βλέπετε παραπάνω ώρες είναι γιατί...

1) ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψουν παραπάνω
2) δεν έχουν ζωή στην Ελλάδα άρα ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψουν παραπάνω να την κάνουν μια ώρα νωρίτερα

Οι "νταβάδες" δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι "security" του μαγαζιού που εγγυώνται μια ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της τσατσάς και της κοπέλας από μικροκλοπές, μεθυσμένους πελάτες, κακότροπους πελάτες και όλα αυτά μέχρι να ρθει η αστυνομία η οποία και ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ να έρχεται γρήγορα.
Ο νταβάς δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας "κακός λύκος" που κάποιοι έχετε στο μυαλό σας

Εγώ όταν τα χα με την κοπελίτσα, με ρωτούσε πότε να βάλει το ρεπό της, αν θέλω να βάλει 2ο ρεπό να χουμε παραπάνω χρόνο, είχα φάει μαζί με το "συνάφι" και όλοι ήταν του στυλ: να την προσέχεις, είναι καλό κορίτσι, κτλ κτλ.

Αν υπάρχουν θύματα που δίνουν τα λεφτά σε μαλάκες από φόβο ή θύματα τράφικινγκ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη μέση εργαζόμενη σ έναν οίκο ανοχής!
Ακου εκεί να με πεις νταβά της! Θα κοβα τα χέρια μου παρά να της πάρω έστω ένα ευρώ από τα λεφτά της! Εμενα μαζί της από αγάπη.

Είσαι ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΣ για το τι είναι "νταβάς" και τι είναι τα κορίτσια αυτά εκτός δουλειάς
Και 2ο ρεπό στα καπάκια? Αυτή η κοπέλα είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί σου EvilPlasma

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Όμορφη μοναχική βραδιά εχθές , μετά από συνεύρεση στο μετάξι ήπια χαλαρά μερικές Zythos ΒΑΠ 500ml ( Μπύρα από Ρόδο) που με έβγαλαν μέχρι αργά τη νύχτα. Έλιωσα στον ύπνο, είμαι αδειούχος οπότε θα το 'ρίξω έξω' για κανά 8ήμερο ακόμα. Σίγουρα μες στην βδομάδα θα αναζητήσω και το Κατερινάκι από το 37Α, ελπίζω να μην έχει φύγει επειδή έλειπε τις προάλλες. Αυτα για την ώρα, Καλησπέρες σε όλους

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Και 2ο ρεπό στα καπάκια? Αυτή η κοπέλα είχε δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί σου EvilPlasma
όχι σερί, 2 μέσα στην εβδομάδα, σίγουρα πάντως οι Βόρειες ξέρουν να φροντίζουν έναν άντρα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
όχι σερί, 2 μέσα στην εβδομάδα, σίγουρα πάντως οι Βόρειες ξέρουν να φροντίζουν έναν άντρα
Μετά από αυτή την εμπειρία δηλαδή για 7 μήνες σχέση , ποια η άποψή σου? Μπορεί ένας πελάτης να έχει μια υγιή σχέση με κοπέλα που να δουλεύει στο επάγγελμα? Σε ρωτάω γιατί μέχρι τώρα ήταν κάτι απαγορευτικό για την ιδεολογία μου αλλά καθώς ο καιρός περνά και δημιουργούνται κάποια συναισθήματα με τις κοπέλες -τι να πω- όλα είναι πιθανά..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φιλία υπάρχει. Στο δημοτικό.
Φίλε έδωσες ρέστα εδώ.. Όντως η λέξη 'Φιλία' στο άκουσμά της με παρασέρνει στα χρόνια του Δημοτικού..Δεν ξέρω ίσως επειδή σε αυτή την ηλικία γνωρίζεις πραγματικά τον ''πυρήνα'' των άλλων συνομηλίκων σου κι εκείνοι των δικό σου. Είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα , ενώ στην ενηλικίωση ξεκινάει αυτή η ενσωμάτωση ρόλων δηλαδή αρχίζω 'να το παίζω κάτι άλλο' από αυτό που είμαι πραγματικά. Φυσικά υπάρχουν τα συν και τα πλην και στους 2 κόσμους

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φίλε έδωσες ρέστα εδώ.. Όντως η λέξη 'Φιλία' στο άκουσμά της με παρασέρνει στα χρόνια του Δημοτικού..Δεν ξέρω ίσως επειδή σε αυτή την ηλικία γνωρίζεις πραγματικά τον ''πυρήνα'' των άλλων συνομηλίκων σου κι εκείνοι των δικό σου. Είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα , ενώ στην ενηλικίωση ξεκινάει αυτή η ενσωμάτωση ρόλων δηλαδή αρχίζω 'να το παίζω κάτι άλλο' από αυτό που είμαι πραγματικά. Φυσικά υπάρχουν τα συν και τα πλην και στους 2 κόσμους.

Μέσα. το δήθεν και μένα μου τη σπαει. Μια βαργουμαν καφετζού πιτσιρίκα μου χε πει φόρμα φοράς σαν το γύφτο; Ναι γιατί έτσι γουστάρω. Αεριζω τα παπάρια.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μέσα. το δήθεν και μένα μου τη σπαει. Μια βαργουμαν καφετζού πιτσιρίκα μου χε πει φόρμα φοράς σαν το γύφτο; Ναι γιατί έτσι γουστάρω. Αεριζω τα παπάρια.
Φόρμα και κοντομάνικο κολλητό , τέλος, αυτό είναι το ντύσιμό μου 6 στις 7 μέρες την εβδομάδα, την 7η βάζω τζιν.. Υ.Γ Μπαα τους γύφτους τούς βλέπεις με παντελονάκι και πουκάμισο πλέον.., μαλλον γουστάρει γύφτους η σερβιτόρα..

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Μετά από αυτή την εμπειρία δηλαδή για 7 μήνες σχέση , ποια η άποψή σου? Μπορεί ένας πελάτης να έχει μια υγιή σχέση με κοπέλα που να δουλεύει στο επάγγελμα? Σε ρωτάω γιατί μέχρι τώρα ήταν κάτι απαγορευτικό για την ιδεολογία μου αλλά καθώς ο καιρός περνά και δημιουργούνται κάποια συναισθήματα με τις κοπέλες -τι να πω- όλα είναι πιθανά..
είναι μια σχέση με μια κοπέλα όπως όλες οι άλλες.
οι διαφορές....
1) δεν μιλάτε πολύ ούτε και με τρελές λεπτομέρειες για τη δουλειά
2) δεν είναι Ελληνίδα
κατά τ άλλα είναι όλα φυσιολογικά
το μόνο που έγινε μια φορά και εκεί είδα αν όντως θα με πείραζε....
Είμασταν για καφέ και ΕΙΔΑ ότι την ήξεραν (δεν λένε ψέμματα τα μάτια) 2 άντρες. Μετά κοίταξα την κοπελιά και απλά το βρήκα αστείο να την κατηγορήσω/σιχαθώ/χρεώσω για αυτό.
Και της το πα, δεν με νοιάζει (και όντως δεν με πείραξε), με νοιάζει να μου χαμογελάς.
Οι άνθρωποι κάνουν την σχέση, ότι άλλο πρέπει να το βάζουν στην άκρη

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.233
Πόντοι
201
Καθως εφαγα την μπαμια χθες που πηγα να την βολιδοσκοπησω, η Τζεσικα απ οτι μου ειπε η τσα2 θα ειναι σημερα 3η βαρδια..
Αντ αυτου ηταν η Μια εκει η οποια ειναι σαν φουσκωτη κουκλα, αν μου ελεγε κανεις οτι ειναι βελι θα τον πιστευα..
Θα ηθελα παντως πριν κατεβω παλι τζαμπα να διαβαζα νουμερακι, ηλικια και κατα ποσο σαγκι ειναι τα βυζγια (Σαν της Μισελ απο Κολωνου ασουμε)?
Η Μισέλ από Κολωνού παίζει πουθενά μπάλα?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Διευκρινήσε το βόρειες. Πιστεύω Ρουμανία Μολδαβία ξέρουν να φροντίζουν έναν αντρα
Μολδαβές δεν ξέρω να σου πω.
Για μένα Ρωσσίδες είναι τοπ, Βουλγάρες είναι ΠΟΛΥ ζεστες, και οκ δεν τις λες βόρειες αλλά και με Αλβανέζα έχω περάσει πολύ καλα!
Βασικά αν δεν είσαι κανας μαλάκας μέθυσος, βίαιος, και δείχνεις ενδιαφέρον το παίρνεις πίσω και με το παραπάνω στις Βόρειες γιατί πολλοί άντρες από τα μέρη αυτά πίνουν, βρίζουν, γαμάνε 2λεπτά ίσα να χύσουν, και τις παραμελούν Εννοείται πως υπάρχουν και αρπακτικά σε όλες τις φάρες!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Xaxaxaxa...γάμησες...:2funny::2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είναι μια σχέση με μια κοπέλα όπως όλες οι άλλες.
οι διαφορές....
1) δεν μιλάτε πολύ ούτε και με τρελές λεπτομέρειες για τη δουλειά
2) δεν είναι Ελληνίδα
κατά τ άλλα είναι όλα φυσιολογικά
το μόνο που έγινε μια φορά και εκεί είδα αν όντως θα με πείραζε....
Είμασταν για καφέ και ΕΙΔΑ ότι την ήξεραν (δεν λένε ψέμματα τα μάτια) 2 άντρες. Μετά κοίταξα την κοπελιά και απλά το βρήκα αστείο να την κατηγορήσω/σιχαθώ/χρεώσω για αυτό.
Και της το πα, δεν με νοιάζει (και όντως δεν με πείραξε), με νοιάζει να μου χαμογελάς.
Οι άνθρωποι κάνουν την σχέση, ότι άλλο πρέπει να το βάζουν στην άκρη
Ακριβώς

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom