Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (5 μέλη και 79 επισκέπτες)

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Καθως εφαγα την μπαμια χθες που πηγα να την βολιδοσκοπησω, η Τζεσικα απ οτι μου ειπε η τσα2 θα ειναι σημερα 3η βαρδια..
Αντ αυτου ηταν η Μια εκει η οποια ειναι σαν φουσκωτη κουκλα, αν μου ελεγε κανεις οτι ειναι βελι θα τον πιστευα..
Θα ηθελα παντως πριν κατεβω παλι τζαμπα να διαβαζα νουμερακι, ηλικια και κατα ποσο σαγκι ειναι τα βυζγια (Σαν της Μισελ απο Κολωνου ασουμε)?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Τι λες καλέ μου άνθρωπε! Πάμε καλά? Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλουδάκι του ο καθένας, σε νορμαλ συνθήκες πάντως αυτά τα κορίτσια δουλεύουν 6μέρες 6-8ώρες και πάνε σπίτι τους. Έχουν κάποια φίλη που μπορούν να βγουν, δεν μπορούν να χουν σχέση επειδή κάνουν τη δουλειά που κάνουν ή απλά βρίσκουν σχέση από τη δουλειά.
Απο κει και πέρα, αν τις βλέπετε παραπάνω ώρες είναι γιατί...

1) ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψουν παραπάνω
2) δεν έχουν ζωή στην Ελλάδα άρα ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψουν παραπάνω να την κάνουν μια ώρα νωρίτερα

Οι "νταβάδες" δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι "security" του μαγαζιού που εγγυώνται μια ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της τσατσάς και της κοπέλας από μικροκλοπές, μεθυσμένους πελάτες, κακότροπους πελάτες και όλα αυτά μέχρι να ρθει η αστυνομία η οποία και ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ να έρχεται γρήγορα.
Ο νταβάς δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας "κακός λύκος" που κάποιοι έχετε στο μυαλό σας

Εγώ όταν τα χα με την κοπελίτσα, με ρωτούσε πότε να βάλει το ρεπό της, αν θέλω να βάλει 2ο ρεπό να χουμε παραπάνω χρόνο, είχα φάει μαζί με το "συνάφι" και όλοι ήταν του στυλ: να την προσέχεις, είναι καλό κορίτσι, κτλ κτλ.

Αν υπάρχουν θύματα που δίνουν τα λεφτά σε μαλάκες από φόβο ή θύματα τράφικινγκ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη μέση εργαζόμενη σ έναν οίκο ανοχής!
Ακου εκεί να με πεις νταβά της! Θα κοβα τα χέρια μου παρά να της πάρω έστω ένα ευρώ από τα λεφτά της! Εμενα μαζί της από αγάπη.

Είσαι ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΣ για το τι είναι "νταβάς" και τι είναι τα κορίτσια αυτά εκτός δουλειάς
Εμένα είπες bitch;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
παιχταρά μου δώσε μια περιγραφή της κορασίδας, έχει ακουστεί για μελαχρινή λεπτή με μεγάλο στήθος, ισχύει? Αν ναι για τι νουμερακι το έκοψες?
μεγαλο κρεμασταρι καθοτι η γυναικα ειναι αρκετα αδυνατη

αγκυρας 12 απόψε ηταν μια συμπαθητικη νεαρα μιλφ ονοματι κωνσταντινα ανατολικης προελευσεως,αντε να δουμε ποτε θα φερει ο οικος αυτος με το πιπινου τα λαχταριστα πιπινια που εφερναν προ κοροδοιοιυ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Καθως εφαγα την μπαμια χθες που πηγα να την βολιδοσκοπησω, η Τζεσικα απ οτι μου ειπε η τσα2 θα ειναι σημερα 3η βαρδια..
Αντ αυτου ηταν η Μια εκει η οποια ειναι σαν φουσκωτη κουκλα, αν μου ελεγε κανεις οτι ειναι βελι θα τον πιστευα..
Θα ηθελα παντως πριν κατεβω παλι τζαμπα να διαβαζα νουμερακι, ηλικια και κατα ποσο σαγκι ειναι τα βυζγια (Σαν της Μισελ απο Κολωνου ασουμε)?
Για τα κιλά της, ζήτημα να ειναι 40-45 κιλά με ύψος 1,65-1,70 περίπου, τα βυζά της είναι τεράστια, θα έλεγα 3+, όμως πολύ πεσμένα. Ηλικία την έκοψα 35+ και ταλαιπωρημένη, πιπίνι δεν είναι. Εγώ όταν τα είδα πάντως κάβλωσα και γι αυτό πέρασα. Κι όντως στην ισπανική είχαν γαμώ τις αισθήσεις, θα μπορούσα να είχα τελειώσει έτσι. Στο δε στοματικό, πιο πολύ έριχνε σάλιο από ψηλά και τον έπαιζε, κάτι που εμένα με κάβλωσε αρκετά, είχε ωραία αίσθηση. Κρίμα που ξηγήθηκε έτσι στο τέλος.

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Έχουμε briefing από μεταμεσονυχτια;

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
782
Πόντοι
361
Παιδία έλειπα εξωτερικό 2 χρόνια και γύρισα έχθες οπώτε τα νέα τα καλά δεν τα ξέρω. Μπορείτε να μου πείτε που είναι αυτή η εβελίνα και τη βάρδιες δουλέυει να πάω αύριο?

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Παιδία έλειπα εξωτερικό 2 χρόνια και γύρισα έχθες οπώτε τα νέα τα καλά δεν τα ξέρω. Μπορείτε να μου πείτε που είναι αυτή η εβελίνα και τη βάρδιες δουλέυει να πάω αύριο?
Να κάτσεις καραντίνα και μετά.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
782
Πόντοι
361
Να κάτσεις καραντίνα και μετά.
Τι καραντίνα ρε φίλε αφού προχθές έκανα τεστ και ήμουνα αρνητικός πως πέταξα ελλάδα? Σήμερα έκανα το εμβόλιο. Αν ήσουν ειρωνικός σορρυ δεν το έπιασα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Τι καραντίνα ρε φίλε αφού προχθές έκανα τεστ και ήμουνα αρνητικός πως πέταξα ελλάδα? Σήμερα έκανα το εμβόλιο. Αν ήσουν ειρωνικός σορρυ δεν το έπιασα
Δεν έχω πάει, νομίζω πρωινή εκτός από Πέμπτη, Παρασκευή που είναι απόγευμα; Ας μας διαφωτίσουν.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Για τα κιλά της, ζήτημα να ειναι 40-45 κιλά με ύψος 1,65-1,70 περίπου, τα βυζά της είναι τεράστια, θα έλεγα 3+, όμως πολύ πεσμένα. Ηλικία την έκοψα 35+ και ταλαιπωρημένη, πιπίνι δεν είναι. Εγώ όταν τα είδα πάντως κάβλωσα και γι αυτό πέρασα. Κι όντως στην ισπανική είχαν γαμώ τις αισθήσεις, θα μπορούσα να είχα τελειώσει έτσι. Στο δε στοματικό, πιο πολύ έριχνε σάλιο από ψηλά και τον έπαιζε, κάτι που εμένα με κάβλωσε αρκετά, είχε ωραία αίσθηση. Κρίμα που ξηγήθηκε έτσι στο τέλος.
Ωραιος ο παικτης!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
. Πλέον το βαρέθηκα και το αμάξι, κινούμαι αποκλειστικά με μέσα μαζικής μεταφοράς. Μηδέν άγχος.

Μέσα έπεσες. Τώρα που έμεινε κι εγώ χωρίς μέσον,στα παπάρια μου. Άγχος μηδέν,μην τρακαρω ,μην το γρατσουνίσουν, μέσα μαζικής και πεζό 2.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ο λόγος που δεν πάω είναι ξεκάθαρος. Επειδή στο σπίτι που μένω έχω μηδέν έξοδα. Τα πληρώνουν οι γονείς γιατί έρχονται κι αυτοί που και που και κάθονται κανένα μήνα. Αν νοικιάσω μετάξι θα τα πληρώνω όλα εγώ. Δε συμφέρει.Πάντως σε ένα γρήγορο ψάξιμο στο ιντερνετ δε βρήκα και κανένα χαμηλό ενοίκιο για μεταξουργείο, ανεβασμένα πολύ..Δηλαδή για παρακμιακό μέρος κέντρο είχα την προσδοκία να βρώ ένα ενοίκιο του τύπου 150 ευρώ και κάτω..Αντιθέτως παρατήρησα ότι το χαμηλότερο ήταν 350??? Κάτι τετοιο
Μπορεις να κοιμάσαι και στο παγκάκι τώρα που είναι καλοκαίρι, παίρνεις και αέρα. Το χα κάνει ένα διάστημα όταν με είχαν πέταξει έξω.

Αλλά έχω μια απορία. Αφού έχεις τόση περάση γιατί ασχολείσαι με τις παλαιοποτάνες και μάλιστα τις πιο φτηνές με κατακαμένη ιστορία;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Μέσα έπεσες. Τώρα που έμεινε κι εγώ χωρίς μέσον,στα παπάρια μου. Άγχος μηδέν,μην τρακαρω ,μην το γρατσουνίσουν, μέσα μαζικής και πεζό 2.
αγχος μηδεν και χανεις 2 ωρες εξτρα απτην ζωη σου αν θες να κανεις μια λιγο μεγαλυτερη αποσταση. Ετσι οπως ειναι τα μεσα στην ελλαδα δεν ειναι να απορεις πως ο κοσμος εχει τιγκαρει με κινηση ολα τα κεντρα των πολεων καθε μεσημερι και γιατι το καθε νοικοκυριο εχει 2 και 3 αυτοκινητα για να κινειται.
Το λεωφορειο, αργει να ερθει, αργει να φτασει και βρωμοκοπαει. Το μετρο ειναι τιμιο ως προς τις ωρες αλλα παει μονο σε συγκεκριμενα σημεια, και τωρα το καλοκαιρι το ενδεχομενο να περπατησεις αποσταση μεγαλυτερη απο 500 μετρα σημαινει οτι θα ιδρωσεις και θα βριζεις ολους τους αγιους που δεν πηρες αμαξι.
Κατι τραμ και κατι προαστιακοι ειναι για πεταμα δεν το συζηταω καν.

Σιγουρα ειμαι (ειμαστε) καλομαθημενοι, αλλα ρε φιλε τωρα και με τον κορονα εχουν ανοιχτα παραθυρα τα μπουρδελα και κανει ελαχιστη ψυξη μεσα στο μεσο. αμαξι και παλι αμαξι, ας βγαινω χαμενος κατα 100+ ευρω το μηνα, θα ειμαι στην ωρα μου οπου θελω χωρις να βγαινω εκτος προγραμματος, χωρις να ιδρωνω σαν το γουρουνι και χωρις να ανεχομαι τον καθε μαλακα ή τον καθε βρωμιαρη.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
αγχος μηδεν και χανεις 2 ωρες εξτρα απτην ζωη σου αν θες να κανεις μια λιγο μεγαλυτερη αποσταση. Ετσι οπως ειναι τα μεσα στην ελλαδα δεν ειναι να απορεις πως ο κοσμος εχει τιγκαρει με κινηση ολα τα κεντρα των πολεων καθε μεσημερι και γιατι το καθε νοικοκυριο εχει 2 και 3 αυτοκινητα για να κινειται.
Το λεωφορειο, αργει να ερθει, αργει να φτασει και βρωμοκοπαει. Το μετρο πιο ειναι τιμιο ως προς τις ωρες αλλα παει μονο σε συγκεκριμενα σημεια, και τωρα το καλοκαιρι το ενδεχομενο να περπατησεις αποσταση μεγαλυτερη απο 500 μετρα σημαινει οτι θα ιδρωσεις και θα βριζεις ολους τους αγιους που δεν πηρες αμαξι.
Κατι τραμ και κατι προαστιακοι ειναι για πεταμα δεν το συζηταω καν.

Σιγουρα ειμαι (ειμαστε) καλομαθημενοι, αλλα ρε φιλε τωρα και με τον κορονα εχουν ανοιχτα παραθυρα τα μπουρδελα και κανει ελαχιστη ψυξη μεσα στο μεσο. αμαξι και παλι αμαξι, ας βγαινω χαμενος κατα 100+ ευρω το μηνα, θα ειμαι στην ωρα μου οπου θελω χωρις να βγαινω εκτος προγραμματος, χωρις να ιδρωνω σαν το γουρουνι και χωρις να ανεχομαι τον καθε μαλακα ή τον καθε βρωμιαρη.
Πάλι στα παπάρια μου, στην τελική το κόβω με τα πόδια κι ας κάνω και δίωρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom