κάτι κρύβεις γιατί άλλο έγραψα και άλλο απαντάς. δεν σε είπα νταβά. Απλά ότι όλες αυτές και ειδικα οι ξένες έχουν νταβά - άντρα - πατέρα των παιδιών τους. Ίσως έχω κι εγώ εμπειρία σε αυτό τον τομέα που τόσο απλά και αβασάνιστα με κατηγορείς.
Το ότι σε έκοψε κάτι κρύβει όπως κάνουν όλες. Αν θες το συζητάς μαζί μας αν όχι καλώς.
Δεν υπάρχει κάτι να κρύψω, δεν βλέπω κανένα λόγο να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή πόσο μάλλον μ ένα μέλος το οποίο δεν ξέρω καθόλου! Ολοι έχουμε προσωπικά βιώματα, έχεις τα δικά σου, έχω τα δικά μου και κάποιος 3ος έχει τα δικά του, όλες οι γνώμες σεβαστές! Στην τελική όσοι έχουμε γνώση από νύχτα και μπεξίματα ας μιλήσουμε δημόσια...
Εγώ θα μιλήσω για όλους, ας βγει να πει κάποιος κάτι διαφορετικό!
1) εύκολα λεφτά που ΕΥΚΟΛΑ τρώγονται σε βαθμό που σκέφτεσαι συνέχεια το περίφημο "ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα"
2) πολλές "σειρήνες"...Μπάτσοι, ναρκωτικά, γυναίκες, τζόγος, αναβολικά και ένα κάρο πράγματα που είναι φτιαγμένα να σε πάνε πάτο
3) κάνεις εύκολα εχθρούς και πολλούς λυκοφίλους
4) στο τέλος την "προστασία" και κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα αναλαμβάνει η ίδια η αστυνομία η οποία είναι ο πρόεδρος των νταβάδων
5) Κανείς δεν μακροημερεύει να πάρει "σύνταξη" από τέτοιες "καριέρες". Οι έξυπνοι τραβιούνται και ζουν με κάποιες καλές αναμνήσεις, κάποιοι μένουν κορυδαλλό city και κάποιοι θυμαράκια
6) Εχω τσακίσει ένα βράδυ 5 σαν ΕΜΕΝΑ και τότε με έμαθαν ΟΛΟΙ. Εχω διώξει τους "αδιάφθορους"/"τμήμα εκβιαστών" από τα μαγαζιά του πάλαι ποτέ αφεντικού μου και μου κάνανε το τραπέζι για να μου πούνε: ε αν είπαμε και καμια κουβέντα ε να την δουλειά μας κάναμε
7)στο τέλος το αφεντικό το ίδιο μου πε πως είμαι πολύ ντόμπρος, πολύ καλός μα υπερβολικά βίαιος (αν χρειαστεί) και είναι καλό για μένα να μαζέψω ένα ποσό και να τραβηχτώ γιατί πάντα έρχεται η ώρα για όλους, και έχω εσένα να μου λες ότι κρύβω και πράματα και δεν ξέρω και γω τι, να σαι καλά αλλά bitch please!