Από 7-10 Ιουνίου ανοίγει διδύμου 18 με Αλιονα απογευματινή βάρδιαξερει κανεις αν στη Δυδιμου εχει ανοιξει κανενας οικος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοκκινιλα = μυκητες. Θελει αλοιφη απο φαρμακειο, αλλα καλυτερα να στη δωσει γιατρος ποια ακριβως.Έχει και κάτι τσουξιματα φίλε που και που μακριά δεν λέει να μας συνεπαίρνει η καύλα και να αφηνομαστε που ξέρουμε τι έχει στο στόμα της αυτή μπορεί να έχει να πλύνει μια βδομάδα τα δόντια της απλώς τη στιγμή της Καυλας δε το καταλαβαίνουμε και μετα αγχωνομαστε όπως και εγώ τώρα έχω χεστει απάνω μου
Τσουξιμο = Χλαμυδια ή γονορροια. Φευγουν ΜΟΝΟ με αντιβιωση, πρεπει να πας σε γιατρο να στη γραψει. Ειναι ευκολα αντιμετωπισιμο με την αντιβιωση, αν το αφησεις εκτος του οτι θα πονας, μπορει να σου κανει ζημια στη γονιμοτητα.
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Θα το αφήσω 2 3 ημέρες ακόμα να δω πως θα πάει γιατί τα τσουξιματα δεν είναι έντονα και θέλω να δω πως θα εξελιχθεί εάν δω ότι δε πάει καλά θα πάω στα ντοκτορια...Κοκκινιλα = μυκητες. Θελει αλοιφη απο φαρμακειο, αλλα καλυτερα να στη δωσει γιατρος ποια ακριβως.
Τσουξιμο = Χλαμυδια ή γονορροια. Φευγουν ΜΟΝΟ με αντιβιωση, πρεπει να πας σε γιατρο να στη γραψει. Ειναι ευκολα αντιμετωπισιμο με την αντιβιωση, αν το αφησεις εκτος του οτι θα πονας, μπορει να σου κανει ζημια στη γονιμοτητα.
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Αξίζει ρε μάγκες να βάζουμε την υγεία μας να ακροβατεί σε μια μικρή κλωστή μόνο για την ευχαρίστηση μας ...? Για ένα δεκάλεπτο δεκαπενταλεπτο να φασωνεις και με γλώσσα και να βάζεις το όργανο σου στο στόμα της κάθε κοπέλας που τρώει τόσες πουτσες στο στόμα της τόσα χυσια τόσοι άλλοι τις φιλαν και ούτο καθεξής ... Δεν νομίζω .... Προσεχετε παιδιά
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Επίσκεψη σήμερα στην αγαπημένη Αναστασία από την οδό του αλύπητου ξύλου, που λέει και ένας καλλιτέχνης εδώ.
Ανανεωμένη, ξεκούραστη από τις διακοπές και με δυο κιλάκια ίσως παραπάνω αλλά παραμένει αδύνατη.
Σταθερή αξία.
/
Φίλε, από ό,τι βλέπω ο Συγγρός έχει εφημερία τώρα έως αύριο στις 8:00 π.μ.. Έχει αναρτηθεί πρόγραμμα και για αύριο.
Καλή δύναμη
Ανανεωμένη, ξεκούραστη από τις διακοπές και με δυο κιλάκια ίσως παραπάνω αλλά παραμένει αδύνατη.
Σταθερή αξία.
/
Φίλε, από ό,τι βλέπω ο Συγγρός έχει εφημερία τώρα έως αύριο στις 8:00 π.μ.. Έχει αναρτηθεί πρόγραμμα και για αύριο.
Καλή δύναμη
Εφημερίες Νοσοκομείων Αττικής
www.moh.gov.gr
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά σύμφωνοΣταματήστε να σπαμαρετε και απλά να πλένετε τον πούτσο σας πριν βγάλει τυρί πάνω βρωμιάρηδες.
Αλλά
Το πλύσιμο κύριε έξυπνε δεν βγάζει την μπιχλα που παίρνει η άλλη τσιμπούκια με σκατα στο στόμα της και τα κολλάει σε μας η ηλιθιότητα και η απροσεξία το κάνει αυτό
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.778
- Πόντοι
- 41.129
Άρα είσαι ηλίθιος και απρόσεχτος. Άντε γεια !Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά σύμφωνο
Αλλά
Το πλύσιμο κύριε έξυπνε δεν βγάζει την μπιχλα που παίρνει η άλλη τσιμπούκια με σκατα στο στόμα της και τα κολλάει σε μας η ηλιθιότητα και η απροσεξία το κάνει αυτό
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Γιατί ρε τρελέ θέλει πολύ προσοχή να επιλέξεις που θα σου κανει τσιμπούκι η άλλη ακαποτο εσύ λες στην άλλη κάτσε να δω την στοματική σου υγιεινή πριν μου πάρεις πίπα άσε μας ρε φίλε τι λες τωραΆρα είσαι ηλίθιος και απρόσεχτος. Άντε γεια !
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Καλά ρε ανεκδιήγητε, και έκανες την μαλακία και ήρθες στο νήμα κλαψουρίζοντας και κάνεις μαθήματα ΚΑΙ την λες από πάνω;Γιατί ρε τρελέ θέλει πολύ προσοχή να επιλέξεις που θα σου κανει τσιμπούκι η άλλη ακαποτο εσύ λες στην άλλη κάτσε να δω την στοματική σου υγιεινή πριν μου πάρεις πίπα άσε μας ρε φίλε τι λες τωρα
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Αυτά έχει το Μεταξουργείο!Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
Όταν η άλλη τσιμπουκώνει ακάποτα έναν πάκη που στο χωριό του γαμούσε μια κατσίκα, εσύ τι καλό περιμένεις να σου συμβεί μετά από ένα ελεύθερο στοματικό μαζί της;
Επίσκεψη σήμερα στην αγαπημένη Αναστασία από την οδό του αλύπητου ξύλου, που λέει και ένας καλλιτέχνης εδώ.
Σταθερή αξία.
/
Καλή δύναμη
www.moh.gov.gr
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
τόσα χρόνια δεν έχω πάθει ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης μιας και ΟΛΑ τα μικρόβια έχουν χρόνο επώασης, μπορείτε εύκολα να απολυμάνετε τον πούτσο σας. Δεν έχω καμία όρεξη να πω στον καθένα το πως θα καθαρίσει εαυτόν, επίσης θα σας θυμίσω πως πέραν κάποιον εξαιρέσεων, οι πουτάνες ΘΕΛΟΥΝ να παραμένουν υγιείς για να συνεχίσουν να κονομάνε! Ξέρετε, όταν μας τα παίρνουνε τα φράγκα πίσω στις πατρίδες τους σπίτι χτίζονται, παιδιά σπουδάζουν, αυτοκίνητα αγοράζονται, συνταξιοδοτικά χρηματοδοτούνται, άλλες ανοίγουν δουλειές...Καμία μα ΚΑΜΙΑ δεν θέλει να χει το χτικιό πάνω της και όσο βρωμιάρα και να ναι ΠΑΝΤΑ είναι πιο καθαρή απ όσο φαίνεται.Αυτά έχει το Μεταξουργείο!
Όταν η άλλη τσιμπουκώνει ακάποτα έναν πάκη που στο χωριό του γαμούσε μια κατσίκα, εσύ τι καλό περιμένεις να σου συμβεί μετά από ένα ελεύθερο στοματικό μαζί της;
Πραγματικά όλα τ άλλα είναι
1)η κακιά η ώρα,
2)του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ,
3) όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Πραγματικά εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν άσχημα ως άντρας, άνθρωπος να πάω κάπου να γαμάω και να το κάνω "βλαστημώντας από μέσα μου, με φόβο και με κατσουφιά! Υποτίθεται ότι το sex είναι διασκέδαση και ψυχική ανάταση, πως κάποιοι μπαίνετε στο τριπάκι αυτό δεν ξέρω! Εγώ αν έγραφα τέτοια πράγματα εδώ μέσα (συνεπώς τα αισθανόμουν) δεν θα χα δώσει ΠΟΤΕ λεφτά να γαμήσω. Δεν θα τα γαμήσι αυτό, χαράτσι θα τανε
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Δυο με τρεις μερες πριν σας εδωσα πληροφοριες για την στοματικη υγιεινη των ιεροδουλων. Βεβαια λιγο πολυ τα ξερατε ολοι, αλλά μερικοι τον χαβα τους.... ρε παιδια, ρε συναγωνιστες αν θελετε να δωσετε ΑΚΑ πιπες δωστε τες σε καμια αποδεδειγμενα καθαρη call ή αν δεν παιζει χρημα πηγαινετε σε ιεροδουλες οικων που αποδεδειγμενα δεν εχουν προκαλεσει ΠΟΤΕ προβλημα σε συναγωνιστη! Οταν η κοπελα χρησιμοποιει lysterine τακτικα, δεν πηγαινει με Πακηδες, εχει εμφανης καλη στοματικη υγιεινη, εστω και με μια γρηγορη ματιά, τοτε ενδωστε γιατι το ρισκο ειναι αρκετα μικροτερο ως αμελητεο. Απλα μια συμβουλη ακομα, πριν φυγεται απο τον οικο ριξτε ενα γερο κατουρημα για να καθαρισει η ουρηθρα και καντε κι ενα καλο πλυσιμο με το σαπουνι που εχει εκει στον νυπτηρα. Ναι μεν καταστρεφεται το ph απο την βαλανο για 3 - 4 μερες και μπορει να εχετε τσουξηματακια απο το σαπουνι των 2 ευρω που εχουνε στους νυπτηρες , αλλά γλυτωνετε άλλα πιο σημαντικα. Προσπαθηστε να ελαχιστοποιεισετε τους κινδυνους! Και αλλο ενα tip και αποχωρω για την ωρα, να παιρνετε κι ενα προσθετο διατροφης απο εκχυλισμα cranberrie γιατι ειναι διουρητικο καθως επισης κανει τα τοιχωματα της ουρηθρας να ειναι γλυστερα και να διωχνουν ολα τα μικροβια που πανε να εισελθουν μεσα απο την ουρηθρα να φευγουν με το κατουρημα. Αυτα τα ολιγα κι ευχομαι ο συναγωνιστης να επιστρεψει ξανα στις επαλξεις! Αν δεν βγαινει κατι απο την ουρηθρα, ολα καλα. Αν βγαινει κατι τοτε θα υπαρχει προβλημα αντιμετωπισημο ομως. Πριν βαλεις αλοιφη στο πουλι κι ετσι και ειναι μυκητες παρε ενα fugostadin του ενος. Θα φυγουν αμεσα και δεν θα χρειαστει να χαλασεις το ph της βαλανου με travocort, fucidin και αλλές αντιμυκητιακες.
Φιλε αυτη η Αναστασια ειναι που δουλευε Ιασωνος στα μεγαλα νουμερα; petit μελαχρινη;Επίσκεψη σήμερα στην αγαπημένη Αναστασία από την οδό του αλύπητου ξύλου, που λέει και ένας καλλιτέχνης εδώ.
Σταθερή αξία.
/
Καλή δύναμη
www.moh.gov.gr
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Ρε τρελέ ποτέ κλαψουρισα κλπ τι βλακείες λες και επίσης δεν έχω πείρα στα μπουρδέλα κλπ έχω πάει καμιά 30αρια φωρες στη ζωή μου 22 χρονών είμαι ακόμη δε ξέρω τι διάολο παίζει γι'αυτό έρχομαι και αντλείω απόψεις αλλά όταν ένας μιλάει τόσο σκατα όπως και εσύ τώρα θα έχει τις ανάλογες απαντήσεις φίλε έτσι πάει δεν την είπα εκείνον αλλά όχι και να μας πει βρωμιάρηδες ρε φίλεΚαλά ρε ανεκδιήγητε, και έκανες την μαλακία και ήρθες στο νήμα κλαψουρίζοντας και κάνεις μαθήματα ΚΑΙ την λες από πάνω;
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Καλά τα λες αδερφέ αλλα ξέχασες το πιο σημαντικό πρόληψη πριν την αντισύλληψητόσα χρόνια δεν έχω πάθει ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης μιας και ΟΛΑ τα μικρόβια έχουν χρόνο επώασης, μπορείτε εύκολα να απολυμάνετε τον πούτσο σας. Δεν έχω καμία όρεξη να πω στον καθένα το πως θα καθαρίσει εαυτόν, επίσης θα σας θυμίσω πως πέραν κάποιον εξαιρέσεων, οι πουτάνες ΘΕΛΟΥΝ να παραμένουν υγιείς για να συνεχίσουν να κονομάνε! Ξέρετε, όταν μας τα παίρνουνε τα φράγκα πίσω στις πατρίδες τους σπίτι χτίζονται, παιδιά σπουδάζουν, αυτοκίνητα αγοράζονται, συνταξιοδοτικά χρηματοδοτούνται, άλλες ανοίγουν δουλειές...Καμία μα ΚΑΜΙΑ δεν θέλει να χει το χτικιό πάνω της και όσο βρωμιάρα και να ναι ΠΑΝΤΑ είναι πιο καθαρή απ όσο φαίνεται.
Πραγματικά όλα τ άλλα είναι
1)η κακιά η ώρα,
2)του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ,
3) όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις