Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Like σε κριτική ισοδυναμεί με 3 likes... like εδω στο νήμα που γράφουμε με 2...δεν ξέρω το τι και το πως, προσπάθησα να βγάλω το like αν πατήθηκαν και αλλα...
Like σε κριτική ισοδυναμεί με 3 likes... like εδω στο νήμα που γράφουμε με 2...δεν ξέρω το τι και το πως, προσπάθησα να βγάλω το like αν πατήθηκαν και αλλα...
Ναι αλλη λεω.Ξανθιά ψηλή μιλφ είναι. Μαλλον άλλη λες.
Κι όμως το άρπαξα.εβαλες καποτα, γαμησες κωλο, και αρπαξες; κατι δεν παει καλα εδω
Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.... κι εγώ με αυτή την απορια είμαι... Με καποτα και κωλοβακτηριδιο;;;πως εγινε αυτό;;;
Γιατί αναφέρεσαι σε μένα; Ο συναγωνιστής Βορδελος το είχε αρπάξει.Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.
Γιατί αναφέρεσαι σε μένα; Ο συναγωνιστής Βορδελος το είχε αρπάξει
Ναι η πουτανα που τον τρώει αβερτα απ' οποίον να ναι δεν έφταιγε και έφταιγε η γκόμενα που χε μάλιστα αποστειρωμενο μουνι.Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.
Χοντρο τυπε μου υπομονη..πάντως υπάρχουν περιπτώσεις ότι και οι "κανονικες" δεν ξέρουν πως να κάνουν και καθαριότητα στο ίδιο τους το μόυνι η στον κωλο.Οποτε ποτέ μην λες ποτέ.Ναι η πουτανα που τον τρώει αβερτα απ' οποίον να ναι δεν έφταιγε και έφταιγε η γκόμενα που χε μάλιστα αποστειρωμενο μουνι.
Δεν παίζει. Η γκόμενα με έβαλε να κάνω εξετάσεις και τα χω ξαναπεί από εκεί και πέρα μου κόψε τα ακαποτα.
Όχι αυτή.Χοντρο τυπε μου υπομονη..πάντως υπάρχουν περιπτώσεις ότι και οι "κανονικες" δεν ξέρουν πως να κάνουν και καθαριότητα στο ίδιο τους το μόυνι η στον κωλο.Οποτε ποτέ μην λες ποτέ.
Ρουμάνα, πες της :'''te iubesc viata mea'''Τώρα που το πέρασα ξανά απ' τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο και κρίνοντας απ' την εθνικότητα της τσα2 και της Αλέσιας,το χρώμα της και τη φάτσα της, παίζει να κατάγεται από πρώην Σοβιετική Ένωση. Η Νικολέτα τί εθνικότητας είναι;
δεν την βγαζουμε καθαρη τη πουτανα αλλα αυτος ειναι ο λογος που γαμας με καποτα (και μετα δεν βγαζεις την καποτα με το χερι που θα πιασεις επι τοπου το πουτσο σου, αλλα με χαρτι). Οι κοπελες γαμιουνται επαγγελματικα, λογικο ειναι καποιες (ακομα και αυτες που λεμε "καθαρες") να εχουν καποια νοσηματα ειτε ηπια ειτε πιο βαρβατα.Επιμένετε να βγάλετε καθαρή τη βρωμιάρα την πουτανα Αφού λέω δεν μου δώσε μουνι η γκόμενα πριν κάνω εξετάσεις. Και μόνο μόλις καθάρισα και ξαναεκανα εξετάσεις μου δώσε μονο με καποτα απο κει πέρα. Με νοήματα με κόλλησε η γκόμενα;
Επίσης το ότι πολλές γκόμενες είναι βρωμιάρες δεν το αμφισβητώ.Οχι όμως αυτή
δεν την βγαζουμε καθαρη τη πουτανα αλλα αυτος ειναι ο λογος που γαμας με καποτα (και μετα δεν βγαζεις την καποτα με το χερι που θα πιασεις επι τοπου το πουτσο σου, αλλα με χαρτι). Οι κοπελες γαμιουνται επαγγελματικα, λογικο ειναι καποιες (ακομα και αυτες που λεμε "καθαρες") να εχουν καποια νοσηματα ειτε ηπια ειτε πιο βαρβατα.
Αλλα δεν θα τα ριξεις σε αλλους οταν εσυ ο ιδιος εκανες λαθος. Οπως ειπα, γιαυτο προφανως γαμας με καποτα ακομα και τις "καθαρες" πουτανες. Γιατι δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.
Μετά από ακάποτο κατά 99% θα δεις τη βάλανο κόκκινη σε σημεία αλλά δύσκολο να ' ναι κάτι σοβαρό θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος δηλαδή για να πάρεις αστέρια Συνταγματάρχη..Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;