Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (3 μέλη και 84 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τελικά έπρεπε να είχα πιει φαντα χωρίς ανθρακικό μετά το κωλογαμησι. Μετά δεν θα Μ έπιανε τίποτα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτά τα εγώ δεν έπαθα τίποτα δεν ισχύουν παρά μόνο αν έχεις κάνει εξέτασεις και μάλιστα κατά επανάληψη.

Εγώ ήμουν ασυμπτωματικός και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Άνετα θα μπορούσα να στείλω τη γκόμενα στο νοσοκομείο με ένα ακά.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Για ενα καποτενιο μπουκιτσι απο την οπη που χει το μποξερακι καλα ειναι,για παραπανω θερμιδες και ρισκο no way

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
... κι εγώ με αυτή την απορια είμαι... Με καποτα και κωλοβακτηριδιο;;;πως εγινε αυτό;;;
Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.
Γιατί αναφέρεσαι σε μένα; Ο συναγωνιστής Βορδελος το είχε αρπάξει.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ναι η πουτανα που τον τρώει αβερτα απ' οποίον να ναι δεν έφταιγε και έφταιγε η γκόμενα που χε μάλιστα αποστειρωμενο μουνι.

Δεν παίζει. Η γκόμενα με έβαλε να κάνω εξετάσεις και τα χω ξαναπεί από εκεί και πέρα μου κόψε τα ακαποτα.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ναι η πουτανα που τον τρώει αβερτα απ' οποίον να ναι δεν έφταιγε και έφταιγε η γκόμενα που χε μάλιστα αποστειρωμενο μουνι.

Δεν παίζει. Η γκόμενα με έβαλε να κάνω εξετάσεις και τα χω ξαναπεί από εκεί και πέρα μου κόψε τα ακαποτα.
Χοντρο τυπε μου υπομονη..πάντως υπάρχουν περιπτώσεις ότι και οι "κανονικες" δεν ξέρουν πως να κάνουν και καθαριότητα στο ίδιο τους το μόυνι η στον κωλο.Οποτε ποτέ μην λες ποτέ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χοντρο τυπε μου υπομονη..πάντως υπάρχουν περιπτώσεις ότι και οι "κανονικες" δεν ξέρουν πως να κάνουν και καθαριότητα στο ίδιο τους το μόυνι η στον κωλο.Οποτε ποτέ μην λες ποτέ.
Όχι αυτή.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επιμένετε να βγάλετε καθαρή τη βρωμιάρα την πουτανα Αφού λέω δεν μου δώσε μουνι η γκόμενα πριν κάνω εξετάσεις. Και μόνο μόλις καθάρισα και ξαναεκανα εξετάσεις μου δώσε μονο με καποτα απο κει πέρα. Με νοήματα με κόλλησε η γκόμενα;

Επίσης το ότι πολλές γκόμενες είναι βρωμιάρες δεν το αμφισβητώ.Οχι όμως αυτή

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τα 'κομαντιλικια' πλερώνονται. Κανονικά ο βορδελιαρης και αυτός που γυρνάει χρειάζεται τακτικές εξετάσεις έχει δεν έχει συμπτώματα

Αλλιώς ας συνεχίσουμε να πίνουμε φάντα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τώρα που το πέρασα ξανά απ' τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο και κρίνοντας απ' την εθνικότητα της τσα2 και της Αλέσιας,το χρώμα της και τη φάτσα της, παίζει να κατάγεται από πρώην Σοβιετική Ένωση. Η Νικολέτα τί εθνικότητας είναι;
Ρουμάνα, πες της :'''te iubesc viata mea'''

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Επιμένετε να βγάλετε καθαρή τη βρωμιάρα την πουτανα Αφού λέω δεν μου δώσε μουνι η γκόμενα πριν κάνω εξετάσεις. Και μόνο μόλις καθάρισα και ξαναεκανα εξετάσεις μου δώσε μονο με καποτα απο κει πέρα. Με νοήματα με κόλλησε η γκόμενα;

Επίσης το ότι πολλές γκόμενες είναι βρωμιάρες δεν το αμφισβητώ.Οχι όμως αυτή
δεν την βγαζουμε καθαρη τη πουτανα αλλα αυτος ειναι ο λογος που γαμας με καποτα (και μετα δεν βγαζεις την καποτα με το χερι που θα πιασεις επι τοπου το πουτσο σου, αλλα με χαρτι). Οι κοπελες γαμιουνται επαγγελματικα, λογικο ειναι καποιες (ακομα και αυτες που λεμε "καθαρες") να εχουν καποια νοσηματα ειτε ηπια ειτε πιο βαρβατα.

Αλλα δεν θα τα ριξεις σε αλλους οταν εσυ ο ιδιος εκανες λαθος. Οπως ειπα, γιαυτο προφανως γαμας με καποτα ακομα και τις "καθαρες" πουτανες. Γιατι δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
δεν την βγαζουμε καθαρη τη πουτανα αλλα αυτος ειναι ο λογος που γαμας με καποτα (και μετα δεν βγαζεις την καποτα με το χερι που θα πιασεις επι τοπου το πουτσο σου, αλλα με χαρτι). Οι κοπελες γαμιουνται επαγγελματικα, λογικο ειναι καποιες (ακομα και αυτες που λεμε "καθαρες") να εχουν καποια νοσηματα ειτε ηπια ειτε πιο βαρβατα.

Αλλα δεν θα τα ριξεις σε αλλους οταν εσυ ο ιδιος εκανες λαθος. Οπως ειπα, γιαυτο προφανως γαμας με καποτα ακομα και τις "καθαρες" πουτανες. Γιατι δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.

Φυσικά και έφταιγα εγώ , που γάμησα την πουτανα στον κωλο. Κερνάω φάντα άνευ να πάνε κάτω τα φαρμάκια και τα αφροδίσια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Το οτι η γκομενα σε εβαλε να κανεις εξετασεις πριν γαμηθειτε μου θυμιζει την υπευθυνη δηλωση για σεξ που εχουν (ή θα εχουν στο μελλον) καποιες χωρες, για να αποφευχθουν οι βιασμοι :2funny:
Τραγωδια

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
Μετά από ακάποτο κατά 99% θα δεις τη βάλανο κόκκινη σε σημεία αλλά δύσκολο να ' ναι κάτι σοβαρό θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος δηλαδή για να πάρεις αστέρια Συνταγματάρχη..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom